Прекините са спекулацијама!!!!

Искрено јебе ми се ако оде Кастиљо! Нека иде. Он је један од бољих али исто тако недовољно добар. Нека продају цео тим, гори фудбал не памтим на маракани. И ако има памети боље би нам било да почнемо поново да формирамо екипу и да се већини играча захвалимо.

Који ће нам курац Кастиљо на 6 месеци. Ако не може да остане још 2-3 године нека иде одмах! Исто важи и за Коромана, и за све играче који ће отићи после квалификација... Мотиви тих играча су врло дискутабилни.... Нпр. кажеш Пуровићу:  Ако не уђемо у ЛШ онда ћеш ићи у Бенфику. Могу да замислим колико он жељу има да  уђе у ЛШ са Звездом... Једва ће чекати да судија одсвира крај и да запали преко...

Требало би добро размислити о довођењу страних играча, јер њима треба мноооогоооо времена да се адаптирају, долазе као "звезде", мисле да им је загарантовано место у првих 11, а нису свесни грба који им је на грудима и играју ко пичке!

Ако се доводе страници, морали би да потпишу иговоре на минимум 3-4 године и да им се објасне неке ствари. Па ко воли нек изволи. Који ће нам неки Саласи, неки круци палци... Ми немамо шансу да уђемо у ЛШ... Само ако будемо имали среће играћемо ЛШ, а на тај начин можемо да уђемо и са омладинцима.

Док у овој земљи не буде боље неће бити ни европске Звезде!

Probao sam da pisem cirilicom ali posle toga bi mi poruka bila izbrisana jer je ocigledno bilo nemoguce procitati,pa se izvinjavam unapred.....
Jedno mi ne ide u glavu a to je da je Kastilju istekao ugovor,pa zar nisu sve novine do juce pisale kako je potpisao na 2god i kako ce ostati jos 6 meseci,stvarno bila bi velika bruka da za njegov transfer ne dobijemo nista......Sto se tice ovog napadaca Salasa izgleda da je daleko od Mare i kao sto rece Dika tek smo na pocetku u realizaciji....
Od svega ovoga pravo ponizenje bi bilo da Kastiljo ode kao slobodan igrac,zar je moguce da je imao jednogodisnji ugovor.... ?

Quote from: "HITMAN 47"
Quote from: "milan90"Ајде ако је неко у могућности( ако има виза картицу и кинте) да плати чланарину на Спортској централи, па да напише на кога мисле. :zbunjen

Шалиш се , зар не ???    
Šta ti nije jasno?
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Quote from: "milan90"
Quote from: "HITMAN 47"
Quote from: "milan90"Ајде ако је неко у могућности( ако има виза картицу и кинте) да плати чланарину на Спортској централи, па да напише на кога мисле. :zbunjen

Шалиш се , зар не ???    
Šta ti nije jasno?

Полако дечко !

Није ми јасно , ко да напише , неко од нас ?

Коментар на СЦ можеш поставити и без чланарине !!!
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Јебала вас спортска централа...  :bes  :nene

Хитмане, мислио је да се неко учлани са СЦ, прочита вијест која је само за чланове и напише овде на кога мисле, а не да напише тамо коментар. (бесплатно).

Quote from: "Johnny Blaze"Хитмане, мислио је да се неко учлани са СЦ, прочита вијест која је само за чланове и напише овде на кога мисле, а не да напише тамо коментар. (бесплатно).
Хвала на појашњавању мог питања, али све смо расправили преко пм-а. Сада можемо да се вратимо теми.
п.с. радило се само о Кастиљу
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Quote from: "Johnny Blaze"Хитмане, мислио је да се неко учлани са СЦ, прочита вијест која је само за чланове и напише овде на кога мисле, а не да напише тамо коментар. (бесплатно).

Аха , објаснио ми је на ПМ !!!

