Nqa kom mestu u timu treba dovesti pojacanje?

Odbrana?
5 (17.9%)
Veza?
19 (67.9%)
Napad?
4 (14.3%)

Total Members Voted: 26

Voting closed: May 22, 2004, 03:16:29 AM

Za sada je izgleda Stancic najizvesniji (mada i on moze da se izjalovi).  On je zamena za Mladenovica i trenutno u zemlji nemamo boljeg igraca za to mesto.  Nadajmo se da Dzaja i Terza sklope dogovor jer Ljupko pocinje da bude nervozan u vezi igrackog spiska.  Maric je za sada samo mogucnost.  Mislim da ce Dzaja, ukoliko odista dovede pojacanje za vezni red, pre da dovede Vicicevica iz Lokomotive/OFK - jeftiniji je.  Sve ovo pod uslovom da Vidic ostane u Zvezdi.  Ako prodaju Vidica, onda Maric i Stancic najverovatnije dolaze.

Sa Vidicem pocinje da bude problem i ako ostane.  Ne trenira, razmislja o karijeri van zemlje.  Svaki dan se planovi menjaju.  Najverovatnije ce da ostane u Zvezdi jos neko vreme, ali uci ce u sezonu totalno fizicki i psihicki nepripremljen.  Grozno iz za njega i za klub.  Ljupko bi trebalo da podvikne i da kaze da ga odmah salju u Ivanjicu.  

Od dosadasnjih tzv. pojacanja, samo Tintor igra redovno.  Izgleda da fizicki nije manje spreman od ostalih.  Koliko je dobar to cemo tek da vidimo.  Znam samo da ima sutinu.  Makedonac Popov se ne vidi i ne cuje otkako je potpisao.  Nije odigrao ni minut na pripremama.  Ili je totalno fizicki nespreman ili je povrdjen ili smo dobili igraca koji nije u prvom planu, bar ne ove sezone.

Piksi Kovacevic je jos uvek veliki "?".  Ako bi se on vratio i bio onaj stari, to bi najverovatnije bilo najvece pojacanje.
impatizer

Oce li vishe potpisivat' taj Stanchic?! Evo prica se pola mjeseca  :) , i oce li taj vidic vishe prestati da se zaejebava kad svi znamo da ostaje u CZ  :D
anteremo fino alla morte
innalzando i nostri color
E' la canzone che viene dal cuor!!!

Quote from: "?? - ?????????"Oce li vishe potpisivat' taj Stanchic?! Evo prica se pola mjeseca  :) , i oce li taj vidic vishe prestati da se zaejebava kad svi znamo da ostaje u CZ  :D

Pa ako Vidic ostaje nema nista od pojacanja ljudi. Ako bi za Vidicev odlazak dobili Stancica i Marica neka Nemanja ide sto pre.

i vidic i stanchic i liga shampiona !
anteremo fino alla morte
innalzando i nostri color
E' la canzone che viene dal cuor!!!

Prema svemu do sada pokazanom, Nemanja Vidic je daleko bolji fudbaler od Stancica i Marica.  Nemanja je daleko najboji fudbaler u drzavi i jedan od videcih mladih stopera u Evropi.  Maric i Stancic su projekt, a Nemanja je provereni kvalitet koji moze jos mnogo da napreduje.  Pored ostalog, Nemanja je vodja, pivotna tacka tima, pobednicki mentalitet i veliki Zvezdas.  Stancic i Maric to sigurno nisu ni u svojim klubovima.  Nemanju teraju iz Zvezde da bi zaradili na njemu, dok Maricu i Stancicu  Zvezda treba iskljucivo kao otskocna daska za buduce karijere u inostranstvu i to u sto kracem roku.  Uostalom, niko ne nudi za M arica i Stancica zajedno 6+ mil evra dok za Nemanju nude i to dosta govori o razlici u kvalitetu.  Zbog svega toga, Nemanju treba zadrzati u Zvezdi bar do njegove 25 godine.  Ovu dvojcu treba pazariti, ali ne od novca koji bi se dobio Nemanjinom prodajom.  Nije vredno.
impatizer

Prema danasnjim "Vecernjim novostima" Vidic je ponovo otisao u Moskvu, ovog puta da potpise ugovor sa Spartakom. Nepovoljne klauzule iz prvobitnog ugovora su uklonjene i Vidic izgleda dobija godisnju platu $1 mil. bez obzira na moguce povrede. Zvezda dobija obestecenje od oko $6 mil. (Dzajine okice mora da su k'o tacnice od kafenog servisa.)

