Само ми се не свиђа то сто Молина не мозе да уђе у Аустрији!
"Појачања ће се у уторак прикључити саиграчима, који су на припремама у Аустрији (осим Молине, који као држављанин Колумбије има процедуралне проблеме са уласком у Аустрију и припремаће се у Београду). Сезона за "црвено-беле" почиње последњег дана јула, првом утакмицом у квалификацијама за Лигу шампиона".

Не може одмах да одпутује, треба време да се добије виза, путоваће са Броновицким вероватно.

Вама увек нешто недостаје! Никада нисте задовољни. Данас 4-5 играча (Молина, Сала, Баркос, Броновицки, Короман) појачало тим за наредну сезону и вама опет нешто не одговара...

Вама увек нешто недостаје! Никада нисте задовољни. Данас 4-5 играча (Молина, Сала, Баркос, Броновицки, Короман) појачало тим за наредну сезону и вама опет нешто не одговара...[/quote]

:rofl  :rofl  :rofl  

Свака ти част Бока! Долазим увијек на ову страницу у нади, да ће се нешто побољшати, али сваки други пост је некакво мркетање. Ем не ваља ово, ем не ваља оно. Ко неке старе бабетине!   :finger

Ај будите - неки од вас - мало опуштенији!  ;pivo

Quote from: "Бока"
Вама увек нешто недостаје! Никада нисте задовољни. Данас 4-5 играча (Молина, Сала, Баркос, Броновицки, Короман) појачало тим за наредну сезону и вама опет нешто не одговара...
И то по свему судећи 4-5 добрих и квалитетних играча. Стварно не памтим овако добар прелазни рок што се довођења играча тиче, а богами и одласка. Само још да продају Миловановића и то је то.
Овај пут стварно нема разлога за неко негодовање.

Quote from: "Igor_RS"Овај пут стварно нема разлога за неко негодовање.

Биће Игоре, не секирај се!  :)  Кад већ у првој утакмици 31.07. један од новопридошлих играча не покаже оно, што се је од њега очекивало и што је било најављивано. Само мало стрпљења... :D

Још један играч који ће појачати тим уколико прође пробу.

http://www.latribuna.hn/news/48/ARTICLE/13439/2007-07-13.html

http://en.wikipedia.org/wiki/Wilson_Palacios

Бока, немој погрешно да ме схватиш, али вест да, "(осим Молине, који као држављанин Колумбије има процедуралне проблеме са уласком у Аустрију и припремаће се у Београду)". Значи апострофирано да ће се ПРИПРЕМАТИ у Београду, ми није деловала оптимистички што се тиче његовог самог уигравања са осталим играчима!Ја сам то схватио као да неће моћи  уопште да иде на припреме у Аустрији, а не да нисам заовољан учињеним до сада!

Имаћемо више стренџера у тиму, него подмлатка.
Не знам ни имена да им изговорим...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

уф хвала курцу да су стигли коначно.

И овај са хондураса је играч средине. Нама фали још десни и леви бек каква проба на средини кад имамо милион играча.

Дајте неки јутуб од баркоса. Ушати :D  ми изгледа као прави голгетер.

Незнам али нисам одавно био тако задовољан прелазним роком. Још онај љакпо да стигне и лудило за мале паре.

Време је да у европи опет нешто урадимо па макар је то и куп уефа

Quote from: "Maximiliano"Бока, немој погрешно да ме схватиш, али вест да, "(осим Молине, који као држављанин Колумбије има процедуралне проблеме са уласком у Аустрију и припремаће се у Београду)". Значи апострофирано да ће се ПРИПРЕМАТИ у Београду, ми није деловала оптимистички што се тиче његовог самог уигравања са осталим играчима!Ја сам то схватио као да неће моћи  уопште да иде на припреме у Аустрији, а не да нисам заовољан учињеним до сада!
У праву је Максимилиано, на Мондо сајту чак јасније кажу:
"Barkos i Salas će se odmah pridružiti ostatku ekipe na pripremama u Austriji, dok će Molina, koji zbog kolumbijskog pasoša ima problema sa vizama, do povratka tima trenirati samostalno."

а то стварно није добро да нам будући плеј тренира без екипе...