Хвала , и извињавам се за скретање теме  !!!
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Ево нешто интересантно из Гласа поводом тренерског питања:

Зоран Стојадиновић, познати менаџер, саветује председника Звезде

Пикси, остави Ђуровског

Купер би трчећи дошао у Србију, јер њега нико неће ни у Шпанији ни у Италији. Увек сам за нашег тренера. Да мене неко пита, оставио бих Бошка, истиче Стојадиновић

Што се тиче играчког кадра, Црвена звезда се налази на правом путу да направи тим који, уз доста среће на жребу, може да се избори за пласман у Лигу шампиона. Челници са "Маракане" задржали су Гаја, Кастиља, Миловановића, Басту, Пуровића, на путу су да доведу Лукаша, Саласа... а једино питање остаје ко ће бити тренер српског шампиона.

Ди Канио је пристао, па одбио, Дел Нери неће да ради ван Италије, Закерони и Купер су скупи (1.5 милиона евра), а млади стручњак Бошко Ђуровски, који је донео "дуплу круну", спреман је као запета пушка!
Драган Стојковић, председник Звезде, још трага за тренером који има име, резултате и жељу и вољу да ради у нашој земљи, али познати и признати менаџер Зоран Стојадиновић не верује да ће Пикси наћи таквог.
      
СТОП ЗА ПУРОВАИЋА

Бенфика не одустаје од Милана Пуровића и спремна је да за његов трансфер издвоји између један и по и два милиона евра.
- Од преласка Пуровића у Бенфику нема ништа. Није новац у питању, већ спортски мотив. Једноставно, Звезда нема решење на позицији нападача - објашњава Стојадиновић.
Можда после Лиге шампиона?
- Па и Бенфики треба шпиц за Лигу шампиона. Реализација је сад или ништа. Бенфика може да буде повлашћена у трећем колу квалификација за елиту и може да се састане са Звездом. Замислите да пусте Пуровића, а од он постигне гол за Португалце вредан пласмана у Лигу шампиона - пита се Стојадиновић.

ЛУКАШ ЗВЕЗДИН

Лукаш дефинитивно долази у Звезду. Везиста Боависте тренутно се налази на одмору у Мексику, а у Београд би требало да допутује до краја недеље.
- Лукаш ће потписати трогодишњи уговор и ускоро ће бити и званично представљен новом клубу - рекао је Улисес Сантос, менаџер Лукаша.      
   
   



- Не постоји тренер који има име и резултате, а који би радио у Звезди. Такав већ има посао у Шпанији и Италији. У ствари, можеш да нађеш неког који је пре шест година имао име и резултате, али и ја сам пре 16 година играо фудбал... - сликовито је објаснио Стојадиновић.
Купер је дуго фигурирао као будући тренер Звезде. Аргентинац је жеља многих финансијера нашег најтрофејнијег клуба, пре свега младог Марка Мишковића.

- Купер би трчећи дошао у Србију! Њега нико неће у Шпанији, а ни у Италији. Зашто? Зато што много кошта, 1,5 милиона евра, а са собом увек вуче тројицу Аргентинаца који коштају исто толико. Ако ништа не урадиш како да објасниш навијачима зашто си дао толике паре? Пиксију саветујем да не ради то. До сада је вукао паметне потезе, надам се да ће тако наставити.
Да је на месту Стојковића, Стојадиновић зна шта би урадио.

- Увек сам за нашег тренера, некако је атмосфера она права. На Пиксију је да одлучи, али да мене неко пита ја бих оставио Бошка Ђуровског. Показао је да на њега можеш да се ослониш. Преузео је екипу у тешком тренутку, вратио разлику на 14 бодова, три пута победио Партизан, освојио и Куп Србије, имао је храбрости да остави на клупи и Пуровића, Бурзановића, Коромана... Бајевић је уништио Звезду и умало "убио" Милијаша, Пуровића, Трајковића и још неке играче чија вредност сада износи од седам до осам милиона евра и то захваљујући Ђуровском - закључио је Стојадиновић.

