Шакотина победа!свака част играчима да смо испали вечерас свачега би било овако је обезбеђен мир бар за убудуће неко време.Милошевића треба форсирати по мени је он већ сад у рангу Буркса и боље он да игра па нека и греши али његовимм форсирањем добијамо играчину.Драгићевића исто...Буркс за мене је промашај као и Поповић...нема пуно вајде од њих....Са оваквом игром плус кад се дода повратак Јоровића и како се помиње довођење Кибу Стјуарта пошто нам шрави центар много фали ни титула није далеко...Ко каже да је Химки лоша екипа тај боље да ћути.

Quote from: "Ivan_FCRS"Изгледа да од Рајса нема ништа...

А ти си мислио да ће од циркусанта бити играч?
Него, вечерас је било милина гледати Звезду, тако треба да се игра. Свака част !

Баш сам се пријатно изненадио вечерашњом игром звезде.

Шакота је направио једну малу грешку... водимо 20 и нешто разлике, Милошевић у форми, уместо да га држи у игри кад је већ загрејан, изводи га, уводи ону будалу Буркса који је изгубио 1 лопту и засрао 1 напад. Онда се предност истопила на 10-12 разлике. Докле више са тим форсирањем Буркса. Нек пусти мало Милошевића да игра.

С обзиром да доста критикујем Шакоту,ево да не буде да нисам похвалио ову победу,али некако не мислим да је много његова заслуга,већ вероватно неки инат који је прорадио у играчима након што су видели да је враг однео шалу...
Гуровић непотребних 36 мин на паркету,али и то је успех с обзиром да је досад играо 40.
Слажем се са Кизом за Милошевића...

Људи нас је срало вечерас. Погледајте проценат шута. Исто тако Химки је имао ужасно лоше вече. Њихов проценат шута је био испод нивоа аматерске екипе. Имали смо доста среће. Надам се да ћемо је имати и убудуће.

Шакота није много мењао, али је и даље правио исте грешке које нису  значајно утицале на резултат.

Милошевић врхунски. Остали врло добро.

Похвале  :ruke

Quote from: "Ivan_FCRS"
Јеси могао да верујеш кад смо разбили Реал или Уникс!?И немој да лупаш,Химки јак на папиру,а јеси можда гледао како су разбили Динамо или како су добили ЦСК?Него је ствар у томе што смо ми одиграли срцем и што је коначно Гуровић имао подршку саиграча,и имали шут за 3 поена изнад просека,е у томе је кључ победе...
И свака часта Ул и Фратрии..Мислим да су транспаренти били са добрим порукама... :ruke

Могао сам, били су доброј форми... Сад тренутно немам много поверења у тим који игра ''топло-хладно''... Надам се да се ради о темпирању форме... Нисам гледао, али знам како су разбили Динамо и ЦСКА... Мислим да можемо да добијемо сваког кад нам крене шут споља, тј кад нас мало укења...

Када те противник потцени, када уђе у меч убеђен да те добија, а када твоја екипа дође по ПОБЕДУ онда се деси нешто овако. Ово вечерас није лоше вече нашег противника већ одлична игра целе наше екипе. Химки нама вечерас није могао ништа! Једноставно они су рачинали да затворе Гуровића и заврше посао, а нама су вечерас играли сви, па чак и Буркс који је имао две тројке у првом делу утакмице. Ово вечерас је игра за титулу и само оваквим приступом можемо победити Партизан.
Гуровић јесте провео у игри много, али није имао превише активног учешћа у игри. Пред крај се видело да се није претерано уморио када је лагано онако за своју душу погодио две тројике. Буркс није толико лоше одиграо чак могу рећи да је одиграо на добром нивоу... Милошевић маестрално када се погледа све укупна минутажа и мислим да ће убудуће добијати овакву шансу чешће.
Свака част Звезди, свака част навијачима!
Реал?
Превише јака екипа која је притом надркана на нас 100%. Што се мене тиче нека падне једно тешко одваљивање у Београду, а у реваншу нека се деси чудо!

Просјек у 3 НБА сезоне 7.3 минута по утакмици.
Још један суперстар.

Дајте бре набављајте слике УБ и Фратрије са паролом,пустите сад ову психојебатрију  :D ,прошли смо и то је то.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Ну как вам братья сербы в Москве, В России?


