Првог дана прелазног рока стигло прво појачање.
Игор Бурзановић је прво појачање Црвене звезде у јануарском прелазном року. Бурзановић, који долази из подгоричке Будућности, данас је потписао уговор са Црвеном звездом на четири године.
Рекао бих да смо добили изузетно квалитетног фудбалера, од којег се много очекује.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Изгледа да дебели прави проблеме. Треба га одма отерати није се показао како треба.

AIL­TON (JOŠ) NE­DO­STU­PAN

Iskusnog brazilskog napadača i dalje nema na treninzima.
Da li je u pi­ta­nju pro­blem sa avi­on­skim kar­ta­ma ili ne­što dru­go ne zna
ni­ko na Ma­ra­ka­ni, s ob­zi­rom da se Bra­zi­lac ni­je ni ja­vio

Bra­zil­ski in­ter­na­ci­o­na­lac Ail­ton ni­je do­šao na po­če­tak pri­pre­ma fud­ba­le­ra Cr­ve­ne zve­zde ko­je su po­če­le u pe­tak, a na na­šem naj­ve­ćem sta­di­o­nu ni­je se po­ja­vio ni to­kom vi­ken­da. Ju­če ni­ko od od­go­vor­nih iz Lju­ti­ce Bog­da­na ni­je bio u mo­guć­no­sti da ka­že ni­šta od­re­đe­ni­je po­vo­dom ka­šnje­nja vre­me­šnog na­pa­da­ča.

- Tre­ba­lo je da se po­ja­vi u pe­tak ve­če, ali to se ni­je do­go­di­lo. Za raz­li­ku od nje­ga, Ka­sti­ljo ko­ji je na­ja­vio da će ma­lo da za­ka­sni, sti­gao je na vre­me i u su­bo­tu je od­ra­dio oba tre­nin­ga. U su­bo­tu je sti­gao i Eli Ta­deu, me­đu­tim, Ail­ton ni­je bio u nje­go­vom dru­štvu, ta­ko da se na­da­mo da će sti­ći da­nas. Isto­vre­me­no oče­ku­je­mo i do­la­zak Bla­go­ja Ge­or­gi­je­va, po­sle če­ga će­mo bi­ti u pu­nom sa­sta­vu - uvek je na uslu­zi "sed­moj si­li" Go­ran Ne­gić, se­kre­tar struč­nog šta­ba li­de­ra na ta­be­li.

Su­na­rod­nik ne­ka­da­šnjeg pr­vog strel­ca Bun­des li­ge, Fa­bio Da Sil­va, po­ku­šao je da se ču­je sa njim, me­đu­tim, te­le­fon u bra­zil­skom do­mu kla­snog na­pa­da­ča uza­lud­no je zvo­nio.

- To­kom pro­te­klog od­mo­ra vi­de­li smo se u Bra­zi­lu, ma­lo se dru­ži­li i po­što ži­vi­mo u raz­li­či­tim gra­do­vi­ma, pri­li­kom ra­stan­ka je­dan dru­gom smo re­kli da se usko­ro vi­di­mo u Be­o­gra­du. Ta­da mi ni­je po­mi­njao mo­guć­nost pre­ki­da sa­rad­nje sa Zve­zdom i za­to sam uve­ren da je imao pro­blem oko na­bav­ke avi­on­ske kar­te. Mno­gi su za No­vu go­di­nu ot­pu­to­va­li u Bra­zil i stvar­no su ne­ve­ro­vat­ne gu­žve - ob­ja­šnja­va Fa­bio.

Ma­lo se zbu­nio je­dan od "ka­ri­o­ka" sa Ma­ra­ka­ne ka­da smo mu u ša­li re­kli da se Ail­to­nu ve­ro­vat­no ne vra­ća u Sr­bi­ju, jer se bli­ži kar­ne­val u Ri­ju.

- Ni­je to u pi­ta­nju, pa kar­ne­val je tek ne­gde u fe­bru­a­ru. Do­ći će on si­gur­no.

