Quote from: "Милош"Добили смо Вошу 34:30  :ruke

Мислим да је било 30-24 за нас...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

интервју са Перуном....
www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=intr
QuoteНенад ће свој други деби у Звездином црвено-белом дресу имати са бројем 9 имати  25. новембра 2007. године, у утакмици против Југовића у хали у ,,Шумицама". Дођите и поздравите повратак ,,Терминатора" у српски рукомет.



Оба дуела у Немачкој
:zbunjen
http://www.sd-crvenazvezda.net/index.php?mod=vest&id=1335

Пошто су у домаћој лиги извојевали важну победу над ПКБ-ом, наши рукометаши се окрећу европским обавезама. На реду је двомеч са Нортхорном, у оквиру 3. кола Купа ЕХФ. Црвено-бела експедиција сутра нешто после поднева креће у Немачку, где ће са тренутно водећом екипом Бундеслиге одиграти оба дуела, најпре у петак, а потом и реванш у недељу.

ове вести су са СДЦЗ сајта који за разлику од фк сајтова од скоро изгледа пуно боље.

Quote from: "Коди ЦЗ"
ове вести су са СДЦЗ сајта који за разлику од фк сајтова од скоро изгледа пуно боље.
изгледа пуно боље само што не могу да се линкују линкови :D

http://www.sd-crvenazvezda.net/

Не срамоти се Коди, лепо постављај Кодове!  :nacuo  namigivanje

Да ли ико има распоред овог нашег првенства, пошто не могу да нађем чак ни на сајту РК :batine , наравно занима ме кад је дерби :boks  :D

Ево распореда овде , на сајту спортског друштва !

Дерби је у 14. колу , само се још изгледа не зна датум одигравања !

Што рече Коди , заиста је сајт СД дорастао реномеу Црвене Звезде !

:ruke
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Коло     14     Датум     15-16.12.2007
Бр. ут.    Домаћи клуб    Гостујући клуб
105    ПАРТИЗАН Si&Si    ЦРВЕНА ЗВЕЗДА    
106    МЛАДОСТ РАДНИЧКИ    СИНТЕЛОН    
107    ПРОЛЕТЕР НАФТАГАС    ЈУГОВИЋ УНИМЕТ    
108    ПЛАНИНКА ПРОЛОМ ВОДА    ВРБАС-ВИТАЛ    
109    РАДНИЧКИ    ПКБ    
110    ЖУПА    ВОЈВОДИНА ЖЕЛЕЗНИЧАР    
111    КОЛУБАРА    МП ЗОРКА КЕРАМИКА    
112    ОРК НИШ    МЛАДОСТ ЧЕЛИК

Са сајта Рукометног савеза.

Црвена звезда - Југовић    35 - 29

Вечерас лепа атмосфера, али само 50-ак Делија од прилике. Опет, ово "само" треба узети са резервом, јер недавно на одбојкашком дербију сем разгласа се нечу ниједан повик упућен Звезди. Овим не желим да упућујем неке критике и да ту сад неког нешто саветујем и учим (ни ја сам нисам ни близу неке редовности на овим текмама). Чисто коментаришем тренутна збивања, а већ има људи, сигуран сам, који ће покренути навијање и на оваквим мечевима, кад за то буде време или већ не знам ни ја шта... То је што се тиче навијачке стране.

Са спортског аспекта гледано, лепа представа бар по мени и највећи добитак, свакако повратак Перуничића.

пс. Мислим да би било добро да неко од модератора, ако је могуће, преименује ову тему  у "РК Црвена Звезда 07/08". Чисто због прегледности... (да буде лепше и уредније  :rofl )

Quote from: "bjcz"105    ПАРТИЗАН Si&Si    ЦРВЕНА ЗВЕЗДА    

Са сајта Рукометног савеза.


Пази сада ово.............пакистан си&си.........избаци &, и добијаш
пакистан сиси (енглески, иако се тако не пише, али се изговара)
што би на српском гласило пакистан пизда  :lol:  ;pljuga
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Већ на овој прој Перуновој утакмици видело се колико је доминантан, и по физичкој конституцији и као личност односно лидер на терену. Чини ми се да се није превише форсирао и да од њега тек треба да очекујемо праве партије када потпуно уђе у ритам.
Оно што бих ја посебно истакао је његов поступак на крају утакмице, када је као капитен позвао своје саиграче да дођу и поздраве Делије (мало нас је било, али смо ипак пружили подршку). Лепо би било када би сви Звездини капитени и играчи имали тај осећај, мислим смучи ми се од оног "дођите на Север" и отпоздрављања на путу до тунела...

