Izgleda da je prelazak francuskog internacionalca Zan-Filipa Kajea i definitivno propala, pa zato Bajevic sada spominje Srdjana Pecelja ( koji je vec igrao za nas), kao pojacanje. On je rekao da je stoper u ovom trenutku prioritet! Pa sad procenite i sami, koliko je Peselj iskusno "pojacanje" za ligu sampiona.....


Neka me neko ispravi ako gresim, ali cinimi se da je proslog leta icrao upravo protiv nas, za Inter iz Zapresica.  Imao je jedan zestok start nad Zigicem ili Pantelicem.

Quote from: "Maximiliano"Neka me neko ispravi ako gresim, ali cinimi se da je proslog leta icrao upravo protiv nas, za Inter iz Zapresica.  Imao je jedan zestok start nad Zigicem ili Pantelicem.

Da, u pravu si. Ja mislim da on i nije neko pojacanje za ligu sampiona.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Pa kad igra u Kurvatskoj sigurno da nije pojacanje! Osim toga, Zapresic je ispao iz lige. Dakle, sta ce nam taj?!

Nije on vise u Zapresicu, u stvari otisao je ubrzo nakon one utakmice protiv nas.

Nisu uspeli da prodaju Zigu, pa izgleda da su tanki sa kintom. i sad  kolko para, tolko muzike....cim su odustali od dovodjenja Kajea!

Ма пустите сад Пецеља. Дај да видимо како ћемо задржати преЦедника.  :D

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=90729&datum=2006-06-24
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: "Maximiliano"Nisu uspeli da prodaju Zigu, pa izgleda da su tanki sa kintom. i sad  kolko para, tolko muzike....cim su odustali od dovodjenja Kajea!
Па ваљда је од  Стојковића,Луковића и Дудића остало толико пара да можемо и неког иоле квалитетнијег играча да доведемо.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Quote from: "Pijanac"Ма пустите сад Пецеља. Дај да видимо како ћемо задржати преЦедника.  :D

http://www.novosti.co.yu/code/navigate.php?Id=13&status=jedna&vest=90729&datum=2006-06-24

Mislim da od toga nema nista

Pa jebo ih Pecelj.....Jesu li oni zdravi u pamet..?Jos igrao za Zapresic i pokacio se sa Zigom pri cemu ovaj dobija crvendaca....A osim toga rupa gora od Joksima i ostalih balvana...Cisto da se zna sezonu nije zavrsio u Zapresicu vec u Admiri koja je takodje ispala......

Sto se primate oko jednog texta koji je izasao valjda u Glasu Javnosti? Kakav bre Pecelj?...
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

Nisam zeleo do sada da pisem na forum jer sam smatrao da do sada nije bilo potrebe ali ova vest me je stvarno sokirala ukoliko je sve ovo tacno bice stvarno propast!




Japan se ne odbija
ODE PIKSI ZA 15 MILIONA $?
Stojković blizu odluke da prihvati basnoslovnu ponudu Japanaca i postane MENADŽER njihove reprezentacije u naredne četiri godine

Ukoliko Piksi zaista ode u Japan, pitanje je šta će biti sa Zvezdom, naročito sa ljudima koje je on doveo u klub, uključujući i novog trenera Bajevića

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković Piksi najverovatnije će da prihvati ponudu Japanaca i postane novi MENADŽER tamošnje reprezentacije. Japanci nude Piksiju neverovatnih 15 MILIONA DOLARA za četiri godine koliko traje ciklus između dva Svetska prvenstva! Međutim, njemu nije ponuđeno mesto selektora, kako se prvobitno mislilo, već funkcija koja ima više "diplomatsko-poslovni" karakter.
Kako saznajemo, Stojković je proteklih dana bio na velikim mukama, jer je morao da bira između basnoslovne ponude Japanaca i posla koji je ambiciozno započeo u Zvezdi. Međutim, posle konsultacija sa najbližima, pre svega suprugom Snežanom, on je prelomio i doneo odluku da se vrati na Daleki istok, gde je popularniji nego u svojoj Srbiji.
- Stojković je praktično doneo odluku i rešio da ipak ode u Japan - kaže izvor Pressa - Još ima vremena da se ta odluka promeni, ali retko ko je u stanju da odbije takvu funkciju i toliki novac, pa makar se zvao i Piksi. Razgovor sa čelnicima japanskog saveza je obavljen nedavno u Parizu, Piksiju je jasno predočeno šta bi mu bio posao i ponuđeno mu je oko 15 miliona dolara za četiri godine. On se dvoumio, ali je porodica bila za to da se vrate u zemlju gde imaju status božanstva i Piksi će verovatno pozitivno odgovoriti na ponudu Japanaca.
A šta će biti sa Crvenom zvezdom? Stojković je za godinu dana predsednikovanja na "Marakani" promenio mnogo toga - rastao se od sponzora, izmenjao gotovo kompletan kadar u administraciji i struci, doveo svoje ljude u Upravni odbor, svog čoveka na mesto generalnog sekretara (Nebojša Leković) i sportskog menadžera (Stevana Stojanovića) i što je najvažnije, napravio je potez decenije dovođenjem Dušana Bajevića za trenera. Osim toga, klub se nalazi pred borbom za Ligu šampiona, pa bi Piksijev odlazak poremetio mnoge stvari u klubu.
- Jasno je da će Crvena zvezda biti na šteti zbog Piksijevog odlaska, ali ta odluka će se najmanje dopasti Bajeviću, koji je o svim detaljima pregovarao sa njim. Ipak, Duško je dovoljno veliko ime da se sam izbori sa svim problemima. Uostalom, on je trener koji insistira na samostalnosti u radu i kome nikakvi saveti neće biti potrebni u slučaju da Piksi ipak odluči ostane - kaže naš izvor.
Čelni ljudi Crvene zvezde, uključujući i Stojkovića, juče su bili nedostupni za komentar na temu "Šta ako ode Piksi?", ali činjenica je da bi najpogubnije bilo ako ni oni, ni sam Stojković nemaju "plan B" za klub.
(I. Đ.)

