Драман је својевремено продан пред Светско првенство Турцима, а онда је на баш том СП експлодирао и увалио гол Јенкијима. Није ни први ни последњи који је продан убудале, погледајте само ОФК како је Коларова дао за пола милиона, а после ЕП за младе могао је добити четири пута више ...

Марио нам не треба, докле ће више тај педерчић да се набацује Звезди ... Нек иде код татице у Словенију ...  :bes

Иначе, спомиње се да ће ових дана параф ставити Румун Мариуш Никулае, који је досад играо за Динамо Букурешт, Стандард, Спортинг и Мајнц. Иначе је нападач. Видећемо колико има истине у томе.



Quote from: "Бока"Потписани уговори са четворицом омладинаца


Јел је неко провалио мајицу лика скроз лево на слици?

Ево баш гледам утакмицу Еквадор-Чиле , играју и Кастиљо и Бенитез !!!

Овај Бенитез је стварно брука добар играч!!!

Само нека дође !!! :ruke  ;pljuga
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Ето видите и сами ( они који су гледали утакмицу ), о каквом се играчу ради!Он и Carlos Tenorio, просто незнам ко је бољи. Као сто рече репортер Тв Авале "Просто не могу да верујем, да не игра у неком јачем клубу у Европи"! Зато, Пикси, одреши кесу. Нећес да се покајеш! Вратиће нам се дупло, када га буде Звезда продавала. Ако се не може, да се доведе Бенитез, нек проба са Carlosom Tenorio,чак је по мени и јачи играч. :)  namigivanje

Дао Бенитез гол, пиши пропало, оде он у Шпанију.

Гледао сам Еквадор-Чиле.
Они еквадорци су стврно добри, али само нападачи и офазивни играчи, док су им дефанѕивци рупа. Бенитез и Тенорио су једни од најбољих али и наш Кастиљо. Било би инзваредно да доведемо неког.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

Trener Boško Djurovski u Sloveniju vodi 24 fudbalera. To su: Randjelović, Banović, Radivojević (golmani), Pantić, Tutorić, Djordjević, Gaj, Bajalica,Joksimović, Andjelković, Koroman, Burzanović, Milijaš, Lukaš, Bogdanović, Trajković, Trišović, Purović, Rašković, Filip Djordjević, Stančić, Nikolić, S. Perović i Tomović.

Dvojica mladih reprezentativaca Dušan Basta i Dejan Milovanović, koji su dobili kraći odmor posle EP u Holandiji, ekipi će se pridružiti 4. jula.


Зашто је Бајковић поново изостављен?

Па боље да смо Да Силву повели од овог мајмуна Јоксимовића! Добро је да нисмо повели и Мудринића и Кривокапића... Екипа нам је тотални крш.

Ако оду Баста, Миловановић и Кастиљо ми немамо шта да тражимо ни у домаћем првенству.

Поводом извештавања појединих медија око наводног доласка Марија Ђуровског у Црвену звезду, председник Драган Стојковић је демантовао те теврдње.


"Марио Ђуровски спада у ред најталентованијих младих играча у домаћој лиги. Његове, али и игре још неких фудбалера, Црвена звезда интензивно прати последњих сезона. Међутим, Црвена звезда овог лета није водила никакве преговоре око довођења Марија Ђуровског. Ми ћемо наставити да пратио игре Марија Ђуровског и ове сезоне. Уколико закључимо да је он играч чијим би доласком појачали наше редове, нема никакве дилеме да ћемо покушати да га ангажујемо", рекао је председник Црвене звезде

Quote from: "Бока"Trener Boško Djurovski u Sloveniju vodi 24 fudbalera. To su: Randjelović, Banović, Radivojević (golmani), Pantić, Tutorić, Djordjević, Gaj, Bajalica,Joksimović, Andjelković, Koroman, Burzanović, Milijaš, Lukaš, Bogdanović, Trajković, Trišović, Purović, Rašković, Filip Djordjević, Stančić, Nikolić, S. Perović i Tomović.

Dvojica mladih reprezentativaca Dušan Basta i Dejan Milovanović, koji su dobili kraći odmor posle EP u Holandiji, ekipi će se pridružiti 4. jula.


Зашто је Бајковић поново изостављен?

Па боље да смо Да Силву повели од овог мајмуна Јоксимовића! Добро је да нисмо повели и Мудринића и Кривокапића... Екипа нам је тотални крш.

Ако оду Баста, Миловановић и Кастиљо ми немамо шта да тражимо ни у домаћем првенству.

Ја бих овде богами и Пантића болдовао!

a ја јуче прочитах да је Станчић продужио угоивор до 2009., мислим да је у журналу писало

Морају да задрже апсолутно све "добре" играче и доведу бар једног од ових еквадораца, +левог бека да би имали шансе макар за уефа куп (осим ако нас жешће не укења на жребу за лигу шампиона :( ).
А ако поново распродају играче( Миловановића,Кастиља...), сланинарима се смеши титула!! :batine
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Момци, мало више оптимизма! И дај каните се више те ЛШ. Сваке године једна те иста прича. Ако уђемо, уђемо, ако не, играчемо ваљда Куп Уефа и то је то. Треба једноставно бити реалан, а не фантазирати.

Не можемо ми да доведемо супер играче када немамо финансијска средства! Погледајте само са колико новаца румунски клубови (читај: Стеауа, Рапид и Динамо Букурешт) и Левски Софија располагају, ми ни са њима у том погледу не можемо да парирамо. Морамо да крпимо крајем са крајем, тако да је и ово "добро" што имамо.

Кад се узме у обзир каква нам је лига (ту не мислим првенствено на квалитет, него више на пашњаке и непостојеће гледаоце) свеукупно стање у Србији, онда и није толико изненађујуће да добри страни играчи нису за нашу лигу баш тако врући. Нажалост наш реалитет.

