Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Милутин

1
Forum Help / Одг: PREDLOZI I KOMENTARI
April 09, 2009, 03:46:08 PM
Ћао колико ја знам није наша реч,боље би било да стоји добар дан,поздрав,помоз Бог(ово би лепо изгледало,барем мени).Нека ме исправи неко ако сам погрешио за ћао.
2
Quote from: kscz on April 08, 2009, 11:43:34 PM
Гледам вас шта пишете и не могу чудом да се начудим бре. Па јел они нама редовно пале стадион? Нама се то једном десило, управо сад, што не значи да требамо неком да се правдамо овде бре. Она стока сваки пут када то уради, окачи слике на сајт. Далеко од тога да требамо да се реванширамо, али не треба ни да се правдамо било коме!



Мислим да не жели нико да се правда за паљење стадиона већ да каже да онако нешто нема везе са причом севера,али као што неко рече треба показати и кад се раде добре ствари и кад се некад деси и нешто лоше.
Иначе један веома битан детаљ после утакмице су дивљаци кренули да гађају керове док су наши још били унутра,смирили су се тек кад је један дечко улетео у гомилу и кренуо да бије све око себе,е па мислим да је много више људи у том тренутку требало да крене за њим...у једном тренутку су кретени кренули да носе контењер кући или где већ ја не знам,углавном прилази им неки лик из екипе да врате контењер и онда дебили њих четворица,петорица вуку онај контењер назад,ово довољно говори.
3
Једна не толико битна ствар,коп нам већ па може се рећи две,три године стоји неравномерно,од средине према западу има много више,некад се дешава и дупло више људи него што је то случај са источном страном копа,минут пред утакмицу доста пута се дешава да од шипке на горе у том источном делу и нема људи.Па било би лепо то исправити...Иначе та страна некако увек буде много гласнија,јача што се тиче зезања...
4
Нисам ја поменуо Слобу и његове марионете због било какве везе са Звездом већ сам их узео као један пример где смо директно напали узрок а не последице.Сад је иста ситуација само што је у питању Звезда а онда је била у питању Србија.А дали је јасно исказан став делија по питању делте,НИЈЕ,наш став се исказује на трибини а на нашој трибини није још било прозивке везане за делту.Наравно о нападу на њих(њега) зна се ко треба да одлучи јер ће управо они и страдати.Нападом на Ивића због балије кренуће опет медијска хајка на нас,опет ћемо бити главни хит у вестима,јављаће се разноразни психолози,разне будале да причају о нама а у Звезди се ништа неће променити.Ивић ће можда и отићи па ће Мишковић да доведе неког другог Ивића који ће да доведе неког новог Мустафу....Рушењем Мишковића рушимо све остале,кад би њега протерали ови остали сигурно не би остали ту где су.А да не помињем колику би подршку добили од јавности ако се узме у обзир углед горе поменуте породице у Србији.Али опет кажем о томе треба да одлучи онај ко може да страда уколико нападнемо делту.
5
Јел север деведесетих прозивао директно Слобу или разне Лилиће,Милутиновиће?Можемо ми до миле воље да прозивамо и Ивића и конобара кад од тога нећемо имати никакве вајде.Сада и да испрозивамо Ивића,и да он спакује кофере и оде ми од тога нећемо имати никакве користи јер ће уместо њега доћи исти такав а вероватно и много гори.Исто важи и за конобара,он ће отићи а на његово место ће опет доћи неко гори све док не дође закон за приватизацију а онда ће председник да буде онај на кога би требало одмах да ударимо.
6
Шишића је довео Ивић а Ивића Мишковић тако да би било веома глупо и наивно кад би прозивали Ивића или Шишића који сигурно није дошао зато што нема паметнија посла него да нас провоцира,њему је у овом тренутку Звезда понудила највише пара а и из Звезде најлакше може да се још скупље прода тако да њега не треба прозивати јер су њему као и свим другим фудбалерима у глави само паре већ треба ударити директно у главни проблем,не у Ивића,не у Шишића,чак ни у Дан Тану већ у главни проблем.У супротном уместо Ивића ће доћи неко други који ће исто тако доводити неке нове Мустафе,уместо Дан Тане неки други кловн...