Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Вајти

21
Шта онај конобар прича и како се понаша, то је страшно. На шта смо спали кад нам онакво говедо представља клуб...

Не знаш да ли је стварно онолика будала или је намазан скроз. Како год да окренеш, не ваља. Па могао је бар да се потруди да ишчита оно што је требало за емисију или ако ништа друго, да као средњошколац научи једну причу напамет и да је само понавља.

Али јок. Много је занимљивије испасти будала пред пола Србије. Да није председник Звезде, било би ми га чак и жао. И поново, нико да поткачи Престолонаследника...

22
Quote from: фрактура on February 24, 2009, 02:53:24 PM
Стварно ми је није јасно зашто је Југа дозволио себи да се налази у оваквом друштву,и зашто им је позајмио своје име не би ли победили на изборима.

А као не би победили и без њега?  ;D

Мене је страх да га не изгубимо заувек, ако га ова багра зајебе, а сложићемо се да су шансе за тако нешто поприличне. Већ је једном напустио Звезду, ако је напусти и други пут...

Била би велика штета, он би могао и морао да буде будућност што се тиче руководећег кадра клуба.
23
To никако не би смело да се уради. Багра би то дочекала раширених руку. Сада треба бити изузетно паметан и пронаћи неко решење између. У свом овом хаосу, и око Звезде и приватизације, и око Уроша и око репресије генерално - то би било најпогубније решење.
24
Мислим да Субашић и Пекарић нису напустили Звезду, али се на њих више не рачуна. Чак нису прошли ни припреме, па је мало вероватно да ће играти на пролеће, чак и у случају да не пронађу клуб.