Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Woodoo

81
Пивница / U-21
May 26, 2006, 08:08:21 PM
A jeste li primetli pre pocetka tekme protiv Portugala, dok je svirala "Hej Sloveni" da je jedini Purovic pevao himnu  :zbunjen
82
Терен / Valter Zenga
May 17, 2006, 12:10:04 PM
Quote from: "DelijaHH"
Quote from: "srbski mozart"Jedino sto me u ovome slucaju nervira je to, da pojedini biseri sad pljuju ovdje po Zengi...Bruka i sramota!!!


To sam i ja mislio!!! Umjesto da covjeku budemo zahvalni sto je sa nasim voljenim klubom kao prvi stranac osvojio duplu krunu, ovdje ga pljuju  :prst  Mi smo Srbi stvarno cudan narod!  :bes

I onda jos izjava, pa nije Srbin, ko ga jebe??!!!!

KO JEBE DOSTANICA, KOSANOVICA i FILIPOVICA, koji su Srbi, a sa Zvezdom su bili 77 bodova iza groblja!!!

Pa da, i Muslin je osvojio duplu krunu pa odmah otisao u Bilbao da pregovara. Svi oni samo gledaju svoje dupe.

Svaka mu cast za titulu, ja sam mu zahvalan. Mada, ruku na srce, i imali smo najbolji tim. Meni samo ne pada na pamet da placem za nekim ko ide u Katar zbog para,a navodno zeli da se doakze sa Zvezdom i podigne sebi rejting. On nije radio za dzabe, nego za svoj interes. Da bi se dokazao i jednog dana otisao u bogatiji klub.

Po meni je za uspeh zasluzniji Pixi. A mnogo je vise osporavan.
83
Терен / Оставке УО
May 16, 2006, 03:48:28 PM
Quote from: "lesa"Па нисте ваљда очекивали да они дају паре, а да о свему одлучује Пикси? :o Свуда у Европи спонзори дају паре да би имали неку корист од свега тога, па је тако и код нас.Мислим да је овде Пикси погрешио, јер је врло тешко наћи овако јаке спонзоре :bes

Objasni sta smatras pod tim "korist", jer to je veoma relativno. Ako to znaci mesanje u klupsku politiku od strane fudbalskih "neznalica" ja za takvu korist nisam.

Da li si negde mogao da cujes da se Gadafi mesa u klupsku politiku Juventusa jer je Libijska naftna kompanija Tamoil generalni sponzor.

Zna se zasto postoje sponzori i kakvi su njihovi interesi (marketinski). E sad drugo je to sto smo zemlja kakva smo,pa svaki novopeceni bogatas misli da istorija pocinje od njega i radi to sto radi.

Sve u svemu, jedni se zale da su se povukli zbog Lekovica i prodaje igraca. Drugi da su morali da prodaju jer im prvi nisu dali ni dinara. Ko tu laze nije ni bitno. Vazno je da trpi klub i naravno navijaci. :(
84
Терен / Оставке УО
May 16, 2006, 01:13:26 PM
Quote from: "Бока"Што се тиче КК тачно је да су уложили доста пара, али је исто тачно да они тамо сами доносе одлуке. Дакле немају свог  Пиксија који ће да им буде лево сметало.

Е сада да ли је то добро или не, питање је.

Поздрав.

E ovo je dobro napisano. Cinjenica je da bez para nema uspeha pa ni toliko prizeljkivane Lige Sampiona. Ali u sta bi nam se pretvorio klub kada bi Miskovic i Petrovic odlucivali o svemu.

Mislim da moraju u klubu da pronadju nove sponzore. Ne svidja mi se pomisao da sve zavisi od jednog coveka ili firme (Delta), ma koliko ta firma bila jaka.

A opet sa druge strane,ko iole prati desavanja u Hrvatskoj zna da Dinamo sad drzi biznismen koji je ulozio dosta para i koji planira da dovede dosta pojacanja za Ligu Sampiona. Verovatno im niko nece otici iz kluba. Medjutim taj biznismen je veliki dinamovac, a za Miskovica nemam pojma da li uopste navija za Zvezdu.
85
Терен / Valter Zenga
May 16, 2006, 12:53:53 PM
Brate, 1.800.000 evra za dve godine ! Pa i da imamo toliko da mu platimo mislim da ne vredi. Prodao se covek za vise para i gotovo.

Niti je zvezdina zvezda, niti je Srbin. A pored toga je i papucar zabarski kad je dozvolio da ona njegova kurvestija pljuje po Beogradu. A odrasla je u nekom selu pored Bukuresta.

Ako na vreme dovedemo ozbiljnog trenera mislim da nece postojati problem uigravanja kao prosle godine.

Glavu gore i ne treba da se ponasamo kao da je Venger napustio klub.
86
Терен / Odlasci / Dolasci
May 14, 2006, 12:21:00 AM
Quote from: "RayBan"E sad mene licno tu buni sto ne spominje transfer Mudrinica,Randjela,Joksimovica ,Miladinovica ,Krivog a njih bi se ja samo tako otarasio...

Verovatno zato sto ih niko nece,a i da ih neko hoce ne verujem da bi uzeli vise od par stotina hiljada evra za sve njih zajedno u paketu.
88
Quote from: "Losmi"E sto se piksija tice da razjasnim sad sam procitao u zurnalu da su klinci sa zapada na kraju tekme poceli da skandiraju njegovo ime,i tamo pise kao to je prihvatio ceo stadion i svi su poceli da skandiraju piksijevo ime...dakle skandiranja je bilo ali sad ta konstatacija da je ceo stadion skandirao nije definitivno tacna ali ajde ko da je bitno sad...

