Термин одигравања утакмице је померен по трећи пут, игра се у  петак у 17 часова у Шумицама. Окупљање код Ревије је 2 и по сата пре утакмице, одакле ће кренути кортео до Шумица.


a koliko je karta???ako se uopshte placa...
e mogu da pishem cirilicom jer je nemam istaliranu na kompu -.-

Koлико ја знам не плаћа се ништа...

Јел може неко да ми каже зашто је дерби одложен?? Био сам у болници до сад, не видим да је неко рекао, а на Земуну сам прочитао да је у Четвртак...

Нешто око Тв преноса, јебем ли га...

петак, није лош термин ,значи нема оправдања за недолазак

Ма померају га 10 пута!!! :bes
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!

Петак 17 часова није лош термин? Није лош термин петак 19 часова, 20 часова. Овако људи који раде до 17 часова тешко да ће доћи на текму.

Зашто на сајту рукометног клуба стоји термин 18:30?

Quote from: "Бока"Петак 17 часова није лош термин? Није лош термин петак 19 часова, 20 часова. Овако људи који раде до 17 часова тешко да ће доћи на текму.

Da upravu si, ali neka se potrude pa pola sata ranije odu sa posla... namigivanje

A termin je za petak idealan, pa lepo posle  :megafon  :ruke  sav zadovoljan mozes da krenes u nocni zivot... ;pivo  ;pljuga  :jebanje  :batine

U petak rukometni "večiti derbi"


Rukometaši Crvene Zvezde u petak od 17 časova u dvorani Šumice dočekuju večitog rivala, ekipu Partizana, u derbiju Superlige Srbije.

Specijalni gost "crveno-belih" biće deca iz RK Zvečan sa Kosova i Metohije koja će simoblično započeti ovu utakmicu pošto će izvesti igrače oba tima na teren.

Cene ulaznica za "večiti derbi" su 200 dinara, a u slobodnu prodaju biće pušteno samo 500 karata, jer će 100 pripasti gostujućem klubu a ostatak navijačima domaće ekipe.

Jao значи опет ми треба 10Е за текму... Мислио сам да је улаз фрее... Али шта је ту је...  namigivanje

карта је 200 динара шта ће ти 10 еура за текму.

Quoteu slobodnu prodaju biće pušteno samo 500 karata, jer će 100 pripasti gostujućem klubu a ostatak navijačima domaće ekipe.
Који дио ове реченице вам није јасан ?
Каквих 10 евра, шта кукате одмах ?
Звезда је домаћин, остатак карата припада навијачима домаће екипе тј нама и добићемо их за џ као и сваки пут.

Quote from: "drenke"карта је 200 динара шта ће ти 10 еура за текму.
Дечко је из Сремске Митровице,па док дође и док се врати,плус ако би плаћао уфур на текму,коштало би га 10 јевреја.
Мислим погледај му ник,а и потпис,па ћеш закључити да није из БГ.
Но као што каже Џони,карте мајвероватније плаћати нећемо,тако да неће бити баш 10 јевреја.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!

Даће бог здравља па се следеће године селим у БГ... Онда ми неће требати... А овако, док платим пут, а и не могу ићи са кнап новца, може нешто да искрсне...

Јел могуће да на РК сајту пише да је текма у 18:30 ?

Утакмица је у 17ч!
Закључавам до се утакмица не заврши!

Солидна представа Делија вечерас у Шумицама... Бројност доста добра, кортео од Ревије са неколико стотина људи... Брука за оне који се нису појавили а као требају да нам буду конкуренција у овом граду... А да не причам о томе што не ретко серуњају како су испред нас... Али то је само почетни утисак са ове утакмице, шири извештај сутра...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Oвако је требало да буде на све три утакмице лиге шампиона! Можда чак и боље. У равншу  мора барем дупло да нас крене на бањицу!!

Quote from: "радомир"Oвако је требало да буде на све три утакмице лиге шампиона! Можда чак и боље. У равншу  мора барем дупло да нас крене на бањицу!!
O kakvom se revansu radi? Ako mislis na drugi deo sezone, tada su oni domacini i daju neku saku jada karata (tako barem mislim).
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"