Quote from: "rukometas_bg"Не схватљиво ми је само кад нам је већ екипа распад зашто се ове сезоне није пружила прилика талентованом Алчаковићу(`88) који је Звездино дете него је прво био покушај да се доведе Томић који из Партизана у Звезду прелази кад му се ћефне, па кад то није успело онда је доведено партизаново дете Вукас.
Сви су они деца зелембаћа, а са обзиром на околности у Србији, па и свету, не можемо их кривити...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quote24.09.2007

RUKOMETAŠI CRVENE ZVEZDE U TURSKOJ

Rukometaši Crvene Zvezde sastaće se 29.09.2007 u 14 časova sa Turskom ekipom Mersin Yenisehir BSK.Poznate su i sudije za ovaj meč to su Vagif Aliyev (AZE) i Alekper Aghakishiyev (AZE).Revanš meš EHF Cup-a će se odigrati u Beogradu 06.10.2007 u 18 časova.Trener Kraljevski će se na sutrasnjem treningu odlučiti kojih će četrnaest igrača krenuti put Turske.

А сад имају пара да играју и на страни и код куће
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

И док се ми радујемо ремизирању са Пролетером или игрању са Турцима, словеначка и хрватска лига су миљама далеко по улагањима и квалитету, чак и сарајевска Босна има редовно учешће у ЛШ, бањалучки Борац се појачао екс-репрезентативцем Небојшом Голићем, а Звезда ...
Српски рукомет је у дебелим говнима.



Парадоксално је то како се мало улаже у рукомет,а како опет за разлику од фудбалера,рукометаши улазу 100% себе,барем кад је ова прва текма била у питању.
Стање у рукомету је одраз стања у спорту уопште,нико не размишља дугорочно и разумно већ сви гледају да ставе паре у џеп и тутањ.Ето прича се о изградњи тениског центра у Србији,немам ништа против тог спорта,али ваљда треба да се знају неки приоритети када су у питању улагања у спорту!

Quote from: "Mikelandjelo"И док се ми радујемо ремизирању са Пролетером или игрању са Турцима, словеначка и хрватска лига су миљама далеко по улагањима и квалитету, чак и сарајевска Босна има редовно учешће у ЛШ, бањалучки Борац се појачао екс-репрезентативцем Небојшом Голићем, а Звезда ...
Српски рукомет је у дебелим говнима.
Брате, већ сам хтео да ти укажем на ово али сам заборавио. Много бре обраћаш пажњу на дешавања у екс-ју квази државама и стално нас (што Звезду, што репрезентацију Србије) поредиш са њима. Те сарајевска Босна боља од Звезде у рукомету, те Хрватска и Словенија бољи од нас у кошарци, те њихове лиге боље од наше опет у рукомету. Кога боли она ствар шта се дешава у њиховом дворишту? Ако стално причамо о том њиховом комплексу, онда пустимо њих да се баве нама, а не обрнуто.

@ Ђоле

У тениски центар ће уложити породица Ђоковић јер је логично да хоће да уложе у спорт у којем је успешан њихов син. Не можеш очекивати од тениске породице да улаже у рукомет или кошарку.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Ја сам мислио у свом посту на изјаве челника савеза и неких политичара од раније који су говорили о изградњи тениског центра....ако га граде Ђоковићи то је скроз ок.Елем,вратимо се теми топика.

Улажу у спорт у којем се могу направити неки резултати... бар они тако мисле. Очигледно су од рукомета сви дигли руке.

Проблем је што нису потребне велике паре да се направе одлични резултати и да се игра стандардно европа.

