Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Majka Mara

61
Пивница / Svaštara
September 29, 2006, 08:15:09 PM
62
Пивница / Mafiosi
September 20, 2006, 07:45:35 PM
Dokumentarac engleske televizijske kuće

Engleska nacionalna medijska kuća na TV programu Bi-Bi-Si 1 prikazala je dokumentarac ,,Na tajnom zadatku: Prljave tajne fudbala", koji će izazvati burne reakcije u Premijer ligi.

Novinari Bi-Bi-Sija godinu dana su u tajnosti istraživali mutne poslove poput uzimanja provizije od transfera igrača, u kojima su navodno učestvovali i neki aktuelni menadžeri premijerligaških klubova.

- Prvi put je tim novinara koji su radili u tajnosti godinu dana otkrio sve dubine nepoštenja, flagrantnog kršenja pravila i korupcije u najbogatijem i najpopularnijem sportu u Velikoj Britaniji - stoji u najavi dokumenta.

Menadžer Boltona Sem Alardajs i njegov sin Kreg, koji je radio kao posrednik pri transferima igrača, razotkriveni su u ovom dokumentarcu, a u filmu se pojavio i menadžer Portsmuta Hari Rednap, koji je u međuvremenu negirao bilo kakve nezakonitosti u svom radu.

Alardajs je proteklih dana prijateljima priznao da ga brine ono što bi mogao videti na filmu, ali je odbio da bilo šta komentariše pre emitovanja istog.

U martu 2006. bivši visoki policijski službenik Lord Stivens dobio je zadatak da sprovede nezavisnu istragu o ilegalnim provizijama od transfera igrača u Premijer ligi. Očekuje se da će njegov izveštaj o tome biti objavljen drugog oktobra.

Takođe, jasno je da snimci dokazuju da su u ilegalne radnje umešana imena iz vrha Premijer lige - posrednici, klubovi i njihovi menadžeri, što će svakako dovesti do velikog potresa na fudbalskom Ostrvu.


Napraviše ljudi od fudbala holivud.
63
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
September 16, 2006, 11:00:02 AM
BAJEVIĆ U BEDAKU!

Treneru Zvezde izuzetno teško pao poraz od Libereca, neće da daje izjave, a u avionu po povratku iz Češke izgledao je kao čovek kog muče teški problemi

Bajevića najviše nervira činjenica da je pripremao jedan, a da sada vodi sasvim drugi tim. Ako Zvezda ispadne iz Evrope, pitanje je kakve će motive imati da je vodi samo u domaćoj ligi

Poraz Crvene zvezde od Slovana iz Libereca (2:0) potpuno je deprimirao trenera crveno-belih Dušana Bajevića! Razočaran izdanjem svoje ekipe, on se odmah posle meča bacio u bedak i nije želeo da priča ni sa kim, niti da daje bilo kakve izjave. Samo je razočarano odmahivao rukom u stilu "ma, pustite me..."
Bajević se čak nije pojavio ni na konferenciji za medije, jer nije želeo "vruće glave" da iznosi svoje viđenje utakmice, a njegov pomoćnik Boško Đurovski rekao je "da mu nije dobro". Međutim, Zvezdinog trenera trebalo je videti na aerodromu u Pragu i shvatiti da mu nije bilo ni do čega i da ga muče ozbiljni problemi. Sedeo je sam u čekaonici i svima koji su ga videli bilo je jasno da je više utučen nego besan. Nema dileme da je u sebi analizirao svaki detalj utakmice i tražio objašnjenje za očajno izdanje svog tima.
- Bajeviću nije nimalo lako u ovom trenutku. Zna se koliko mu je vremena trebalo da se odluči da uopšte dođe u srpski fudbal, a ukoliko Zvezda ispadne iz Evrope, biće mu vrlo teško da posle svih uspeha u karijeri pronađe motiv za borbu samo u našem prvenstvu. Zato je revanš protiv Libereca 28. septembra za Zvezdu i njega biti ili ne biti - kaže izvor Pressa.
Osim toga, Bajević nije baš najsrećniji što je tokom leta uigravao jednu ekipu, a sada mora da se prilagođava potpuno drugom timu.
- Poslednjih dana prelaznog roka tim je drastično promanjen, ali je i sistem igre potpuno drugačiji. Nije lako promeniti filozofiju u kojoj se sve zasnivalo na dugim loptama ka Žigiću i u kojem se preskakala sredina terena, rak-rana ekipe. Umesto Žigića, došao je Ailton, koji je potpuno drugi tip igrača i sada za kratko vreme sve mora da se menja - kaže naš izvor.
Pitanje je o kakvim potezima trenutno razmišlja Dušan Bajević. Zbog prvenstvenog okršaja sa Bežanijom, on će danas morati da izađe pred novinare, ali teško je verovati da će bilo koga od predstavnika medija previše zanimati duel protiv novog prvoligaša. Biće to, po svoj prilici, detaljna analiza okršaja u Liberecu i možda prilika da saznamo o čemu je "Princ sa Neretve" razmišljao u proteklih 48 sati.


