Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Eric Cantona

1
Дошло је до тога да балија-словенац проговори о овоме. Свима раскид уговора и са омалдинцима у нове победе  ;)
2
Quote from: Ђоле on October 08, 2008, 09:30:59 PM
Цептер у ''Пресу'' још једном поновио да је веома заинтересован за Звезду и да ће покушати да је купи чим се усвоји закон о приватизацији у спорту.Пре тога не жели да се ангажује поучен искуством из ОК-а,када га је Ћурковић нелегално отерао.Најавио је и буџет између 40 и 100 милиона ако купи Звезду....

Да су неке озбиљније новине, па да човек поверује.
3
Кад треба да се бахати, бије, изиграва џукела и брука клуб, ту су први. А кад треба да се трчи и за промену игра мало фудбал, ту их нигде нема.
4
Док неко не проговори о свему што се дешава у клубу, али свему, а не све нешто преко курца, ја знам, неђу да именујем и тако то, нема нам спаса. И то је цела поента приче и то сви знају. Можда мало узнапредујемо, али неки велики помак нема шансе да се деси.
5
Терен / Одг: Прелазни рок 08/09
August 02, 2008, 10:47:07 PM
Кастиљов уговор је нека тешка муљачина. Требао би да се изучава на правним факултетима као посебан предмет.
6
Quote from: Aлександар on July 21, 2008, 09:32:52 PM
Па знате како,мислим да тај нови дечко Мијаиловић очигледно није схватио да се сада налази у озбиљном клубу и да се налази на припремама а не на некаквом проводу,да буду ствари још горе Короман се нашао у том друштву....страшно.

Јадан Короман, навукли га мангупи младог и неискусног. Боље да му узму капитенску траку одмах, да спрече даље брукање клуба.