Isto tako pise da je definitivno otpao Stancic iz OFK jer za njega puno traze. Mada ne kazu koliko traze, i mada je Dzaja teska stipsa, imam utisak da je cifra negde blizu 1 mil. evra. To je premnogo s obzirom na cenu za koju je Mladenovic presao u Rendzerse (1.6 mil evra), buduci da je Mladja igracina u najboljim godinama + medjunarodno iskustvo u Zvezdi i reprezentaciji, a Stancic je talentovani projekt, u slabijem timu i sa minimalnim medjunarodnim iskustvom.  

Maric je jos uvek "?". Dzaja je rekao 300,000 evra + 1/3 buduceg transfera i ni makac. Zeta ceka da vidi da li ce neko iz inostranstva da ponudi vise ('oce malo morgen). Dotle Maric trenira u Uzicu na svoju ruku sto drugim recima znaci - zajebava se.

Konacno, igrac koji ce da potpise za Zvezdu je golman Sutjeske Banovic. On je dobar i branio je za seniorsku reprezentaciju. S obzirom da se Dislja cesto povredjuje (i da treba da ide da igra na OI) i da Randjelovic ima dozvolu da ode iz Zvezde cim nadje angazman, ovo je dobra trgovina. Bar sto se tice golmana, Zvezda ce da ima najbolju selekciju u drzavi.
impatizer

Ako ne dovedemo Marica onda smo velika pu

????? ?92

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Kapiten Crvene zvezde Nemanja Vidic postigao je u sredu u vecernjim casovima dogovor sa celnicima moskovskog Spartaka i u naredne 4 sezone igrace za vi

Samo da se nadovezem na Kizin  Post.Ne znam sta ce Dzajku oprati,ako sada ne kupi Marica,i barem jos jednog iz mlade repke o kojima se prica vec danima.I meni se povraca od svega ovoga.Kako sada stvari stoje i ovi iz Berna ce nam uzeti meru,koje crno trece kolo kvalifikacija za LS.Sa ovim kadrom nam sledi pusiona vec protiv YB(imaju ako ne bolji,onda iskusniji tim od nas),i opet prazna Mara cele godine,sem derbija,i YB.
Ljudi bre,ovo vise nije normalno.Ove godine imamo sanse makar za Kup UEFA,koji se igra po grupama(gde je velika kinta).Samo od TV prava,da izvucemo neke zabare,Francuze,Svabe,i jos nekog iz EZ,eto kinte za pojacanja.A ovaj proda dusu djavolu.
PS.Kriminalac,j*bi ga ne posreci se sa Palermom,a bilo bi do j*ja.

Pozdrav :ruke
Moze Dzajka da kaze sta hoce,ali sada je svima jasno gde nas voljeni klub ide.Imam clanak iz meni omrazenih svapskih novina iz godine 1993.u kome stoji da ce Zvezda kada budu skinute sankcije(tadasnjoj SRJ)biti jedan od najbogatijih klubova u Evropi(u pitanju su je seriozni dnevni list drzave Svapske).Tada krajem 1993.nam je bilo orobljeno,po tim novinama,u raznim bankama po Svajcarskoj,zbog sankcija 90 miliona svajcarskih franaka,od prodaje najslavnije generacije 90/91./92.Pa to ti je brate mili 60 miliona

Evo koga Ljupko vodi na pripreme u Nemacku:

DI
impatizer


Jos jednan corak.  

Najbolje sto je bilo u proslosezonskoj Zvezdi je oterano, pobeglo i prodato: Muslin, Vidic i Mladeovic.  Svi Dzajini pokusaji da to kompenzuje dovodjenjem adekvatnih zamena pretvorili su se u fijasko: Bajevic, Maric, Bisevac,.....  Do sada Dzaja nije doveo ni jednog fudbalera koji ima neku specificnu tezinu u nasoj ligi.  Do juce se zalio na Vidica jer navodno odugovlaci transfer za koji bi Zvezda kupila nova pojacanja.  Danas taj novac ima a pojacanja ni od korovi.  Stavise, dozvolio je da Maric ode u Grcku iako je imao sansu da ga dovede.  Preko svega, Zvezda je duzna drzavi 16 mil dinara za nepalceni porez!!!  Dzaja je totalno nesposoban da bilo sta dobro uradi za Zvezdu.  Samo me zanima koliko dugo zvezdasi mogu da budu mazohisti da trpe ovog nesposobnog truta koji unistava klub.

Bez najboljih igraca (Vidica, Mladenovica, Markovica, Kovacevica), bez ozbiljnih pojacanja, tim se sprema za Ligu sampiona.  Ljupko se nervira i vec gundja po novinama - kaze da nece da laze narod.  Ima pravo.  Trebalo bi da podnese ostavku i time javno opali Dzaji samar.  Jer taj covek zudi da bude javno isamaran.  Postao je gori od onih nesposobnih morona iz FSSCG.
impatizer

Quote from: "Mitke"Najbolje sto je bilo u proslosezonskoj Zvezdi je oterano, pobeglo i prodato: Muslin, Vidic i Mladeovic.