Olimpijakos opet juri Bajevića?!

Kako prenose grčki mediji, poraz Olimpijakosa od Valensije (4:2) na startu Lige šampiona propisno je iznervirao gazdu Sokratesa Kokalisa. Čuveni grčki brodovlasnik nezadovoljan je igrom tima, a samim tim i radom norveškog stručnjaka Trenda Solida (trenirao Briž i Rozenborg). Čelnici kluba iz Pireja već spremaju otkaz Norvežaninu, a kao jedinog spasioca vide, pogađate, Duška Bajevića. Kontakti još nisu uspostavljeni, jer je Bajević čvrsto vezan ugovorom sa Zvezdom i nije baš poznat kao čovek koji bi se predao i otišao posle prvog poraza.
66
MUP Srbije doneo je preko noći odluku da cenu takse za upis u državljanstvo Srbije poveća čak deset puta, i to samo za crnogorske državljane sa prebivalištem u Srbiji?! Tako će Crnogorci koji su posle raspada zajedničke države odlučili da uzmu srpsko državljanstvo morati da plate 10.090 dinara, iako je ova usluga doskoro koštala 1.250!!!
Prosta računica kaže da država Srbija može da zaradi više od 2,5 milijardi dinara, ili oko 30 miliona evra, u slučaju da svi Crnogorci sa prebivalištem u našoj zemlji podnesu zahtev za državljanstvo. U Srbiji, naime, prema službenoj evidenciji MUP-a, živi oko 260.000 Crnogoraca, što pomnoženo sa cenom takse iznosi 2.623.400.000 dinara.
U informativnoj službi MUP-a potvrdili su nam da su takse poskupele, ali nismo dobili objašnjenje zašto se to dogodilo.
- Posle crnogorskog referenduma i potpisivanja Deklaracije (!?) promenio se osnov za sticanje državljanstva. Sada taksa iznosi 10.090 dinara. Ukoliko hoćete da radite širu priču o tome, morate da nam napišete molbu - rečeno je Pressu u Informativnoj službi.
Penzionerka Senka Vučinić, koja u Beogradu živi 61 godinu, ogorčena je odlukom da se cena takse poveća na 10.090 dinara.
- Prošle nedelje sam ih pitala koliko košta i rekli su mi 1.250 dinara. Dala sam da mi se izvadi rodni list u Crnoj Gori i danas kad sam došla da predam dokumentaciju, šokirali su me novom cenom. Da li je moguće da nas Srbija kažnjava!? Prvo nas je Milo kaznio, što nije dozvolio da glasamo na referendumu, a sada nas kažnjava i ova vlast. Jeftinije bi mi bilo da sam crnkinja koja traži srpsko državljanstvo - rekla je Vučinićeva. Ona smatra da je nova cena takse neprihvatljiva.
- Pa, ko to ima da plati? Dosta nas iz Crne Gore smo penzioneri i živimo već decenijama ovde. Nema smisla da nam se uzima toliki harač. Pogotovo što treba platiti i krštenicu, i razne druge potvrde - kaže Vučinićeva.
U stanici policije Savski venac rekli su nam da su samo dobili obaveštenje o poskupljenju takse, i dodali da je problem i to što se sada mnogo duže čeka na dobijanje državljanstva.
- Nekada se za sticanje srpskog državljanstva za crnogorske državljane čekalo dva dana, a sada se to produžilo na dva meseca - kažu u OUP-u Savski venac. Tu su nam rekli i šta je od dokumenata potrebno za podnošenje molbe.
- Potrebni su fotokopija lične karte, dokaz o prebivalištu, izvod iz matične knjige rođenih ne stariji od šest meseci, i uplatnica o uplaćenoj taksi od 10.090 dinara. To je republička administrativna taksa, a svaki SUP ima poseban broj na koji se uplaćuje, zavisno od prebivališta podnosioca zahteva - kažu u Savskom vencu.



