Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - delija_lazar_92_ksh

1
а ѕаједно са момцима из бора је била једна омања група 15-стак нас из крушевца!!!по мени ми смо дизали атмосферу у копу!!!

дс1989кш
2
знаш где си ти људи...седе кући...неће нико да дозволи детету да оде на север и страхује да му се нешто не деси, да га неко не повреди... и ја лично имам тај проблем...мени ћале дозвољава само на европским утакмицама јер је сигуран да ту неће бити нереда...па зато ја морам да бежим од куће да дођем у бг на ''мању''текму...па зато када више не буде било нереда, као против апоела, за мало сам избегао да добијем батине ... то је била срећа зато што сам скинуо маијцу и викао као будала па ме нису дирали, а другови су добијали батине!!!па када се ти нереди среде биће више људи на северу!!! то будите сигурни!!!
3
хеј , ја сам се сад пребројао ...и по слободној процени би могао да нађем 30 човека који би дали те паре !!!али ко нам гарантује да ће тај новац отићи за праву ствар????
4
дал можемо да скупимо 100.000 човека који би дали по 10 е за неког играча...не доводимо роналдиња ,па да им треба бесповратна помоћ!!! мсм ја сам за то...ја би први дао и знам још 10-так људи који би исто учинили ...али ми је то потпуно невероватно...ако хоћете да организујете нешто , ја сам на помоћи (финансијској)!!!!

ЗВЕЗДА ЈЕ ЖИВОТ , СВЕ ДРУГО СУ СИТНИЦЕ!!!!
5
Терен / Одг: "Хајка" на Звезду
March 10, 2009, 11:04:43 PM
само покусавају да укажу на чињеницу да се над Звездом врши једна врста ''терора''...али мислим да свако од нас то зна...сви знају и сви ћуте...ћуте са врха,а ко смо ми да о томе причамо?и ко нас о чему пита...сви су против нас...али тако је ... мислим да се реченицом ,''душмани хоће да нас униште и да те продају...'',све каже... на разне начине да нас спутавају... кажу Звезда је у 20-30 милиона у дуговима ?а где су те паре?отишле на трансверу ?а где су приходи(спонзори....)?у овом прелазном року су довели 11 играча... и за њих су дали одређену суму новца...а да су ту исту суму дали неком играчу који заиста вреди...само једном да дају 4-5 милиона ...па следећи прелазни рок још један вредан играч...али не они доводе играче на по 2 сезоне ... и онда им стално фале играчи....ми ту не можемо ништа....тачније МОЖЕМО али нећемо....тако да ми само можемо да разглабамо по форуму о томе ....много мало се ради напољу!!!

.....душмани хоће да нас униште и да те продају......
6
Шта сад? ??? :-\ :-\.........сад ће иза затворених врата да нађу да је можда Урош хтео да спроводи власт......ко зна шта ће да лупетају на тој ''затвореној седници''сад ће још и да му натоваре још 2-3 год >:( >:( >:( >:(.......срамота........
изгубљени у времену и простору а причају о енглеском закону
:нене није уреду......... :-[
7
зашто да не......... :)мислим ја сам за,то би био одличан гест,тиме би додатно мотивисали играче да у суботу дају све од себе, јер је ово ,по мом мишљењу, одлучујућа утакмица ,утакмица на којој се ломи даљи ток првенства, тј.да ли Звезда има шанси за титулу или не!!!!ја вас молим да се организујемо за тај тренин ......кад оно беше....то би било лепо!!!! :)
8
1. ВБА - Мидлзборо  1
2. Тотенхем - Портсмут  1
3. Ливерпул - Евертон  1
4. Барселона - Ла Коруња  1
5. Билбао - Валенсија  2
6. Милан - Фиорентина  1
7. Аталанта - Интер  2
8. Лацио - Јувентус  2
9. Нант - Бордо  2
10. ПСЖ - Сошо  1
9
јел хоћеш улазнице са баскета............из 84-85??? ???
10
Мали огласи / Одг: Salovi
January 10, 2009, 05:06:59 PM
да јел има неко шал вест хем-а?????
хитно ми је потребан!!!!
11
Свет србе покушава да врати на доба када је српска територија била само Београдски пашалук !!!!.......зато што је њима потребан тај пут,та раскрсница три континената!!!!да би контролисали сав транзит!!!! То је ово сада ево транзит гаса треба да прође кроз нашу земљу!!! а то они хоће!!!!
12
Северна трибина / Одг: 20 година
January 07, 2009, 12:32:35 AM
Делије срећан најрадоснији хришћански празник!!!!а за нас је тај празник још већи зато сто ми данас славимо 20 година постојања!!!!
СРЕЋАН ПРАЗНИК!!!!
13
Jos samo kad bi ova budjava kisa stala........

Kako se zove taj casopis koji ce se sutra prodavati?