Tandem Stojković - Osim

Stojkovićeva uloga menadžera reprezentacije bila bi da kontroliše i koordinira rad nacionalnog tima, ali i da svojim ugledom i vezama u FIFA utiče na što bolji položaj japanskog fudbala u svetu. Selektor bi bio Ivica Osim, sa kojim je, prema rečima predsednika FS Japana Kavabučija, posao završen 80 posto! Osim i Stojković bili bi ključni tandem japanske reprezentacije, samo što bi "Švabo" mislio na taktiku i sastav tima, a Piksi bi vodio računa o svim stvarima van terena.

Kada je Piksi odlazio iz Japana, Nagoja mu je ponudila blanko cek i to je odbio....

Press  :zbunjen

Piksi odbio mesto selektora Japana

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Stojković odbio je ponudu fudbalskog saveza Japana da preuzme mesto selektora te zemlje i ostaje u Beogradu.

Kako prenose beogradski mediji, Japanci su Stojkoviću koji  i dalje ima ogroman ugled na Dalekom istoku ponudili višemilionski ugovor i savetnika u liku Ivica Osima:

"Poziv je otvoren i prija, ali nije vreme za klupu. Možda jednog dana, mada me zovu sa svih strana, njihovi mediji pitaju za komentar, a moj odgovor je kratak i jasan, da sam zauzet poslovima u Zvezdi. Ide sve po planu, pa ne mogu da stanem na pola puta, kada je najteže iza nas, a ispred izazov da idemo napred u evropskom stilu" izjavio je Stojković za Novosti.[/b]

Ok, evo par informacija sa priprema.
Djordje, vama poznatiji kao Blagoj Georgijev :D , bi trebalo da bude dobro pojacanje. Na prvi pogled, cini se da je sjajan fudbaler (za nase uslove, naravno): ume da primi loptu (zalosno je sto ovo uopste spominjem, ali kad se zna ko sve u Zvezdi igra...), brzo igra, jak je u duelu i ima jak sut. Bitno je i da se skroz uklopio, verovatno i zbog, prakticno, nepostojanja jezicke prepreke.
Japanski napadac je delovao umorno i pomalo zbunjeno (nije ni cudo: vremenska razlika i potpuno nova sredina). Kada ima loptu u nogama vidi se da ume sa njom i poprilicno je brz, ali mu je kretanje slabo - nadam se da je to samo posledica umora.
Drugi Brazilac je nista - takvih imamo na izvoz.
Suzuki je los, a Draman je sam trazio da ide sto su nasi jedva docekali.
Odbrana - tuga i jad. Imamo samo Bisevca.
Ne moram da vam pricam kakvi su Joksa i Miladin - na pripremama su to samo potvrdili.
Bogunovic nije igrac za prvi tim. To ne moze da bude neko ko na pripremama deluje bojazljivo :zbunjen .
Tutoric je jak u duelu i dobro se postavlja, ali je spor (izgleda da smo mi genetski predodredjeni da budemo puzevi). Ipak, u nedostatku boljeg resenja (a, verujte mi, neophodna su nam pojacanja u sredisnjem delu odbrane), verovatno ce ostati uz ekipu i putovati u Austriju.
Za Adamovica je jos rano davati ocene - definitivno mora da ide na kaljenje.
Navodno, do kraja nedelje bi trebalo da potpisemo Pantica i Lazarevica iz Zemuna. Obojica su bekovi, ali nisam sigurna da li je Lazarevic levi ili desni.
PECELJ JE PATKA. Nadam se da ce to i ostati :D .
..baklje gore, pesma cigana...

Pretpostavljam da je zbunjeni japanski napadac u stvari onaj mali brazilac  :D

Taj iz Zemuna, da li je to Branko Lazarevic?

Verovatno i Kiki ima neku informaciju u vezi Piksija ........Stvarno bih voleo da je cujem jer definitivno u ovom trenutku za Zvezdu bi bilo pogubno da sada ode.....Al lova je lova i jos vise me je uplasila njegova izjava da ne zna sta donosi noc a sta dan --imate na zvanicnom sajtu....

mislim da od toga nema nista.
Hrvati su javili prije 2 dana da je Osim preuzeo reprezentaciju Japana.