Мени никад није било јасно дизање Ђуровског у небеса, "велики Звезаш"."узео дуплу круну". Ма бре у овој нашој лиги и економ да их је водио узели би дуплу круну.Било ко од нас са трибине ко је играо менаџер има исте( боље) квалитете него он, сви смо Делије, а овакве аматерске тактике и измене и у игрици можеш да научиш да не правиш( ако си већ толико глуп да после гледања текми не скапираш основе фудбала). Страни тренери шатро неће због земље, ма није Пикси хтео да их плати ко човек, а помогло би и да је довео неког обећавајуће појачање као нпр. Бенитез, Паласиос.. али они су ПРЕСКУПИ, боље довести 2 мутавца, него једног доброг играча(+перспективног). :boks
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Невероватно.... Пази сад ово.
Вади Баркоса на крају и Звезда у задњих 20 минута се одлучује да брани 2:1 за Левадију завршавајући текму без шпица. Бошко излази до аут линије и свим играчима наређује да се повуку у наш шеснаестерац и да играју бункер до краја текме. Какав маг јеботе...
После ове текме већ ми се привиђа ПСВ и Маркус Бизли.

Quote from: "100%anti crnobeli"Али као што смо то одавно констатовали од тог клуба је остало име и навијачи све остало је давно иструлело...........
.........Додуше опет се враћам на тај наш луди оптимизам и веровање да ће баш против Ренџерса бити они прави, а после у ЛШ шта буде. Ако ћемо мало у прошлост и гробље сее тако умувало у ЛШ.
.........Све у свему најжалије ће ми бити ако не уђемо у ЛШ, ако ни због чег другог, онда због тога што нас је коначно Бог погледао кад је жреб у питању, а ми не будемо кадри да то искористимо.
Нека нам је Бог у помоћи.
А где ћемо овакви лопатом на багер!Да се брукамо резултатски на терену,а на трибини навијачки сигурно нећемо!Није проблем играчима ако незнају нека се бар изгоре на терену,није ни у осведоченом звездашу несретном Бошку познаваоцу македонског,српског и пасивног енглеског језика. Боље му је да сам оде на време него да га отера(мо)ју!Драган Стојковић треба да зна да ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА не може да се води из Париза куповином нискобуџетних непроверених играча што није ни чудо када му је директор свих млађих категорија "храбри" нападач Митар Мркела :finger и остала фенси багра у ФК!
Никад ови цикетани нису волели Звезду и никад неће као ми са трибине!Пикси 5 звездо, правац у НИШ докажи се прво тамо као руководилац (има и тамо аеродром)  вапе за помоћ....."Ми од  Звезде нисмо добили ништа осим успомена једноставно,ми Звезду волимо. Наше је да навијамо за њу, да се радујемо кад победи и тугујемо кад изгуби."Али никада нећемо дозволити да се неко игра са именом ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!

јеби ти то, ми прођосмо  :finger
:lol:

Quote from: "Paya Pikey""Ми од  Звезде нисмо добили ништа осим успомена једноставно,ми Звезду волимо. Наше је да навијамо за њу, да се радујемо кад победи и тугујемо кад изгуби."Али никада нећемо дозволити да се неко игра са именом ФК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА!
Велика срамота за наш клуб, онако јадно против аматера из Естоније, па зар треба неко да га (Ђуровског) отера, да је паметан сам би отишао...

А не видим што је сад Пикси проблем,јел велика већина навијача и јавност била да Ђуровски остане?,да јесте,јел довео појачања и није продао буквално ниједног важног играча из прошле сезоне? да јесте,јел довео појачања и јел обезбедио паре за најскупљу куповину скоро у историји звезде?да јесте...
према томе бзвз је сад он на удару...
Овај тим са правим стручњаком би сигурно био моћан,данас сам први пут гледао Баркоса гледао сам и у првом мечу али са стадиона где не можеш баш детаљно посматрати али Баркос је сасвим солидан био собзиром да је био усамљен у 'шпицу и собзиром да је имао укупно једну употребљиву лопту а срамота је што Бошко од њега прави новог Спалевића...кад би играли са 2 шпица сигурно би за 20 посто били бољи тим...али јбг...опет нада умире последња

