Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - goblins

1
Нема везе, јеби га нисам видео! Углавном сви палимо данас на Банјицу

Поздрав
2
 Utakmica se igra 15.10 (SREDA) u 18:15 h.Karte se mogu kupiti na blagajni SC ''VOŽDOVAC'' na Banjici po ceni od 200 dinara.

Prošlu utakmicu protiv ekipe HCK Kopenhagen Crvena Zvezda je igrala bez podrške svojih najvatrenijih navijača popularnih DELIJA (zbog skoro u istom vremenu odigranog derbija u fudbalu). Dođite i pokažite da Crvena Zvezda ima najbolje navijače na svetu a igrači će vam to vratiti svojom borbenošću i požrtvovanjem.

Идемо сад  Делије када смо најпотребнији !!! Сви на Банјицу
3
Северна трибина / Делије-Косово
February 13, 2008, 11:46:27 AM
Само са обележјима и долазимо !  Бар моји другари и ја лично.Јер
ако је ико цимао и помагао и борио се за Косово(на било који начин) то су биле Делије! А сада када је већ скоро све готово онда се одједном појављује пун курац неких организација и незнам све кога ! Нормално да долазим пре свега као Србин а онда и Делија то нико немора овде да ми каже.  Поздрав свима а ово сам намерно ставио тј. написао јер ме интересује став осталих људи са трибине и форума.
4
Policija ispraznila tribine
LJ. T., 03.02.2008 18:33:11 Ocena: 1.80 (Glasova: 5)  Komentara: 0  

POLICIJA je imala pune ruke posla u subotu na utakmici ženske rukometne Superlige između ekipa RTB Bor i beogradske Crvene zvezde.
Naime, u 27. minutu prvog dela utakmice, iznenada je, iz još neutvrđenih razloga, nastala gužva. Sa tribina gde su bili smešteni "zvezdaši" na teren su bačene baklje, posle čega je usledio sukob između domaćih i gostujućih navijača.Policija je uspela da spreči da sukob preraste u opštu tuču, nakon čega je delegat utakmice zatražio da se tribine isprazne. Utakmica, koja je predstavljala derbi začelja, nastavljena je u praznoj sali SPC "Mladost", i završena je nerešeno 30:30.


Ako moze neko da objasni ste je bilo i dali je neko bio na pomenutoj  utakmici??
5
Тако је , девојке су заслужиле нашу подршку. Увек смо их пратили кад смо могли а и ова пауза је добро дошла да се мало навија и пружи подршка нашем клубу.Ко код може требао бих да дође на утакмицу данас.

Идемо Делије
6
Северна трибина / Лига Уефа
October 09, 2007, 01:50:37 PM
Кизо
Па гостујемо Арису  :D
7
Северна трибина / Лига Уефа
October 09, 2007, 01:44:20 PM
Ма јебеш Бајерн бре! Арис из Солуна и то у гостима па шта боље од тога  :finger   Идемо Делије !
8
Индијанаца ће увек да буде на оваквим текмама али доста о њима ма ко их бре јебе то је тако и здраво. Навијање  и дисциплина за десетку!  Свака част сваком ко је синоћ допринео да Север онако звучи и изгледа  :ruke
9
Дебил уста га јебем та гробарска
10
Мислио сам да не отварам ову причу али када сам прчитао шта је изјавила ова пичкетина из куле! Морао сам да отворим тему,мада би свакако неко од вас сутра већ оторио тему о утакмици у суботу. Нема шта Делије све је јасно у суботу сви у кулу у што већем броју па ћемо да видимо са ким хоће да се зајебавају поједине пичкице! До краја са Звездом :finger



Из спортског журнала

POMOĆI ĆU PARTIZANU!

Nikola Džomba najavljuje spuštanje crveno-belih na zemlju u Kuli
Šta da radim, kad su mi crno-beli u srcu. Ulaznice se neće prodavati,
jer Zvezdini čelnici nisu hteli da plate za svoje navijače, kaže finansijer Hajduka

Glavni finansijer Hajduka Nikola Džomba i dalje je kategoričan da će u subotu Crvena zvezda biti obrana kao boranija.

