Донекле се слажем са будалом! Јер је човек навео неколико размишљања које треба да и наша навијачка групација узме у обзир... Људи које воле баскет, и навијање у Пиониру су ипак, оштећени... оних 3000 што је вечерас било су већином симпатизери Звезде... И то је довољно да управа КК мисли како има подршку "навијача", и да лопта није у њиховом терену!
Проблем управе КК је тај што они виде у Звезди пуки интерес, и зртање новца у свој џепове, без обзира, на интерсе навијача, односно нас! Спремни су на разне промашаје, и глупости, где је свакако и довођење овог залуталог, које руше имиџ клуба...

Да подучемо 1 малу паралелу, око бојкота...
Својевремено када је настао проблем са управом КК 2003. године у "случају Краљево", навијачи Звезде су покренули акцију "1 дан затвора, четвртина ћутања!"... и са тиме се дошло на утакмицу, мислим да је КК загреб био у питању, и та акција је покренута... у догледно време она је дала неке разулте, јер је бојкот настављен и у Словенији! Зар не?
Друго, и на рад управе ФК је било доста притужби, у претходној сезони, али се не сећам да смо престали да идемо на утакмице, и да смо од њих чекали нешто... напротив! МИ СМО БИЛИ ТИ КОЈИ СМО ПОКРЕНУЛИ АКЦИЈУ! На првенствној утакмици дошло је до подизања порука, где смо навели све проблеме који нас муче, и о којима они из управе ФК морају озбиљно да размисле!!! Јел тако било?

Исто тако је и сада... треба се појавити у хали Пионир (свих 7000!!!), на 1 утакмици УЛЕБ купа,  са јасним порукама шта нас мучи, и то да окачимо на транспарентима, као што је то рађено и раније... Треба цела хала да грми наше поруке! Тако ћемо ЈАСНО НАЗНАЧИТИ ДА ЈЕ ДО ЊИХ ПРОБЛЕМ, ЈЕР ЋЕ О ТОМЕ БРУЈАТИ СВИ МЕДИЈИ, И ДА ОНИ ТРЕБА ДА СЕ ПОМЕРЕ СА МРТВЕ ТАЧКЕ!!!

Не знам докле ова управа КК има мандат? Колико се мени мота по глави, требало је ове године да буде реизбор (чак сам о овоме и окачио 1 тему, где сам и указивао не неке проблеме), али се несећам, да је тог реизбора уопште и било...

Свима је зло од наше управе и од брдо глупих и не промишљених потеза. Поред свега тога изузетно нервира њихова препотентност а нарочито њихове преписке по новинама и разним средствима јавног информисања што није у домену великог клуба. При свему томе наша управа покушава да перфидно игнорише расположење Делија које је више него јасно.
Због свега тога, нисам убеђен ни када Чича заврши каријеру да ће му дозволити прилаз Koшаркашком Клубу а камоли обављање функције директора или слично...

Quote from: "дрвосеча"Друго, и на рад управе ФК је било доста притужби, у претходној сезони, али се не сећам да смо престали да идемо на утакмице, и да смо од њих чекали нешто... напротив! МИ СМО БИЛИ ТИ КОЈИ СМО ПОКРЕНУЛИ АКЦИЈУ! На првенствној утакмици дошло је до подизања порука, где смо навели све проблеме који нас муче, и о којима они из управе ФК морају озбиљно да размисле!!! Јел тако било?
Аман људи, прекините да правите паралелу када је у питању подршка навијача ФК-у и КК-у. Време када су ова два спорта била уз раме један другом припада прошлости у којој се, на неки начин, група још тражила. Сад иде фудбал, па 200 празних места, па онда рукомет, кошарка, ватерполо, мачевање... Да би се уопште размишљало о бојкоту ФК-а управа би морала баш мнооооооооооооого да засере, а за ове остале спортове је таман довољно да засеру колико су засрали ови из КК-а. Слажем се једино да је под хитно потребан званичан став групе око бојкота кошарке, чисто да би се престало са оваквим расправама и нагађањима.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: "дрвосеча"треба се појавити у хали Пионир (свих 7000!!!), на 1 утакмици УЛЕБ купа,  са јасним порукама шта нас мучи, и то да окачимо на транспарентима, као што је то рађено и раније... Треба цела хала да грми наше поруке!

