Quote from: "ceo zivot"Ти поново почињеш ко си ти да зовеш неког на рукомет и са ким то мислиш да га испратиш ако је став групе да се не прати.  :megafon Морам нешто 5 пута да ти објашњавам немој да пишеш испред Крагујевца ништа више јел јасно. Рукомет се не прати прати се фудбал тако да нема разлога било ко да долази. Ако дође до финала видимо се.


шта то значи ако је став да се иде на фудбал онда ови што не могу да иду до Београда треба да седе кући? Ја подржавам твој став у потпуности ипак фудбал је фудбал, али има много оних који нису могли на ЈНА тако да што да се не испрати и рукомет??!! И било нас је, не много око 30-40 али дали смо све од себе! Било је доста слабо, са малим бројем песама али такав је састав био да се није могло ни очекивати више!

Ето десио се и тај рукомет у Крагујевцу по причи ортака а и малог Михе наших 30-40 дечурлија све до једног неорганизовано навија,на другој страни гробарска екипа из Крагујевца са симпатизерима око 100 људи. И шта сте постигли са тим одласком да нам се сад смеју и дрнадају искомплексиране п...е. ко је нам у Крагујевцу не могу ни присмрдети. Па ако је неко волео да се одради тај рукомет то смо ми, па јел неко мисли да смо ишли у Чачак пре 2 недеље да нам дупе види пут а нећемо бити у нашем граду. Од 7 дана у недељи ми проведемо 2-3 дана у комбију па ваљда ми је лакше да испратим рукомет него да идем у бгд на 4 дерби у месец дана. Ко зна,зна ко не зна,не зна нећу да се правдам никоме.Сад што се тиче тебе Џони нема потребе за вређањем ја тебе нисам узимао у уста немој ни ти мене. Волео бих да си ти мени жив и здрав и да набијеш још 729 утакмица са нашим клубом било рукомета, одбојке, фудбала , кошарке. Лако је бити паметан испред рачунара и износити дезинформације типа трибина и лик цео живот. Модератори лако могу проверити ип адресу мог рачунара и тог момка који је тамо регистрован. Нећу да улазим у расправу тако да не мора нико да одговара ко хоће може и на пм.  Живи били.

Ок, мислио сам да се ради о истом лику. Оног треба на ломачу.

Суспендована Звезда и Хеба

Два клуба довела у питање међусобан дуел заказан за недељу
Директор рукометне Суперлиге Перовић Борислав суспендовао је Црвену звезду и БСК Хебу због неизмирених обавеза према играчима.

"Црвено-бели" нису измирили обавезе према Зорану Илићу, док Бујановчани дугују браћи Дабетић, Предрагу и Ивану, као и Павловић Владану. Суспензија се наравно укида онога тренутка када клубови регулишу доспела потраживања.

Ова два клуба би требало да одиграју међусобан дуел у оквиру 28. кола Суперлиге, а та утакмица је на програму у недељу 13. маја од 18 часова.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

У спорту је данас писало да нам је укинута суспензија јер смо платили Ивићу 6000 евра колико је требало.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Мислио сам на Илића.
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Једини конкуренти за титулу су узели само бод у Зрењанину, што значи да се слави још једна титула.

Нови шампион и титула, наша Звезда је опет најбоља!!!

QuoteРукометашима Звезде бодови без игре

Рукометна утакмица 28. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и БСК-Хеба, која је требала да се одигра у недељу 13. маја, регистрована је службеним резултатом 10:0 за клуб из Београда, одлучио је директор Суперлиге Борислав Перовић

Челни људи Суперлиге су се одлучили на овакав потез јер клуб из Бујановца није измирио финансијске обавезе према браћи Ивану и Предрагу Дабетићу, као и Влади Павловићу (тренутно играч Врања), од укупно 3.000 евра. Пошто је клуб због неизмирених обавеза према играчима суспендован и утакмица није одиграна, Црвена звезда је укњижила два бода и поново се налази на врху табеле Суперлиге.

Црвеној звезди је сада довољно да у наредна три кола освоји пет бодова да одбрани титулу, пошто је екипа Партизана, једини такмац за титулу, одиграо само нерешено против Пролетера у Зрењанину 28:28, иако је на полувремену имао великих седам голова предности.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

http://rkcrvenazvezda.com/home.php

QuoteЦРВЕНА ЗВЕЗДА - ВРБАС (НЕДЕЉА 20ч, Шумице)

Рукометаши Црвене звезде играју последњи меч ове сезоне пред својим навијачима у недељу од 20 часова у "Шумицама". Будући да је нашој екипи неопходна победа да би наставила шампионски низ, а да Врбашани играју за опстанак у Лиги, нема сумње да ће бити занимљиво.

