Колко се ја сећам, док је играо за нас, био је изузетно брз по десној страни, и имао је јако употрбљив центарсут. Играо је и за репку.

Али давно је то било, он има преко 30 година... Мада мислим да је и у овим годинама много бољи од разних Анђелковића, Пантића и сличних... И даље остајем при тврдњи да Баста треба искључиво десно да игра па нам Дудић онда ни не треба, по средини има ко да "замени" Басту...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "Red Star Forever"Али давно је то било, он има преко 30 година... Мада мислим да је и у овим годинама много бољи од разних Анђелковића, Пантића и сличних... И даље остајем при тврдњи да Баста треба искључиво десно да игра па нам Дудић онда ни не треба, по средини има ко да "замени" Басту...

Дудић има 29 година...А и ја се слажем да Баста треба да игра десног бека...
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

А Бинићев мали? Шта би са њим?  ;pljuga



Koroman je pre neki dan bio u Banjaluci i dao je neke izjave za RTRS, izmedju ostalog rekao je da je zeleo da dodje u Zvezdu zbog porodice jer mu je dosta seljakanja a cerka treba da krene u skolu, ali da je ta mogucnost verovatno otpala i da karijeru nastavlja u Skotskoj.
Sto se tice pojacanja mogu samo da kazem da ovakvom politikom nikada necemo uci u Ligu Sampiona. Nama su pojacanja igraci koji nemaju mesta u Flumineseu,  Real Sosijedadu i sl. Uprava ne zeli da iskesira za Koromana, kao da ne znaju da bi im se visestruko vratilo ulaskom u LS.
Druga stvar, ne svidja mi se sto smo doveli samo 2 igraca u ovom prelaznom roku. Dovescemo ih vise na leto ali tada ce biti malo vremena da se uigraju i sve mirise na staru pricu.

Quote from: "slawisha"ne svidja mi se sto smo doveli samo 2 igraca u ovom prelaznom roku. Dovescemo ih vise na leto ali tada ce biti malo vremena da se uigraju i sve mirise na staru pricu.

Слажем се са тобом и додао бих да Звезда треба да доведе још бар једног централног бека јер се са Миладиновићем и Јоксимовићем и Туторићем не може у Европу. Гај се показао као одлично решење, надам се да ће се и Ђорђевић добро снаћи.
Што се Бурзановића тиче, неоспорно је да је добар фудбалер и технични подкован, али његова велика мана је што је доста лијен а то је показао у Будућности. Мора много више да трчи и надам се да ће га конкуренција на то натјерати.
Ја сматрам да нам је Аилтон један вишак и да га се треба одмах ослободити. Мислим да је боље дати шансу млађим перспективним играчима да се у овој полу-сезони докажу, него пуштати дебелог старог Аилтона да заузима мјесто у нападу, од којег и немамо неку велику корист.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "Nesho"Што се Бурзановића тиче, неоспорно је да је добар фудбалер и технични подкован, али његова велика мана је што је доста лијен а то је показао у Будућности.

Типично, јел да?  :rofl



Quote from: "Mikelandjelo"
Quote from: "Nesho"Што се Бурзановића тиче, неоспорно је да је добар фудбалер и технични подкован, али његова велика мана је што је доста лијен а то је показао у Будућности.

Типично, јел да?  :rofl

Па Црногорац  :lol:  :D
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Незнам колико можемо да се ослањамо на сутрашње вести, али изгледа да прича око Коромана, није завршена!
"СРЦЕ НЕЋЕ У ХАРТС"
Огњен Короман у Хартсу, редом су пренели београдски медији и погрешили. Репрезентативца Србије јуче смо пронашли са породицом у шетњи по Портсмуту. Слатко се насмејао на констатацију ,,Вести" да је нови првотимац ,,срца" из Единбурга.
- Ма какав Хартс, какав Единбург. Нисам ништа потписао са њима и далеко сам од главног града Шкотске - објашњава Короман.
• Зашто? Чинило се да је трансфер готова ствар?
- Не одговарају ми неки детаљи. У ствари, хоћу у Звезду, а Портсмут хоће да ме да у Хартс. Сад се мало инатимо, па да видимо ко ће да победи.
• Седите на клупи већ месецима?
- Реднап ме је опет вратио да играм за други тим. Прија ми то јер немам мечева у ногама. Нећу још дуго јер мислим да ће се ситуација решити за десет дана - каже Короман.
• Звезда се пре Нове године чинила много далеком?
- Сада није тако. Промениле су се ствари. Звезда има све веће шансе, а онда ће и мој сан бити испуњен - каже Короман.
Видећемо да ли ће победити репрезентативац Србије или Портсмут. Клементе и ,,делије" нестрпљиво чекају расплет. :ruke  :sampion

Коромана сам увијек готивио, а сад га полако "кујем у Богове"


Нек ми кеко објасни зас"то не функционис"у код мене С", З", Ц"...


