100 динара север брате.
color=red]FxCxRxSx[/color]

Quote from: "Rion"100 динара север брате.

Хвала!!!

Победа над Вошом и то у великом стилу!
Три гола за пет минута стварно свака част!
Приводимо првенство крају на шампионски начин! :ruke  :ruke  :ruke  :ruke  :ruke
color=red]FxCxRxSx[/color]

Не знам да ли је неко обратио пажњу, али чини ми се да би од овог малог Срећковића могло нешто да буде. Иако се није превише истакао у петак направио је пар потеза о коима и неки "првотимци" могу само да сањају!!!!! :gold
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Јел има неко информације о могућим противницима у Квалификацијама за ЛШ? ајд нек неко напише...

Quote from: "mrly"Јел има неко информације о могућим противницима у Квалификацијама за ЛШ? ајд нек неко напише...

Тријумфом у 130. вечитом дербију. Црвена звезда је потврдила учешће у квалификацијама за Лигу шампиона и разјаснила две од три непознанице ко ће у квалификације за ЗЕФА куп.
Сада је потпуно јасно да ће у овом такмичењу играти Војвоидина, без обзира на пласман, као освајач или финалиста Купа Србије и Партизан по пласману на табели. Упражњено је још једно место, за које се на основу лиценци за учешће у евро-куповима, боре Бежанија и Хајдук. Ко изгуби играће у Интертото купу.
Квалификације за Лигу шампиона Црвена звезда почеће од другог кола. Противника ће сазнати на жребу заказаном за 29. јун. Прву утакмицу играће 30. јула или 1. августа, а реванш седам дана касније.
У међувремену, 3. августа, сазнаће се с ким ће се састати ако се пласирају у треће коло квалификација (14/15 - 28/29. август).
Црвена звезда ће жреб за квалификације за ЛШ дочекати са коефицијентом 19,256 и биће сврстана у повлашћену групу. То значи да ће за противнике добити победнике првог кола квалификација, а то могу бити представници Кипра, Шведске, Словеније, Летоније, БиХ, Ирске, Финске, Малте, Молдавије, Грузије, Македоније, Јерменије, Азербејџана, Казахстана, Велса, Андоре, па и Црне Горе чији ће тим почети квалификације са најниже позиције листе УЕФА.
Шампион Србије нема права на грешку у другом колу квалификација, јер елиминација већ у овој фази значи и удаљавање са европске сцене. Пласман у треће коло обезбеђује још најмање четири европске утакмице. Успех води у групе ЛШ а пораз у прво коло УЕФА купа.
У жребу за треће коло ЛШ , Црвена звезда биће у "слабијем шеширу", а ако се пласира у групе, жреб ће дочекати у најслабијој четвртој групи...

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Quote from: "UrbanBaby"Кипра, Шведске, Словеније, Летоније, БиХ, Ирске, Финске, Малте, Молдавије, Грузије, Македоније, Јерменије, Азербејџана, Казахстана, Велса, Андоре, па и Црне Горе
За избегавање пошто могу да праве проблеме, а сви знамо да нам у овој фази то уопште не треба. Само кад се сетим оних Кипрана (пре Леверкузена) и како нам је судија прогледао кроз прсте не досудивши пенал. Било би добро избећи и ове евроазијате - због путовања и временске разлике.
..baklje gore, pesma cigana...

Ако гледамо због пута она најбоље Црногорце  ;pljuga  а по мени би било добро да извучемо неки клуб из Казахстана, ал зато путованје  :o

Јел' си сигуран за Казахстан?

Наша најбоља селекција је изгубила од њих?  :D

Не игра ваљда цела екипа Казахстана у тај клуб  :lol:   ако уопште извучемо Казахстан  ;pljuga

Па колико се сећам репрезентацију Казахстана чине десетак играча који играју за њиховог првака. Знам да су изговори за пораз били да је репрезентација Казахстана уиграна, јер заједно играју у истом саставу и у првенству.

Тако да зајеби Казахстан. Искрено волео бих да одемо у Македонију. Није далеко, и било би нас 10.000 минимум.

Е видиш то нисам знао... онда Казахстан отпада... Може Македонија  ;pljuga

Тијанићу дабогда те земља прогутала !!!!!!!!!! :vesala  :utoka  :megafon

Дали смо ми у иностранству шугави ?????????????   :bes  :bes  :bes
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

:zbunjen  :zbunjen  :zbunjen

Пуне трибине лудих навијача ;pivo ,
зелени тепих одличних играча !!!!!!! :ruke

оле, оле, оле, ле.............

Медаљњ се сјаје, барјаци виоре,
песма ће да се чује све до ране зоре !!!!

оле, оле, оле, ле...............

Звезда је шампион :sampion
ле, оле, оле....
дупли шампион  :sampion  :sampion
ле, оле, оле !!!!!!!!!

Нова дупла круна у нашој витрини  :sampion  :sampion
још ће нама наш музеј славнијим да чини !!!
оле, оле, оле, ле.........




Свака част свима !!!!!!

П.С. Осим шугавог РТС-а !!!!! :finger
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Fali Salzburg u listi onih ekipa koje mozemo da izvucemo u drugom kolu.

А да ли неко зна шта је са Динамом Загреб. Чуо сам да од следеће године играју прво коло квалификација. Да ли је могуће њих добити у другом колу.

Quote from: "archer"А да ли неко зна шта је са Динамом Загреб. Чуо сам да од следеће године играју прво коло квалификација. Да ли је могуће њих добити у другом колу.

Није , они су у повлашћеној групи у другом колу као и ми
Најјачи противник кога можемо да добијемо је тај аустријски Салцбург ваљда


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ђуровски: Трофеј за навијаче

Тренер Црвене звезде Бошко Ђуровски у слављеничкој ноћи није хтео да прича о промени на клупи, као ни да открије тајну црвено-белог шала који на свакој утакмици носи око десне руке.
- Трофеј посвећујемо навијачима који су нас бодрили током целе сезоне до коначног успеха и дупле круне. Војводина је показала да је квалитетна екипа, а нарочито су добро играли у првом полувремену. Ипак, у наставку смо успели да повежемо редове, да дођемо до наше игре. Све што нам је било потребно за тријумф догодило се и успели смо да освојимо куп - рекао је Ђуровски.

Да се ја питам, Бошко Ђуровски= ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ и за следећу сезону!!  :sampion  :ruke