а приход од продаје улазница (за ову текму) се дели на пола...
ако им наплатимо столице, значи цео пазар све иде нашем клубу...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Још раније сам прочитала изјаву неког од званичника (можда чак и у Џајино време, не могу да се сетим) да столице покрива осигурање. Е сад, могуће је да је склопљен неки међуклупски договор и да представници оба клуба излазе на "терен" и процењују штету.
..baklje gore, pesma cigana...

Још једна победа...
Ево баш сам одслушао конференцију за новинаре на коме је Бошку поставио питање новинар у вези Лиге Шампиона на шта је он у стилу одговорио да за улазак у елитно европско такмичење су му потребна 4 до 5 Европска играча без, као што је он рекао, подцењивања играча који тренутно играју у Звезди. Да ли је то реално да се деси у прелазном року је друга ствар али ми је драго да су тренер а вероватно и управа свесни тога. Не желим да сада отварам Пандорину кутију са овим коментаром али се само надам да ће се "пружити" у прелазном року....

А од тих 5 бар 2 нападача. Катастрофа овај Пуровић неможе да изтрчи контру а о опасности по голу да не причам. На крају ове јаднике из хумске да укења за мало и гол и шта би онда радили... Опет смо пропустили прилику да им затвориму уста заувек.

Милан Гуровић провео дерби са Делијама!


Полуфинална утакмица Лав купа Србије неће остати упамћена само по још једној победи Црвене звезде над већитим ривалом. И овог пута препричаваће се навијачи, али не због инцидената као што је обичај, већ због крајње несвакидашњег потеза једног спортисте, који се придружио најватренијим присталицама клуба чије боје брани.

Најбољи и најпопуларнији кошаркаш Црвене звезде Милан Гуровић направио је још један потез због којег ће га "Делије" вероватно још више волети, а супарнички навијачи још више мрзети - провео је дерби на северној трибини, "на шипци" са вођама звездиних навијача!

Сјајни кошаркаш, кога су кроз каријеру, поред спортских успеха константно пратили и разни испади, у којима је некада био виновник, а некада жртва инцидената, у неколико наврата је чак повео навијање на северу.

Остаје да се види да ли ће ово дружење Гуровића и Делија довести до њиховог бројнијег појављивања на кошаркашким мечевима у наставку сезоне.
:ruke  :sampion

SC:

Kastiljo pakuje kofere


Dok sezona u našoj ligi još traje, sve je izvesnije da prvotimac Crvene zvezde Segundo Kastiljo već zna gde će da nastavi karijeru.

Na adresu njegovog menadžera stigla je ponuda iz Madrida. Za usluge ekvadorskog reprezentativca koji je ostavio odličan utisak u dresu "crveno-belih", stigla je ponuda Atletika.

- Bilo bi baš dobro, ustvari sjajno da zaigram u Atletiku. Međutim, u ovom trenutku još uvek razmišljam samo o Crvenoj zvezdi i o tituli koja nam je na dohvat ruke, izjavio je Kastiljo za ekvadorsku televiziju "Gamavision".

Kastilju ugovor sa Zvezdom ističe ovog leta, iako on ima klauzulu po kojoj može da ostane na "Marakani" i naredne sezone. Ipak, posle dobrih igara u dresu "crveno-belih" teško je za očekivati da bi Crvena zvezda mogla da zadrži svog defanzivca.

Који рацку сад  атл.мадрид?!
па тај атлетико неће ни у куп уефа!!

Шта му то значи да сад пређе у атлетико где ће добијати несумњиво већу лову него сад ...али НЕУПОРЕДИВО МАЊУ уколико остане са Звездом која би са са њим и са пар солидних појачања могла да постане прворазредно изненађење ЛС-а следеће сезоне!!!..па тек нахнадно да оде,није проблем..
какав је то одлазак уочи сезоне ,на шта то личи??

Траба мајстору Кастиљу да се објасне  неке ствари..
или можда мени :zbunjen

јооооој,дође ми да плачем од муке кад видим како нам немилице одлазе и одлазе.. :bes

Мора да се шалиш?

Коме ћеш ти шта да објашњаваш?

Ајде не глупирај се. Није он дошао у Чеченију да игра фудбал.

Quote from: "Бока"Мора да се шалиш?

Није он дошао у Чеченију да игра фудбал.

:rofl  :rofl  :rofl

Quote

Штета због поломљених столица 41.690 евра

На јужној трибини стадиона Црвене звезде током прекјучерашњег вечитог дербија поломљено је 1.895 столица. Том приликом начињена је штета у износу од 41.690 евра.

- Пре утакмице смо поставили 50 сигурносних камера, снимак је јасан, тако да очекујемо реакцију. Полиција је преузела снимак и био би ред да се коначно казне вандали - истакао је Стефан Ивановић, директор маркетинга Црвене звезде.