Дођите да поздравите наше момке последњи пут на домаћем терену!

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Како сам чуо задље коло је померено за четвртак 24 мај.. текма почиње у 18 после тога се иде на Косово да се слави титула  :sampion

Дефинитивно је текма у четвртак у Блацу 18. А после......

ШАМПИОНИ !!!
Звезда је у Блацу побиједила екипу Паланке 37:28, и постала први шампион Србије  :sampion
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

ШАМПИОНИ!!!
Свака част момци!
:ruke  :ruke  :ruke  :sampion
color=red]FxCxRxSx[/color]

Честитам рукометашима на освојеној титули!  :sampion



Quote from: "Mikelandjelo"Честитам рукометашима на освојеној титули!  :sampion




на,на,на,на,на,на ЛИГА ШАМПИОНА,ЛИГА ШАМПИОНА ;pljuga
amo Bog zna šta će biti sa nama,samo Bog zna kolko Zvezdu volim ja

Встретимся в Лиге Чемпионов !!!!

http://www.mtsmondo.com/sport/football/story.php?vest=62179

QuoteRukometaši srpskog prvaka Crvene zvezde igraće u H grupi Lige šampiona ukoliko u baraž utakmicama za to takmičenje eliminišu beloruskog predstavnika Brest Meškovo, odredjeno je žrebom u Beču.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Занимљиво је да нас у групи чека сарајевска Босна ...  ;pljuga



Quote from: "UrbanBaby"Рукометаши српског првака Црвене звезде играће у Х групи Лиге шампиона уколико у бараж утакмицама за то такмичење елиминишу белоруског представника Брест Мешково, одређено је жребом у Бечу.
А уколико Црвена звезда не елиминише белоруског представника Брест Мешково, такмичење наставља у Купу ЕХФ-а. Тамо би јој потенцијални противник (у случају да елиминише турског представника) била екипа представник Косова и Метохије, Беса фамилија из Пећи.

Ево текста из Гласа јавности:

Рукометашима Црвене звезде косовска екипа Беса Фамилија могућ ривал у Купу ЕХФ

Срби поново ударају на Албанце?

После много буке због дуела рукометашица Кикинде и Наисе са Влазнимијем у Челенџ купу на помолу је исти сценарио и у мушкој конкуренцији. Рукометаши Црвене звезде вољом жреба имају шансу да се састану са косовском екипом Беса Фамилија у Купу ЕХФ, а за то је потребно да ,,црвено-бели" буду елиминисани из квалификација за Лигу шампиона, док тим из Пећи мора да избаци турски Мерсин на старту Купа ЕХФ. Уколико дође до историјског дуела српског и косовског представника, утакмице би биле на програму 29/30. септембра, односно 6/7. октобра.

- Не желим да размишљам о томе док не одиграмо мечеве са Брестом у квалификацијама за Лигу шампиона. Било би илузорно причати о клубу из Пећи или Турцима пред мечеве са Белорусима и због тога не желим да малеришем. У Белорусији ћемо имати помоћ Ненада Максића и надам се да ће Звезда изборити пролаз у Лигу шампиона и тек када после 9. септембра буде познат исход тих утакмица можемо да причамо. Иначе, као члан УО Рукометног савеза Србије, не признајем Рукометни савез Косова - рекао је за Глас потпредседник РК ,,Црвена звезда" Љубиша Стоиљковић.

Подсетимо, рукометашице Кикинде почетком ове године требало је да се састану са Влазнимијем из Ђаковице у 3. колу Челенџ купа, али је наш клуб одустао од дуела са косовским тимом после препоруке Министарства за просвету и спорт Владе Србије. ЕХФ је затим казнио Српкиње са 7.500 евра и две године забране у еврокуповима, а ова санкција је укинута на Конгресу ЕХФ-а у Београду, док је новчану казну платила Влада Србије. У 4. колу Челенџ купа Наиса је за ривала добила Влазними, али је за разлику од Кикинђанки добила одобрење српске владе да одмери снаге са Албанкама. Мечеви су играни на неутралном терену у мађарској Татабањи и без ознака поред тимова иако је Наиса требало да наступи под српском заставом, а Влазними да игра са ознаком Косово-Србија. Нишлијке су убедљиво савладале Влазними (42:14 и 46:13), а на крају су и освојиле Челенџ куп.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Немамо теоретске шансе са овим тимом да уђемо у ЛШ. Отишло је много битних играча (Ненадић, Симић,Радановић, Веркић, Перишић...), а није доведено ниједно квалитетно појачање. ПА онда пошто је наша управа видела какву су екипу направили одлучили су да оба меча играју у Белорусији јер тако ће да добију још неки евро од белоруса да гурну себи у џеп. Ове године реалнија је борба за опстанак него за титулу. Тужно али истинито