Oвако се нисам истриповао још од Омоније, а свашта се у међувремену издогађало. Ово је стварно било катастрофа, и једна од најсрамотнијих утакмица у историји Црвене Звезде. Оцењиваћу их редом ...
Ранђеловић - таман сам помислио, срећа па овај добро брани, кад човјек прими голчину са пола терена ... А ми хтјели да доведемо Паласиоса који даје голове са центра. Боље да смо тражили голмана који такав гол неће примити ...
Баста - трудио се, али претјеривао у дриблинзима. Чини ми се да у њему капи крви нема. Сваке је године све гори и гори.
Гај - сасвим солидан, само се стално јежим кад он поведе напад.
Туторић - чист примјер неинтелигентног дефанзивца. Која је он талашика .... Цццц. Нпр. уместо да пусти противника да уклиже и он задржи лопту, Тута шута у његове ноге које су већ на земљи ...
Анђелковић - Нема везе са животом. Подсјећа ме на једног малог Ацу из мог краја, који има око 10 година, нема 20 кила, а кад добије лопту само је шута испред себе са обореном главом.
Кастиљо - Рецимо да је био добар. Колико-толико.
Миловановић - Шта он представља? И како увијек игра лоше за Звезду, а за репку разваљује? Боже мили, о Боже једини ...
Лукаш - Ја мислим да јадни Португалац уопште не зна на којој позицији игра. Задњи везни? Централни? Крило?
Бурзановић - Спасио нас је данас, мада игра није била на богзна каквом нивоу. Очигледно је потенцијал, али много је потенцијала пропало. Надам се да он неће. Шта би с повредом?
Короман - Сви њему дају лопту. Нико други не смије преузети одговорност. Опет је био најистакнутији, али у оваквој игри то и није неки плус. Ако ништа бар се труди.
Баркос - Сви га нападају, а момак није добио двије добре лопте. Не може он сам у нападу ништа.
Броновицки - Зашто је он заменио Басту, а не Анђелковића?
Трајковић - Зашто је он уопште улазио? Чекај, он је стварно играо? Па нисам га ни примјетио, осим кад је ушао.
Милијаш - На позицији нападача или шта? Иначе, коректно одрадио свој посао. Шта год да му је био посао.
Ђуровски - Пун ми је курац његових генијалних измена, и тактике с једним нападачем. Био сам један од многих који су били прије за њега него за странца. И очигледно смо погријешили. Бошко, хвала за дуплу круну, и поднеси оставку, ако имаш имало образа, јер ћемо те свеједно ускоро отјерати највјероватније.

Јбг, и послије свега, ја ћу против Ренџерса навијати и очекивати чудо, вјеровати у пролаз даље. Надаћу се да ће против Ренџера заиграти као никад до сад. А у нади се живи, у нади се мре ... Напред Звезда!



Данашња утакмица је била за плакање. Када сам видео да Ранђеловић прима гол са пола терена, пао ми је мрак на очи!!!
Игра равна нули, да није било Бурзановића, одосмо у ку..ц. Много су себични, не разумеју се на терену. Само се надам да ћемо имати много среће и памети са Ренџерсом.

Толико смо тужно играли да сам у једном тренутку помислио да је боље да испаднемо од сероња из Естоније па да се нешто радикално мења
Овако ћемо да се провлачимо док не налетимо на неког ко ће кожу да нам одере, нешто слично као репрезентација

A јесте се ви то сад регистровали да мало пљујете, а?  :nene



Ех лако је пљувати међутим.....
Најгоре би сада било мењати Бошка и правити још већу конфузију. Плашим се да је сада касно за такве радикалне резове нарочито пре Ренџерса иако нисам против те варијанте. Ту смо где смо. Мени искрено сви играчи делују збуњено као да су се први пут у животу видели што искрено и није далеко од истине. Пиксија кривити стварно нема смисла мада сам јасно видео по неким његовим изјавама да је стручни штаб у паници због недостатка нападача. Ипак се усрао само тако да (не) прођу Левадију и не оде цела сезона са странцима у мајчину. Места за поправак има много и мислим да би сада требало унаказити играче од кривице и прекора јер за онакав лежерни улазак у утакмицу а изјављивање пре тога по новинама да иду на победу у Естонији испадају сви врло смешни.
Кажу неки људи да човека највише боли када га оплетеш по рођеном џепу...

Бошко је стварно изгубљен у свемиру. Ово је превелики залогај за њега. Нема појма са тактиком, непознаје своје играче, незна ко шта и колико може. И овакви какви су играју на погрешним местима. Да је Бошко водио онај наш тим 1991 Савићевић и Просинечки би били резерве Стошићу и Лукићу, Белодедић би вероватно играо центарфора а Панчев би био десни бек.
Морамо довести тренера ПОД ХИТНО! Срећа да се ово десило овако рано да не пропадне цела сезона. Ако нема ниједан наш слободан искусан тренер, боље ставити некога од помоћника напр.Миодраг  Мартаћ који је бар некада водио прволигашки тим.

QuoteАко нема ниједан наш слободан искусан тренер, боље ставити некога од помоћника напр.Миодраг Мартаћ који је бар некада водио прволигашки тим.

