slazem se, obojica nam trebaju... inace nam ne gine joksim ;)
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

daj boze da dodjemo do 3 kola,pa onda na aek
zamislite kao prosle god.partizanu??
:lol:  :sampion

Treba para za obojicu.
Da ih imaju verovatno bi doveli obojicu
RAVIM ORMANE STOLICE I KLUPE
PUSITE K...., J.... VAS U DUPE!!!
ko zna stihove car je!

Je prati neko tekmu sa Radom?? Pisite malo, u kom sastavu igramo, dali igra Miler, i dali je on ono ocekivano pojacanje, ili..... :nene

Maxi izgleda da su svi na stadionu. :lol:

Nista Slobodane, pricekacemo da se vrate sa stadiona. namigivanje

Fudbaleri Crvene Zvezde su u poslednjoj pripremnoj utakmici pred start nove takmičarske sezone na "Marakani" savladali ekipu Rada sa 3:0.

Pred oko 20.000 gledalaca na našem najvećem stadionu izabranici Dušana Bajevića nisu blistali, ali su i pored toga rutinskom igrom nadigrali "građevinare" i pokazali da spremno dočekuju predstojeće izazove, od kojih će prvi već naredne sedmice biti u kvalifikacijama za Ligu šampiona.



20.000!!!!???

Svaka cast.Al ce ova seyona da bude ludilo.

Evo upravo sam saznao rezultat! Zvezda je pobedila 3- 0 u ne bas blistavom izdanju ekipu Rada. Golove su dali: Zigic, Djokic i Gjorgijev. namigivanje  ;pljuga

Opet me cazzo preduhitrio..... :)

Ukoliko bih rekao sta zaista mislim o ovom izdanju Zvezde veceras, rizikovao bih da me napusite zbog sirenja negativne energije. Ovako cu i sebe i ostale tesiti da smo igrali sa pola snage. Mec smo poceli u formaciji 4-2-3-1, i meni se, verujem i vama koji ste gledali cini da to nikako ne ide. Basta je igrao u sredini sa Milovanovicem, iza njih Kovacevic. Ispred ove dvojice su bili, vise po bokovima Georgiev i Thadeu, napred Zigic. U odbrani Bisevac i Joksim u centru, bekovi Pantic i Perovic. Na poluvremenu Bajevic uvodi Djokica i Milera i menja formaciju u 4-1-3-2 recimo. Ni to nije izgledalo ne znam kako ubedljivo ali je bilo efikasnije a Georgiev je pomeranjem u sredinu pokazao da je ubedljivo najbolji igrac u Zvezdi trenutno. Brazilac u odbrani manje vise ok, vidi se da je iskusan, mozda nije dovoljno brz i to mu je mana, zna sa loptom. Ovi nasi stari, rekao bih sve po starom. Kovacevic sve stize, sece, uklizava i gine, ali tehnika... Bisevac dobar, Zigic i Djokic dali golove, sto i treba da rade. Pantic i Perovic nista posebno, Thadeu se trudi, trci ali jos uvek tu fali nesto. I za kraj sam ostavio Bastu. Iz njegove vecerasnje igre namece se samo jedan zakljucak : on je tragedija. U koju god liniju tima ga Bajevic stavi, tamo nastaje katastrofa. Nadam se da je u pitanju samo los dan. U celini, sve ovo mora mnogo bolje da bi se prosli Irci ili Kiprani. Za ono dalje ce nam trebati mnogo vise srece nego pameti.

Da li samo ja hocu da udarim glavom o zid kada vidim da u timu nema mesta za Milijasa, a ima za Milovanovica?

Veceras se videlo da je bugarin IZUZETNO pojacanje, ako je i ovaj stoper brazilac donekle dobar, imacemo stvarno mocan tim ove sezone.

Ljudi, brine me ovo sa BASTOM na desnom krilu!!!!!!!
mali je zver, ali kao dasni bek, a ne jebeno krilo. Kada istrci ne zna da se vrati, a kada igra beka zna kada i gde treba da se vrati i ne zalece se ko vo u sesnaesterac nego prolazi s desna i zna da centrira. To se videlo i protiv rada -NIJE BRE ZA KRILO I TO TI JE!!!

