Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Branko Savic

1
Пивница / KAKO I KAD STE POCELI...?
August 02, 2003, 02:50:10 AM
Ja sam negde iskopao neke caletove postere iz 1979. Secam se Sestica i Ljukovcana (bio je citav Zvezdin tim). Bese to 86-e. Ubrzo je citava soba bila izlepljena Zvezdinim posterima, iako je na caletovim posterima sa jedne strane bila Zvezda, a sa druge Partizan. Na jednom je bio Moca Vukotic, sam. Cale je Zvezdas, tako da ni za mene nije bilo dileme. Prva tekma je bila 1988-e (u jebote, pre 15 godina), imao sam 8 godina. Pobedili smo Spartak na Marakani 2:0, Piksi dao oba.
2
Moze na private ? Necu nikome da kazem...
3
Lepa zastava...Bila je tako lepa...

Kiki, sta ti je to, ili, ko je to na tvom avataru? Ako smem da znam...
4
Пивница / A L K O H O L
June 24, 2003, 04:26:23 AM
Mnogo dobra tema.

Pivo uglanom pijem, ovde je to Corona, ponekad Hajneken. 10-ak je norma, posle toga sam pijan. Kad mesam- poludim, ne znam sta radim. Od rakije (bilo da mesam, bilo samo radza), ako mnogo popijem ('mnogo'-vise od pola litra) uglavnom dobijem black-out, tj. nista se ne secam. Ako pijem jedno pice, mogu da se kontrolisem, cim izmesam, nije dobro.
Vutra obavezno uz alkohol, nije dobro, ali ja bas volim onako muski da se pokidam.
Sto se tice fajta, bolji sam trezan, ali su muda naravno veca kada se popije, ne gleda se broj protivnika. Ali, vise volim trezan.
Sve u svemu, ne mogu mnogo da popijem, ali kada pijem, odvalim se muski, ne stajem kada osetim da me hvata, vec dodam jos zesce.