Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - cyganin

41
Северна трибина / F4 u ZG!
January 31, 2004, 11:36:37 PM
Quote from: "KizaLion"
Quote from: "cyganin"jedna stvar se dobija ucescem u jadranskoj ligi - plasman u uleb kup. ksscg nema dogovor sa uleb-om, dok su ovi iz j.l. napravili dil. takodje jedan od potpredsednika uleba (ne znam tacno koji) je iz jadranske lige.

To sto si napisao u vezi ULEB nije apsolutno tacno. Zvezda je imala poziv iz ULEB lige jer je bila finansijski dobro situirana. Dakle, bez obzira na to sto smo bili prvi u ligi opet bismo usli u uleb na osnovu tog poziva. Postoji i druga stvar, a to su ugovori. Split, prvak Hrvatske ne igra Evroligu, jer je Cibona potpisala ugovor sa Evroligom. A o Atlasu, da i ne govorimo, oni su pozvani, jer nije imao ko drugi da igra.

hteo sam da kazem da efes lige nema prolaznost u ULEB kup na osnovu plasmana, dok iz J.L. ima (buducnost juri mesto). a to da je moguce napraviti pojedinacni ugovor kao sto je uradjeno sa zvezdom je takodje tacno
ok?
42
Северна трибина / F4 u ZG!
January 31, 2004, 05:10:58 PM
jedna stvar se dobija ucescem u jadranskoj ligi - plasman u uleb kup. ksscg nema dogovor sa uleb-om, dok su ovi iz j.l. napravili dil. takodje jedan od potpredsednika uleba (ne znam tacno koji) je iz jadranske lige.
inace, ni meni se ne dopada odluka o zg domacinstvu. cime su to zasluzili, batinjanjem vozaca,
btw. u press centru cibone postiji samo 1 (jedan) kompjuter
43
Северна трибина / F4 u ZG!
January 30, 2004, 05:54:16 PM
sto se tice ucesnika final foura, oni se odavno "znaju": Zvezda, Refleks, Olimpija i Cibona
44
Северна трибина / F4 u ZG!
January 30, 2004, 04:58:08 PM
da dodm. iz sidra su najavili da ce bg dobiti final four 2005!?. kao promocija pred evropsko prevnstvo i nova hala na nbg.
a sto se tice zg. ako se ide, da idemo nas 500+, pa onda kome sta bude
45
Северна трибина / cibona - Partizan
January 29, 2004, 02:19:58 PM
respect za "tuzni" koji su dosli do hale. ipak treba stici do zagreba
sto se tice tuce. osim zvanicnog saopstenja, znam da se veci deo "tuznih" vratio novinarskim autobusom, mada su neki ostali u gradu da se snadju nekako drugacije.
46
Мали огласи / beli kappa dres
January 24, 2004, 07:07:33 PM
e, sada ako neko ima beli dres sa petokrakom preko ramena i zeli da ga proda neka se javi.
47
steta,
kao novi termini pominju se 17. ili 27. mart
48
ciao ljudi,
bio sam u hali, pa da iznesem utiske. hala je bila puna, kako kazu zagrepcani nikada punija ove sezone(a kao bojkotuju GY). video sam nekoliko ekipica boysa, ali nista posebno, kao i nekoliko starijih purgera u parteru. neshto nemaju bar salove, sve pretezno dinamo. repretora pesama skoro sve antisrpske, zatim gomila ustahkih (jebiga jos se loze), zatim "sveto ime dinamo", sto peva cela hala, neka prozivka zvezde, dva puta heja, heja cibosi, jedan je petrovic drazen...sve u svemu slabo. ne preterujem ali makar dve klase slabije nego u Pioniru. jednostavno, nemaju svojih pesama, mnogo se loze na nacionalni fazon sto je starno vec postalo dosadno. bila je cimanje sa pandurima kada su razvili neku ustahku vojnu zastavu, ali je posle par minuta vracena i vise nije sirena. upaljaci i sitan novac je bacan samo u poslednjem minutu.

NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA
p.s. bbb najvljuju dolazak na tekme protiv glodara i trazili su navodno 2.000 karata
49
Северна трибина / Gravlen basket...
January 08, 2004, 05:37:47 PM
bio sam na tekmi juce, a sto se tice verskih razloga to je individualna stvar.  mada, bilo bolje da su odlozili makar za sedmi..
sto se tice navijanja, mogao je kop malo da prati navijanje brigada (na celom svetu mi je sve...). momci znaju kako se navija na ovakvim laganim utakmicama.
sretni praznici ciganima sirom planete ;pivo
50
video sam onu bezocnu kradju u kuriru i pricao sa nekoliko fotoreportera sta valja ciniti. osim batina, kazu da je najbolje konsultovati se sa nekim advokatom, kako se ne bi ponavljalo ubuduce ili odmah podneti tuzbu. to je autorski rad, a prenesen je u celini tako da se autorstvo ne dovodi u sumnju. prema onome sta znam, u najmanju ruku mora se navesti izvor.