Дрвосеча, овакви проблеми се не решавају доласком на једну утакмицу и писањем поруке.

По мени, ситуација је сазрела да се скупе најмудрије главе са Севера (вође свих екипа из свих генерација) и да се састави нека врста ЗВАНИЧНОГ КОДЕКСА УПРАВЉАЊА СПОРТСКИМ ДРУШТВОМ И КЛУБОВИМА "ЦРВЕНА ЗВЕЗДА."
У том ЗАХТЕВУ (заповестима!) јасно треба да стоји шта може а шта не може, шта сме а шта никако не сме. И тог Кодекса да се строго  држе сви запослени у клубовима целог спорског друштва, од чистачице до председника! Ко хоће тако - хоће, ко неће - марш напоље! Да се једном за сва времена повуче црта. А не како доће Мурта у један клуб, да мења боје клубу, како дође Курта у други клуб, тако мења грб у другом клубу. Не може то више тако никако! Имају сви да се држе ЈЕДНОГ правилника. Раније су постојала нека НЕПИСАНА правила али пошто га се новопечени управитељи наших клубова више не држе, онда је очигледно да га треба написати!

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Људи,овдје нема пуно да се прича... Нема тако великог проблема због којег се ми не би појављивали на баскету! Па не дешава се први пут да неко од наших гријеши и да ми морамо да реагујемо. Ја сам сигуран да нашој управи уопште није јасно да ми не долазимо на утакмице! Боли их она ствар! Ја мислим да је био погрешан потез појављивање наших навијача у Русији на утакмци Звезда-Динамо! Aко је већ бојкот онда је то требало да важи и за ту утакмицу а не да се тамо појавимо и да се управа "захваљује навијачима на подршци" и сигурно да после тога нису схватили да их бојкотујемо већ су само примјетили да смо негодовали због Кикановића и најавили су разговор са представницима навијача! То је доказ њиховог безобразлука и њихове дрскости и један велики разлог да почне да се долази на утакмице и да стока почне да се тјера из из нашег клуба!

Quote from: "budala"Људи,овдје нема пуно да се прича... Нема тако великог проблема због којег се ми не би појављивали на баскету!
Буди сигуран да има људи који о томе размишљају и који су много боље упућени у проблематику и од тебе и од мене и од многих других. Ја схватам да неки као да не верују вођама Делија. Ел су мало пута доказали своју оданост, приврженост...
Или ћеш ми можда поменути неку поделу на фудбалске и кошаркашке навијаче? По мени велика глупост и увреда за сваког правог Делију.


Quote from: "budala"Ја мислим да је био погрешан потез појављивање наших навијача у Русији на утакмци Звезда-Динамо! Aко је већ бојкот онда је то требало да важи и за ту утакмицу а не да се тамо појавимо и да се управа "захваљује навијачима на подршци" и сигурно да после тога нису схватили да их бојкотујемо већ су само примјетили да смо негодовали због Кикановића и најавили су разговор са представницима навијача! То је доказ њиховог безобразлука и њихове дрскости и један велики разлог да почне да се долази на утакмице и да стока почне да се тјера из из нашег клуба!



Цела прва четвртина на тој текми је била пропраћена у знаку бојкота (леђима окренутим терену). У току утакмице је било скандирано управи више пута... Тако да бих ја само могао да похвалим Делије из Русије, који подржавају тренутни став наших навијача из Србије. Дакле и тамо је било бојкота и он је показан управи!

Quote from: "Вечити ДЕЛИЈА"Тако да бих ја само могао да похвалим Делије из Русије, који подржавају тренутни став наших навијача из Србије.

Ма, краљеви, свака им част што су подржали став неке тамо навијачке групе "Делије Север". :zbunjen
Чули за бојкот дан пре текме.Ма,важно да се виси на нету цео дан, навијачке приче, извештаји - када Звезда једном у пет година дође у Немачку, Русију,Аустрију...ово-оно...али зато је тешко прочитати бар три поста о гостовању у Кули,Апатину итд.

:bes

Quote from: "Song"
Quote from: "Вечити ДЕЛИЈА"Тако да бих ја само могао да похвалим Делије из Русије, који подржавају тренутни став наших навијача из Србије.

