Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ujka Vanja

81
То је само њима знано зашто певају такве ствари. Исфрустрираност узима маха.
То је тешко објаснити...ко зна како то изгледа када ти се трибина распада а они прекопута упоредо са тиме што те јебу где стигну...још и посвећују велику пажљу делу Српске земље који је тренутно најугроженији-Косову.
Е у целој таквој причи они или да оду кући и забораве на навијање или да нађу бар нешто зашта мисле да могу да се ухвате
и то ти ставе као ВЕЛИКУ примедбу.
То им је постало одбрамбено средство када крене све око њих да се руши.
82
Нека одговорни поставе то и на насловну страну,а овај текст нека се стави као лепљив.
83
Quote from: "Бока"Могли су да играју у скроз белим дресовима.  :nene
Ја мислим да су само могли у трећој гарнитури да играју пошто не може ни у белој.
84
Quote from: "mrly"
Пријатељи браћо кумови  :flasa
Вала баш.
85
Quote from: "Radza"Mnogo vise nego Grcka i Grci brate.
Ај појасни молим те.
86
Да је и 100% у праву НЕ СМЕ да уради оно што је урадио. Како је он то велики човек? Он је само комплексаш који не може да издржи критике на његов рачун. То је показао много пута не појављивајући се на конференцијама за новинаре када треба да се правда за неки свој неуспех. Он своје име вреднује више од Звездиног...ШТО НИКО ВИШЕ НЕ СМЕ ДА УРАДИ.
Боли га курац што ће нам се људи смејати због овога,што ће се то вртети на телевизији,важно је да је он испао "шмекер".
Е серем се ја на таквог "шмекра".
87
Северна трибина / ДЕРБИ 24.02. 16ч
February 27, 2007, 10:38:12 AM
Наша дужност је да сада одржимо ову нашу снагу и да још ојачамо. Дерби је показао ко је ко,а разноразни форуми су показали колико сви једва чекају да било шта чују негативно о нама. На њихову жалост са овог дербија немају шта да чују.
Овај дерби је добро одрађен али следећи мора још боље...у свим сегментима.
88
Да се кења о скинсима може и пар страна,али да неко напише извештај са купа то је већ компликовано.
Прву утакмица је одрађена са 6 аутобуса+пар комбија(око 400 људи). Навијање солидно али не довољно добро за ту цифру.
Други дан одрађен са два аутобуса и доста кола из БГ. Навијање солидно с обзиром да смо губили од самог нашег уласка у халу.
Оба дана смо каснили на утакмице што је велики минус,и то је оно на чему треба најозбиљније радити у скоријој будућности.
89
Ове сезоне имали смо две јако упечатљиве и снажне кореографије. Милан и либерец. Никада до сад,бар за мене, ни једна кореографија од постојања Делија није имала тако снажну поруку и нису толико биле на месту као ове две. По томе је ова година нај напреднија од свих предходних.
Што се певања тиче. У последњих 10-15 година(за раније не знам јер нисам био редован) најбоље навијање наше трибине. И на милану(без обзира како то нама сада изгледало(ко не верује нека узме снимак са барселоне и све ће му бити јасно)),и на либрецу и на дербијима и на гостовањима. Код куће се уче нове-наше песме,избацује се плагијат,сада већ учимо да певамо. Рекао бих да је много добро што се учи толико песама јер их данас учимо како треба. Са пар хиљада људи,озвучењем,са људима који већ нешто знају о певању на трибини...још мало па ћемо све старе песме(које су досадиле и богу и народу) заменити новим песмама које ће бити префектно научене.
Гостовања су нам такође за похвалу ове године. Либерец,милано(са 10-ак виза из Србије),Мокра Гора,Смедерево,Ниш,НС...скоро свако гостовање је имало неку своју причу. Од болесног навијања у либерецу,преко акција у милану и нишу,па до шетње Српском земљом на Косову....
Бројност. Из сезоне у сезову све нас је више. Тако да и то можемо подвести као велики плус ове године. Једино можемо себи замерити на земуну и кули где нас је било мање него што би требало.
Све у свему јако добра сезона за нас,али....мора боље.
90
Сезона за понос најкраће речено....али увек може и мора боље.
91
Quote from: "Djape_BBrdo"Иако нисам присуствовао имам једну замерку,видим барјаке Србије,Делије Север,Београда,али где је барјак са грбом вољеног нам клуба?Јер ипак да није Звезде не би било ни нас,тако да надам се да ће се појавити и барјак са грбом Црвене Звезде следећом приликом.
Уздравље!
92
Срамота да онај ко себе сматра навијачем,не ни делом екипе,него само навијачем не зна колико кошта карта за неку утакмицу.
Много је начина да се сазна. Телефон,интернет,новине,телевизија.....не постоји оправдање.
Мора много да се ради на људима који долазе кад им се долази,јер нам само уносе пометњу и штете нашој репутацији. Јер не знамо ни сами колико нас има...5000,3000....1000?
93
Па таман и да нам не дају карте,треба отићи.
94
Најбоље наше навијање у последњих пар година.
За варду је скандирано и нека је. Неко је навео пример када се окренуо ка нашој трибини и кренуо да навлачи рукама као да нас јебе....то се не заборавља. Сад што други нису исто испрозивани...то је можда грешка...али ово синоћ никако није.
95
Северна трибина / Расизам
October 27, 2006, 10:51:24 PM
Ако се не варам на роми је дељен летак на коме је све објашњено....тако да је свака прича даље сувишна.
96
Ко каже да је озбиљан видиш ваљда колико постова има. Ја сам да се овакви банују из момента па нека још једно време чита па ако се унормали нека покуша поново.
97
Радомире да ниси мало погрешио са цифром????На ону трибину може да стане сигруно 3,4000 људи,а била је солидно попуњена.
98
Quote from: "Red Star Forever"
и први (најстарији) међу једнакима
:rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl ....није он најстарији он само тако изгледа.... :rofl  :rofl  :rofl  :rofl  :rofl .
99
Quote from: "Gigac_FCRS"Brojnost stvarno bedna.
Бројност по мени уопсте није била бедна,шта више....била је као на свакој просечној утакмици. И поред онакве катастрофе на либерецу дошао је стандардан коп,што је веома похвално.
100
Quote from: "Skrimo"саопштили да су се синоћ имали састанак са управом и пиксијем ако сам добро разумео и да су саопштили да је оно што се протеклих дана писало по новинама нетачно да никаквих тајних састанака није било.
Речено је да је екипа имала састанак међусобом где је одлучено да се овој управи да још времена,али да то време није неограничено. Што се вечера и тајних састанака тиче мислим да је човек рекао да је то приватна ствар ко се са ким виђа и да то неко покушава нама да стави на терет. Из те реченице се закључује да је било виђања али да то нема никкве везе са оним штп неки новинари покушавају да наметну.