Ne odlaze igraci i treneri samo iz FK-a

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

QuoteNe odlaze igraci i treneri samo iz FK-a
Moguce je, ne pratim druge sportove.  Medjutim ono sto je patolosko u FK je to sto se igraci silom teraju da idu cim odigraju jednu-dve dobre sezone a treneri koji se tome suprodstave prisiljeni su da napuste klub.  FK je izgubio svaki smisao svog postojanja na sportskom polju i na polju popularisanja i razvoja fudbala.  On sluzi iskljucivo kao radno mesto onih koji ga vode i koji u njemu prodajom igraca zaradjuju novac.  Ni jedan drugi smisao u FK Crvena zvezda vise ne postoji: ni trofeji, ni zabava navijaca, ni jacanje, razvoj i popularizacija Crvene zvezde i srpskog fudbala uopste, ni odrzavanje tradicije stvorene tokom 60 godina postojanja.  Sve je podredjeno prodaji fudbalera - to je osnovni i jedini cilj danasnjeg FK.  Ne postoji trofej, titula ili priznanje zbog koga bi danasnji FK promenio ovu svoju praksu.
impatizer

Quote from: "Mitke"Moguce je, ne pratim druge sportove.
Ok, razumem ali ako si navijac Crvene zvezde onda ti je verovatno stalo do uspeha SD Crvena zvezda?
Navodno je ekipa koja vodi FK, trebala da se ugleda na ekipu koja vodi KK, medjutim i tamo se desavaju slicne stvari kao i u FK. Zar se tebi ne cini da su neki igraci iz KK proterani?

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ja ti lucky_star vec odgovorih da me drugi sportovi osim fudbala ne zanimaju cak i kada ekipe iz SD Crvena zvezda u njima ucestvuje.  Drago mi je ako pobedjuju, ali nista vise od toga.  Ono sto me je u KK zaintrigiralo je sto su uspeli da klub koji je bio u rasulu, i sportski i organizaciono, stave na noge i vrate ga u vrh domace kosarke.  Napravili su dobitnu kombinaciju politicara, biznismena i sportskih strucnjaka i stvari su krenule na bolje.  Koliko vidim, hale su im pune, punije nego fudbalski stadion, a u tim su uspeli da dovedu Rakocevica iz NBA.  Kada stadion FK bude 1/3 pun i kada u klub dovedu igraca koji je u istoj klasi kao Rakocevic u fudbalu, onda mogu da kazem da FK pokusava da uspesno posluje.  Ovako, FK postoji iskljucivo kao radno mesto uprave i kao rasadnik mladih fudbalera za odstrel, ....pardon za prodaju.
impatizer

????? ?92:

Clan mlade fudbalske reprezentacije SCG i dosada

Nije lose, nije lose.  Necemo odmah da pohrlimo Dzaji da mu ljubimo skute, ali Stancic bi trebalo da bude prvo solidno pojacanje.  Drugo moguce pojacanje, Vucicevic nije Maric niti Mile Acimovic ali moze da bude bolji od Krivokapica.
impatizer

Quote from: "Mitke"Koliko vidim, hale su im pune, punije nego fudbalski stadion, a u tim su uspeli da dovedu Rakocevica iz NBA.  Kada stadion FK bude 1/3 pun i kada u klub dovedu igraca koji je u istoj klasi kao Rakocevic u fudbalu, onda mogu da kazem da FK pokusava da uspesno posluje.  Ovako, FK postoji iskljucivo kao radno mesto uprave i kao rasadnik mladih fudbalera za odstrel, ....pardon za prodaju.
Doveli su Rakocevica na jednu godinu? Pa doveo je i fudbalski klub Djordjica iz Mancestera na jednu godinu.  :D
Ne verujem da je igracima koji stvore ime u zvezdi lose sto ce se prodati negde u inostranstvu?  
Sto se tice posecenosti utakmica, glupo je da poredis stadion koji prima 60.000 gledalaca sa Pionirom koji prima 7.000. Usput, "susret generacija" koji je organizovao FK je napunio Marakanu a "susret generacija" koji je organizovao KK je napunio Mali Kalemegdan.  :D
Zamisli onda sta bi tek bilo da su nam na Mari rivali oni koje imamo u JL.

@Capo
mozda glupo zvuci ali je istinito, Srbija je na rasprodaju i zato bolje da se prodamo kome hocemo dok jos mozemo da biramo.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!