да не ширимо причу безвезе, улаже се највише у спорт преко кога се могу окренути највеће паре. Постоји неколико врста спортских инвеститора

1. Држава

Министарство за спорт одваја средства на основу процене, тако да неће исту суму добити кошаркаши и веслачи. У оба случаја средства од државе неће задовољити ни минамалне услове живота савеза(клубова)

2. Спонзори

Ако су то ''државне'' фирме типа НИС, ПТТ, телеком, паркинг сервис, Београд пут, србија шуме...(сетите се 11 златних спонзора па само допуните листу) они статутом имају предвиђен буџет који су ОБАВЕЗНИ да уложе у развој спорта и културе, а на њима је како ће тај буџет расподелити. У нашој земљи се све завршава на фору, па је тако довољно знати маркетинг директора или генералног директора неке фирме, који ће вам пребацити средства на рачун вашег клуба, а за узврат, ви ће те му дати 10-15-20 посто назад, а то ће те правдати као трошкове на било који начин.Чиста је логика да ће сви они пре дати паре за фудбал и баскет који има веће трошкове и где је лакше опрати већи кеш, него за рукомет. Обичан кикбокс клуб  namigivanje  може кроз рачун да без плаћања пореза провуче 3 милиона дин годишње, а ФК и СД многоструко више. зашто би  онда неко ко је на положају у тим фирмама улагао у мале спортове кад ту добит(за њега) не постоји.

2а. Спозори којима је циљ реклама опет се воде проценама маркетиншких кућа, те на основу заступљености неког спорта(клуба) у медијима улажу паре у исти. Однос заступљенсоти фудбала наспрам свих других спортова заједно је сигурно 3 према 1, тако и они распоређују средства.

3. прање пара

Логично је да ако сте већ играч који може и има потребу да пере паре, увек ће те то урадити са неким ко је заштићенији пред законом. А како пословања ниједног ФК-а није јавно, а ту се врте милиони евра, онда је све јасно...

4. Локална власт

Само Звезда има 26 клубова, плус Партизан отприлике исто, плус сви остали. Београд има милион спортова, два милиона спортиста и три милиона шампиона у њему. Мали спортови (условно речено) ће увек добити већа средства од града у унутрашњости где је дотични клуб једини шампионски погон, Бечеј, Металопластика, Јединство, Југ, Ниш... У теорији причам...

Дакле, НИКАДА се код нас неће улагати ни у један спорт сем фудбала и кошарке не битно колико они били успешни докле год је овај систем пословања на снази. Уколико чак  нпр рукометаши постану прваци Европе, они могу да очекују само више кеша од фирми којима је потребна реклама, али то ће бити једногодишњи уговори, од којих ће кајмак покупити функционери а не клубови...

Фудбал и кошарка имају машинерију код нас у свим сферама друштва,(медији, политика, бизнисмени) резултати нису важни, важан је само кеш....

Али ипак, и поред свега сви клубови и сви спортови опстају и за лоше финансије било ког клуба је увек крива само неспособна управа...

Пијанац, разумјем ја тебе, али проблем је што иза тих спортова у тим државама, које баш не би требале бити боље од нас, држава стоји иза спортиста. Боли мене курац за њих, искрено, већ мене боли што српски спорт у глобалу пропада, занемаримо тенис. Навео сам само примјере из драгог комшилука. Немам комплексе од њих, ради се о нашим проблемима.



QuotePORAZ CRVENO BELIH U TURSKOJ

Rukometaši Crvene Zvezde u utakmici koja se odigrala u Kupu EHF-a izgubili su od Turske ekipe Mersin Yenisehir BSK rezultatom 27:24 (13:13).Najbolji strelac crveno belih je bio Milašević Mirko dok su najzapaženiji u redovima našeg šampiona bili golmani Goran Aleksić i Eldar Šišić.Crveno belima preostaje da u revanšu koji se igra u Beogradu (06.10.2007) nadoknade zaostatak i tako se plasiraju u naredno kolo.

QuoteRukometaši Crvene zvezde u subotu treba da pobede turski Mersin sa četiri gola razlike, ako žele da nastave takmičenje u Kupu EHF.

Posle neprijatne epizode u kvalifikacijama za Ligu evropskih šampiona u Belorusiji, Crvena zvezda se u 2. kolu Kupa EHF namerila na tursku ekipu, koja je prvi meč dobila 27:24. U Zvezdi, medjutim, veruju da razlika nije nedostižna.

Zvezda je pokazala lepo lice u 1. kolu prvenstva Srbije protiv zrenjaninskog Proletera, u kojoj je domaćin bio na ivici poraza.

