Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Дражо

21
Изгледа да фудбалери Црвене звезде не могу да одиграју "нормалан" меч на припремама на Кипру. Звезда је добила Јагодину 1:0, али је фер потез тренера црвено-белих обележио меч.

После прекида утакмице са пољским Горњиком због опште туче, Звезда је одиграла цео меч са Јагодином и победила новим голом Бразилца Клеа, а пенал који је потом досуђен за црвено-беле изнервирао је тренера Јагодине Ненада Миловановића.

Према извештају на сајту Црвене звезде, кипарски судија је у последњем минуту првог дела досудио пенал за Звезду, што је разбеснело Миловановића који је вређао судије.

Тренер Звезде Чедомир Јаневски се потом одлучио на џентлменски потез, који се не виђа често у фудбалу. Наредио је Клеу да не реализује пенал, Бразилац га је послушао и пласирао је лопту у руке голмана Данила Пустињаковића.

Звезда је доминирала против Јагодине, а после неколико пропуштених прилика, Клео је у 39. минуту погодио мрежу голмана Јагодине, из два покушаја (најпре је Пустињаковић одбранио његов ударац са седам метара, али је Клео из друге погодио).

Капитен Јагодине Михајловић је после оштрог старта са леђа над Фереиром у 80. минуту добио директан црвени картон. Повређеног Бразилца заменио је Оумару.

Звезда је до краја меча пропустила још неколико прилика (Паркер, Оумару, Соме, Тричковски погодио пречку), а Јагодина за 90 минута није упутила ниједан шут ка голу Црвене звезде.

Извор. Мондо
22
Прва трениг утакмица нашег клуба на кипру,није завршена због општег млаћенја играча!!!!
"Prva trening utakmica fudbalera Crvene zvezde, za vreme drugog boravka na Kipru ove zime, trajala je samo 20 minuta.

Toliko su, naime, Nenad Milijaš i Ognjen Koroman tolerisali oštre startove i udarce defanzivca poljskog Gornjika Pavela Straka. Kada je dvojici najboljih fudbalera Zvezde bilo dosta, udruženim snagama su krenuli na Straka i propisno ga išamarali!

Bio je to signal za opštu tuču, koja je, na svu sreću, kratko trajala. Lokalni sudija u Aja Napi označio je kraj utakmice, posle čega su fudbaleri oba tima odradili trening na svojim polovinama terena...

Zvezda je, inače, od sedmog minuta vodila rezultatom 1:0. Sa desne strane je centrirao Pavle Ninkov, a Brazilac Kleo glavom sproveo loptu u mrežu.

Trener Čedomir Janevski odlučio se za sledećih 11 igrača: Stamenković, Gvozdenović, Tutorić, Tomović, Ninkov, Isah, Koroman, Milijaš, Lazetić, Parker, Kleo.

Crveno-belima su na Kipru ostale još tri pripremne utakmice. Prvi protivnik je češki prvoligaš Brno, u subotu 7. februara, slede poljski Vroclav 9. februara i Lokomotiva iz Sofije 13. februara, dan pred povratak u Beograd.

U taboru Zvezde žale zbog tuče i prekida utakmice sa Gornjikom i smatraju da do toga ne bi došlo da je sudija na vreme sankcionisao grubosti Pavela Straka."
Извинјавам се због латинице....
Преузето са монда....

23
Quote from: rukometas_bg on January 28, 2009, 06:39:24 PM
Пре неки месец на дечку су клинци пуцали у врат из близине, испред жуте греде избоше оне момке због девојке, значи дешава се много чешће и то са фаталним исходом ван навијачког света. Не требају нама ни усташе ни шиптари, сами смо себи највећи непријатељи
То је апсолутно тачно и у потпуности стојим иза рукометашевог поста......И сам сам био жртва тих храбрих момака када сам убоден ножем у лице пре неких 2 месеца(није навијачки сукоб)....
Сами смо себи највећи непријатељи,ферка више не постоји.....
24
Гжегож Броновицки се вратио у БГ,али не да игра већ да тражи паре које му дугујемо...наиме реч је о 180.000 јевреја...у супротном прети тужбом коју ће поднети УЕФИ..чак је дао рок клубу од 7 дана да се исплате дугованја...
Брука!
25
Quote from: rukometas_bg on January 26, 2009, 06:49:49 PM
Да се надовежем на ово штоје Пијанац рекао. Погледајте који играчи одлазе из Звезде у овом тренутку. Углавном они који имају или би имали муда да кажу нешто против управе Гај, Петковић, Короман (он би пљувао ако малом Мишкку одговара), па и Марковић. Док у клубу и даље остају разни Блажићи, Бурзановићи, Богдановићи
Што се тиче разних Бурзановића по писанју данашнјег журнала и он је веома близу одласка...
За сад постоје две могућности,једна је неки грчки клуб(не наводи се који),а друга је пољска Легија плус што је изгледа у питанју шестомесечна ПОЗАЈМИЦА. ???
26
У другој пријатељској утакмици поражени смо од левског из софије са 2-0......
27
Kao што је многима од нас у Војводини познато на кућне адресе нам је стигао календар од педрчине Чанка на коме се Војводина приказује као република >:(
Још један у низу сепаратистичких потеза лигаша,мислим да би на следећем гостованју у новом саду или петровграду требало изнети неку паролу против оваквих сецесионистиских потеза одређених "људи" у Србији...
Поздрав