ја стварно незнам кога они опет чекаију... Уместо да доведу појачања они се зајебавају са неким румуном за кога смо ми друга опција. ма дај, ако нећеш немораш следећи, а не да чекамо док потпише за други клуб и онда паника. Опет ћемо склопити тим у 5 до 12 као што неко рече.

Гледао сам Бенитеза синоћ, врхунски је играч. и уз то млад, а такви не долазе у Звезду :(

Quote from: "Johnny Blaze"Гледао сам Бенитеза синоћ, врхунски је играч. и уз то млад, а такви не долазе у Звезду :(

Еквадорац Бенитез на прагу Црвене звезде
Понедељак, 2. јул 2007. 14:56

После испадања Еквадора са Копа Америка у Венецуели, Црвена звезда је још упорније почела операцију "Еквадор", у намери да доведе фудбалера евадорске репрезентације Кристијана Бенитеза.

Бенитез је једном ногом већ на стадиону Црвене звезде, кажу извори МОНДА блиски освајачу "дупле круне" у Србији. До сада је висина обештећења од око два милиона долара, колико тражи његов Ел насионал кочила преговоре, али се чини да је еквадорски репрезентативац близу Београда.
Из њихових уста у Божије уши!!!!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Дај Боже.
Опасан играч је у питању.

Само још да додам да је Кастиљо постигао једини гол на утакмици против Мексика у њиховом поразу од 2:1. Задржати Кастиља и довести Бенитеза би био прави бинго. Новине у принципу треба игнорисати као и њихове "проверене информације из прве руке" док Бенитеза не видимо главом и брадом на Маракани.

А не, то те неко слагао.
Гол је дао Мендез из ПСВ-а а за Мексиканце је дао Нери Кастиљо, из Олија који је можда и најбољи играч овог КА.

Уз нападача треба нам и један љеви бек! То се никако не смије запоставити.

Иначе, баш ме занима да ли ће Бошко играти са једним или са два шпица. Вјероватно ће то зависити од противника. У том случају је питање како ће се Пуровић као једина шпица снаћи. А то исто важи и за Бенитеза.

Још мало времена имамо, али и оно брзо лети.

Да, видим сада да није Сегундо Кастиљо а и овај други Кастиљо игра за Мексико...

22'   [1 - 0]   N.A. Castillo       
80'   [2 - 0]   O. Bravo       
85'   [2 - 1]   E. Mendez

СТИЖЕ БЕНИТЕЗ ОДЛАЗИ ПУРОВИЋ


Репрезентативац Еквадора на прагу српског шампиона Црвене звезде

Крах кондора на Копа Америци убрзао трансфер нападача Ел Насионала.


То аутоматски значи да су Милану Пуровићу отворена врата Маракане



Смена голгетера у Звезди. Стиже Бенитез, одлази Пуровић. Освајач дупле круне показао је истрајност и на добром је путу да оствари оно што је замислио, да ангажује екстра-појачање из Еквадора. И, што је такође важно, неће морати да чупа косу у тражењу средстава да плати трансфер, будући да је на прагу одлазак Милана Пуровића са Маракане.
Испадање Еквадора са Копа Америка у Венецуели само је убрзало ствари и приближило Кристијана Бенитеза нашем највећем стадиону. Спортови извори сазнају да је посао на корак до реализације, а тај корак је толико мали да се већ сад са великом дозом сигурности може рећи да је хитроноги Еквадорац пред парафом. Сви који су га гледали на Телевизији Авала током преноса из Венецуеле задовољни су оним што је пружио, импоновала је његова стартност, одлична контрола лопте, игра и десном и левом ногом, а убрзо ће се, засигурно, јавити многобројни Звездини навијачи да устврде како ће црвено-бели са Бенитезом у тиму бити далеко јачи у походу на Лигу шампиона (притом се одбрана домаћих трофеја уопште не доводи у питање).

Цена од два милиона долара дуго је кружила, да ли се и задржала? У овом часу то знају једино Ел Насионал и Црвена звезда. За Звездиног приврженика битније од свега: Кристијан Бенитез на прагу Маракане. То аутоматски значи да Милан Пуровић добија прилику да оствари инострани ангажман...