а ни долазак Вилсона Палациа није жвака, човек је већ на путу ка нама:

http://www.latribuna.hn/news/48/ARTICLE/13493/2007-07-14.html

ако је јак на маму... а можда му је ово и жена... :)

Врло кратко. Одлично одрађен прелазни рок. Звезда дефинитивно добија једну нову димензију што је прилична авангарда за фудбал у Србији. Имам исто тако утисак да Пикси сваки евро-долар који клуб троши пажљиво вага и клуб дефинитивно финансијски јача из године у годину. Све су то одличне вести.
Мислим исто тако да је нереално очекивати да ће сви странци који су дошли у Звезду играти. Биће ту и добрих и незадовољних и оваквих и онаквих... . Сасвим је довољно да и 50% нових играча експлодирају и биће феноменално. Треба бити реалан. Онај ко се наметне, заслужује да игра а онај коме буде сметала храна, вода, недостатак породице, девојке итд итд вероватно ће самог себе избацити из тима. Можда се ту поново нађе још неки Георгијев али то је фудбал и финансијски ризик је увек присутан. Изгледа да се Дарвинова теорија може без проблема и у фудбалу применити.
Пикси је одрадио и изгледа паре потрошио како је најбоље и знао и умео. Сада је дефинитивно Бошко на потезу. Добар тренер би морао да нађе начина да све то врло брзо укомпонује јер времена нема и то је некако оно што тренутно не улива поверење. Бошко ће дефинитивно бити на ивици славе или понора а где ће отићи зависи сада највише од њега као и од одређеног процента среће.

П.С. Могућност останка Коромана још 3 године је одлична вест.
П.С. Пиксију уопште не требају никаква препуцавања са шабанима са друге стране брда. Политику "игнорисања као да не постоје" треба примењивати као што је то преходна управа прилично добро радила.

Ма треба само стрпљиво сачекати и видети.Па и Георгијев је дошао као велико појачање и чак се на припремама као такав и показао па није било ништа од њега касније.Тако и сада може да се деси да објективно најслабији играч успе најбоље да се снађе и да представља најјаче појачање,не судите у напред ни оптимистички ни песимистички време све то лепо покаже

Само што рече момак изнад мене, надам се да ће бити бољи од Благоја. Важније је да добијемо лакшег противника у трећем колу квалификација за ЛШ. Ред је да и ми добијемо неког лакшег противника од финалиста и освајача лиге шампиона као што су Милано и ПСВ.  Сви изгледају супер на јутуб-у, али видећемо како се сналазе по лединама Бежаније, Зрењанина и осталих стадиона Србије.

ја сам задовољан :)  први пут смо довели странце који нису мачка у џаку и који ипак иза себе имају какве такве успехе без обзира на то опет треба сачекати и видети дал ће успети да покажу оно због чега су доведени...Ко што неко рече Георгијев је представљен као велико појачање,у припремним утакмицама се одлично показао,дизао се у небеса па је онда показао да је био велики промашај.Радује ме и што ови играчи што су дошли бар до сада нису глумили неке звезде и колико видим скромни су и задовољни што су дошли код нас што је велики плус.Имаће времена за уигравање уосталом ако су добри играчи као што биографије и снимци говоре неће то бити проблем.Уосталом по мени друго коло квалификација схватам као одрађивање посла тако и да није нека фрка да се што пре уиграју.

Броновицки слетео на Сурчин , сад лекарски прегледи па уговор !!!! ;pljuga
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Данас су се припремама прикључили и два нова појачања Баркос и Салас као и Кастиљо!
ОДЛИЧНО! :ruke
color=red]FxCxRxSx[/color]

Вилсон Паласио

http://www.youtube.com/watch?v=mfYttD-4u3E
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

оде Кастиљо у јувентус!!!     :bes

текст из спорта  

Prelazim u Juventus-nije ostavio dilemu na startu razgovora Ekvadorac.- Sve sam se dogovorio sa torinskim klubom i 25. jula bih prema planu trebalo da potpišem četvorogodišnji ugovor.

Juventus ne igra u evropskim kupovima, tako da će po dogovoru sa klubova Kastiljo dobiti dozvolu da igra za Crvenu zvezdu u kvalifikacijama Lige šampiona.

Quoteоде Кастиљо у јувентус!!!
То се и дало очекивати...