evo i pisanja internacionala turniru u ns:

Pobedom Crvene zvezde nad
51
Северна трибина / ??? ?? ???!
December 29, 2003, 02:49:12 PM
bio, video, uzivao!!!
novi sampion i titula nasa zvezda je opet najbolja  :sampion  :sampion  :sampion
ne pamtim da je neko za tri dana, odigrao tri produzetka i sve dobio. bravo momci
p.s.
ona riba u crveno-beloj haljini bila je posle na proslavi ( kafana majdan).
52
ciao cigani,
bio sam na tekmi, ali sam grdno razocarao u one sto su usli na tribinu. iako nije bilo prve ekipe, to ne znaci da oni tzv. navijaci ne mogu da puste grlo. jebiga, vishe se drao nesa ilic nego oni pozeri. zaista jadno. ne mora uvek ultra ekipa da se bije, pravi koreografije, navija, organizuje gostovanja, karte...covece da li treba neko da te moli da navijas na derbiju, naro;ito ako je glodara vise...
pricao sam ljudima iz organizacije turnira i oni kao da nikada nisu videli navijace, kao ono, sneg u decembru iznenadio putare. kao otkud delije. bas me zanima da li ce i danas da zabrane ulaz.
sto se tice grobara, njihova deo pun, video sam i ekipu tuznog fronta, ali nije bilo vidjenijih agenata (ipak je bila i neizostavna zastava radikala),  za koje sam nezvanicno cuo da uhapseni, mada, ne bi policija svoje koalicione partnere.
53
Северна трибина / Zvezda - Sartid
December 14, 2003, 05:53:49 PM
ljudi je bilo vishe nego shto sam ocekivao ali neka. kada bi me svaki put sever tako prijatno iznenadio. navijanje dobro, ali ipak jedna zamerka, jer su se pevale pretezno duge pesme sa mnogo ponavljanja. mislim na poslednjih 20 minuta tekme, kada je trebalo  razmrdati manekene na terenu ali i uneti malo zivosti na tribini.
pobednicki marsh na kraju za svaku pohvalu.
:sampion  :sampion  :sampion
54
Северна трибина / Tuca?
December 13, 2003, 08:07:06 PM
cuo sam da je uhapseno 16 navijaca, ali ne znam gde se dogodila shorka.

p.s. znam da nije tema ali.. mateus napustio glodare, znaci 0:5 u dva derbgija  :jebanje
55
Северна трибина / Misljenje o himni CZ
December 12, 2003, 04:21:51 PM
Quote from: "KizaLion"???? ?? ????????? ?? ????? ???? ???????.


pogotovo one kappa sa zvezdom preko ramena.

p.s. jer prodaje neko takav
56
Северна трибина / Misljenje o himni CZ
December 11, 2003, 07:39:58 PM
izvinjavam se zbog slovnih grsehaka, malo sam  ;pljuga
57
Северна трибина / Misljenje o himni CZ
December 11, 2003, 07:39:03 PM
iako sam generalno protiv menjanja stavri ako sto su himene u ovom slucaju mislim da bi je trebalo promeniti sa "dobro znaj". ta pesma se sama nametnula kao himna, i ima vise veze sa navijanjem i navijacima od rshumove. takodje, "dobro znaj" postaje tradicionalna, nesto kao "youre never walak alone".

p.s. ja bih vratio stari grb. jednostavniji je leposi, a i nervira me ono plavo u p.m.
58
Терен / Sta to pise Sportska Centrala?
December 10, 2003, 05:39:03 PM
Quote from: "capocrimi"???????? ????...??????? ?? ?? ????!!!

????? ??????!!! ????? ??????!!!

?0?????!!!

a da dodam, da je maljkovic bez angazmana jos od letos
59
Времеплов / Intervju sa Zulu Warriors
December 04, 2003, 05:44:43 PM
Quote from: "sale"Budo ovo mu dodje kao bukvar za narastaje koji dolaze   :rofl

tako je obavezno stivo za mlade narastaje, ali i one starije.
bravo  :ruke  :ruke  :ruke
60
Северна трибина / Zvezda-Rozenborg!
November 29, 2003, 02:46:14 PM
ciao svima,
evo i moj komentar. igra - igrate ko picke cigani - bezidejno i dugim loptama na norvezane stvarno pametno. sta da se radi nista novo za nas,
navijanje, povremeno dobro, ali kada se zna sta se desavalo pre tekme nista cudno. vidi se da je na tribini falilo pravih navijaca koji ce bez obzira na rezultat i igru navijati 90 minuta.  ali to je vec poznata prica.  mislim da trebalo vise komunicirati sa jugom.
stvarno nemam vise inspiraciju.
pozdrav i da nam se vise ne dese slicne stvari ubuduce