Дуизбург повратник у немачку Бундес лигу наводно хоће да доведе дебелог Аилтона.Он је ваљда за њих играо ономад кад је ваљао.Само да дају неку одштету и срећан му пут!!! :ruke  :ruke :ruke
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Искрено, једва чекам да се ријеши питање тренера, јер ме ове силне жутоновинске спекулације убијају у појам ...  :batine



Ево шта каже наш председник о свему овоме.Са званичног сајта ФК-а

QuoteСтојковић о прелазном року и плановима
Лукас долази до краја недеље
Стојковић о прелазном року и плановима

Председник Црвене звезде, Драган Стојковић, одржао је у уторак конференцију за новинаре на којој је говорио о актуелним дешавањима у клубу и плановима за нову сезону.

Председник Црвене звезде је прво честитао на победи младој репрезентацији Србије над Италијом на Европском шампионату у Холандији.

«Показало се да имамо талентоване играче и ја им искрено честитам на победи. Посебно ми је драго што је одлучујући гол постигао Дејан Миловановић, капитен Црвене звезде».

Први човек нашег клуба је саопштио да се Црвена звезда захвалила новосадској Војводини која је изразила жељу да ангажује Басту, Рашковића и Пантића.

«Факсом смо обавестили Војводину да нисмо заинтересовани за разговоре око трансфера наших играча».

Ситуација око евентуалног доласка новог тренера је и даље отворена.

«Чињеница је да смо разговарали са неколико еминентних стручњака, али исто тако је познато да је тешко доћи до договора јер амбиције морају да нам се поклопе. Финансијски моменат је такође битан, али не и пресудан. Не бих говорио о именима у овом тренутку. Жеља нам је да то буде афирмисан тренер европског калибра, али жеље и стварност некада не могу да се поклопе. Коначну одлуку око новог тренера ће донети клупске структуре, а пре почетка припрема тима биће одржана седница Управног одбора».

Приоритет су ипак појачања у играчком кадру, потврдио је Стојковић.

«Видело се да када имате тим и играче који могу да одговоре обавезама постављеним испред њих, долазе и резултати. Желимо и чинимо све да екипа буде јача, а да ли ћемо успети у томе не могу да тврдим. Први на листи жеља нам је био Лукас и он ће за пар дана доћи да потпише трогодишњи уговор. Реаговали смо на време и успели смо да га ангажујемо као слободног играча. Видеће се да је реч о врло квалитетном фудбалеру који игра у везном реду».

Одласком Ђокића у Бриж, један од приоритета у прелазном року биће и довођење нападача.

«Већ помињани Салас је свакако један од играча који су нам интересантни, али видећемо хоћемо ли успети да постигнемо договор са његовим клубом. Усредсредићемо се да доведемо квалитетно појачање на позицији нападача».

12062007a.jpg



Када је о одласциа играча реч, они који су имали мању минутажу неће имати проблема на напусте Црвену звезду ако добију праву понуду. Милан Пуровић је врло тражен, али његов положај је другачији.

«Црвена звезда је клуб који увек има играче за извоз и то се потврђује и ове године. Немамо проблема да нађемо ангажман нашим играчима, али и ми желимо да постојећу екипу задржимо на окупу што је дуже могуће. Прошла година је била каква је била, ја сам претрпео критике, а срећа је па сада нисмо у позицији у којој смо били прошлог лета па да морамо да продајемо играче. То се сигурно неће поновити. Прелазни рок практично није ни почео и могу само да замислим шта ће се све дешавати и каквих ће бити спекулација наредних месеци».

Један од тражених играча свакако је и Алехандро Сегундо Кастиљо.

«Он је звездин играч и учинићемо максималан напор да га задржимо. Сезону је одиграо на високом нивоу и желимо да остане у клубу. Мислим да смо на добром путу да те жеље остваримо».

Стојковић тврди и да неће бити гомилања играча, односно да је жеља да се ангажују само права појачања која ће бити у тиму и појачати конкуренцију.