Хвала!!! ;pivo

Ponovo aktuelan dolazak ofanzivnog veziste Srbije i Portsmuta na "Marakanu"
Koroman odbio Harts zbog Zvezde

Ognjen Koroman debelo je poremetio planove Portsmuta i Hartsa, koji su se praktično dogovorili da srpski reprezentativac na pozajmicu provede neko vreme u Edinburgu. Naime, Koroman je jednom nogom već bio u škotskom premijerligašu, ali proradio je srpski inat zbog Crvene zvezde i, sve je propalo...

- Postoji veliko pitanje kod njega. Nije reč o novcu, ali ne želim da kažem kakva je tačna situacija s njim - uzdržan je bio strateg Hartsa Valdas Ivanauskas.

Enigmu je rešio sam Koroman...
- Odbio sam Harts zbog Zvezde - kao iz topa kaže za Glas naš reprezentativac. - Moja velika želja je da dođem na "Marakanu" i nadam se da će mi se ona ispuniti. Uradio sam sve što je bilo s moje strane. Sada samo ostaje da se Zvezda i Portsmut dogovore između sebe.

Dakle, Koroman je odbio Harts, a iz Zvezde su ekspresno najavili da će ponovo kontaktirati Portsmut, a u narednih nekoliko dana biće poznato hoće li doći na "Marakanu". Opcija je da se angažuje na pozajmicu koja bi trajala do 31. avgusta, što bi značilo da bi mogao da nastupi u utakmicama kvalifikacija za Ligu šampiona, naravno pod uslovom da "crveno-beli" odbrane šampionsku titulu.



извор блиц-интернет издање

Ailtona hoće HSV

Čelnici bundesligaša Hamburgera raspoloženi su da u zimskom prelaznom roku dovedu svog bivšeg igrača Brazilca Ailtona. Nemci su spremni za pregovore, a klub iz Hamburga platio bi Crvenoj zvezdi na račun obeštećenja 100.000 evra, što je cifra koja sigurno neće zadovoljiti predsednika crveno-belih Dragana Stojkovića. Trener HSV Tomas Dol nije zadovoljan učinkom napadača Danijela Ljuboje, Paola Gerera, Bubakara Sanoga i Benjamina Lauta, pa bi voleo da za male pare dovođenjem Ailtona pojača konkurenciju.


izvor: KURIR

Мислим да би Пикси требао да се отвори и доведе Коромана, мало је таквих играча који толико воле наш клуб, а притом су и квалитетни. Повољна околност је што би био у могућности да нам помогне у квалификацијама за ЛШ.

ОК то је неспорно да Короман жели да дође у Звезду, али да ли ви мислите да он у наш клуб пре свега долази зато што баш толико воли Звевду, као што он наводи и даје изјаве по медијима... Па погледај те шта још он наводи.. Као прво каже да му и деца треба да крену у школу и да би он волео да они крену у Београду, а као друго жели да дође у Звезду и из разлога да би сачувао место репрезентативца, јер како је у Портсмуту седео на трибинама и клупи на њега сигурно не би Клементе рачунао у наставку клалификација...

А о његовим квалитетима не желим да коментаришем, јер ако дође време ће показати да ли је он прави за Звезду...

HSV би могао да нам да Љубоју у замену за Аилтона. Фер размена  :D

Далиборе пиши на Ћирилици!

Quote from: "Бока"HSV би могао да нам да Љубоју у замену за Аилтона. Фер размена  :D

ма ето им дебели џабе  :rofl  :rofl  о како га само мрзим не знам ни сам зашто  :D
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "North_RS"ОК то је неспорно да Короман жели да дође у Звезду, али да ли ви мислите да он у наш клуб пре свега долази зато што баш толико воли Звевду, као што он наводи и даје изјаве по медијима... Па погледај те шта још он наводи.. Као прво каже да му и деца треба да крену у школу и да би он волео да они крену у Београду, а као друго жели да дође у Звезду и из разлога да би сачувао место репрезентативца, јер како је у Портсмуту седео на трибинама и клупи на њега сигурно не би Клементе рачунао у наставку клалификација...

А о његовим квалитетима не желим да коментаришем, јер ако дође време ће показати да ли је он прави за Звезду...

Узе ми пост из тастатуре...
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!

Па видиш ми потпис :)


него сам копирао са сајта Курира

извињавам се

Quote from: "Dalibor"Па видиш ми потпис :)
него сам копирао са сајта Курира
извињавам се

Брате, видим да си нови члан, све текстове са латинице можеш пренијети на ћирилици помоћу сајта http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA