Quote from: "Бока"Од чега да се одмори? Одиграо је 3 утакмице у континуитету и сада да се одмара.
Проблем је у томе што је Бошко након победе над гробљем у првенству изјавио како су се и Туторић и Бајалица жалили на умор и да ће један сигурно одмарати против Војводине. Пошто је у НС-у играо Туторић, претпоставила сам да ће против гробља у купу играти Бајалица. Међутим, није било тако. Размишљам, ако се жалио на умор након једне утакмице, како ли се осећа након три?
..baklje gore, pesma cigana...

Извор тог чланка?


Quote from: "CEBEP"Извор тог чланка?

http://www.sportskevesti.net/
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Quote from: "Леса"Ма цео овај плеј оф је тотално идиотски.2 утакице недељно!?И какав је то дерби који се игра сваке недеље?Почело је да губи драж.А и не видим да је првенство нешто занимљивије и квалитетније.Треба вратити стари систем, много је једноставнији и много бољи.

Плеј-оф је јако добра ствар јер концетрише играчки квалитет.стари систем од 16 или 18 клубова увешће неке полу професионалне екипе у лигу типа ЧСК,БСК,Севојно итд.које су при врху Прве Телеком лиге.Боље је играти 2 пута са Војводином него једном са Војводином и ЧСК-ом на пример.И тачно је као што неко рече да до краја првенства немамо лаку утакмицу сем гостовања у Апатину можда

Quote from: "Galois"
Плеј-оф је јако добра ствар јер концетрише играчки квалитет.
Овај систем је најгори могући...
Многи су покушали пуно пре нас и нигде није заживео, тако да ни код нас неће.
Можемо ми да измишљамо системе какве год хоћемо, али кад ти немаш квалитетне тимове ништа то не вреди. А играње са 2-3 донкле квалитетна тима по 5 пута је срање, а не систем.

Quote from: "Igor_RS"
Овај систем је најгори могући...
Многи су покушали пуно пре нас и нигде није заживео, тако да ни код нас неће.
Можемо ми да измишљамо системе какве год хоћемо, али кад ти немаш квалитетне тимове ништа то не вреди. А играње са 2-3 донкле квалитетна тима по 5 пута је срање, а не систем.
1.Не игра се са 2-3 тима већ са 5 и не игра се 5 већ 4 пута
2.Срање је играти са 10 очајних тимова,а не са 5 тимова који су квалитетни.
3.Не знам који су то многи.Ја знам само за Хрвате,Шкоте и Швајцарце.У Хрватској се то није показало као добро али ни као лоше решење(па да је лоше променили би га до сад!) у Шкотској јесте и то као јако добро!!
4.Ја бих јако волео да постоји првенство од 16 или 18 клубова али у овом тренутку је то просто немогуће.За неколико година ако се оформи бар 15 клубова који буду финансијски стабилни и  имају одговарајућу инфраструктуру,који буду могли да доводе или задржавају квалитетне играче одмах се вратити на стари сиситем такмичења.У овом тренутку у земљи имамо мало таквих клубова,нажалост.
5.Ово првенство никада није било неизвесније и занимљивије јер нема више пуно "малих" клубова на којима се скупљају бодови.Четири пута са Партизаном,четири пута са Војводином па се покажи колико вредиш!

Quote from: "Galois"
5.Ово првенство никада није било неизвесније и занимљивије јер нема више пуно "малих" клубова на којима се скупљају бодови.
Није неизвесно, од полусезоне имамо недостижну предност, без обзира на то што је Звезда далеко испод свог нивоа. Мислим да смо већ сада требали да славимо титулу, јер ни једног приближно озбиљног конкурента ове сезоне нисмо имали. Нису се остали клубови појачали и узнапредовали, већ је Звезда(као и наша лига) наслабија у последњих 10-ак година.
Quote from: "Galois"
Четири пута са Партизаном,четири пута са Војводином па се покажи колико вредиш!
Ако ти у ова 2 клуба видиш неки квалитет, онда ок.
Ајде рецимо да су озбиљни(по теби), мислим да би било мало 4 пута да играмо с њима, боље да играмо по 100 пута, па би тек онда могли да видимо колико вредимо. :bes

Мени је лично онај стари систем био много готивнији.Бар са навијачке стране.А по питању квалитета игре не видим никакав напредак.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Звездин тренер Бошко Ђуровски тражи
од председника Драгана Стојковића :


Казни нас , све !!!