...al brate nije ni JANKOVIC za krilo i ko je gledo evropsko za mlade ili bio na radu zna sta pricam. Mali sminker pocinje opako da me nervira. Dobar si ali ne toliko da mozes sam da vodis napad bez i jednog pasa manekencino jedna prokurcena!!!!

MILIJAS je mnogo dobar i ako za njega nema mesta, onda smo se istripovali da smo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo mnogo bolji nego sto jesmo. Usao i spicio stativu i odigrao ko zmaj!!!

GEORGIJEV je dobar i to ne samo za jednog bugarina! (ima li neki bugarin da se ne preziva georgijev, ima ih vise nego srba vukovica).
Ulazi u duel ko bizon, uporan je i jak u tri lepe picke materine!!! svidja mi je tuta bugarin, stvarno je poljacanje i po!!!

TADEU NE ZNA DA SUTNE LEVOM NOGOM!!!!!! hteo sam da se ubijem kada sam to video. Ide s desna na levo i vodi je desnom nogom- uzese mu je i ni hvala ne rekose; vodi s leva na desno i namesta se na desnu da je vrati levo!!! nadam se da se zajebavao inace je prdez. u kom vasko de gami je taj igrao? mozda neki vakso de gima pa se ovi istripovali i kupili ga. nadam se da je to samo neka trenutna slabost.

ANDJELKOVIC je dobar. dobro radi sa djokicem, jebi ga znaju se (ima li neko kosu u tom vozdovcu?)

RANDJELOVIC je bio do jaja dobar i to je do tri jajeta olaksanje!!! moram da priznam da sam se njega najvise plasio. do jaja ulazi, do jaja prati centarsut i siguran je. jedan problem manje u odbrani.

desno smo jaki (mislim na desnu stranu terena), ali levo... izgleda da ineologija utice i na irgrace. prvo poluvreme nam je leva strana bila pusta i suplja. tak kada je georgijev uzeo striktno levu stranu u drugom poluvremenu zatvorili smo je skroz, tako da je to resenje.

Sve u svemu nije lose!
bajevic je kombinovao i isprobavao i videlo se da on zna ko gde  i sta treba da igra. za domace prvenstvo smo sigurni, ali moraju leva strana i to oko desnog krila da se sredi i dotera i na konju smo!!! ;pivo
RAVIM ORMANE STOLICE I KLUPE
PUSITE K...., J.... VAS U DUPE!!!
ko zna stihove car je!

Sto se tice te leve strane, izgleda da je Bajevic stvarno nezadovoljan. Vidim da pise u novinama, da je Zvezda zainteresovana za Trisovica.
"Zvezda želi Trišovića

Zbog finansijskih problema Krivbasa, koji je odustao od takmičenja u ukrajinskoj premijerligi, Aleksandar Trišović je u potrazi za klubom, a jedan od kandidata je i Crvena zvezda.
Čelnici crveno-belih su stupili u kontakt sa bivšim mladim reprezentativcem i članom OFK Beograda, a iako ima ponude i ukrajinskih klubova, Zvezda će pokušati da ga angažuje i pojača konkurenciju na levom boku".

