Vidim da ste svi odusevljeni sto Bosko ostaje prvi trener,zanima me samo sta cete pricati za koju nedelju ako nastavimo sa igrama ko za vreme Bajevica......Mislim da je i kao pomocni trener mogao uciniti nesto  ,ali jebi ga.....Covek je verovatno veliki zvezdas ali da li to treba da  mu bude preporuka,po tome i ja bih bio medju prvim kandidatima......Titulu cemo verovatno i osvojiti ali bojim se sa slicnom igrom kao i do sada......
Ne kazem da treba bacati tolike pare na Kupera i slicne ali nekog pristojnijeg trenera morali bi da dovedemo ako uopste mislimo da igramo ligu uefa......
Mozda gresim ali voleo bih osim Zenge na klupi ponovo da vidim Pizona....

Нисам ни ја сигуран да ли је он најбоље решење, али се сада не треба правити паметан, већ подрзати човека и клуб. А што се тиче овога
QuoteМислим и да је као помоћни тренер могао учинити нешто, али јеби га.....

погрешно мислиш....




ПС Ај следећи пост пробај на ЋИРИЛИЦИ да напишеш...

поз

зна ли неко тачно време кад је против апатина?

Quote from: "УлтраКерШме"зна ли неко тачно време кад је против апатина?

Субота, 31.3.  у 14:30
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]


Шта кажеш? Нисам добро разумио ...  :rofl



шта ниси добро разумео? :sesir

да ли ће и даље бити карте 200 кинти?
јер стално потрошим своје паре од ужине на карте за север.
пробаћу овога пута да молим редара који цепка карте да ме пусти за џ , јер нећу бити сигуран да ли ћу скупити те паре,у незгодној финансијској ситуацији су моји родитељи.

Quote from: "аца_91"да ли ће и даље бити карте 200 кинти?
јер стално потрошим своје паре од ужине на карте за север.
пробаћу овога пута да молим редара који цепка карте да ме пусти за џ , јер нећу бити сигуран да ли ћу скупити те паре,у незгодној финансијској ситуацији су моји родитељи.

Па зато купиш пропусницу, и миран си целе сезоне. namigivanje
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Quote from: "Леса"
Quote from: "аца_91"да ли ће и даље бити карте 200 кинти?
јер стално потрошим своје паре од ужине на карте за север.
пробаћу овога пута да молим редара који цепка карте да ме пусти за џ , јер нећу бити сигуран да ли ћу скупити те паре,у незгодној финансијској ситуацији су моји родитељи.

Па зато купиш пропусницу, и миран си целе сезоне. namigivanje

То ти је неких десетак ужина... Таман да набациш линију  :D
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "Леса"
Quote from: "УлтраКерШме"зна ли неко тачно време кад је против апатина?

Субота, 31.3.  у 14:30

изгледа да је померена у недељу на сајту фк пише 1.4.2007 вероватно због тв преноса

QuoteТо ти је неких десетак ужина... Таман да набациш линију

их,шта бих дао да тако лако изгубим вишак килограма.  :D

@Никола, али макар је сигурно да је Бошко ту због Звезде а не због кинте, као већина што би била.
И како може да буде нешто боље кад у нашем фудбалу нема играча вредног помена.
#1041;удимо људи иако смо СРБИ

Утакмица је у недељу у 17:30.

Одржана седма седница Управног одбора

У понедељак је одржана седма по реду седница Управног одбора ФК Црвена звезда која је имала чак 11 тачака дневног реда. Седници је присуствовало девет чланова Управног одбора.

Након што је у целости усвојен записник са претходне седнице, приступило се избору нових чланова Управног одбора који према статуту има 13 чланова, а од данас су то и Миодраг Ђорђевић, бивши директор Агенције за приватизацију Републике Србије, а сада запослен као саветник у агенцији МП трејдинг. Члан је скупштине Црвене звезде. Затим, Саша Козић, заменик главног инспектора пореске управе Београда, као и Бранимир Бабарогић, некадашњи играч млађих селекција Црвене звезде, а потом интернационални фудбалски судија, међународни посматрач суђења и комесар за суђење. Власник је и председник компаније Југотрејд из Београда.

Како Црвена звезда имајући у виду обим промета има карактер великог предузећа, финансијски извештај ће бити објављен након добијања ревизије. Приход у 2006. години био је 1.496.961.000, расходи су били 1.488.929.000 динара, а добитак је био 8.032.326 динара. У структури прихода, највећи приход је остварен од продаје играча (75.82%), од спонзора и донација 9.25% и од улазница 7.7%, махом од међународних утакмица. Највећи расходи су накнаде за уговоре играча и друга лична примања, а велика ставка су и камате на дугорочне и краткорочне кредите током 2006. године имајући у виду да је биланс 2005. године био негативан. Ако се узму у обзир упоредни подаци из 2005. и 2006. године долази се до закључка да су приходи у 2006. већи за 51.17% , док су расходи већи за 51.1%.