Ova parola izgleda ne vazi samo za teritoriju Crne gore?  :o
67
Северна трибина / OTPOR REZIMU
July 05, 2006, 12:32:21 PM
Ma, ovim pečatom treba overiti svaku trafiku u gradu!  :ruke

Kiki, to za šaranje po policijskim kolima ti nije loša ideja ali nije baš da nije opasnija po crtače  :nene a i zahteva neki novi šablon.   :D
68
Северна трибина / OTPOR REZIMU
June 17, 2006, 11:28:00 AM
Ali protiv koga da protestvujemo?

1. Protiv vlasti koja je umesto obezbedjenja zaduzila Zandarmeriju da obezbedjuje utakmice? (sta ce oni na utakmicama? ko ih je tu doveo? i zasto?)
2. Protiv pravosudja koje nikoga nije osudilo zbog brutalnosti Zandarmerije u Vrscu i na fudbalskim derbijima kada je zaredom pucano u decu? (gde su decaci ozbiljno povredjeni)
3. Protiv novinara koji vode kampanju protiv navijaca? (kome trebaju prazni stadioni i hale? za koga se igraju utakmice i osvajaju pehari?)
4. Protiv drzave koja ne postoji? (nema ustava, nema zakona o sportu, prepisuju se neki tudji zakoni protiv navodnih nasilja na nasim praznim stadionima dok siptari u sred srbije trebe srbe i otimaju nam parce po parce zemlje...to su ona nasilja koja nema ko da spreci...)

:zbunjen
69
Терен / Novi dresovi
June 14, 2006, 06:07:41 AM
Koje indijance mi primamo da nam vode klub? Mr's iz Zvezde!  :boks :indian
70
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 11, 2006, 09:06:10 PM
Quote from: "Johnny Blaze"Petkovic je debil... Zigic, Koroman i Ljuboja su trebali od pocetka da igraju, jebao ga savo majmun i onaj debil djordjevic.
Jebo ga onaj ko ga postavi na funkciju selektora.
A debili su svi koji se nerviraju.
Bolje da SCG nije ni ucestvovala na ovom SP.

Gde se igra sledece SP?
71
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 08, 2006, 03:08:39 PM
www.sportskevesti.net

Nova imena Ivanovski i Kolarov

Kao potencijalna pojačanja Crvene Zvezde od skora se pominju levi bek OFK Beograda Aleksandar Kolarov i štoper skopskog Vardara Daniel Ivanovski.

Kolarov je u zimskom prelaznom roku pojačao "romantičare", ali bi već posle pola sezone u plavom dresu mogao da pređe u Zvezdu. Na Marakani tragaju za levim bekom koji bi konkurisao za mesto u ekipi sa starosedeocem Anđelkovićem. Pošto Stančić želi da ostane na Karaburmi, deo transfera mogao bi biti nekadašnji igrač Čukaričkog.

Kao potencijalno pojačanje u poslednjoj liniji pominje se igrač Varadara Ivanovski, koji je protekle zime bio na meti zagrebačkog Dinama. Transfer nije ostvaren zbog obeštećenja koje Dinamo nije želeo da plati, a pošto je 23-godšnjem igraču ugovor istekao mogao bi da zaigra za crveno-bele bez plaćanja obeštećenja doskorašnjem klubu.

Dušan Bajević se sinoć vratio u Beograd, a danas se očekuje i povratak predsednika Stojkovića, pa će na Marakani održati radni sastanak povodom predstojećeg prelaznog roka i potrage za pojačanjima.
72
Пивница / Svetsko Prvenstvo
June 07, 2006, 11:07:50 AM
"Nemačku i poljsku policiju, uoči SP, zabrinjava sukob koji bi mogao da nastane na nemačko-poljskoj granici, gde će se u isto vreme naći nemački homoseksualci i poljski navijači. :D  U isto vreme, 8. i 9. juna, na varšavski Marš ravnopravnosti za prava poljskih homoseksualaca i lezbejki, a u suprotnom pravcu desetine hiljada poljskih navijača krenuće na Mundijal.
:batine
Uzavreloj atmosferi doprinosi i to što su, na ogorčenje mnogih u Poljskoj, nemački homoseksualci, pozivajući preko svojih časopisa na masovni odlazak u Varšavu, upotrebili likove Loleka i Boleka, dvojice dečaka iz popularnih poljskih crtanih filmova."

