U svakom slucaju Ortega, a ne Ortegam kakao sam naskrabao gore.

Milion evra za bilo kog igraca je puno. Mi bi se trebali koncentrirati na nase igrace i na Kajea. Ovo ostalo je preskupo. Zasto da mi za godinu ili godinu i po dana damo nekome tolike pare? Sto se tice marketinga, mi nismo na Zapadu, pa da to mozemo da zaradimo samo od prodanih dresova tog dovedenog igraca. Dovoditi Ortegu i sl. samo pravi smisao, ako bi ga uz obestecenje 1-2 mio. opet i prodali, drugacije su to - bojim se - bacene pare.

Quote from: "DelijaHH"Milion evra za bilo kog igraca je puno. Mi bi se trebali koncentrirati na nase igrace i na Kajea. Ovo ostalo je preskupo. Zasto da mi za godinu ili godinu i po dana damo nekome tolike pare? Sto se tice marketinga, mi nismo na Zapadu, pa da to mozemo da zaradimo samo od prodanih dresova tog dovedenog igraca. Dovoditi Ortegu i sl. samo pravi smisao, ako bi ga uz obestecenje 1-2 mio. opet i prodali, drugacije su to - bojim se - bacene pare.
E bas sam o tome razmisljao, samo nisam mogao da to lepo osmislim. Apsolutno se slazem. Uopste se ne isplati bez preprodaje, ali valjda se i o tome razmislja, sada kada smo u velikom minusu...
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

A da li ste razmisljali o tome da se moze isplatiti ucescem u ligi sampiona!?Vec godinama svi mole boga da tamo odemo,a sada kada imamo bar neku kintu kojom mozemo dovesti iskusnog fudbalera koji bi nam u tome pomogao svi bi stekali pare ili ih bacali na razno razne Riste,Andjelke...... :bes

Ne znam, ako smo ljetos imali dug od 7,7 Mio € (sigurno ce se smanjiti zbog novih sponzora), onda ici pa kupovati skupe strance i nadati se kvalifikaciji za LS, to je mnogo riskantno-finansijski i sportski. Prdizan je sa Mateusom imao veeeliku srecu, jer da su ispali protiv Newcastla na penale, mogli bi se j....

Nemam ja nista protiv, ako Pixi dovede nekog skupog stranca, to bi bilo za nas super, samo ima tu i jedna druga strana, koja i ne dozvoljava da polecemo previse. Na to treba svakako upozoriti!

Ipak, vjerujem u ovu novu Upravu i nadam se da znaju kalkulisati riziko - koliko se to moze da radi.

Mi moramo da dovedemo nekoga ako ocemo sledece godine u LS...sa ovim timom NE MOZEMO.Mnogo chekamo vishe ocu da vidim ZVEZDU u LS.15 godina bwe nije to 3,4 godine nego jebenih 15 godina.ma ocu bre zvezdu od 91. :) Svake godine se jebeno nerviram plachem i svashta radim samo da vidim moju ZVEZDU u LS.Ne zelim vishe da gledam dodjemo do zavrsnice i onda popijemmo petardu..necu necu i necu..neka dovedu.


Milijas
georgiev
kaje
ortega

to bi bilo prejako da dovedu.
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

^Georgijev ne dolazi sigurno, procitaj prethodne strane.


Vezista "crveno-belih", Radovan Krivokapić, na meti je bečkog Rapida. Šampion Austrije je prodao svog ključnog igrača Hofmana u Minhen 1860 za 500.000 evra pa u zvezdinoj "desetki" vidi dobru zamenu. Očekuje se da klubovi postignu dogovor o visini transfera, a saznaje da se Rapid nije spreman da za Krivokapića nije spreman da izdvoji više od 350.000 evra.

Ја бих им дао Кривог и 350 евра и те паре одмах спискао тако што би их одвео на ручак у  неки скупи ресторан.Мада ни 350 000 нису за бацање.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Da beclije znaju koga dovode,ne bi ni toliko platili!!!
Negdje sam procitao da bi mi za Ortegu morali izdvojiti 1,8mil.evra.Da bi cak morali pruzeti dug od 300.000 evra koji Ortegin bivsi klub mora platiti Fenerbahceu iz koga je preso u Odl Boyse...Sto je puno puno je!!!

Quote from: "100%anti crnobeli"Ја бих им дао Кривог и 350 евра и те паре одмах спискао тако што би их одвео на ручак у  неки скупи ресторан.Мада ни 350 000 нису за бацање.
I tata bi sine :)
P.s.
Mocarte, istina, bilo je to u nekim novinama.
1.5 za njega i 350k cini mi se Feneru.