Ма, краљеви, свака им част што су подржали став неке тамо навијачке групе "Делије Север". :zbunjen
Чули за бојкот дан пре текме.Ма,важно да се виси на нету цео дан, навијачке приче, извештаји - када Звезда једном у пет година дође у Немачку, Русију,Аустрију...ово-оно...али зато је тешко прочитати бар три поста о гостовању у Кули,Апатину итд.

:bes

Нисам те разумео, против кога је уперен твој пост, шта си хтео да кажеш мајке ти?

Ако хоћете да коментаришете игру, тактику и играче слободно, али став севера према управи се неће коментарисати! Значи док се не каже другачије на баскет се не иде, и немојте да постављатеглупа питања, тј. ако имате шта да питате или ако вам треба објашњење онда не треба да будете део нас! Без филозофирања!

Мислим да је Радомир био јасан, чак ни навијачким причама можда не треба расправљати о овоме, виде сви који воде Север да људи желе да се нешто промени у кк и да не желе да нас бламирају више погрешним потезима, али је на њима одлука да ли ћемо се званично огласити или овако и даље бојкотовати а новинари нагађати да је то због кикановића... Има сем њега још ту милион других разлога, он је само кап у мору њихових глупости...

Дотле овде причајмо о спортским аспектима кк и ето слободно хвалите победу против болоњске екипе... Сјајна игра, вероватни пролазак у даљи део такмичења... Иначе ко претера нећемо се више опомињати, следи бан... Ипак треба да постоји ред и да се зна који подфорум за шта служи... Ако сматрате да треба да се ова сва мишљења изнесу на подфоруму са навијачким причама и да тамо расправљамо о томе, онда је то тамо требало започети много раније, сада је касно и бојим се доста тога већ речено овде на претходним странама...

п.с. Једино негативно, што смо ето због бојкота имали прилику да слушамо у Пиониру болоњску FOSSA-у... Симпатична екипа... Визуелно и гласовно, за остало не знам...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "


Aleksandrov pauzira najmanje do marta
Subota, 1. decembar 2007. 12:27

Crvena zvezda će biti lišena usluga reprezentativnog krila Nemanje Aleksandrova najmanje do marta naredne godine, rekao je trener ekipe Stevan Karadžić.

Aleksandrov je u Vašingtonu obavio detaljne preglede kolena koje je operisao još 2005. godine i pokazalo se da mu je neophodan još jedan hirurški zahvat. Ovog puta stvar nije toliko komplikovana, ali talentovanog igrača, koji pauzira od završetka Eurobasketa u Španiji, svakako očekuje nekoliko meseci rehabilitacije.

"Operisaće ga isti doktor kao i prvi put. Tri nedelje će se oporavljati u Americi, onda će isto toliko mirovati u Beogradu, što znači da najmanje mesec i po dana neće moći da radi ništa. Teško je predvideti kada će se naći u timu, ali to će se u najboljem slučaju dogoditi u martu", izjavio je Karadžić za "Sportski žurnal".

Podsetimo, crveno-beli u narednih nekoliko nedelja očekuju da konačno debituje Branko Jorović, dok se povratak mladog plejmejkera Igora Miloševića očekuje u februaru.

(MONDO, foto: MN Press)

Стварно је велика штета... Како ствари стоје од њега ипак остаје само велики таленат. Не дај боже да је ово тачно, али ако ти после две и више година паузирања због повреде колена, не успеш у потпуности да залечиш повреду... Мислим, ко зна у каквом је стању дечко био пре ових припрема репрезенатције, па је ту значи додатно погоршао стање и сад прогноза да паузира, негде кажу и до Маја (или до Мојега  :) , како вам је лакше).
Сада озбиљно... Жалосно за њега, али и за Звезду, нарочито ако сагледамо случај Јоровића и Милошевића уз то.
Јеби га мајсторе, срећно... Шта се друго и може пожелети у оваквој ситуацији.

Стварно немамо среће, и наравно НЕМАЊА СРЕЋНО!!!!
..Звезда ми је све...

