Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ljubitelj_dima

21
Северна трибина / UEFA Cup
August 26, 2004, 11:16:17 PM
UEFA cup ? Koji crni kup i koja Evropa,ma treba sami da istupimo iz daljeg takmicenja,bolje i to nego da mi srce stane od tuge dok se pojedinci igraju i krcme ono malo sto je ostalo od onoga sto volim najvise na svetu. I posle se neki zale da igramo po selima i livadama,pa mi i nemamo tim za bolje,jebo tim kad nemozes da im objasnis da je dovoljno da trce i igraju presing i da nemogu da prime vise  od jednog gola. A ko da im objasni kad imamo senilnog trenera? E Dzajo grom te ubijo ... :(
22
Tekma za pamcenje, sjajna koreo,korektna bakljada i suludo pevanje(jedno od najboljih po meni) koje je stalo na nekih 10' tj. kod njihovog drugog gola i opet nastavljeno sasvim solidno do samog kraja. Sto vec rekoste onaj deo ZVEZDA,ZVEZDA....Marakana se pretvorila u grotlo (jos da je psv izgoreo),ma bruka sto je bilo jako. Jedino sto koreo nije ispracena adekvatnom i planiranom pesmom,ali narod ko narod ...ne slusa i ne cita...jbg.
23
Пивница / F I L M O V I
July 03, 2004, 05:54:45 PM
Slazem se za "Borilacki klub", ne znam da li je neko gledao "Zivot Dejvida Gejla" ali film je vrh vrhova i naravno za ovu god. ne prikosnoveni "Kill Bill 2".
24
Quote from: "capocrimi"?????? ??? ?????? ?? ??? ????? ???? ???????? ??? ??????????, ??? ??? ? ????? ???? ?? ???????? ?? ????? ? ?????. ??? ??? ?? ??????? ?? ??-? ?? ?? ?????? ??????? ????... :bes

??????, ????? ?? ???? ????? ?? ???? ??? ????.... :bes  :(  :bes


ovime je sve receno,

kada budemo imali slobodu medija ili ne budemo zandarska zemlja necemu se i mozemo nadati ovako slaba vajda.
25
Smesno je koliko smo obespravljeni i koliko nas se svaka vlast plasi,cak su  formirali vojsku u vidu zandarmerije koja treba da ratuje sa nama. I da bar imaju nekog kodexa ili casti ali to je uzaludno pominjati,oni krecu u batinanje bez povoda,po inerciji gaze sve pred sobom,bez obzira sto odbijaju bubrege deci i otvaraju glave devojkama njih ceka pohvala i uvek odlicna medijska podrska,a kome podnose racune za svoj "rad",nikome naravno pa oni su iznad slova zakona. Cemu covek da se nada u ovoj zemlji u kojoj buzdovani i propali kriminalci oblace uniformu i predstavljaju ljude od zakona? Haosu eto cemu.

Sto se tice utakmice i dogadjaja dovoljno je receno u izvestajima Bude i RSF,toliko dobro da coveku zasuze oci i da pozeli da bude deo stradanja svoje brace.Zato svima vama koji ste bili tamo kada je nasoj Zvezdi najpotrebnije i jos ste doziveli ovu nepravdu najiskrenije postovanje i divljenje.

Dodao bi i to da ovu smrdljivu grobarsku ligu ne treba igrati, na ovakav nacin stvarno nema smisla,moze mrtvih da bude,nebitno je, vazno je samo da Partizan bude prvak.
26
Северна трибина / SCG-Hrvatska
May 29, 2004, 07:15:19 PM
Apsolutno  Nesho to niko ne osporava,njima respekt i zato su i apostrofirani od moje strane kao pozitivan primer  svima drugima.I sto se tice mrznje prema ustasam ona nije sporna ni u mom ni u bilo cijem slucaju ovde.
27
Северна трибина / SCG-Hrvatska
May 29, 2004, 04:55:22 PM
Quote from: "Forever Ultras"
Quote from: "Ljubitelj_dima"
Quote from: "UK_Nikola"ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!

moze neko da se ne slozi ,ali sa grobarima na istoj tribini nikad.

ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA !

Nesto se razmisljam, stvarno nisam pametan :) kako da se navija na gostovanjima za Srbiju....  :zbunjen Mislim, tolika je mrznja da nisam siguran da je to ikako moguce, niti sa njima niti sa UF i slicnim kerefekama... Setite se kako su Bugari napravili sra*e u ZG kada su se navijaci Levskog i CSKA bukvalno pocepali medjusobno na Maksimiru... Bojim se da to nikako nije moguce i ne vidim da bi cak ideja zajednickog bodrenja Srbije sprecila razracunavanje "starih dugova"...