А уз све то треба нам и спортске среће. Ми је до сада што се тице квалификација за ЛШ богами нисмо имали.

Дакле, веселите се новој сезони, будите ублажено оптимистићни и доће све на свој ред.  namigivanje

Живјели!

И као што је Бошко изјавио:

"Када су европске амбиције у питању, улазак у Лигу шампиона би био прави подвиг, а реална опција је пласман у групу Купа УЕФА."

Мада немојмо ни очекивати да ће бити веома лако да се уђе у лигу купа УЕФА. Тим нам је тренутно крш као што је то већ констатовано овде на форуму и ако се не доведу још два-три солидно добра играча, Бошко може без проблема поново да изађе пред медије и закључи:

"Када су европске амбиције у питању, улазак у Лигу шампиона би била научна фантастика, а опција уласка у групу Купа УЕФА прави подвиг."

Ја се у потпуности слажем са вама, само истичем да нема будућности ако наставе да продају играче. Иако су изјавили да неће пустити главне играче опет се провлаче приче типа, "екстра је одиграо европско за младе- скочила му цена", "почео куп америке - мораће да продају Кастиља".
Мислим да имамо талентовану екипу: Миловановића, Басту, Милијаша, Бурзановића,Бајалицу... играче који већ имају квалитет и могу још да напредују: Коромана, Гаја,Кастиља, крајње је време да засија и неки од омладинаца.
Проблем су шупци којих не можемо да се отарасимо: Јокимовић,Миладиновић,Кривокапић...
Добар потез је продаја Ђокића, јер тешко да би он могао много да напредује, али исто тако не разумем држање Пуровића кад би за њега могли да добију пристојну кинту, а он и поред тога што реално нема појма је већ у фазону " ја сам најбољи нападач у Србији и црној гори дао сам читавих 6 голова у сезони". :batine
По мом мишљењу ако поступе по горе наведеним предлозима, +доведу например малог Тошића из Баната за левог бека( кад је Коларов отишао у Лацио), и да одреше кесу за шпицеве( типа ових еквадораца који су стварно екстра) онда би ако не од ове онда сигурно од следеће године имали врло добру екипу.
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Quote from: "Djole"Trener Boško Djurovski u Sloveniju vodi 24 fudbalera. To su: Randjelović, Banović, Radivojević (golmani), Pantić, Tutorić, Djordjević, Gaj, Bajalica,Joksimović, Andjelković, Koroman, Burzanović, Milijaš, Lukaš, Bogdanović, Trajković, Trišović, Purović, Rašković, Filip Djordjević, Stančić, Nikolić, S. Perović i Tomović

1.  Зашто се неда  шанса Павловићу и Бајковићу уместо Радивојевића и Бановића ?

2. Више у ПМ са Јоксимовићем, Станчићем, и осталим кршевима који на срећу неће на припреме (Криви, Мудри, Миладиновић, Да Силва).

3.Где је млади Адамовић ? Најављивам као екстра таленат, а њега нигде. Изгледа смо упсели да уништимо још једног доброг талента.

4.Тражимо леве бекове, шпицеве итд. Никако да их нађемо. Зар ми немамо ни једног левог бека или шпица у омладинском погону ????

5. Аилтона и Тадеуа исто послати у ПМ, јер се немогу удостојити да дођу на прозивку на време, уз то и онако нису абсолутно ништа показали !!!

1.2.3.4.5.
Овде изгледа нема никаквог, ни плана, ни програма !!!!

П.С. Нисам песимиста, ово су реалности  ;) !
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

"Млади десни бек Црвене звезде, Никола Бељић је постао члан ОФК-е." Ово јавља СЦ.

Сада само треба да кроз годину две постане најбољи у лиги и да га ми купујемо назад, у најбпљем случају (као нпр. Стојковића). :batine
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Ма једино ако Бељић постане нешто... Уосталом и није тако млад. Колико знам он је 83 годиште. Тај дечко појма нема. Висок је метар и жилет.

Не можете увек да знате како ће неко играти. Можда се и дoгоди да заигра добро, али то не значи да ће он добро играти и у Звезди.

Баш да видимо шта ће Бошко да уради са та 3 милиона која су му наводно на располагању за појачања ... Такође ме чуди да се добар играч не може наћи негде у околини (Македонија, РС, ЦГ, Словенија), бар за лијевог бека ... Тошић је везњак, не треба нам нови Тришовић ...



плус што сваке друге године изађе по 25 играча из омладинског погона ,па не могу се сви они чувати под стакленим звоном да се не би негде другде показали па да се ми не кајемо, ове године је четворо омладинаца потписало проф уговоре и то је довољно што не значи да ових других 20 неће успети и неће бити добри фудбалери, прошле године су то били адамовић,томовић тако да има младих играча

ЛЕКАРСКИ, ПА ПОТПИС

Никулае у суботу у Београду.
Румунски интернационалац Маријуш Никулае је практично
договорио све детаље око сарадње са Црвеном звездом

и да би и званично постао друго појачање српског шампиона потребан је повољан исход лекарских прегледа.

Некадашњи фудбалер букурештанског Динама, Спортинга, Стандарда и Мајнца је током боравка у Португалији имао много проблема са лигаментима колена и уколико у суботу, када се предвиђа његов долазак у Београд, све буде у реду, могао би да отпутује у Словенију већ у понедељак.


Пикси изгледа стварно мисли да може да направи тим од ових играча које доводи за џабе јер клубови нису хтели да им продуже уговор или нису могли да опстану у лиги :nene. Па овог је Баљак заменио у Мајнцу :boks !!!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]