Quote from: "Вечити ДЕЛИЈА"Стварно је велика штета... Како ствари стоје од њега ипак остаје само велики таленат. Не дај боже да је ово тачно, али ако ти после две и више година паузирања због повреде колена, не успеш у потпуности да залечиш повреду... Мислим, ко зна у каквом је стању дечко био пре ових припрема репрезенатције, па је ту значи додатно погоршао стање и сад прогноза да паузира, негде кажу и до Маја (или до Мојега  :) , како вам је лакше).
Сада озбиљно... Жалосно за њега, али и за Звезду, нарочито ако сагледамо случај Јоровића и Милошевића уз то.
Јеби га мајсторе, срећно... Шта се друго и може пожелети у оваквој ситуацији.

Чувена ФМП школа... Таквих као он има бар по неколико у свакој генерацији, само се још и раније повреде па нико и не сазна да су постојали...

Не бих да тотално убедачим оптимисте, али по мојим информацијама, Немања Александров највећи, ако не и већи таленат после тонија кукоча на позицији коју игра, може у будућности да се нада само рекреативном баскету и у најбољем случају 5-10 минута игре у врхунском тиму... Повреда је једноставно хроничне природе а тај исти доктор који га је оперисао прошли пут га је и сјебао тако да је пауза и све што се догађало са њим и трајало овако и оволико... Срећно му било, али тешко да ће се заиста остварити наша жеља да имамо најбољег играча у Европи што је Немања стварно требао и да буде!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

А ја сам такође чула да дечко није баш склон тренирању, а тако нико не може постати врхунски играч. Такође, додуше то је можда и због страха од обнављања повреде, чини ми се да је дечко поприлично мекан, неагресиван и неборбен. То такође нису особине врхунских играча.
То што је неко надарен, чак изузетно надарен, не значи да ће постати врхунски играч јер врхунског играча красе и неке друге особине - менталне, пре свега. Ко зна колико талентованих спортиста никада није успело јер психички нису успели да испрате свој таленат.
..baklje gore, pesma cigana...

Quote from: "Red Star Forever"Не бих да тотално убедачим оптимисте, али по мојим информацијама, Немања Александров највећи, ако не и већи таленат после тонија кукоча на позицији коју игра, може у будућности да се нада само рекреативном баскету и у најбољем случају 5-10 минута игре у врхунском тиму... Повреда је једноставно хроничне природе а тај исти доктор који га је оперисао прошли пут га је и сјебао тако да је пауза и све што се догађало са њим и трајало овако и оволико... Срећно му било, али тешко да ће се заиста остварити наша жеља да имамо најбољег играча у Европи што је Немања стварно требао и да буде!!!

:(
Ово је проверено тачно!Инфо из друге руке...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Него играсмо ли ми ове недеље јадранску, шта би, нема никог са резултатима а ни у медијима ништа не видех...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "Red Star Forever"Него играсмо ли ми ове недеље јадранску, шта би, нема никог са резултатима а ни у медијима ништа не видех...
Играсмо и пукосмо од Хелиоса.

QuoteКошаркаши Црвене звезде поражени су у Домжалама од Хелиоса 85:67, у 12. колу НЛБ шампионата. Само два играча Звезде меч је завршило са двоцифреним учинком. Тадија Драгићевић постигао је 16, а Ненад Мишановић 12 поена. У домаћем саставу, Роберт Троха убацио је 18, Мочник 16, а Крејић 13 поена.

Ово је био трећи пораз ,,црвено-белих" у досадашњем току лиге, и они сада деле другу позицију са екипом Задра.

Сигурно највећи узрок пораза Звезде је , поред лошијег скока (Хелиос 36, Звезда 28), и потпуно обрнута слика у шуту за три у односу на меч са Фортитудом у Пиониру. Гости из Београда убацили су само 4 тројке из 23 покушаја.

Прва деоница била је изједначена, а Хелиос је осетну предност стекао у других десет минута, када се серијом 8-0 одлепио на десет разлике – 35:25. До краја полувремена домаћин је повећао предност, па је након 20 минута било 45:31.

У наставку меча ,,црвено-бели" су покушавали да брзим тројкама сустигну предност домаћина, али ниједном нису спустили испод девет разлике, и Хелиос је забележио трећи тријумф у сезони.

У наредном колу, у Пиониру се игра дерби пошто гостује Задар.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Ствари ће се тешко добро одвијати уколико Караџић што пре не пронађе некога ко би Кука могао да одмени бар 10 минута.
..baklje gore, pesma cigana...