Bio sam na zapadu i mogu da potvrdim ovo sto je Losmi napisao. Bilo je skandiranja, cak je Pixi tad ustao i poceo da mase,mislim da je imao sal oko vata. Medjutim to se desilo posle vatrometa na jugu kad je vec dosta ljudi izaslo, i video sam da je jedan deo severa (do zapada) aplaudirao.
90


Imam nekoliko odlicnih snimaka,jedino sto su malo veci (oko 15 mb),pa ne znam da li da ih postavljam.

Ili da posaljem moderatoru da smanji kvalitet i velicicnu jer ja to ne znam da uradim
91
Пивница / Nova igra
October 07, 2004, 03:25:41 PM
...od svih...
92
Da li mi se ucinilo da je ona mrcina Ivanovic pretio Ziki pauku dok je ovaj prolazio pored njega zagrljen sa jednim nasim igracem? :zbunjen
93
Sta se to desava tamo?! Svaka cast upravi. Ko ih j..e. Sada ce da igraju Babic i Danilovic. :bes  :bes  :bes

Ako neko zna nesto detaljnije iz dvorane neka napise.
94
Северна трибина / cibona - Partizan
February 06, 2004, 01:09:28 AM
Quote from: "POCTOB"Akcija je bila kao u filmu Ronin. Malu ali odabranu grupu nazvanu "bauerove bestije" organizovao je nas dragi jezgra. Grupa je 3 meseca provela sakrivena u sahtu na pantovcaku, jeli su samo tunjevinu iz konzerve. Na dan kad je groblje trebalo uci u bauerovu zemlju, bauer je paraglajdovao iznad granicnog prelaza, necujno kao pravi sokol. Da ih ne bi otkrili nisu koristili radio, naime bauerove vratolomije u "zraku" "motrio" je saradnik "skupine"preobucen u seoskog pregaoca sa udaljenosti od 2 i pol kilometra, durbin iliti dalekoobzornik bio je skriven u odbacenome puhalu vjetrova osobnog prometala (auspuhu)  koji je lazni seoski pregalac drzao na krovu svoga osobnog prometala pretvarajuci se da ga popravlja. U momentu kada je Bauer napravio seriju od 15 lupinga, lazni seoski pregalac je pojurio put zagreba, stigavsi na pantovcak zaustavio se je na sahtu u kome su bile "bauerove bestije" gdje je zatrubio 3 puta dugacko i jednom kratko. To je bio signal "skupini" da se neprijatelj ne sumnjajuci nista priblizava svojemu najebanju. Bauer je naravno nastavio paraglajdirati, i pratio je autobus do zagreba kao pravi hrvatski kobac. Sljedecih 12 sati letio je na relaciji hotel-dvorana, isprativsi kosarkase i tuzni front u dvoranu i natrag. Kako su se isti vracali pjeskimice, bauer ih je pretekao i na saht gde su se skrivale bestije, sa visine od 150 metara po mraku, bacio konzervu tunjevine(naravno da je pogodio,  a to je jedino sto je pojeo u zadnja 3 dana), i bestije su iskocile iz svoga skrovista, ostalo znate...
Dozvolite mi dodanuti jos i to da je vozac srbopartizanskocetnickobalkanskobarbarkog osobnog prometala za vise od 50 osoba(autobus laste) iz Srbije zaradio potres mozga, njega je pogodila kaciga iz zraka koju je paraglajdirajuci i urlajuci "u boj za narod svoj", pritom zanemarujuci reci zakletve hrvatskog paraglajdera:"svoju hrvatsku kacigu drzat cu na svojoj hrvatskoj glavi..." u njegovom srbocetnickom pravcu hitnuo upravo zracni kapetan jezgra. Kakve li ironije zakljucuje bauer, smrt srpskoj lasti doneo je hrvatski kobac.

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:
:rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl
95
Северна трибина / F4 u ZG!
February 03, 2004, 12:59:37 AM
Quote from: "JEZGRA"(nismo niti mi bolji jer dozvoljavamo indijancima s dinamovim
96
Северна трибина / F4 u ZG!
January 30, 2004, 05:52:27 PM
I ko sme da se kladi da ce uprava i sledece sezone da su opredeli za GY ligu u interesu "razvoja" srpske kosarke.Ovo je kap koja je prelila casu.
97
Северна трибина / cibona - Partizan
January 29, 2004, 07:31:43 PM
Quote from: "JEZGRA"Ja ka
98
Quote from: "JEZGRA"Pitajte va
99
Северна трибина / Misljenje o himni CZ
December 11, 2003, 12:43:13 PM
Slazem se da bi himnu trebalo promeniti,jer je stara prevazidjena i ne pripada ovom vremenu. Jedino sto ne znam ko bi ucestvovao u stvaranju nove i ko bi garantovao da ona ne bi bila losija od stare.
100
Пивница / Reklamozderi
December 04, 2003, 06:04:22 PM
Quote from: "Niski Delija"101,101,101,101,101...

:boks  102,102,102...

:rofl

Najgluplja moguca reklama,nema veze sa onim sto reklamira. Kao i ona druga sa tipom koji mase ribi,pa umesto da udje u auto sedne na motor.
Inace ova druga je ukradena. Jos '98 su Portugalci imali identicnu reklamu za neke kredite za kupovinu automobila. U toj verziji je sasvim logicna.