- Crveno-beli nemaju šta da traže u Kuli, spustićemo ih na zemlju – kategoričan je Džomba.

Crvena zvezda je neprikosnoveni lider na tabeli?

- Jeste kada Purovića niko ne čuva i kada mu Apatinci omogućavaju da daje golove do mile volje. Videćete u subotu da ga neće biti nigde, kada bude striktno čuvan. Ako je pravi as i strelac, evo mu prilike u Kuli.

Ponovo ćete izrežirati da Partizan stigne do četiri boda minusa i uključi se u šampionsku trku?

- Uvek sam pomagao Partizanu, pa ću to uraditi i ovaj put. Šta mogu kad su mi crno-beli u srcu.

Ulaznice neće biti u prodaji?

- Neće.

Zašto?

- Ponudili smo rukovodstvu tima sa Marakane da za svoje navijače otkupe mesta na severu po ceni od 300 dinara. Nisu prihvatili. Odbili su. Kad oni neće svoje navijače, ni nama nisu potrebni – izričit je Nikola Džomba.

??!! дебил
11
Срамота! Док ове наше пичкице не добију батине или не објасне им се неке ствари ... нема ништа од наше приче. А друго овима из управе треба јебати матер? Е бре да они пуштају оне као криминалце на наш стадион и да их савршено боли курац ко од њих шта уноси на стадион.Наш директор клуба изјављује? Били смо заузети са Ђоковићем!? Брука
12
Nema sta, slika sve govori. misevi domacini bili mada je izgledalo kao da smo mi domacini jer njih je bilo oko 100,150 rastrkanih po tribini.Prava ekipa smo se pokazali kao i uvek do sada! A tek da nije bio radni dan mislim da bi nas bilo 800 i 1000 a ne 400 ipak dosta ljudi je bilo na poslu i imali su obaveze. Ko je mogao dosao je i svaka cast svima koji su bili na tekmi.    

Pozdrav
13
Mislim da je derbi pomeren za 17:30 ali nije ni bitno. Uglavnom svi da dodju na rukomet  i vidimo se na dogovorenom mestu.

Idemo Delije :ruke
14
Северна трибина / ДЕРБИ 24.02. 16ч
February 28, 2007, 06:54:00 PM
Brate nisu glasine, zastava je uzeta.
15
Северна трибина / ДЕРБИ 24.02. 16ч
February 26, 2007, 10:00:20 PM
E misevi,misevi nikad bolji derbi jebe mi se za rezultat na kraju krajeva  :D   Pre utakmice ste se pokazali kao i uvek u pravom svetlu...a bogami i posle tekme ! Nisu price za forum tako da necu nista pisati zna vec ceo grad :ruke  bravo misevi
16
Jel ima negde prenos utakmice  Zvezda -Vovodina ?


Pozdrav
17
..... одлазимо на суђено место збогом мајко сестро и невесто .....


Поздрав свима који иду на Косово!

Идемо Делије  :ruke
18
Као прво приче неке путујем 8 сати полудећу и те форе, неко је већ то споменуо? Сваки навијач који има времена и може да иде на гостовање тај дан ,треба да иде без икаквог размишљања поготово што је Косово у питању.  А паре кад хоћеш увек можеш да позајмиш за тако неко гостовање.Ипак на Косово се неће ићи сваки дан а друго треба пружити подршку нашој браћи и сестрама који су тамо а сви добро знате у каквим они живе условима а ми (неки) ми се жале како немају кеша и то је једини проблем што неће ићи на гостовање?!

Поздрав
19
Биће доста људи на оној јадној трибини тј. кавезу али нема везе шта сад. Сви на текму. Идемо Делије !  

ДА додам :


Иначе поздрав за гробаре са аутопута тамо негде код Батајнице  из мини буса убила их промаја  :lol: сам чуо синоћ  а нису смели да изађу да се бију са 10 људи њих 25 сигурно!  Била јурњава али никако да стану...е мишеви,мишеви....  :rofl  Углавном одоше полупани. Дали су гробари сивац,нови сад или бач. паланка незна се али углавном беже главом без обзира,пицкице.
20
Auu jebote bedak?! Ja sam cuo  kao pustili  nase juce ujutru. Strasno brate.



Pozdrav