цлажем се треба очекивати неко лепше и срећније време
a
navijace,i ljubitelje fudbala
http://tesliclive.com/sportforum/index.php

Партизан - Црвена звезда    27 - 31

Како и увек леп осећај када се добије гробље. О самој утакмици не бих пуно коментарисао... Полувреме нерешено, па и наставак у егалу, такође. Онда последњих 10-ак минута узимамо ствари у своје руке, до изражаја долази искуство Перуничића и утакмица је тада коначно преломљена. Најефикаснији са 6 погодака, управо Перуничић. Ово је било  14. коло после кога је Звезда на челу табеле.

U utakmicama osmine finala Petrohemija Kupa Srbije, odigranim u sredu, Kolubara je u gostima savladala ekipu Crvene zvezde sa 27:25 i eliminisala je iz daljeg takmičenja. U drugom derbiju dana Jugović je bio uspešniji od Tarketa, a za trofej namenjen pobedniku Kupa boriće se i ekipe Vojvodine, Partizana, Župe, Planinke, Smedereva i ORK Niša.

Gosti su u 45. minutu imali veliku prednost od pet golova, 24:19, a ključni momenat desio se u 58. minutu kada je pri rezultatu 25:26 Simić uspeo da odbrani sedmerac Maksiću i donese pobedu svojoj ekipi.

Пошто је Звезда испала из Купа, следећа рукометна текма је првенствена у Шапцу против Металопластике.

QuoteЗвезда поново шампион


Трећу годину заредом, рукометаши Црвене звезде најбољи су у Србији! Три кола пре краја првенства, црвено-бели су савладали ОРК Ниш 35:31 у последњој утакмици 27. кола Суперлиге и уз шампањац и песму навијача прославили нову титулу првака Србије.

Црвена звезда је, појачана искусним Ненадом Перуничићем, а у финишу сезоне и повратником Ненадом Максићем, оставила све ривале иза себе, а најозбиљнији конкурент за титулу била је Колубара. Међутим, црвено-бели су три кола пре краја стекли недостижну предност и титула је осигурана.

Један од најмлађих у екипи Црвене звезде, 22-годишњи Милан Вукас уочи меча са ОРК Нишом спремио је шампањац од чак пет литара! Разумљиво је узбуђење овог младића јер му је ово прва титула у каријери.

"Могао сам да га сачувам и за свадбу, али нећу скоро да се женим, па...Ово ми је прва клупска титула, и ред је да се прослави", рекао је Вукас.

Капитен Црвене звезде Ненад Перуничић истакао је да је веома срећан што му се испунила жеља коју је имао када се прошле године вратио у клуб из иностранства.

"Желео сам да се вратим и да испуним сан. Драго ми је да смо освојили титулу. То је био приоритет. Пуно ми је срце. Нисам се обрукао. Можда сам мало претеривао у жељи да саиграчима пренесем искуство, али исплатило се. То су играчи са великим потенцијалом и драго ми је што су поред мене могли да напредују и да нешто науче", рекао је Перуничић.

Искусни Перуничић није могао са сигурношћу да потврди да ће наредне сезоне остати у клубу и играти Лигу шампиона.
"Нисам сигуран да ћу моћи да играм, јер моје здравље није најбоље. Мораћу да седнем и добро размислим о свему, иако је јасно да имам велику жељу да играм у Лиги шампиона, додао је бивши репрезентативац.

Управа Црвене звезде се "отворила" и према информацијама београдске штампе, сваки играч ће за одбрану титуле добити по 15.000 евра.

Право славље, у Црвеној звезди најављују за 22. мај, када се игра претпоследње коло, а ривал црвено-белима биће Партизан и то у хали "Пионир".

(МОНДО)

Само да напоменем да ће карте за рукометни дерби коштати 50 динара и да ће сав приход отићи на Косово и Метохију.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Перун отишао!!На шта бре ово личи,паде у воду цела прича о стварању велике Звезде која ће јурити на Лигу Шампиона ове године.

Рекао је да ће се вратити следеће године,ал као председник :nene .
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Тренутно стање у клубу је

отишли: Пејовић, Вукас, Перуничић? , Мирко Милошевић, Павлов
дошли: Томић  :batine , Цветиновић, Перовић
вратили се са позајмице: Алчаковић, Димитријевић, Лековић

што се тиче тренера за сада у оптицају су Бутулија :bes  и Рогановић

Могући противници у квалификацијама за ЛШ су нам:
Карвина (Чешка)
Стеауа (Румунија)
Металург (Македонија)
Брегенц (Аустрија)
Хаукар (Исланд)
Дукас (Грчка)
Брест (Белорусија)
Касарано (Италија)

Жреб је 1. јула