Бодови се пишу, блед утисак из другог полувремена ће остати,
баш као што ће остати забележено да је после победе против Младости
фудбалере Црвене звезде сачекала – казна. И то новчана.
Оно што је обећао одмах после меча, тренер Бошко Ђуровски јуче је поновио,
уз интересантну допуну:


- Биће казни, то је сигурно,
а једва чекам да погледам снимак и изанализирам последњих десет минута,
да видим ко је направио грешке.


Затим се Звездим стратег мало замислио, па наставио:

- Уствари, можда ће сви играчи бити кажњени!
Одговорност је колективна и то код њих мора да се усади у главе.
Да, баш тако, цела екипа ће бити новчано кажњена! И не само екипа,
у разговору са председником Стојковићем предложићу
да истом мером будем кажњен и ја,
као тренер и цео мој стручни штаб!
Сви смо одговорни, сви треба да сносимо последице.
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Ово за казне ми се баш свиђа ! Треба нама неко тако луд ...
И треба да кажњава и то сада кад смо добили , а не да чека опет неки кикс. Почео је мало да гради ауторитет , биће нешто од њега

Quote from: "Igor_RS"
Није неизвесно, од полусезоне имамо недостижну предност.
Имали смо 14 бодова  предности а сада имамо 7.Чека нас још по мени 4 тешке утакмице(гостовање у Кули,код Бежаније(коју нисмо добили из 3 пута!),гостовање на ЈНА и кући са Војводином).И титула још никако није осигурана!
Quote from: "Igor_RS"А нисмо ни ми бољи од њих Нису се остали клубови појачали и узнапредовали, већ је Звезда(као и наша лига) наслабија у последњих 10-ак година.
Слажем се
Quote from: "Igor_RS"
Ако ти у ова 2 клуба видиш неки квалитет, онда ок.
Квалитет јесу у односу на Борац,Вождовац,Земун па и Апатин и Кулу,у Европи су нико и ништа.
Quote from: "Igor_RS"Ајде рецимо да су озбиљни(по теби), мислим да би било мало 4 пута да играмо с њима, боље да играмо по 100 пута, па би тек онда могли да видимо колико вредимо. :bes
Не 100 пута 4 пута је права мера!!!

Леса кад то кажеш вероватно мислиш да ти је досадно 2 пута ићи у Нови Сад,Апатин,на ЈНА? .Али то је само 2 пута за једну сезону,јесте да је помало безвезе али је ипак квалитетна лига приоритет изнад свега.

Не мислим да је досадно ићи на та гостовања, него је глупо играти са неким 4 пута, а са неким 2.Поготову што у плеј-ауту скоро сви клубови имају навијаче, за разлику од Младости, Бежаније, Хајдука...
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

наша лига је ове године најбоља од укидања санкција,никад није била регуларнија-свима су неопходни бодови,скоро да не постоји меч који је одигран 3 за 3,суђење мало шкрипи ал је опет боље него пре,има више публике на стадионима,квалитет фудбала је очајан али не знам шта сте ви гледали претходних сезона па вам је ово као лошије,и мали клубови почињу офанзивније да играју.Првенство се више не своди на један кикс звезде или партизана,иако имамо 7 бодова више још је неизвесно,а да не причам да смо имали 14,замислите само такву ситуацију прошле године.Стално причате о повратку неких великих фудбалских центара,то додуше још фали,али ево војводина се тргла и то је одлична ствар.
Не видим чему толики песимизам,зашто смо такви људи да увек мислимо да је најгоре баш онако како је нама.Кажете глупаво је са мало клубова па шта да радимо да насилу ставимо и ниш и крагујевац и крушевац па да буду топовска храна као земун,требају они природним путем да дођу до прве лиге па онда да играју,а начин на који се сад ради сигурно ствара боље предуслове него онај на који се радило претходних година.