Када је о финансијском плану за 2007. годину реч, одлучено је да буде мањи за 10.62% у односу на остварене приходе у 2006. години. Закључак Управног одбора је да оријентација клуба у овој години буде инвестиција у играче без великих трансфера. Клуб ће покушати да нађе и нове изворе финансирања будући на новоформирану маркетинг службу која је 1. марта почела са радом, а значајан део прихода биће остварен од коришћења имена и грба ФК Црвена звезда.

Очекује се и већи износ од продаје ТВ права, како у Србији, тако и у иностранству. Тим поводом на дневном реду се нашао и предлог уговора са компанијом "Спортфајв" из Немачке. Он ће бити закључен на две године под новим условима што значи да ће клубу припасти 80% суме, а ако се ради о клубовима из Енглеске и Немачке 70% с тим што клупска маркетинг служба у сваком тренутку може да усагласи потенцијалне спонзоре и експлоатацију комерцијалних права заједно са компанијом "Спортфајв" која је обезбедила и кредитни аранжман у складу са европским стандардима.

Извештај је поднео и председник Драган Стојковић као и спортско – стручне службе о збивањима између две седнице, са посебним освртом на оставку шефа стручног штаба.

"Упознао сам Управни одбор са радом између две седнице. Екипа је у том периоду обавила припреме за које је клуб обезбедио максималне услове и у том периоду екипа је имала резултате за сваку похвалу. Међутим, критички смо се осврнули на резултате и игре у прва четири кола пролећног дела сезоне где смо бележили лоше игре и резултате. Не бих се враћао на Бајевићев одлазак већ бих рекао да смо претрпели доста критика као клуб и одлучили да укажемо поверење Бошку Ђуровском. Уверен сам да наш тим има квалитет да одбрани трофеје освојене прошле године", рекао је први човек Црвене звезде.

На седници се разматрао и предлог снимања документарне ТВ серије и филма "Мој живот у фудбалу, фудбал у мом животу – Миљан Миљанић" и са РТС је 23. марта закључен уговор око емитовања те серије. Миљанић заузима посебно место у фудбалу и историји Црвене звезде и нормално је да клуб помогне реализацију серије.

ФК Црвена звезда ће финансирати израду главног пројекта свлачионица Атлетског клуба Црвена звезда које су додељене ФК Црвена звезда 2003. године, а све у складу са одлуком Управног одбора из 2003. године.

Када је реч о захтеву Здравка Чолића за одржавање концерта на Маракани 23. јуна ове године, формирана је комисија која ће утврдити услове под којима концерт може да буде одржан, односно да терен мора да буде у оном стању у којем је био пре концерта. Председник Стојковић је додао и да ће концерт бити одржан у поменутом термину јер постоје гаранције једне немачке фирме да ће терен бити неоштећен.

"Здравко Чолић је велика певачка легенда на овим просторима, знамо да је привржен нашем клубу и зато смо решили да му изађемо у сусрет. Неће се поновити случај када је терен био значајно оштећен после оваквих манифестација", рекао је Стојковић.

Управни одбор је донео одлуку и о помоћи промоције књиге "Пет Звездиних звезда" аутора Слободана Момчиловића, а породици покојног генералног секретара Фудбалског савеза Србије, Мирољуба Рајића, биће додељена једнократна помоћ од 300.000 динара.

Протеклих дана је било доста речи око преговора са индијском компанијом Митал. Ту тему кратко је прокоментарисао генерални секретар Зоран Дамјановић.

"Имали смо прелиминарне разговоре, били су у посети и представили смо им законске могућности сарадње. Закона о спорту и даље нема и једини облик сарадње је евентуално спонзорство. Очекујемо одговор, али није прецизиран рок".

Када је реч о учешћу на раније помињаном турниру у Јужној Кореји током лета, председник Стојковић каже да учешће још није потврђено јер потврда зависи од много ствари и да ће одговор на понуду бити дат у наредном периоду.


Који људи раде у том новом ФК маркетингу?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Знам само да је Дамјановић пре десетак дана представио човека који треба да буде ако се не варам директор маркетинга фк-а... Стефановић или Ивановић, тако некако... Екипа која са њим ради није представљена...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Шта ће нам Бабарогић?А бре пола бившег ФСЈ оће у Звезду!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Можда је и Бабарогић у неку руку и добар потез бар ћемо мање бринути за суђење :D , мене више брине концерт Чолића  , није Маракана концертна дворана !, сутра ће сваки певач рећи - када може Чолић два пута могу ја бар једном.  :batine

Ово је чоли већ трећи пут.
Мени није јасно како су му дозволили кад сам пре пар дана  прочитао изјаву да му неће дозволити зато што се терен још није оправио од цециног концерта.

Да у праву си трећи пут. И не знам како терен да буде неоштећен... сумњиво ми је све то ,надам се да ће бар север бити затворен.
QuoteКада је реч о захтеву Здравка Чолића за одржавање концерта на Маракани 23. јуна ове године, формирана је комисија која ће утврдити услове под којима концерт може да буде одржан, односно да терен мора да буде у оном стању у којем је био пре концерта. Председник Стојковић је додао и да ће концерт бити одржан у поменутом термину јер постоје гаранције једне немачке фирме да ће терен бити неоштећен.