"Spremali smo se ove nedelje i pokušali smo da ispravimo neke nedostatke. Mislim da tri gola nije nedostižno. Naš tim je bolji i nadam se da pobednik neće biti doveden u pitanje", rekao je trener Crvene zvezde Nenad Kraljevski na konferenciji za novinare.

On je dodao da bivši reprezentativac Srbije Nenad Maksić neće igrati ni u revanšu za Zvezdu, jer bi izgubio pravo da nastupa u domaćem šampionatu za Smederevo.

Kapiten ekipe Stevan Kurbalija istakao je da je Crvena zvezda imala tešku utakmicu u Turskoj.

"Možemo da pobedimo Mersin u Beogradu. Pozivam navijače da vide novi tim Crvene zvezde i kako ćemo da se plasiramo u treće kolo Kupa EHF", rekao je Kurbalija.

Utakmica Crvene zvezde i Mersina biće odigrana u subotu u 20.30 u hali "Šumice", a karte će koštati 150 dinara.

ако неко има поуздану информацију да ли се иде на текму нек каже

ЕХФ: Звезда у трећем колу

БетаРукометаши Црвене звезде пласирали су се у треће коло Купа ЕХФ, пошто су у Београду победили турски Мерсин резултатом 30:25 (14:13). Звезда је јурила заостатак од три гола, пошто је у Турској поражена резултатом 27:24. Најефикаснији у победничком тиму били су Жарко Пејовић са осам и Мирко Милашевић са пет голова.

За екипу Мерсина Олег Кумогородски постигао је пет голова за Мерсин.

Подсетимо да је Звезда европску сезону почела у квалификацијама за Лигу шампиона, у којима је поражена од белоруског Бреста.

Свака част момцима за борбу, али евидентно је да нам је екпиа бедна благо речено. Ова екпиа турака је изгледала као да је покупљена са улице 5 минута пре почетка меча. Управу треба да буде срамота.
МОМЦИМА СВАКА ЧАСТ ШТО ОСТАВЉАЈУ СРЦЕ НА ТЕРЕНУ

Rukometaši šampiona Srbije Crvene zvezde igraće u trećem kolu Kupa EHF sa nemačkim Nordhornom
Prve utakmice trećeg kola ovih evropskih takmičanja za rukometaše igraće se 17. i 18. novembra, a revanši 24. i 25. novembra.

Звезда чека Терминатора

26/10/2007 16:19  


Ненад Перуничић је вечерас у Београду, а већ сутра или ових дана можда у – Црвеној звезди. У нашем рукометном клубу с великом пажњом пратили су вести из Шпаније и чим су чули да се популарни "Терминатор" разишао са Алхесеирасом одлучили су да му понуде да у црвено-белом дресу заврши каријеру.


"Колико би нам искуство и квалитет такве играчке величине значило, не треба посебно ни напомињати", каже потпредседник Звезде Стојиљковић. "Сачекаћемо Ненада и замолити га да помогне свом клубу, да у црвено-белом дресу заврши ову сезону. Ако не буде расположен да игра, понудићемо му другу опцију – да изабере шта би волео да ради у Звезди. Врата нашег клуба њему су стално отворена".

На потезу је наш некадашњи репрезентативац, фантастичан голгетер који је по одласку из нашег клуба тресао мреже играјући за Пари Сен Жермен, Барселону, Магдебург, ПИК Сегед, Елгоријагу, Кил...  Жеља свих у црвено-белом је да се ових дана одржи његова промоција на "Маракани".

;pljuga

Е то би било лепо!!! :)  Са њим на челу опет шампиони и то ко од шале :rofl  а овако ћемо морати мало да се помучимо па да освојимо :sampion
..Звезда ми је све...

Ако размишља мозгом неће доћи, ако буде срцем доћи ће.



Quote from: "mige84"Е то би било лепо!!! :)  Са њим на челу опет шампиони и то ко од шале :rofl  а овако ћемо морати мало да се помучимо па да освојимо :sampion

царе јел си ти видео какву ми "игру" имамо?
па бедне турке смо једва добили, а њихова екипа на све личи сем на рукометну екипу