Апсолутно се слазем са тобом!

Јесте, да је опао квалитет и Звезде (након онолике продаје) и насе лиге опценито! Ту је ИгорРС потпуно у праву!

Али, ста је алтернатива овом систему такмицења? Лига са 14, 16 или 18 клубова, па да у њој играју легендарни тимови као сто су Цука, Рад, Јавор итд...

Не, боље је овако компримирано. Боље гледати дерби 4 пута пред 20.000ак хиљада гледалаца, него и једну текму са горе наведеним клубовима пред 2.-3.000! Само сто би требало мозда "дириговати" термин за текме са Партизаном. То знаци, да  се по две текме играју на јесен, а по две на пролеће, дакле на поцетку првенства и при крају првог дела.

Осим тога, првенство јос није ресено. Војводина је тотално неугодна (добро нас испрас"ила на Маракани), а Безанију нисмо - као сто је јовицн навео - нисмо добили ни у једном од три сусрета. Апатин је исто тако зезнут и добијамо их на једвите јаде, док је Кула поново у успону. Само фали јос ОФК, и онда би биле све екипе на окупу, које у Србији макар несто ваљају. Банат и Смедерево су због гостовања интересантни и то је то. Дакле, нема ту висе од 10 клубова код нас, који су несто висе вредни.

То сто у Курватској и осталим земљама тај систем такмицења људима не одговара, то није нас" проблем, али моз"да рес"ење за нас" (не)квалитет.

Поз.

какво је ово писање ћирилицом?! модератор.

Quote from: "jovicn"наша лига је ове године најбоља од укидања санкција,никад није била регуларнија

Свима који верују у регуларност такмичења препоручујем да погледају снимак утакмице Партизан - Војводина и да посебну пажњу обрате не понашање голмана Војводине Дамира Кахримана. Напомињем да је реч о репрезентативном голману.


За оне који нису имали прилике да то виде овај репрезентативац је својим реакцијама омогућио Партизану 3-4 добре шансе, лопта је после сваког партизановог корнера падала у петерац, коначно- буквално се склонио са гола и тако омогућио пратизану да постигне погодак и забележи три бода.
Овакве ствари ни један новинар и ни један контролор неће забележити у свом извештају..
..кажу да причам много...

нисам рекао да је регуларна него да никад није била регуларнија,то је доста другачије,не може се све гледати само кроз призму звезде и партизана,сетите се на шта су личиле утакмице клубова из доњег дела табеле или из средине,ја теби ти мени и тако цело првенство једино са цз и пфц бункер па ко ту одломи бод опстаће ко не неће и тако из годину у годину,а титулу ће освојити екипа која има више својих филијала.Данас безанија има  фудбалера из партизана па их опет победи,нама да гол наш омладинац.......

Јесте да је овај систем "досадан" тако што се у задњих 10 кола састајемо са "једним, те истим екипама". Нико не може да каже да није занимљивији од прошлог.
Нормално, као исве друге ствари и ово има своје "за и против".

Ако "неко"  жели да наше првенство буде регуларније него сада треба забранити позајмљиванје играча у суперлиги, тј. међусобно пзајмљивање...........
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Ех какве су то само глупости... Направио се такав споразум да глодари позајме Бежанији неколицину играча али под клаузулом да ти играчи не играју против њих. Каква је то нерегуларност па то је невероватно. Да ли је неко интервенисао: Није. Да ли је неко и помислио да такве ствари нису регуларне и да их треба мењати: Није. Не бих то ни знао да се прилично бојажљиво није провукао пре пар дана мали чланак у вези тога у листу Спорт.

Quote from: "CEBEP"Направио се такав споразум да глодари позајме Бежанији неколицину играча али под клаузулом да ти играчи не играју против њих.

Они то раде сваке године ! Прошле је то био Вождовац , раније Обилић, данас Бежанија !

Никад њихови играчи нису играли против њих !

И увек  се тако провлачио мали новински чланак!
Као да објасне људима да су то њихови играчи и не могу да играју против њих ! Лудило !!!
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''