Po­de­lje­ni u če­ti­ri gru­pe (dok jed­ni tre­ni­ra­ju, dru­gi će da oba­vlja­ju te­sti­ra­nja) iza­bra­ni­ci Du­ša­na Ba­je­vi­ća da­nas i su­tra će oba­vi­ti le­kra­ske pre­gle­de na Ko­šut­nja­ku. Do pet­ka, kao što je Princ sa Ne­re­tve i na­ja­vio, Mi­lo­va­no­vić i dru­ži­na će tre­ni­ra­ti dva pu­ta dnev­no, a on­da sle­di pa­ko­va­nje tor­bi i od­la­zak na še­sna­e­sto­dnev­ne pri­pre­me u Mar­be­lji (12.-28. ja­nu­ar).

Спорт

Đurovski, ipak, u Zvezdi
N. I., 8. januar 2007

MARIO Ćurovski prelazi u Crvenu zvezdu! Ista rečenica na početku vesti glasila je pre mesec dana, ali je talentovani fudbaler Bežanije tada šampionu rekao "ne". Izgledalo je da će Partizan na tacni dobiti fudbalera koji je uz Žarka Lazetića trebalo da bude zvezda prelaznog roka.
Od ponedeljka su međutim, kontakti između čelnika Crvene zvezde i Bežanije ponovo aktivirani, a Mario Đurovski se prema poslednjim informacijama sprema da do kraja ove nedelje ipak potpiše ugovor sa crveno-belima.
Predsednici dva kluba, Dragan Stojković i Dejana Mišić, trebalo bi u utorak ili u sredu da se ponovo sastanu. Pre mesec dana su bezuspešno čekali Đurovskog da se pojavi na potpisaivanju predugovora, ali kako stvari trenutno stoje, ovog puta će da dočekaju mladog asa. Mariov stric Boško Đurovski je ponovo bio najjača karika u ovom lancu. Prvi asistent Dušana Bajevića je uz dogovor sa šefom struke ipak ubedio mladog Đurovskog da je za njegovu karijeru u ovom trenutku najbolja prolazna stanica prvak države.
- Čekam i ja šta će da se dogodi, a čekam i novi poziv sa "Marakane". Ipak, pre svega sam presrećan što sam posle višenedeljne pauze jutros na treningu Bežanije, na testovima izdržljivosti pokazao sjajne rezultate - ne krije Mario Đurovski.
:zbunjen  :zbunjen


Joj што не волим те приче...
Пре 20 дана су рекли да су за њега врата Звезде затворена, сад га доводе....
Мали очигледно има проблем у глави, не знам колико ће нам бити од помоћи.

Малог дочекати на нож и чекати први прилику да погреши на утакмици и да га поштено извиждимо и протерамо из клуба.

Биће да је превисоко полетео. Манекен. Нема везе што смо ми рекли да нас он више неинтересује.

Мислио сам да је та књига завршена ... Јебо ли га татица, не видим који ће нам он ... Толико играча је у задњих годину дана доведено да гради игру (Сузуки, Георгијев, Бурзановић итд.), а они опет траже плејмејкере. Мени Ђуровски не треба. Мисли да је Бога видио што игра у Бежанији. Слажем се са Боком.



Izgleda, da ipak ne dolazi....


10. januar 2007.
PIKSIJEV VETO
Dragan Stojković rekao Dušanu Bajeviću da zaboravi na dolazak Marija Đurovskog u Crvenu zvezdu

Dragan Stojković, predsednik Crvene zvezde, stavio je veto na dolazak Marija Đurovskog na Marakanu! Naime, prvi čovek crveno-belih i šef stručnog štaba Dušan Bajević održali su kratak sastanak čija je glavna tema bio mladi vezni igrač Bežanije, koji je bio glavni i izričit zahtev Mostarca u zimskom prelaznom roku.

"Princ sa Neretve" nije bio zadovoljan što po povratku iz Atine u Beograd među igračima Crvene zvezde nije zatekao Marija Đurovskog, pa je zatražio objašnjenje od predsednika kluba. Stojković je objasnio Bajeviću pregovore sa Đurovskim koji su vođeni početkom decembra i rekao mu da je mladi vezni igrač za njega završena priča i da o njemu više ne razmišlja.