Навијачима Партизана је постала пракса да ломе столице на ,,Маракани", а осигуравајућем друштву ,,Винер штедише" да плаћа цех. Неке столице чак нису ни успеле да преноће на стадиону имајући у виду да је чак 2.500 нових постављено на дан полуфиналне утакмице уместо поломљених на дербију одиграног недељу дана раније. Једно је бар сигурно, столице које буду постављене наредних дана сигурно ће остати на свом месту до јесени - до следећег вечитог дербија.
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Каква туга... Стоку са југа треба у брлог. Ту ће се једино осећату као свој на свом. И онако после њиховог гостовања Маракана заудара данима...

Ја их не би пустио да изађу са трибине док се штета не плати па после нек размишљају да ли ће да ломе ил неће.

Tacno bi nam se vise isplatilo kad bi pred svaki derbi poskidali sve stolice sa juga a posle ih vratili. Zar te polomljene stolice ne placa partizan?

Распоред против Звезде
Несхватљиво је да у финишу првог шампионата Србије ,,црвено-бели" три пута узастопно гостују као тим који је у плеј-оф ушао као први
Заиста је необично, да у финишу првенствених утакмица тим који је током шампионата највише времена провео на челној позицији, а и у плеј оф ушао као лидер (после 22. кола поредак у врху: 1) Црвена звезда 22  16  3  3  37:16  51, 2) Партизан  22  13  3  6  32:20  42, 3) Војводина 22  11  4  7  23:16  37 итд), сада ће морати три пута заредом да – гостује!

Да тај распоред прављен по Бергеровим таблицама није ,,регуларан и спортски" показују и ови примери: најбоље су прошли трећепласиране и шеста Бежанија која ће до краја трке за бодове наизменично играти као гост и домаћин и – обрнуто
Јуче смо хтели да чујемо и мишљење Бранислава Делића, комесара за такмичење Меридијан супер лиге о парадоксу да само Црвена звезда у наредна три кола гостује. Његово објашњење је било:

– Ми смо применили само искуства других.

– Да ли је распоред прављен на основу Бергерових таблица?

– Сматрали смо да је увођење плеј офа и плеј аута добро...

[објављено: 21.04.2007.]
Мислим стварно нема смисла..... :nene  :boks  :batine

Ма цео овај плеј оф је тотално идиотски.2 утакице недељно!?И какав је то дерби који се игра сваке недеље?Почело је да губи драж.А и не видим да је првенство нешто занимљивије и квалитетније.Треба вратити стари систем, много је једноставнији и много бољи.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Нисам баш сигуран да првенство сада није занимљивије...

Данас играмо последњу "лаку" утакмицу до краја првенства.

Све остале ће бити врло неизвесне. Нема много каклулација и давања бодова тимовима који се боре за опстанак од екипа које су на 3-4-5-6 месту.

Треба рећи нешто око учесталих дербија.
Ове сезоне се тако заломило, али само зато што смо са гробљем играли у колу у ком смо играли. Не заборавите да смо јесенас имали само један првенствени дерби. Дакле, да је жреб био такав да са њима играмо 2 кола раније него што је било, имали бисмо 2 дербија јесенас и 2 овог пролећа.
Наравно, у међувремену је улетео и куп што не мора да се деси. Кад смо уопште са њима последњи пут играли у Купу? Да ли оне сезоне када су нас победили 1:0 на Маракани?
Данас доста играча неће играти - Миловановић, Короман и Кастиљо од стандардних. Трајковић може да бира због картона, али ће због изостанка ове тројице, вероватно играти данас. То је бар моје мишљење. Могуће је да ће Бајалица заиграти уместо Туторића како би се овај одморио.
..baklje gore, pesma cigana...

Од чега да се одмори? Одиграо је 3 утакмице у континуитету и сада да се одмара.

Партија коју је пружио против пакистана била је врло добра. Не треба сада ништа мењати. Они су спортисти, то им је посао. На западу многи клубови играју темпом среда-субота.

Ко не може, нека изволи у другу лигу.

Последњи пут смо играли против гробља исто у полуфиналу купа пре 2 године кад смо их добили 2-0 али тај дерби смо напустили у полувремену јер нам није биле дозвољњно да унесемо заставе.

10 милона евра буџет за Лигу шампиона?!

Уколико Црвена Звезда освоји титулу шампиона Србије, учествоваће у квалификацијама за Лигу шампиона, а према информацијама појединих медија, јачање спонзорског пула које је у току, донеће руководству црвено-белих невероватних 10 милиона евра само за појачања са којима би се кренуло у поход ка најеминентнијем европском такмичењу!

Последњих месеци и недеља Звезда је добијала појачања у виду еминентних компанија из Србије које ће уложити велике количине новца не би ли се тим са Маракане домогао Лиге шампиона.

Већ сада је у начелу постигнут договор са два страна фудбалера, који су према речима тренера Бошка Ђуровског веома квалитетни фудбалери, а јасно је да они неће бити и једини играчи који би стигли у Љутице Богдана на лето.
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org