И ове године група Бригате организује меморијални турнир (четврти по реду) у част и сећање на нашег трагично настрадалог члана и друга Немању Радоњића - Радоњу (1982-2002)

Турнир ће се одржати у недељу 06.08.2006. са почетком у 14ч на теренима Пионирског града у Кошутњаку.
Игра се 2 х 10 мин. 5+1 играч са дозвољеним изменама.

Информације и пријаве, Радомиру или мени на пм.




БРИГАТЕ 1994

Kako je protekao turnir?
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org

Турнир је освојила екипа Бригате 1 победивши у финалу екипу Бригате Панчево. У борби за треће место екипа Heroesa изгубила је од екипе Немањиног зета. Детаљнији извештај ће написати Радомир.


Па сад не знамо да ли је намештаљка али ако потписујеш онда...

Него, нажалост због пута нисам могао да присуствујем а има још људи који су били спречени из ових и оних разлога па Радомире очекујемо са нестрпљењем тај извештај и евентуално по неку фотку ако је има...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Фотке после Милана нажалост...

Као и сваког августа, тако смо и  овог, у знак сећања на нашег прерано преминулог брата из екипе организовали турнир у малом фудбалу који се одржао на теренима пионирског парка.
Учешће је узело, до сада рекордних 12 екипа. Бригате, као домаћини имали су четри екипе. Уз њих. ту су и биле и две екипе из белгрејд бојса(лунатикс и у. корпс), без страха, ред девилс, хероес, ортодокс бојса, клана, као и екипа коју је саставио зет покојног Немање(Пеђини).
играло се по групама од три екипе у четри групе. Након неизвесних утакмица по групама, учешће у полуфиналу су обезбедили бригате 1 и панчево, као и хероес и Пеђини. Након оштре борбе Бригате 1 савладао је Пеђине са 2:0, а Бригате Панчево Хероесе са 2:1.
У борби за треће место Пеђини  су савладили Хероесе са 3:1, а Бригате 1-Бригате Панчево такође са 3:1, и тако заслужено освојили турнир.
Још једном хвала свима који су дошли на турнир и пмогли да не избледи сећање на нашег прерано преминулог ортака.
До следеће године...

СЛИКЕ:











Последња слика је сликана на завршетку турнира и недостаје доста људи који су отишли у међувремену.