Извини дечко, на којим си ти дрогама???

Quote from: "CEBEP"Кажу неки људи да човека највише боли када га оплетеш по рођеном џепу...
100 % проверено ради. Све у свему бар неће бити досадна сезона,на терену само да се не обрукамо у Европи као и у Терза-курвабанда Лиги!Нашиљили су рацку и на трибину! Што је рекао Пеца Панкер на максимиру:"Биће јебања!И овако и онако!"
Шта год да буде Север читаве ове сезоне мора још јаче да грми!

Quote from: "CEBEP"Места за поправак има много и мислим да би сада требало
унаказити играче од кривице и прекора јер за онакав лежерни улазак у утакмицу а изјављивање пре тога по новинама да иду на победу у Естонији испадају сви врло смешни.


Апсолутно се слажем са тобом !!!

Доста је више да одговорност за њих преузимају и Пикси и тренер (било који , прво Бајевић , сад овај Бошко) .

Хтео би и њих да чујем !!!
Иако је и тај тренер итекако крив !!!


Quote from: "CEBEP"Кажу неки људи да човека највише боли када га оплетеш по рођеном џепу...


Тачно тако !

Само по џепу . То њих највише боли ! И уопште не мислим да такве ствари о кажњавању играча треба да остану унутар клуба , екипе , као није за јавност , како Пикси каже !  :zbunjen  :nene

Ако сваке године кењају колико хиљада еврића добијају за куп , првенство ... онда и свака казна треба да буде јавна !

Двоструки ефекат - ем је ударен по џепу , ем за то знају сви !!!

Па да видим дал' ће га бити срамота !!!  :bes    :bes



Толико од мене !!!

НЕК НАМ ЈЕ БОГ У ПОМОЋИ !!! !!!
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Анализа овог меча нажалост се своди на само пар цртица.

Број један- појачања. Лукаш и Броновицки под великим знаком питања, јер не играју на својим позицијама, и о њима се не може поштено разговарати (види ставку три). Баркос. Упркос покушајима да га оправдам, та особа је најобичнији месечар, изгубљен на терену, без идеје о фудбалу, постављању, покрету..Потпуни аутиста који са тридесет метара пласира лопту по земљи и по средини гола у идеалној шанси да крене ка голу...Њега су сигурно нашли на интернету. Неки чет или форум...Судар на слепо.

Број два- играчи од лане. Задња линија....Куку мајко. Имали су полусезону + припреме да се уиграју са тим кадром, а изгледају као да су се први пут видели на пиву пре подне. Баста- случај за психијатра. Везни ред- Короман,Бурза, Милијаш, Кастиљо, и на моменте Лукаш показују да знају шта је фудбал, и да се ту понешто може урадити, али ту опет треба видети ставку три..

Број ТРИ. Ђуровски.
Тренерски егзибициониста и аматер који би покварио и камен за купус. У своме животу још нисам видео тренера који има толику потребу да играчима мења страну, место и улогу. Врхунац његовог тренерског умећа осликава измена Баркос-Милијаш.

Закључак- нек нам је Бог у помоћи.
Да л'' се после овога плашим да не прођемо Ренџерс? :zbunjen
..кажу да причам много...


Quote from: "Mikelandjelo"Броновицки - Зашто је он заменио Басту, а не Анђелковића?...

Или је Бошко побркао стране или време па мисли да су ово још припремне утакмице.    :zbunjen
Гледао сам уживо утакмицу против Синђелића и Броновицки се сасвим добро сналазио на својој позицији, али му је тад десни бек (бар једно време) био Лукаш.  :o
Ако још увек тражи тим, никако не ваља. Тачно је да стренџери нису дошли на почетак, па чак ни на средину припремног периода, али то ипак не оправдава оволико експериментисање. Све у свему много разлога за бригу.
Срце на терен ...

Срећа па ни противници нису нешто, мада за нас онакве - и они су прејаки.
Ко зна шта ће бити...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color][/i]

И на страни и код куће Ранђел прима немогуће  :boks  додуше други гол ливадара је био нерегуларан јер фаул није изведен са места на коме је направљен прекршај..

ЗВЕЗДА=ПОБЕДА=НАПАД!!! шта ту није јасно некима...! Овако неборбена и ненападачка игра је недопустива за тим као што је Ц.Звезда, ипак нећу сад да кривим ни Пиксија ни Бошка, ни неког трећег, не треба нам песимизам, можда су играли за кладионицу ко зна, па са тим новцем купе неког рангера да забије себи аутогол..
У глазгову шта рећи...  очекујмо неочекивано ! :D