«Нећемо доводити играче само да бисмо их довели и оптеретили буџет. Треба довести оног играча за којег се процени да има квалитет. Нећемо играче који би седели на клупи за резерве».

Увек је актуелно и питање нових спонзора који би требало да допринесу реализацији постављених циљева.

«Ради се и на томе. Постоји простор за тако нешто, а да ли ћемо успети у томе, не знам. Улажу се максимални напори на том плану, а на седници Управног одбора ће се на дневном реду наћи доста тачака на ту тему».
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Да ли је ово на помолу прва сезона после ко зна колико година у којој ће Звезда задржати најбоље и покушати да доведе квалитетнија појачања...
Останак Кастиља би био огроман плус!!!
Што се тренера тиче то је разумљиво је да нико ко има изграђену репутацију као тренер неће хтети да дође у Србију, а онај који би се можда и одлучио на такав потез тај је или истрошен или ће да лупи неку нереалну цифру за свој ангажман...

ПОСТИГНУТ ДОГОВОР

ЛУКАС НА ТРИ ГОДИНЕ

Везиста Боависте Лукас ће до краја недеље и званично постати прво појачање Црвене звезде за нову сезону.

-Лукас завршава одмор у Мексику и 15. или 16. јуна ће потписати трогодишњи уговор са Црвеном звездом. Ради се о играчу одличних физичких предиспозиција, има одличну технику. Боависта је у финансијским проблемима и ми смо срећом на време реаговали. Послали смо факс са понудом и убрзо је стигао позитиван одговор – истакао је Стојковић.

''ЈСЛ Спорт''
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Можда је паметно да се спустимо на земљу и да реално сагледамо ствари. Ми и поред Лукаса, и ако још доведемо Саласа, немамо шансе за улазак у ЛШ. Овај интервју са нашим директором јасно говори да је финансијска ситуација и даље не јасна али и када би била јаснија мислим да су финансије и даље мале за ЛШ. Ако и успемо да уђемо у ЛШ то ће сигурно бити нека луда срећа праћена извлачењем најслабијег тима (ако уопште таквих има) у задњем предколу.
Па добро, ако је таква ситуација по мени је паметније да се реалније сагледају ствари и као што је неко већ написао освајати те титуле и дупле круне у наредних 150 година а онда вребати из прикрајка и покушавати да се уђе у ЛШ. Оно што сигурно треба бити приоритет и што је реалније је чекати пролећа у купу УЕФА и тако не само стицати финансијску сигурност него и радити на прављењу и јачању тима за неку реалнију шансу уласка у ЛШ. Има људи који кажу да када се губи утакмица треба знати како изгубити а не да пролазимо као ови шабани из хумске. И да на неку луду срећу уђемо у ЛШ мене би искрено после тога хватала паника да не прођемо као боси по трњу у тим утакмицама.
Такође, док се ситуација у Србији не среди нема ни јаке Звезде а све што се деси ван тога је чиста случајност...

И ти га претјера сад

И још нешто "ново" у вези тренера:


Мишел Платини препоручио Драгану Стојковићу свог земљака за тренера Звезде
Пикси преговара са Лакомбом!

Италијански тренери завршили су своју "мисију" код председника Црвене звезде Драгана Стојковића. Сада су на мети Французи. Мишел Платини, први човек УЕФА и Пиксијев близак пријатељ, препоручио је свог земљака Ги Лакомба. Преговори су почели недавно, док се Ролан Гарос ближио крају, где је Стојковић користио паузу у мечевима Ане Ивановић, Јелене Јанковић и Новака Ђоковића да се нађе и проћаска са новим кандидатом за шефа струке.

Амбиције, жеље и финансије нису проблем. Француз, који се сада налази први на листи председника српског шампиона, затражио је неколико дана да добро размисли. Одговор се очекује најкасније до 20. јуна.

