Ne znam, mozda hocemo, a moda necemo... :D

Quote from: "pop_Milutin"Mislim da nas ovakvi sleduju:


naravno ne s tim grbom  :) , mislim nemam reci, nema nikakve veze s nasom tradicijom, mogli su eksprimentisati nesta sa "nasim" bojama, a ne s ovom odvratnom, serem se na onoga sta ih je odabrao.

Ovakav dras ne treba da se Zvezda !!
Zbog cega bas narandzasti ?  Sta Zvezdu veze za tu boju ?
Najbolje bi bilo da imamo dvije kombinacije
1.crvenu
2.bijelu
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Quote from: "pop_Milutin"Ne znam, mozda hocemo, a moda necemo... :D

Ma ti si prefrigan  :D

Ajde ne lupajte gluposti vise,narandzasti dres ce biti pomocni,kao i plavi a glavni je zna se crveno-bijeli
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"

A sto se tice dresova reprezentacije Srbije evo sta kaze Terzic:
Predsednik srpskog Fudbalskog saveza Zvezdan Terzić o predstojećim promenama u FSS


Plave zamenjuju crveni dresovi


Reprezentacija Srbije neće igrati u plavim dresovima, već verovatno u bojama nacionalne zastave, izjavio je juče predsednik Fudbalskog saveza Srbije Zvezdan Terzić. On je na konferenciji za novinare rekao da će državni tim ubuduće "verovatno nositi crvene majice, plave šorceve i bele štucne, ali da se razmišlja i o drugim varijantama".
- Moramo da probudimo nacionalni identitet. Tu pre svega mislim na grb, himnu, zastavu i boje. Ne možemo da nasleđujemo sve stvari iz prošlosti - rekao je Terzić.
Prvi čovek srpskog fudbala dodao je i da će reprezentativci na dresovima nositi grb Srbije, a ne Fudbalskog saveza Srbije, koji će možda biti modifikovan. Fudbalski savez SCG poslednju sednicu Skupštine održaće u sredu, 28. juna kada će svoje nadležnosti preneti na FSS.
- Čeka nas paklen jun. Svesni smo obaveza i odgovornosti. Srpski fudbal ima mnogo problema, kao što su Zakon o sportu i uređenje srpske "kuće fudbala". Bez pomoći državnih organa nećemo uspeti da rešimo te probleme za kratko vreme. Ali smo optimisti. Da ne verujemo u sebe i perspektivu i potencijal srpskog fudbala, ne bismo se prihvatili ove odgovornosti - izjavio je Terzić u svom prvom obraćanju medijima po završetku neslavnog učešća SCG na SP u Nemačkoj.
Fudbalere Partizana naljutio optimizam Izraelaca, pa najavljuju da će im u revanšu, večeras od 19.15, "utuviti u tikvu" svest o tome ko je bolji"

Mislim da ce Ceska imati iste dresove kao mi. No nebitno, na ovoj temi se raspravlja o Zvezdinim dresovima, ne o Srpskim. Narandzasta boja je potpun promasaj. Samo bela i plava su OK.

Dobro, protiv koga mi ustvari možemo nositi te "oranje" dresove? Ipak je to slično crvenoj, pa slaba vajda protiv npr. Voše ili PSV-a ... :lol:



Дуццо, не бих да те обесхрабрујем као рукија али то да ја нисам у праву, веруј ми ја бих највише волео... Дресеви које сам поставио на форум су из званичног Најк каталога и неће се правити нови... То су једини... Смејали су ми се људи кад сам пре два месеца причао о наранџастим дресевима а онда сам и слику поставио а онда је све то Лековић потврдио... Дакле за сада ме мој извор није преварио!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Za kad je najavljena promocija sve tri garniture??
Pozdrav

Quote from: "Maximiliano"Za kad je najavljena promocija sve tri garniture??
Pozdrav


ma luda kuca brate.


svi klubovi su dobili dresove samo mi cekamo.

umesto mi njima da udaramo uslove oni se sprdaju sa nasim klubom.

tako i treba kada im se svasta dozvoljava.

Koliko sad mogu da se setim, receno mi je da ce promocija dresova biti u julu (recimo neka sredina meseca), ali da ce se u prodaji naci vec krajem juna. Meni je to bilo jos onda cudno, pa verujem da se do polovine meseca nista nece znati.
Ono sto je zanimljivo je cinjenica da svi klubovi koji igraju u LS (kvalifikacije, grupe) moraju do odredjenog datuma da ispostuju odredjene tehnicke uslove. Jedan od njih je i prijavljivanje dresova u kojima ce igrati. Cini mi se da je taj rok bio jos u jun.
..baklje gore, pesma cigana...

Bas me interesuje u kojim ce dresovima sutra da igraju?? Adidas?? :zbunjen  :boks

Mozete mi zahvaliti neki drugi put namigivanje ... dosta je bilo spekulacija, evo vam novi dresovi  ;pljuga

991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

Znaci PSV-ovi od pre 3 godine. Originalno, nema sta :(

na zalost... ajde nije dres ni tako los, ali cini mi se da je reklama ponovo nalepljena... nadam se da je na ledjima bolja situacija!  :boks
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!

Na prvi pogled mi deluje kao da je ovo reklama ponovo usivena na dres :(


Nista specijalno.
Stvarno, ocekivanja su bila veca.
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

Jaoooo, poludim kad vidim zalepljenu reklamu! Nista bolje sigurno nije ni na poledjini! :boks  :batine  :bes

Chemer, jad.  :vesala   Jebao ih Najk kad je dres isti kao adidasov,i  isto izlepljen 'tojotama' 'wiener stadishe-ima'...
Zvezda odavno nema imidz velikog kluba...po mnogo chemu, dres je samo primer.
..кажу да причам много...