Da mi je neko napomenuo pre mozda pola godine-godinu da ce ZVEZDA igrati sa jednim spicem pljunuo bih ga u facu.A kda bih to video na tereu gadno bih se zabrinuo,ali...
Gledajuci Svetsko Prvenstvo zapazio sam da je to novi trend u svetu i da su gotovo sve velike reprezentacije igrale sa jednim klasicnim spicem.Kao glavni primer navodim Italijane koji su upravo takvom taktickom formacijom osvojili prvenstvo.Ne treba se sekirati toliko jer ti igraci koji su iza Zigica nisu klasicni igraci sredine terena koji dejstvuju na tom delu i nista drugo,oni itekako ucestvuju u napadu i itekako prave drustvo tom "usamnjenom" napadacu.Verujte i ja volim da vidim u timu najmanje dvojicu klasicnih spiceva i napadaca,ali i fudbal se promenio.Sada i bekovi umeju da daju gol,a napadaci da ga odbrane.Nadam se da Bajevic zna sta radi i da necemo ispastati zbog taktike sa samo jednim spicem.Da ni sam Bajevic ne robuje tom taktikom videli smo u drugom delu kada je uveo Djokica(strelac drugog gola).Istina da igra nije bila bas sjajna,istina da ova ekipa ne deluje kao masina koja ce da gazi protivnike,ali polako ljudi tek je pocetak sezone,tek je ovaj tim par meseci zajedno.Ono sto mi nikako nije jasno je cinjenica da Bajevic uopste ne forsira Jankovica i da ga je totalno sutnuo u drugi plan???Georgijev je stvarno dobar i stvarno je dobro pojacanje,za ostatak igraca koji su dosli ovog leta ne mogu da sudim,trebao bi da ih pogledam na jos par tekmi.Dobro je da smo pobedili...
___________________________
...SRBIJA,BEOGRAD,CRVENA ZVEZDA...

Bajevic odredio i poslao u UEFA spisak igraca koji ce igrati 2. kolo kvalifikacija za LS. Kako stvari stoje izgleda da na ovoj planeti za nas nema boljeg stopera od Joksimovica. Miler koji je sinoc protiv Rada odigrao sasvim korektno, pokupio nekoliko lopti ali i pokazao zavidnu tehniku nije na tom spisku sto je za mene iznenadjenje. Evo i spiska:

Golmani: Ranđelović, Radivojević i Banović.
Odbrana: Pantić, Biševac, Perović, Joksimović, Tutorić, Anđelković, Adamović.
Sredina terena: Kovačević, Georgiev, Tadeu, Basta, Milovanović, Milijaš, Janković, Krivokapić, Trajković, Mudrinić, Suzuki.
Napad: Žigić, Đokić, Purović.

Sve u svemu ako izuzmemo stvarno dobrog Georgijeva i (do sada) bledog Tadeua, spisak je gotovo identican onom proslogodisnjem, i okrnjen za najboljeg golmana i levog beka u zemlji. Ne bih rekao da u ovu sezonu ulazimo sa boljim timom nego prosle. Jedino ako Bajevic nesto drasticno promeni za ovih par nedelja, inace nek nam je Bog u pomoci!

p.s. slazem se sa wukmirom da bi Basta pod hitno morao da se vrati na desnog beka. I na Euru za mlade se videlo da on nije za krilo!

Zar nije bila najava za danas, da ce biti promocija dresova?? Usput sto se tice Blagoja Georgijeva, moje licno misljenje je, da je on taj koji treba da preuzme desetku od Krivog! On treba da bude ( sto je i dokazao za samo nekoliko utakmica) Zvezdina nova desetka.... :ruke  namigivanje

Ovo nije tragicno, setite se proslogodisnjeg (prijateljskog) meca sa Radom. Morate priznati mnogo bolje. Ne znam da li ste primetili svega tri puta je poslata "sveca" iz odbrane u napad. To je prosle godine bila stalna praksa. Lopta se krece dosta dobro, jedini problem sto se igraci krecu slabo (mada se bolje krecu nego kod Zenge), a to ce se popraviti jer vise nema prijateljskih 7-8 dana, pa ce se odmoriti. Ovo po meni dosta obecava. Ocekujem nas sigurno u 3. kolu kvalifikacija. Kada je zreb za trce kolo?

najverovatno idemo za irsku


Apollon L. -1 : 1 Cork City

(hvali jos 5 min utakmice. prvi mec je Cork dobio sa 1-0)

Quote from: "cazzo_FCRS_forever"najverovatno idemo za irsku


Apollon L. -1 : 1 Cork City

(hvali jos 5 min utakmice. prvi mec je Cork dobio sa 1-0)

Napisa sekundu pre mene. Apolon poveo u 50 a ovi izjednacili u 73, ima jos malo do kraja