И поред тога шта се десило на трећој текми у Железнику, ајде да напунимо онај Човићев голубарник, поготово сада када је неопходна још једна победа за улазак у финале са сточарима!

Сви у Железник!

Dodjite u sto vecem broju da pomognemo igracima da dobiju one limenke.

Ovi pederi iz Zeleznika stavili ulaz za nasu tribinu 1000 din?!Mater im jebem pa kako ih nije sramota nemogu da verujem.
Ali ipak cemo doci ko jebe njih i Covica picka smrdljiva!

Pozdrav

Karet se dele radnicima koji nemaju platu već više meseci i rado bi prodali to parče papira pa malo prošetajte oko hale i potražite one koji bi rado da unovče karte po ceni.

По цени??? Којој? Мора да се шалиш.... Па ту цену могу да му дам само ако ће да ми да карту, жену и ћерку, овако  :nene

А свакако треба доћи јер некако ћемо ваљда ући...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

"И онда кад губиш ти, кад остали људи тад седе, ти Црвена звездо тад знај, да ја увек бићу уз тебе..." грмело је на крају текме у Железнику...

Разочаравајућа и неборбена игра кошаркаша од самог почетка, била је јасан знак да ћемо изгубити у Железнику.

Управа ФМП-а одредила је карте од 1000 динара за само наш сектор, што је био јајарски потез, мада смо се некако снашли за карте.

Да кренемо од почетка... Пре почетка утакмице била је интонирана химна Боже правде, сви погледи били су упућени према застави, неки су певали, неки су ставили руку на срце, неки само мирно слушали... Али је свима било срце пуно!

Пандури нису дали да се унесе и закачи застава на шипку, али смо ипак заставе успели да унесемо и држали смо их рукама током целе утакмице. Певало се и "Унели смо заставе, пичко ћорава", "Јебо вас закон", "Жена ти је курва Човићу", "Пичко црвена", "Човићу педеру напуши се Северу", "Весна ти је курва Човићу" и уз стандардне песме у првом полувремену... Прво полувреме није било на нивоу Делија...

Тек у другом полувремену навијање је било пуно боље. "Марсељеза", "Љубав си ми једина" је отпевана врло добро. Крајем треће четвртине се видело како играчи не знају шта играју, па се и певало "Играте ко пичке ооооо!", "Хоћемо срце на терен", "Ми теби певамо, и када губимо и када водимо", као и она губитничка "И онда кад губиш ти..."

Наставља се са прозивкама Човића, прозива се његова жена Весна, и још "Курво дебела", а касније и "Тијану је јебо Делија, јебо Делија, јебо Делија, Тијану је јебо Делија", "Весну на курац"...

Следећа утакмица је у суботу, у 20 часова у Пиониру.


Заборавих да напишем... Вођа је рекао свима да се каже Весна уместо Звезда  :lol: И наравно вођа поведе УУ, АА, ВЕСНА!, За ку-рац је ство-ре-на ООО ВЕСНА!