Ево стиже нам Постел. Он игра на позицији бека. Својевремено је играо у НБА, а у Европи играо је за Олимпијакос и Скаволини, а претходних сезону и по провео је у белгијском Остендеу.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Са званичног сајта КК-а

Quote(Пре)тежак пораз у Вршцу


Упркос великој жељи да рецепт тријумфа над Химкијем могу применити и против Хемофарма и тако им се реванширати за тежак пораз претрпљен у првом делу сезоне, кошаркаши Црвене звезде доживели су пораз у Вршцу у 21. колу НЛБ лиге резултатом 90:95 (21:18, 20:24, 29:27, 20:26), и готово изгубили све шансе да обезбеде пласман у УЛЕБ куп наредне сезоне.

Милан Гуровић дао је све од себе на овом мечу уписавши 37 поена, Тадија Драгићевић постигао је 12, а Игор Милошевић и Перо Антић додали су по 11, али то није било довољно за славље у "Мелинијуму".

На другој страни, екипу Хемофарма предводио је Предраг Шупут са 30 погодака.

Значи КК ћемо следеће сезоне гледати само ако сад узму УЛЕБ куп. :(
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Или освојимо титулу  :D

Ма фиба куп је закон. Ако задржимо тим на окупу (пустимо Гуровића) титула је наша.

МОРАМО да узмемо титулу !!!

КК Следећа сезона нећемо моћи гледати следеће сезоне...бар не у Улеб купу.
Баскет из дед.
..кажу да причам много...

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Milan Gurović podržao je trenera kluba sa Malog Kalemegdana Dragana Šakotu. U trenucima kada se, pre svega zbog loših rezultata u NLB ligi, dovodi u pitanje ostanak Šakote na klupi Zvezde, Gurović kaže da bi bilo 'suludo menjati trenera tri meseca pre kraja sezone'.

"Ako tražite moj stav, smatram da ne treba menjati trenera tri meseca pre kraja sezone, da bi to bilo suludo... Šakota može da nas trgne i podigne... Ipak, to je stvar uprave, koja daje poslednju reč. Slušajte, kada krene loše, trener je uvek prvi na udaru, ali to je takav posao... Jednostavno, u timu mora da se promeni mnogo toga. Nismo homogeni, ne držimo se zajedno. Poslednjih dana mnogo smo razgovarali na tu temu. Mora da se zna ko kosi, a ko vodu nosi", rekao je Gurović za 'Sportski žurnal'.

Gurović dodaje da su nagađanja oko budućnosti Šakote uticala i na atmosferu u ekipi:

"Šta da kažem, sigurno da ne može da bude sjajna... Nije lako trenirati dva puta dnevno kada su novine pune priče o smenama. Zaista ne bih dublje ulazio u tu priču".

Šanse za plasman Crvene zvezde u Uleb kup naredne sezone kroz NLB ligu svedene su na teoriju, a jedina šansa za igranje u Evropi ostaje kroz takmičenje u domaćoj Superligi:

"Naš primarni cilj je titula. Jesmo u krizi, ali ako smo mogli da pobedimo jače i bogatije poput Reala, Uniksa i Himkija, možemo i do dobrih rezultata u Super ligi. Očekujem od saigrača da pokažu malo sportskog bezobrazluka, da se uzdignu i da prebrodimo ovu krizu. Mladi igrači treba da daju primer kako se obavljaju defanzivni zadaci, a ne ja koji već 20 godina grizem u odbrani. Nije uopšte bitno koliko puta šutneš i promašiš, važno je da odbraniš napad. Trener Šakota je mnogima dao previše slobode u igri, a oni su to zloupotrebili. Mnogo su se opustili i očekujem da pod hitno promene stav", rekao je Gurović za 'Žurnal'.

Време је да са прича пређу на дела.Најновија вест је да би могао да се врати Томас пошто је решио проблеме у САД,а да ће Постел бити нови играч у низу који није био ни минута на паркету а отишао...

Quote from: "Djole"Време је да са прича пређу на дела.Најновија вест је да би могао да се врати Томас пошто је решио проблеме у САД,а да ће Постел бити нови играч у низу који није био ни минута на паркету а отишао...

У том КК се не зна ко кога више ј**е, шта они раде, какве потезе повлаче...