Verovatno ste pogresili ,mislim da Rapid trazi Krivog uz doplatu od 350.000 evra sto u svakom slucaju nije lose jer da znaju koliko stete on moze napraviti trazili bi makar milionce......Sto se tice Ortege ne vredi bacati toliku lovu na njega.......

Djokic i Andjelokovic su prva pojacanja, pise SC. Nadam se da je odmah tu iza njih i Milijas.

Boze sacuvaj od Ortege!
Igrao je i u Sampdoriji i tamo su ga zametili samo po nocama u diskotekama i saobracajnim nevoljama.
Sta ce nam taj degenerik?
Jedan je od "najdimnih" igraca na svetu, uvek pokusava driblinge bez uspeha, fura neku "tehniku" koju nema.
I za njega cak platiti vise od miliona evra??!! :(

Dika kaze da necemo dovoditi argentince.Kaze da je gotova stvar sa Milijasem,Djokicem,Andjelkovicem i Adamovicem.Kao i da smo jos uvek veoma zainteresovani za Kajea,da su se uverili da je igrac za Zvezdu i da cekaju da se vrati predsednik njegovog kluba pa da otpocnu zvanicni pregovori

Dobro bi bilo kada bi doveli kajea..Nadam se da je gotova stvar sa MilijasoM i eto prvih pojachanja a nadamo se da ce ih biti josh...jao nekad malo zaplachem <



Ja ti dajem srce, dajem ti i ruku,samo budi opet mocna Zvezda ona,pa da nikad ne znamo za tugu i osvojimo trofej iz lige sampiona.>
:sampion
Pala je Atina,pala je Vizantija,pasce i Tiranija koja navija da se stvori velika albania"

OCU KUCI!!!!

Definitivno nista od Argentinaca(jos jedna novinarska zajebancija),ovo je potvrdio i Dika dok sto se tice odlazaka dobili smo ponude samo za Djokaja i Dudica od Amkara odnosno Hirevena a za Dudica mozemo ocekivati jos i bolje ponude posto su za njega zainteresovani i neki Nemci.....Jos uvek ne razumem koga su to najavljivali kao bombu,nadam se da stvarno hoce i da dovedu nekog pravog stranca koji bi bio extra klase....

U intervjuu sa B92 Dika je rekao da ce do 15.01. biti realizovani svi transferi. Tu su spomenuta samo cetiri igraca: Milijas, Adamovic, Djokic i Andjelkovic. Dakle, nista od stranaca i nekih zvucnih imena-makar za sada.

Svaka cast svoj cetvorici,ali cini mi se da osim Milijasa niko od gore navedenih nema iskustvo sa kojim bi uveo Zvezdu u LS na leto...Bilo bi dobro kada bismo pored Milijasa uspeli da dovedemo jos jednog dobrog,iskusnog,formiranog igraca,koji bi podigao kvalitet naseg tima.

Inace u zadnje vreme sve se vise pominje odlazak Lukovica i Zigica.Za Zigu je najnovije da je Vest Hem ponudio 7 miliona funti(10 mil. eura).Trebalo bi da ode i Dudic sada,da ne bi otisao za dz na leto.

I oko Milijaša je zapelo jer nema nikog od porodice Karić ko će odraditi papire a da li će se Bogoljub vraćati uopšte u Srbiju  pod
znakom je pitanja?
Ima nekih kontakata i sa Lazetićem koji je u Italiji ali i za njega se mora odvojiti poprilična suma a para nema...

Iako je više puta predsednik Dragan Stojković javno objavljivao kako Nikola Žigić ostaje na "Marakani" najmanje do leta, najnovijoj zvaničnoj ponudi koja je stigla u Ljutice Bogdana teško će odoleti čelnici "crveno-belih".

Engleski Vest Hem Junajted pregovara sa Nikolom Žigićem o njegovom transferu u Premijer ligu. "Čekićari" Žigića prate već dve godine, a konačno su se odlučili da pređu u ofanzivu tokom januarskog prelaznog roka.

Vest Hem takođe želi da u svoje redove vrati Glena Džonsona, trenutno igrača Čelsija koji je dobio odrešene ruke da napusti "Stamford bridž".

Pregovori između Žigića i kluba sa "Apton parka" biće obavljeni još ove nedelje, ali će konačnu reč o njegovom eventualnom transferu na ostrvo imati rukovodstvo Crvene zvezde.