Inace, ja za repku ne navijam, ono da se derem i navijam, ali idem da alealeisem :)

Imali smo srece na ovoj tekmi.. Ona precka na kraju...  :o

poz,
budimir

Ja licno ne pratim repku ali  necu ovoj temi jednostavno sa nekima se necu sloziti i to je kraj.
Kao sto znate  zvanican stav nase tribine da se za repku ne navija do promene imana u Srbija,himne u..., tako da nema bojazni da ce se jos uvek na istoj tribini naci nase vodece grupe, koje je Buda nabrojao, sa naravno svojim prvim ekipama. Prosto receno moguce je na istoj tribini videti nas cigane i groblje,ali to su uglavnom gastosi i to oni koji ne pripadaju  extremnijim grupama poput Ortodox-a ili Ultra klana tako da je zajednicka podrska trenutno sasvim realna,pa cak i to da na ogradi vice ciganski i grobarski transevi.Ja opet ponavljam ne bj mogao da budem na istoj tribini sa njima a pogotovu ne da stojim iza njihovog smrdljivog transa.E sad zamislite  kada bi se i stvorili uslovi da se opet na istoj tribini nadju prve ekipe,pogotovu uzimajuci natalozenju mrznju tokom godina i jos plus veliki broj "navijacki neobrazovanih" gastosa(cast izuzetcima kojih se nadam da je sve vise)kakav bi haos nastao u tom slucaju i koliko bi vremena trebalo da tribina dobije jedinstvo ako bi to uopste ponavljam i bilo moguce.
28
Северна трибина / Derbi u basketu
May 28, 2004, 07:58:48 PM
Brisite ovo ime !
29
Северна трибина / SCG-Hrvatska
May 28, 2004, 05:35:28 PM
Quote from: "UK_Nikola"ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA!

moze neko da se ne slozi ,ali sa grobarima na istoj tribini nikad.

ZVEZDA SRBIJA NIKAD JUGOSLAVIJA !
30
Северна трибина / MUSLIN ODLAZI
May 27, 2004, 06:44:11 PM
Nisam siguran koliko je Bajevic blizu ili daleko,ali ako je istina da je gledao poslednja tri meca Zvezde onda je sigurno da pregovori nisu poceli juce.
31
Северна трибина / Derbi u basketu
May 27, 2004, 06:40:55 PM
Quote from: "Nesha_cb"
Quote from: "munja"
http://arhiva.sportskacentrala.co.yu/kosarka/lige/yuba2003-04/tuca-zv-par2.jpg
http://www.b92.net/galerija/pics/2004/05/194398155940b50a1573a23430979805.JPG

Da li se meni cini ili je glavni lik sa ovih slika neko od vidjenijih UB???
Jos jednom smo im pokazali ko smo i sta smo!!!
1 nas 100 njihovih i jace pevamo(i bijemo)!!!

nije ti se ucinilo,video si cica-macu namigivanje
32
Северна трибина / MUSLIN ODLAZI
May 25, 2004, 06:24:42 PM
To sto je Buda copy/paste ove postove samo doprinosi kvalitetu topica koji je inace otisao u k...(i lock nije sporan,jebote istomisljenici  :D ),takodje ja ove postove nisam citao na delije.net-u,ali oni ovde i nisu zbog mene...Jedno je sigurno da onaj ko je ovo pisao to nije cinio iz ciste dosade i zato sto hoce da pokaze svoje literarno umece i visprenost .

E sad ako se uzme u obzir da Dzaja do juce nije imao kandidata i nije nikoga kontaktirao po pitanju trenera,a danas  ima  pika br.1 kako rece,mislim da vredi razmisliti.
Takodje kaze da se Muslin citaj " uvukao u dupe " navijacima ,a sad bezi za parama,pa sto njemu treba da hvali Delije i sad kada je otisao da necemo u Ukrajini da mu pevamo? Pa zar ne treba za Muslinovog sina da ima mesta u Zvezdi,a treba da ima u Monaku i Lilu? Jedno je sigurno a to je da ce vreme pokazati ko je u pravu,samo jedno sam siguran da je famoznom UO ono veliki neprijatelj i da : raprodaja,tim za buducnost,prvo kolo kupa UEFA(nije greska),problemi u prvenstvu(a talibani ce biti spremniji nego ikad) vise nece proci,a mozda je Bari ipak tako blizu i ovih 13-14 god nije bilo dosta ?
Znaci nije ovde problem u treneru i nije Muslin najbolji trener na svetu,ma nije mozda ni u zemlji vec je u tome sto se nista ne menja i sto ce opet biti po starom,daj Boze da gresim i da udjemo u ligu sampiona i da prodjemo i grupu i da lesimo sve u prvenstvu...ma progutacu sve sto sam rekao i priznacu da sam budala,pa necu ja sigurno zbog svog misljenja i zbog UO i Dzaje zeleti Zvezdi lose i navijati protiv nje da bi se pokazalo  ko je u pravu(siguran sam i ostali moji istomisljenici) i ne pisem ovo radi nadmudrivanja sa "drugom" stranom vec zato sto kao i svi ovde volim Zvezdu neizmerno i zelim joj najbolje,a to sigurno nije ovaj hod u "leru" koji traje duze od decenije. :(
33
Северна трибина / MUSLIN ODLAZI
May 24, 2004, 11:07:54 PM
Nista drugo nego LOCK !
34
Северна трибина / MUSLIN ODLAZI
May 24, 2004, 07:37:07 PM
Quote from: "S.K.Y."Sta si ti-njegov drveni advokat?
I potrudi se da moje postove zaobilazis u sirokom luku!

