Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ЈеленаРС

1
Цептер: Нудим Звезди 1,5 милиона евра
Субота, 4. април 2009. 12:44     

Српски бизнисмен Милан Јанковић познатији као Филип Цептер изјавио је да је спреман да постане генерални спонзор Црвене звезде улагањем 1,5 милиона евра у клуб.

"Спреман сам да спонзоришем Звезду. То значи да клубу нећу дати позајмицу, већ новац у неповрат. Заузврат, наравно, екипа би рекламирала моју компанију", изјавио је Цептер за "Спорт".

Он је истакао да је још пре неколико месеци понудио финансијску помоћ црвено-белима, али да му водећи људи клуба још увек нису одговорили, нити направили "пакет" понуду.

"Спреман сам да постанем генерални спонзор Звезде, који би у клуб донео 500.000 евра на годишњем нивоу. Основни услов је да уговор буде потписан на три сезоне. То, међутим, не значи да улазим у Управу клуба, уколико услови договора не буду тако дефинисани. Ипак, ја нисам још добио понуду и Звезде и нисам ни спреман да причам опширније о томе", додао је Филип Цептер.

Српски бизнисмен је истакао да у зависности од резултата екипе, постоји могућности да се спонзорски уговор удвостручи.

"Уколико Звезда буде играла добро, што им је свакако у интересу, биће и више новца. Можда и дупло", нагласио је Цептер и додао да је упркос чињеници да клубу из Љутице Богдана не цветају руже у последње време спреман да уложи у њега јер је "Звезде бренд и веома добро зна шта значи на тржишту".

Председник Звезде Добривоје Танасијевић наводно је рекао да ће по повратку из САД позвати Цептера и понудити му да буде генерални спонзор клуба.

У ишчекивању тог позива Цептер тврди да није одустао од куповине Звезде, уколико једног дана дође до приватизације.

"Ако дође до приватизације и Звезда буде на тржишту, свакако ћу конкурисати за њену куповину. Ипак, како сада ствари стоје и докле се стигло са законском регулативом, још увек није реално да се нешто тако и догоди", рекао је Филип Цептер.

(МОНДО)

Пијанац: http://www.srbijazemljaheroja.com/cirilica.html
2
Пивница / Одг: Дизајн зона
April 03, 2009, 02:45:11 PM
4
Пивница / Одг: Дизајн зона
March 23, 2009, 03:48:31 PM
5
Пивница / Одг: Дизајн зона
March 21, 2009, 02:00:12 PM
6
Изјаве Филипа Милићевића и Тома Зорића
http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/Hronika/51192/Smene+u+policiji+zbog+ubistva+na+Novom+Beogradu.html
Ђорђе лака ти земља.


А.С.А.В.
8
Пивница / Одг: Svaštara
March 17, 2009, 01:44:35 PM
Мислим на предлоге за барјаке
9
Пивница / Одг: Svaštara
March 16, 2009, 07:23:58 PM
Могу ли  да се шаљу предлози администраторима/модераторима или не?  ???
11
Пивница / Одг: Дизајн зона
March 06, 2009, 03:39:33 PM
Ево,ако нешто треба измјенити реци
http://s700.photobucket.com/albums/ww3/qbjeca/?action=view&current=b3106605.png

пс.хвала Кајо  8)
12
Пивница / Одг: Дизајн зона
March 06, 2009, 08:31:50 AM
Урадићу ја данас  :)
14
Звездо,срећан рођендан!
Све пролази Звезда траје!
18
Пивница / Одг: Дизајн зона
February 13, 2009, 09:11:04 PM

19
Северна трибина / Одг: Razne fotke...
February 08, 2009, 07:01:52 PM
Теслић



Са отварања спортске дворане у Теслићу
20
Терен / Одг: Млађе селекције
January 11, 2009, 04:31:55 PM
Још један српски фудбалер је отишао у Манцестер. Стопама Зорана Тошица и Адема Љајица кренуо је и Филип Дјурициц.

Како сазнаје МОНДО, млади играц, који це 30. јануара напунити тек 17 година, отпутовао је у недељу у раним јутарњим сатима на Острво, у друштву скаута Јунајтеда Будимира Вујацица. Вец поподне це пратити дерби Премијер лиге на "Олд Трафорду" када на буде гостовао ?елси.

Дјурициц се сматра једним од најсјајнијих бисера српског фудбала око кога су се вец ломила копља.

Школу Црвене звезде је напустио да би прешао у Олимпијакос, у тандему са вршњаком Александром Ковацевицем, због цега су поцетком прошле године из Љутице Богдана 1 најављивали да це тужити клуб из Пиреја за отимање играца.

Минулог лета су црвено-бели желели Дјурицица назад. Нису га вратили, а талентовани офанзивни везиста завршио је у обреновацком Радницком.

Тада је кадетски репрезентативац Србије доспео на "скенер" скаута Ајакса, који су га јесенас више пута гледали. Холандски медији су га вец били преселили у Амстердам...

Медјутим, уследио је позив Манцестер јунајтеда, а актуелни владар Европе и света се не одбија.

Дјурициц це на "Олд Трафорду" провести осам дана, за сада само као гост, баш као што је недавно било и са Адемом Љајицем.

После тога, преци це се и на конкретну прицу око потписивања уговора, јер "црвени дјаволи" никога не зову за џабе у госте.

Менаџер Алекс Фергусон не планира још дуго да седи на клупи гиганта из Ман?естера, али оцигледно жели да свом наследнику остави темеље, које, како сад ствари стоје, прави од српског материјала.

После Немање Видица, у Ман?естер се преселио и Зоран Тошиц, за годину дана це и Адем Љајиц, а по свему судеци затим це и Филип Дјурициц.