- Bajević je zatražio od Stojkovića da ponovo kontaktira sa Đurovskim, jer mu se on mnogo sviđa kao igrač. Tada je Piksi objasnio svom treneru da dolazak Đurovskog nije moguć, pošto je mladi igrač odbio ponudu Zvezde. Mario je pogrešio u decembru i trebalo je da bude mnogo fleksibilniji u razgovoru s Piksijem. Iako je Đurovski korigovao svoj stav, neizvodljivo je da dođe na Marakanu jer ga Piksi neće - rekao je izvor Kurira.

Mario Đurovski za naš list kaže da nijednog trenutka nije odbio da pređe u Zvezdu. On kaže da mu je u pregovorima sa Stojkovićem smetalo što je imao malo vremena za odluku.
- Svašta se pisalo o pregovorima između mene i Piksija i gotovo većina od onoga što je napisano nije istina. Nikada nisam odbio Crvenu zvezdu, niti je bilo govora o finansijama kad sam razgovarao sa Piksijem i Dikom. Ne volim da radim stvari na brzinu. Trebalo mi je vremena da razmislim, jer odlučujem o svojoj karijeri - rekao je Mario Đurovski.
:rofl

Види како је сада његова пиштаљка променила звук.....ко те *ебе када си глуп као и тати ца ти !!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Стигао и Аилтон, Звезда комплетна
Среда, 10. јануар 2007. 18:03

Бразилски фудбалер и сигурно највећа звезда Црвене звезде Аилтон вратио се у Београд после одмора и придружио се саиграчима који су већ почели припреме.

Искусни нападач је у среду тренирао нешто краће од остатка тима, али ће већ од четвртка да се укључи у програм рада који је предвиђен за све играче.

Звезда ће још два дана бити у Београду, а потом одлази на припреме у шпанску Марбељу, где ће бити до 28. јануара. После повратка у Београд, лидер Меридијан Суперлиге Србије ће имати други део припрема на Кипру.

(МОНДО)
;pivo  ;pljuga


Quote from: "Maximiliano"
Tada je Piksi objasnio svom treneru da dolazak Đurovskog nije moguć, pošto je mladi igrač odbio ponudu Zvezde.
l

Чини ми ѕе да је у Новој години Пикси почео да ради паметне ствари(иначе то је требао да ради од почетка, али...), вероватан отказ Лековићу, па одбијање овог педера Ђуровског, изгледа да се опаметио.

Ја сам лично за то да Пикси треба да отера тог левичара Лековића... Сећате се да је он био у ЈУЛУ... Стртанци извесне Мире Марковић... А и на то место би требало да се доведе много бољи кадар...

E људи, колико сте ви задовољни овим појачањима?

Да ли сте уопште?

Којим појачањима?  :finger



Дали ико зна шта би с оним "малим" (180 цм и 80 кг , ако се не варам) Јелићем из Модриче ???
Било је говора о њему пре 2-3 године и сада као да је пропао у земљу.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

На сајту //www.sportskevesti.net пише да је Иван Дудић близу повратка у Звезду.Наравно ради се о Дудићу десном беку,а не о нападачу,брату Милана Дудића.

Quote from: "Djole"На сајту //www.sportskevesti.net пише да је Иван Дудић близу повратка у Звезду.Наравно ради се о Дудићу десном беку,а не о нападачу,брату Милана Дудића.

A joj, па шта ће нам он, тај није играо фудбал 100 година. Надам се да је дезинформација, пошто на том сајту пишу углавном глупости.

Quote from: "Eribo"Дали ико зна шта би с оним "малим" (180 цм и 80 кг , ако се не варам) Јелићем из Модриче ???
Било је говора о њему пре 2-3 године и сада као да је пропао у земљу.

Дечко игра у Немачкој, само сам заборавио ѕа који клуб.