Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Corleone

1
Навијање је било мање више очајно, брдо људи и у копу није певало, а могу да замислим како је било са стране. Нова песма против партизана је одлична али ни једном није отпевана како треба. Интересантно је било видети глодаре да долазе ка северу, обично је обрнуто. Најјачи су ми били ликови што снимају, било их је пун курац. Снимали и кореографије и паљење и цепање заставе све су забележили... Страшно...
Срушен и спаљен до темеља...
2
Навијање је било добро са мањим падовима али с обзиром на бројност и доста позераја није било лоше. Ових барјака има све више и више како ми се чини. Могло је мало више конфета да се направи било би три пута лепше. Најбоље је било уз публика је твоооја.... Лудница на све стране.
У суботу... И ЛИТАР СПЕРМЕ ТО ЈЕ ПРАВА ДОЗА...
п.с. Одушевило ме што смо бар на кратко певали због ње сам се родио... Песма је врхунска.
3
Бројност је била солидна, али навијање страшно... Као што рече вођа: Овако навијају хомосексуалци... Кореографија је била одлична... Осим навијања лоше је било и што су неки индијанци бацали камење по терену а и по трибини (дечко поред мене је погођен у главу, ја у ногу..) Мора много боље од овога. Против Напредка је било 15 пута боље.
4
па на пример напредак-звезда( прошле године), офк-а(прошле године),гостовање у чачку,челарево... сви оне теме на којима није писано ништа по неколико месеци и  нити ће бити писано. Можда да се направи нека архива па у њу да се стављају те теме..
5
форум није лош... само треба да се мало више сређује.. да се обришу стари постови који само заузимају места
6
Скоро није било овако добро навијање. По мом мишљењу боље него на дербију. Свака част момцима са шипке одлични су били. Прослава рођендана врхунска. Једино што ми је мало покварило утисак су неки индијанци којима није било довољно 4:0, па су се у 90'-неком минуту бунили како неки играч Напредка треба да добије жути картон!!!??? уместо да певају добро знај... Следећи викенд сви на Офк-у!!