- Реално - тврди Пуровићев менаџер Зоран Стојадиновић. – Милан има одличну понуду, на потезу су Звездини челници. Верујем да ће се доћи до споразума. Не заборавите да све што сам досад најавио, то се и остварило. Овога пута остаћу вам, ипак, дужан за име клуба који се усредсредио на Пуровића. Сачекајмо најпре да Бенитез стигне у Звезду. Када сам већ код Бенитеза, и до мене је допрло да је у принципу то готова ствар.

Добар дан Бенитезу, довиђења Пуровићу.

У СТРОЈУ ОД АУСТРИЈЕ

КАСТИЉО ОСТАЈЕ!

Кристијана Бенитеза ће на српској Маракани дочекати земљак Сегундо Кастиљо. То је, изгледа, епилог разговора Звездиних челника са сјајним везистом, који је убеђен да носи црвено-бели дрес у још једној сезони. На велику радост навијача, који су управо Еквадорца прогласили за најбољег у походу на минулу дуплу круну.

Кастиљо би требало да се укључи у строј 14. јула, на припремама у Аустрији.

QuoteУ том случају је питање како ће се Пуровић као једина шпица снаћи.
Вероватно никако....

Е то је добра комбинација, долази Бенитез, а Пуровић одлази и још добијамо кеш за њега. Није могло боље.
А леви бек, највише бих волео да се Луковић врати, колико видим на њега нимало не рачунају у његовом клубу.

Север, добро си ми одговорио!  :finger

Иначе, слажем се са овим, што је написао ИгорРС.

Пуровић јесте нападач са перспективом, али кад узмем у обзир, да смо за једног Пантелића добили свега 1,5 милиона, а да је минуле сезоне Порто нудио 3 милиона за Пуру, онда мислим, да је то једна претерана сума. Са друге стране, ако је од тога - за сада још тајног - клуба понуђена иста сума, немам ништа против што нас напушта.  :)

Остаје међутим још увијек непознаница, који нападач ће нам јос доћи. Само Бенитез није довољно...

Поз

Прича се у новинама да долази и Јанис Окас нападач Олија.Можда бисмо могли да питамо браћу какав је.Слободан је играч,тако да нема препрека да доведемо и Бенитеза и то поготово ако Пуровић иде.Одиграо је Окас чини ми се око 60 текми за репку,итд.
Не свиђа ми се баш што смо скроз променили шпиц,али ајде...Отишли Ђокић,Тадеу,Пуровић и Рашковић близу одласка...

Што се левог бека тиче ту су Анђелковић и Тришовић?!

Бенитез није тип нападача који може сам да игра, тј да нам буде једини нападач. Морали би довести неког вишег да му спушта лопте... можда би Пуровић могао то да ради ал ми некако изгледа преспор, пресмотан....... и нервира ме  :D
Било би добро кад би за Пуровића добили више него што дамо за Бенитеза, а вјерујем да то није немогуће.... само не знам кога би могли довести као тог другог нападача.

П.С.
Колико знам ни тај Окас није нешто висок.
А Ђоле, гдје је отишао Тадеу?

Quote from: "Johnny Blaze"П.С.
Колико знам ни тај Окас није нешто висок.
А Ђоле, гдје је отишао Тадеу?
Тадеу се није вратио из Бразила. Нестао је без трага и гласа.


:ruke  :ruke  Далеко најјаче појачање у одбрани ове сезоне, без обзира кога довели (ако икога и доведемо) да игра у задњој линији тима !!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Дарко Ковачевић  је још увек скуп за нас, или нема жељу да се врати али мислим да би био одличан у тандему са Бенитезом, ако успемо да доведемо Еквадорца. А колико би нам тек значило његово искуство...

Мислим ово са Бенитезом су стварно нагађања која никоме не иду у прилог. По речима менаџера Милана Нестеровића поново пише у листу Спорт да се још практично ништа не зна око његовог доласка и да ће се све знати за десетак дана. Зато нема поенте да се пише више о Бенитезу и да се понаша као да је то већ готова ствар.