@archer
U NS se ulazilo za DZ, ne bih imao nista protiv da se i u subotu tako provedemo... a navodno je 500 karta..

@j Blaze

Ja sam danas bio na stadionu i to sam upao u sluzbene prostorije i rekao mi je tamo lik da je 500 dindzi karta...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

Куп у Нишу је ако се не варам 22. марта.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!


Hmmm,cuh od jednog Lanetovog (Milan Jovanovic) druga da se sve dogovorio sa nama i da ovih dana potpisuje.Mogu samo da kazem da mi igraca njegovih kvaliteta nemamo samo sto on ima malo veci problem u glavi.Videcemo sta ce se desiti....

Ko je Milan Jovanovic i za koga je dosad igrao?

Vojvodina,Sahtjor...Pre cini mi se dve godine sam je igrao protiv talibana,Vosa je vodila 4:1,dao je dva gola i jedan namestio.Sam je igrao protiv njih.Onda je trazio da ga trener zamene(verovali ili ne)da bi cuo kako mu publika aplaudira.Posle toga groblje je pobedilo 5:4.Jedan neverovatan igrac samo prilicna dileja

Zengi nista nije draze od nedisciplinovanih problematicnih igraca...

Ako je stvarno takav, ne vredi da ga dovodimo jer ce ga Italijan nogirati nakon 15 minuta :D
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen...

trba nam neko ko ce da razmislja mladnovic nije taj to je pokazao u jesenom delu odlicna ocena u dovodjenju milijasa!! vidi se da ima promene u glubu kada je otisao dzaja!!
poz iz ZA! :megafon

Kao što se i najavljivalo, jedan od fudbalera Crvene zvezde koji nije mnogo igrao u prvom delu sezone karijeru će nastaviti u inostranstvu.

Napadač Boban Stojanović je potpisao dvoipogodišnji ugovor sa južnokorejskim klubom Inčon. Ovaj fudbaler je ponikao na "Marakani", ali nikada nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u timu pa je boravio na pozajmicama u ubskom Jedinstvu, Leotaru i čačanskom Borcu gde je pružao vrlo dorbe partije.

JB, da li znas kolika je visina transfera ili je otisao for free?!

Takodjer se spominje odlazak Mladenovica u Metalurg iz Donjecka. Ima ponudu za godinu i po dana i jucer je razgovarao sa Pixijem u vezi odlazka! Moguce je da i tu makar nekih 200.000 € kasiramo.

Osim toga, cekamo na odredjeni procenat zbog prelaska Vidica u ManU, tako da bi to moglo doci malo evrica u nasu kasu.

Ko zna vise, neka obavezno javi!

kopirao sam sve sto pise..

Hoce li biti sta od ovog Jovanovica? Taj bi dobro dosao ako za nista drugo onda za grobare.

Quote from: "goku"Hmmm,cuh od jednog Lanetovog (Milan Jovanovic) druga da se sve dogovorio sa nama i da ovih dana potpisuje.Mogu samo da kazem da mi igraca njegovih kvaliteta nemamo samo sto on ima malo veci problem u glavi.Videcemo sta ce se desiti....

Izgleda da je ova moja informacija ipak bila tacna.Dolazi na leto.

ZVEZDA VRAĆA DRULIĆA
Bivši napadač Saragose, a sada Lokerena, dolazi na Marakanu kao slobodan igrač

Goran Drulić, jedan od ljubimaca "severa", ponovo će igrati za Crvenu zvezdu, saznaje Kurir! Iskusni centarfor belgijskog Lokerena i bivši član Saragose na kraju sezone postaje slobodan igrač i trebalo bi da predstavlja veliko pojačanje za tim sa Marakane u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Transfer bi trebalo da bude realizovan u narednih nekoliko nedelja, a u maju je planirano da se Goran Drulić (29) definitivno priključi Crvenoj zvezdi. Drulić, koji je ponikao u omladinskoj školi crveno-belih, kaže da je veoma zainteresovan za povratak na Marakanu.


- Voleo bih da se vratim u Crvenu zvezdu! To je moj klub i znam da su mi vrata Marakane uvek širom otvorena. Meni bi bila velika čast i zadovoljstvo da ponovo obučem crveno-beli dres. Ne mogu sada ništa konkretno da kažem, ali nastup u Ligi šampiona mogao bi da bude presudan u mojoj konačnoj odluci - rekao je Goran Drulić.

Imali ste problema s povredom kolena, što je prema pisanju belgijske štampe glavni razlog vašeg odlaska iz Lokerena.
- Zdrav sam, to mogu da potvrde i medicinski nalazi. Svakodnevno treniram i maksimalno radim, koleno me više ne boli. Ne želim da se opustim, jer znam da me čeka naporna sezona. U zrelim sam igračkim godinama i svi treba da znaju da nisam zaboravio da dajem golove.

Koliko je realno da se posle pet godina provedenih u inostranstvu vratite u Beograd?
- Fudbal je magična igra i sve je moguće. Moje je mišljenje da još nisam pokazao Evropi koliko vredim, mada je povratak na Marakanu uvek realan. Imao sam sjajan odnos sa Delijama i neka da bog da se vratim u Crvenu zvezdu.
Државна безбедност брани државу од народа,
Државна безбедност да не сруши се држава!

Bolje Drulic nego Jovanovic...Trebaju nam bre provereni igraci ako hocemo u ligu sampiona,a ne kao prosli put kada smo doveli Popova,Stancica i njima slicne dileje...

"Prvo pojačanje Crvene zvezde u narednom prelaznom roku već je poznato. To je Risto Lakić, bek podgoričke Budućnosti i mlade reprezentacije SCG.

Lakić je bio najavljivan kao pojačanje crveno-belih i tokom zime, ali je taj transfer tada otpao zbog želje Podgoričana da pokuašju da sačuvaju status prvoligaša. Međutim, sada je i definitivno završen transfer ovog igrača u beogradski klub.

S druge strane, kapiten Nenad Kovačević sada je pored Štutgarta i na meti Lansa. Predstavnici oba kluba koji već duži period prate igre fudbalera Crvene zvezde otišli su zadovoljni i sa 126. večitog derbija, u kome je vezista Crvene zvezde vodio brojne duele na sredini terena
."

Svi ste vjerovatno vec upoznati al' eto da se ne traze vijesti kasnije.
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!

i jedna i druga su me obradovale :ruke

Quote from: "Djole"Bolje Drulic nego Jovanovic...Trebaju nam bre provereni igraci ako hocemo u ligu sampiona,a ne kao prosli put kada smo doveli Popova,Stancica i njima slicne dileje...

Veruj mi da je Lane daleko jaci igrac od Drulica,uostalom gotovo je sigurno da ce od leta biti nas pa videces.

Secam se ja tog Jovanovica iz Vojvodine ali se decko izgubio.Ako je to tvoj pik na draftu,daj nam neke podatke o tome gde je igrao i sa kakvim uspehom.Da se posluzim prostackim novinarskim,hocu da vidim njegov golgeterski saldo. ;pljuga