Koja ludnica!  :lol:
73
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 04, 2006, 01:36:08 PM
www.sportskevesti.net

Ajaks želi Dušana Bastu!

Ajaks iz Amsterdama se sprema da ponudi Crvenoj Zvezdi tri miliona eura za Dušana Bastu, prenosi današnji "Žurnal."

Skauti slavnog holandskog kluba prate igru mladog i "A" reprezentativca SCG, te iako je Basta odigrao ispod svog nivoa na

EP u Portugalu, skaut Pit Kajzer se vratio u Amsterdam sa puno lepih reči o plavokosom desnom beku.

Prvi pik Ajaksa ostaje Edgar Davids, ali su za sada problem obeštećenje prema Totenhemu i Davidsova ne tako mala primanja.

"Kopljanici" znaju da Zvezda ne želi da se odrekne usluga odličnog desnog beka, ali su spremni da većom ponudom "omekšaju" čelnike crveno-belih. Ukoliko ne uspeju da dovedu Bastu u ovom prelaznom roku, pokušaće u nekom od sledećih, jer treneru Den Kateu treba igrač koji može u potpunosti da pokriva desnu stranu terena.

Konačnu odluku doneće Dušan Bajević i Dragan Stojković, ali šanse za odlazak "srpskog Nedveda" su zaista minimalne.



Kaje čeka Bajevićevo "da"

Francuski štoper bugarskog Levskog Žan Filip Kaje (29) čeka da Bajević pregleda kasete na kojima će moći da se uveri u kvalitete ovog igrača kako bi saznao da li stiže na Marakanu.

On je već duže vreme pominje kao igrač koji je osnažiti odbranu Crvene Zvezde, i transfer je veoma blizu realizacije, čeka se samo odobrenje novog trenera Dušana Bajevića.

Zvezda i Levski su u načelu već dogovorili obeštećenje za ovog igrača, međutim situacija oko Milivoja Novakovića je nešto komplikovanija, jer se još ne zna kada i gde odlazi Žigić, i koliko bi iznosilo obeštećenje slovenačkog napadača.
74
Quote from: "drenke"Zazalice crnogorci za nama i zbog odcepljenja.

Nema tu "oni" i "mi". Svim Srbima, bilo gde da zive, treba da bude vazno samo jedno :

75
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
June 01, 2006, 11:09:53 AM
http://www.sportskevesti.net

"Žilić na vratima Marakane

Golman Rijeke Dragan Žilić (32) nalazi se jednom nogom u Crvenoj Zvezdi!

Direktor crveno-belh Dragan Stojković uputio je ponudu Rijeci, zatim je hrvatski klub posla svoje zahteve, i sada se čeka dogovor dva kluba o prelasku nekadašnjeg golmana Sartida i reprezentacije SCG u redove osvajača duple krune.

Žilić je izuzetno zainteresovan da pređe na Marakanu, a ukoliko do dogovore ne dođe, Bajević bi mogao rešenje da potraži u Grčkoj ligi. Ukoliko se odluči na takav korak, novi golman bi mogao biti Kocolis, golman Larise ili Sifakis iz OFI-ja, javlja dopisnik Sportskih Vesti iz Atine Nikolaos Mirisiotis. Upitanju su dva odlična golmana, ne previše skupa, i pravi izbori za Zvezdu."
76
Северна трибина / Berane...
June 01, 2006, 11:07:24 AM


Kurir je objavio da je bilo u Rozajama nekog fajta.  :boks
77
Северна трибина / Berane...
May 31, 2006, 06:09:26 PM
Quote from: "KizaLion"A posle tekme slavlje...
;pivo  :sampion


Neka večeras svako zna da je Zvezdina pobeda!
Novi Šampion i Titula, naša Zvezda je opet najbolja!
78
Терен / RKCZ 05/06
May 31, 2006, 06:03:16 PM
Quote from: "jagara"Obzirom na medjusobni skor, odgovara nam i nereseno u Beranama

:D

Berane - C.Zvezda 26:26!
Lovćen - Partizan 31:29

Tanananananana Liga Šampiona... :sampion