Рукомет почиње у 19 часова на Бањици. О важности ове утакмице не треба трошити речи.

Сви на Бањицу! Као што рекоше данас на фудбалу, "због групе", због рукометаша, због Звезде наравно!!!

п.с. цитат је под наводницима...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Атмосвера Full игра одлична и прва победа 33-22 :D имамо бољу гол раѕлику од њих и шансе за треће место које води у куп купова  :)
b][size=24]Ми за тебе живимо !!![/size] [/b]



[size=24]Заувек чувају те твоји синови !!! [/size]

Ајде људи дајте неке слике.

Слике би требало Бумбар вечерас да пошаље.

Одлично издање Делија на Бањици, бројност је била очекивана јер је позив на Вождовцу уродио плодом. Дошло је доста људи који иначе слабо прате рукомет, али сви који су дошли, оставили су глас на трибини. Навијало се уз 2 бубња, на почетку првог полувремена форсирале су се нове песме са диска, а затим "Маракана дал је пуна...", "Још једна победа и титула" (лудило).

Утакмица је била напета током целог првог полувремена, међутим у другом полувремену додајемо гас и наши играчи су самлели Пољаке и направили значајан корак ка презимљавању у Европи. При крају утакмице отпевано је "Ко не скаче тај је Шиптар", "Напред звездо ле", "Љубав си ми једина"... на крају утакмице играчи долазе до наше трибине и бацају нам дресове.

Играчи свакако заслужују овакву подршку на свакој европској утакмици јер играју срцем, а ми треба да долазимо увек у што већем броју, не само због играча и клуба, него и због нашег покрета.


Nije malo nego dobro veca...  :D

Konacno i na Banjici prava podrska nasim rukometsima... Podrska kakvu oni momci koji nose nas dres zasluzuju... Zaista je prava steta sto i na prethodne dve tekme se nismo pojavili u istom, ako ne i jos vecem broju... Ko zna kakvi bi ishodi tih meceva bili?! Ali pre svega trebali smo zbog Zvezde, zbog grupe i naravno igraca... Jer oni za razliku od onih "fudbalskih lezilebovica" zasluzuju nasu podrsku... Voleo bi da se hoce plasirati dalje...

Sto se samog navijanja tice bilo je na veoma visokom nivou... Standardno su se pevale nove - stare pesme... ne znam je li neko primetio, ali oni "navijaci" Wislini u lozi (bilo ih je 7-8) jedan nas je konstantno snimao... Pogotovo ga je odusevilo Marakana dal' je puna il smo samo mi...  :ruke  :ruke  :ruke

E da jos bruka zandara je bila prisutna!!! ACAB... Ja mislim da ij je bilo bar na jednog navijaca jedan zandar!!! SRNN... A da ne pricam o njihovoj "ljubaznosti" "vaspitanju" i "kulturi"... Jednom recju na veoma visokom nivou... :D  Provocirali su maksimalno... Imam taj osecaj kao da zele da izazivu incident?! Stalno nesto dobacuju... Samo im nesta smetamo... Sta god da uradimo... Ma samo li se mao neko od nas pomeri to njima bode oci... Kao da imaju naredjenje neko sa vrha da rasciste sa nama... Videli ste sta su radovcima ucinili... Ortak (TB) mi prica da Zemunci imaju neprestanih problema sa njima... Jedino jos na nas se ne smeju tako da obruse... A vidite da u zadnje vreme kao da nesto spremaju... Prvo OFK-a i onoliki broj zandara, zatim Apatin, sada rukomete... Ne znam, ali kerovi mi nesto opasno smrde :lol:
Ali ako se na nas nateraju dobice  :finger