Лакомб је радио у млађим категоријама Кана (1990-1995), а потом је наредне две године био и први тренер. У сезони 1998/1999 водио је Тулуз, док је од 1999. до 2002. године био тренер Генгампа. Наредне три сезоне водио је Сошо, да би од децембра 2005. године до јануара 2007. водио ПСЖ, када га је због лоших резултата заменио Пол ле Гвен. Лакомб је био и члан француске репрезентације, која је у Лос Анђелесу 1984. године освојила олимпијско злато. Уколико Пикси добије негативан одговор француског стручњака, окреће се Шпанцима...

извор: Глас

Рекосмо, без спекулација! А и шта ће нам тај који курац, умало да отера ПСЖ у другу лигу!?  :nene



Није била шпекулација!

Француски стручњак није прихватио понуду да ради у Звезди

И Лакомб одбио Пиксија

елим да радим у Француској, Шпанији или Енглеској и то сам најискреније рекао пре неколико недеља делегацији Црвене звезде, са којом сам се срео у Паризу. Мени паре нису основни мотив у овом послу, већ се водим пре свега професионалним и спортским циљевима, поручио Ги Лакомб

После Италијана Луиђија де Канија и Француз Ги Лакомб одбио је да седне на клупу Црвене звезде из приватних разлога. Први човек "црвено-белих" Драган Стојковић сада се налази на још већим мукама јер до прозивке за нову сезону, 25. јуна, остало је још само десет дана.

Циљеви другачији
- Желим да радим у Француској, Шпанији или Енглеској и то сам најискреније рекао пре неколико недеља делегацији Црвене звезде, са којом са срео у Паризу. Знам добро колико је Звезда велики клуб, али моји циљеви су тренутно другачији - рекао је за сајт Мондо 52-годишњи Лакомб, који је до јануара са клупе предводио ПСЖ.
Француски стручњак истиче да новац није био проблем
      

- Мени паре нису основни мотив у овом послу, већ се водим пре свега професионалним и спортским циљевима - одговорио је Лакомб.
Официр за везу између Лакомба и Пиксија био је наш познати и признати менаџер Ранко Стојић.

Лакомб био идеална опција
- Лакомб је био идеална опција за тренера Звезде. Фанатик, интелигентан, амбициозан, харизматичан и стваралац. Воли да прави младе играче, а приде и да има резултате. Узео је под своје Зидана када је овај имао 15 година, Вијеру, Микуа и Зебину када су имали 14 година. Дрогба и Малуда су такође прошли кроз његове руке - рекао је јуче за Глас Стојић док је путовао ка Најмехену да гледа дуел младе репрезентације Србије и Чешке на ЕП у Холандији.
Лакомб је смењен у Пари Сен Жермену због лоших резултата, али Стојић каже да је истина била другачија.

- Смењен је зато што је имао проблема са старијим играчима који су запостављали своје професионалне обавезе. Склонио их је из тима, а гурнуо је три клинца која су сада кључни играчи париског клуба - објаснио је Стојић.
Шушка се да је и Славољуб Муслин одбио Пиксија. Наиме некадашњи трофејни стручњак Звезде тражио је крупне промене у играчком и тренерском кадру на шта на "Маракани" нису желели да пристану.


ЛУКАШ ПОТПИСУЈЕ

Жоау Нуњо да Силва Кардосо, илити једноставније Лукаш, потписаће данас трогодишњи уговор са Звездом. Званична промоција португалског везисте одржаће се у 13 часова у Медија центру на "Маракани".
- У ову авантуру улазим са доста самопоуздања. Добио сам сјајне услове, а имам информацију да долазим у клуб богате историје - рекао је Лукаш.

На сајту Б-92 су изашле 2 вести:
1. да дефинитивно неће пустити Пуровића у Бенфику( мада мислим да нам неби много фалио)
2.Према писању појединих београдских медија, потрага за тренером полако се ближи крају...
Најозбиљнији кандидат за новог тренера Црвене звезде сада је постао Алберто Закерони, некадашњи тренер Удинезеа, Милана, Лација и Торина. "Блиц" преноси да је због понуде црвено-белих, Италијан већ одбио место селектора репрезентације Бугарске.
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]