Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Србско дете

1
Помаже Бог!
С обзиром,да ових дана нећу бити при комјутеру,сада ћу да напишем што имам.
13.априла навршава се годину дана од како је преминуо наш брат Момир Милутиновић.Да подсетим,Момир је био навијач Звезде,Делија.
1.априла прошле године,Момира,у дворишту Средње медицинске школе,у коју је он ишао,ножем је избо малолетни дечко,иначе Маринац,навијач суботчког Спартака.Његов убица добио је 4 године и 6 месеци затворске казне,а ако буде "добар",казна може да се смањи на две и по године.
После његове смрти,у медијима се много писало да је Момир био гробар,да је то био обрачун јангера и маринаца,али греше.Момир је био наш,Делија!Али то сада и није много важно.
МОМИРЕ,ЗАУВЕК ОСТАЈЕШ У НАШИМ СРЦИМА!!!
2
Терен / Одг: ОК Црвена Звезда 07/08
December 15, 2008, 06:33:49 PM
Одбојкашице славиле у Суботици.Звезда је победила домаћи спартак 3-0, (25-15,27-25,25-15). :)Ко је био,лепо се провео!На трибини сјајна атмосфера,такође песме Косову,подршка Урошу,због које је и утакмица прекинута.Све у свему.сјајно!!!
3
Данас сви,који су у могућности,на митинг!Маните се куцкања...Митинг почиње у 7!
4
Што се тиче девојака,то је тачно.Али има изузетака!!! ;)Немам ништа против девојака које дођу на Север,које воле и бодре Звезду,итд.али сам зато против девојака које дођу налицкане,сређене,...имала сам прилику да причам са девојкама које су дошле да да би упознале фрајере... Значи катстрофа!Ја се трдуим да тога буде све мање.Ево баш у мом селу девојке иду на утакмице да се не би досађивале,или их момци поведу...МОМЦИ АКО ЖЕЛИТЕ ДА ПОВЕДЕТЕ ДЕВОЈКУ НА УТАКМИЦУ,ДАЉЕ ОД СЕВЕРА.Пар песми у мозгу,никаква љубав према Звезди,и онда оду на Север пар пута и онда мисле да су Делије.Ми смо им на срећу помогли да схвате да им није место тамо!И сад стварно више не иду.Све се може кад се хоће!Исто то важи и за клинце.Ја се,брате,сећам до 6,7 па и до 8 разреда ме је тата или брат водио на утакмице и нисам помишљала на Север, а данас дете 1.разред на сред Севера...Мислим није да нисам помишљала,али сам знала да сам дете,да ми још увек није место тамо.Све у своје време!Довољно је да само једној особи то "унесете" у главу.Већ сте успели!
5
Quote from: Ђоле on July 07, 2008, 06:19:31 PM
http://mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=102512

Свака част КСС-у који је довео нашу кошарку до дна!
Е,вала,стварно...