Nemam ja nameru da ovde budem advokat bilo kome samo ti ukazujem da svojim predhodnim postovima od rec-dve stalno provociras i gusis topic,ako nesto imas protiv Bude reci to jasno i glasno ,argumentovano,a ne u zavijenoj formi ili za to jos bolje koristi private.

Jos u danasnjim novinama citaj Zurnalu drvlje i kamenje po Muslinu i hvalospevi Dzaji ? Sta mislite da to nije pisano iz duse novinara ili je mozda neko platio clanak? Pa pitam se dokada ce se neki ljudi kriti iza Zvezde,debelo naplacivati svoje emocije i biti iznad onih koji Zvezdi iskljucivo daju(obicnih navijaca). I jos nesto kosarkaski derbi je pravo mesto da vodece grupe iskazu svoje misljenje ako ga imaju povodom svega sto se desava,jer  red je da se stavi tacka na ovu farsu.
35
Северна трибина / MUSLIN ODLAZI
May 23, 2004, 08:42:44 PM
Quote from: "S.K.Y."
Quote from: "Forever Ultras"Gotovo...  :bes

Izvini sto te ponovo uznemiravam,ali mi opet nije jasno sa cim je to gotovo?

a sta mislis da procitas njegov post do kraja?



MUSLINE HVALA TI ZA TROFEJE !

BANDO NAPOLJE !
36
Koja scena, kao da se dve gorile gledaju,svisnucu od smeha majke mi  :rofl

MOMCIMA CESTITKE OD SVEG SRCA NA DUPLOJ KRUNI !
37
Quote from: "lucky_star"Jedva cekam da budu gotove fotke sa brodova, ima u danasnjem Zurnalu par komaTa, (na jednoj Kiza u svojoj casual jashi :lol: )

a kacket ?  :D
38
Северна трибина / MUSLIN ODLAZI
May 14, 2004, 06:39:54 PM
Mozda nije trebalo otvarati topic za ovu temu,ali jos kako treba obratiti paznju na "odlazak" Muslina i jos kako treba da se cuje glas severa u ovoj situaciji.
Muslin jednostavno mora da ostane u Zvezdi a fukare i foteljasi da lete,pa sta je njima cilj mozda po neka titula,kup i prodaja igraca, dokada da nam mazu oci? do kada tim za buducnost? Mozda ne igramo najlepsi fudbal,ali imamo tim ,trofeje,u derbijima smo bez poraza,jednom recju dobru atmosferu i kakvu takvu nadu u bolje. Slozicu se da Muslin nije u evropi uradio bog zna sta,ali ove godine je on izborio sansu za LS i imao vere u tim u koji ni mi sami nismo  verovali  i zato  zasluzuje da vodi tim u evropi. On vec u glavi ima ko treba da ostane,ko da ode i ko da dodje,izmedju ostalog zeli da vrati Drulu i opet nevalja jer olosu iz uprave nikad dosta para . U nasoj upravi sede ljudi nista polji od Bjeke i Zeke i takvi sitni ljudi sada ne smeju da prevagnu sa svojim bednim interesima ispred nase zelje da se napokon vratimo tamo gde nam je i mesto ,pravo u LS. Drago mi je da je Muslin tj. bar neko digao glas protiv takvih i zato ga moramo podrzati jer je i slepcu jasno kakve su njihove ambicije i interesi.


 :megafon  MUSLINE OSTANI,UPRAVA NAPOLJE !
39
Северна трибина / 2 godine Caffea
May 11, 2004, 08:37:05 PM
;pivo
40
Interesuje me da li je napravljen bar zvucni zapis  kada je grmelo na kraju tekme  Neka veceras....,bar po meni mnogo jako smo zvucali tada ako ne i najbolje .