Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Звездашица

1
Снима ли ко утакмицу између Звезде и Баната ?
Ако не, зна ли ко има ли где пренос, јер нисам нашла ту утакмицу у распореду РТС1
2
Пивница / Одг: Дизајн зона
April 09, 2009, 12:58:03 AM
Свака ти част!Стварно је супер урађено!
3
Урошу 10 година, а Стевану 15 година.
Значи разлика између покушаја убиства и убиства је само 5 година ???
то стварно није фер!!!
ПОКУШАТИ убити некога( мада мислим да то није била Урошева намера,али чак и да јесте опет 5 година је мала разлика). и стварно убити некога je велика разлика!!!
4
Нисам баш пратила то и не знам како је почело то између Уроша и тог полицајца,али имам осећај да је ово још један доказ не правде у нашој земљи. Нешто ми говори да да је Урош имао неку везу у полицији или да су његови платили неком извесну суму новца, да би Урош сада био слободан. Улицама Србије слободно шетају прави криминалци јер имају новца, док полиција јури неког ко стварно није крив.


"У првостепеној пресуди наводи се да је Мишић знао да је Трајковић на службеној дужности и да је жандарм, као и да је показао упорност и агресивност када је жандарма пекао бакљом и покушавао да му је угура у уста, свестан да тиме може да убије Трајковића."
-У ово не верујем!!!Ко би пришао некоме тако из чиста мира? Мора да је и тај полицајац добацио нешто. За свађу и проблеме је потребно бар двоје људи!

"Окружни суд је, на основу медицинског вештачења, утврдио да је Трајковић задобио тешке физичке и психичке повреде и да и даље испољава страх и анксиозно-депресивни синдром и да се због тога лечи."-е сад га претераше!!!Какви бре психички проблеми? Па он је полицајац,ако не може да издржи сусрет са једним навијачем, можда је време да промени посао!Ако није храбар за ово,како ће да штити грађане Србије?
5
Пивница / Одг: ХРИСТОС СЕ РОДИ !
January 19, 2009, 03:13:35 PM
ја песму знам од раније,али је фантастична песма.стварно је супер.
6
Пивница / Одг: Svaštara
January 08, 2009, 01:01:46 PM
хехе,па то само он може да сними.супер је песма! ;D
7
Пивница / Одг: ХРИСТОС СЕ РОДИ !
January 07, 2009, 03:55:44 PM
Quote from: luconi on January 07, 2009, 10:32:01 AM
Молим те данас Пресвети оче, молим се овом хлебу и вину. Молим те данас Исусе Христе да Уроша врате на нашу трибину. Ја нећу фирму, кола и славу, нећу паре, и лични авион. Ја нећу да yankee распрода мој живот, ја хоћу да Звезда буде шампион. Мир Божји. Христос се роди!

Ово је баш лепо написано.
8
Северна трибина / Одг: 20 година
January 07, 2009, 03:54:08 PM
Срећан празник,а и наш рођендан! ;D
УВЕК НАЈЈАЧИ И НАЈБОЉИ!!!
9
Пивница / Одг: ХРИСТОС СЕ РОДИ !
January 07, 2009, 03:48:26 AM
Ваистину се роди!
10
Cрећна Нова и све најбоље!!!
11
Пивница / Одг: KAKO I KAD STE POCELI...?
December 26, 2008, 11:38:24 PM
уфф тешко питање.не знам када сам почела да навијам...али вероватно када сам пошла у први разред. :-\ зашто звезда...хмм...па моји не прате утакмице уопште и то их не интресује, већина другова ми навија за партизан..не знам можда сам почела да навијам за звезду у инат другима ;D
ал негде од можда 4 разреда основне сам почела да пратим утакмице и навијам за звезду зато што је једноставно волим!
12
е хвалааааааа ти пунооо!!!! :)
13
Има ли неко можда да постави филм Јесен стиже дуњо Моја ?