Нећу пуно дужити... Које је по вама најбоље а које најлошије издање ДЕЛИЈА у овој фудбалској полусезони, било на Мари, било на страни... (шта му бацих риму!?)  :D
Баш ме занима мишљење других и искрено се надам да овај топик неће одмах под кључ!  namigivanje
ПОЗДРАВ!!!  ;pivo

па има их...по мени је најбоље то што смо достигли неки ниво испод ког се не спуштамо али и даље се побољшавамо.Мислим да не могу да кажем неку одређену текму али већина је била одлично одрађена.Скоро на свакој утакмици је била дали бакљада,дали корео неки итд што је такође плус,учене су нове песме и изашло је 4-5 "хитова" ове полусезоне све у свему можемо бити задовољни....

Quote from: "делијаЛЕ"Нећу пуно дужити... Које је по вама најбоље а које најлошије издање ДЕЛИЈА у овој фудбалској полусезони, било на Мари, било на страни... (шта му бацих риму!?)  :D
Баш ме занима мишљење других и искрено се надам да овај топик неће одмах под кључ!  namigivanje
ПОЗДРАВ!!!  ;pivo

Како да не оде под кључ када ти први убацујеш смајлије и кретенске коментаре у заграду, а желиш да буде озбиљан топик?!? Но, нек буде откључан неко врем, можда буде и неки конструктиван пост. Имајте на уму, да када напишете да нешто не ваља, наведите и разлог зашто, и дајте неки предлог како то променити.

Гостовање Мокрој Гори ће сигурно остати свима у сећању : и мештанима и Делијама које су масовно из свих крајева отишле тамо и онима који нису отишли (али су срцем били тамо).  - Дефинитивно догађај по којем ће се памтити ова полусезона.

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

Ја мислим да је једина црна тачка у овој полусезони неодлазак на утакмице лиге шампиона у рукомету и напуштање на полувремену.

најбоља издања

Либерец (ово је савршенство)

http://www.delije.net/av/fudbal/0607/0607_slovan_cz_1.wmv


најлепша шеталица икада




http://www.delije.net/galerija/06_07/0607_cz_liberec_9_spec.jpg

најлепша песма

http://www.delije.net/av/kosarka/0607/0607_cz_paok2.wmv


ЛОШЕ--МНОГО ЛОШЕ

толико људи а да толико блену

Звезда-милан

Корео је био фантазија на тој текми али превише индијанаца је покварило слику.

партизан-Звезда фудбал

најгори дерби што се навијања тиче

Када стављаш велике слике остави линк, немају сви брз нет као ти у Данској! КЛ

Од домаћих гостовања могу да се издвоје Чачак и Смедерево, било је масовно а и специфично због парола упућених управи која је правила грешке у корацима у том периоду...

Што се тиче иностранства, Либерец ће се дуго препричавати и памтити, надам се само као почетак масовних одлазака и сјајних издања Делија на ино гостовањима... И у Милану било дешавања, али штета што није могло да иде више људи...

Утакмице на Маракани су показале да се пре свега и дефинитивно добило на масовности... Коп ни једном није бројао испод 2500-3000 људи иако новински извештаји неретко тврде другачије... Наравно да је то са собом донело и неке проблеме, конкретно се то показало на већим утакмицама када добар део масе нема жељу да загрми и запева са онима који то раде као да им је последње... Милан и Либерец су конкретни примери тога, мада је на првенственим утакмицама то била ретка појава... Већи део првенства се добро певало, уносиле су се лагано нове песме, једна по једна и  наравно све су сјајно прихваћене... Свака утакмица је имала неки моменат за похвалу... Кореографије на две поменуте евро утакмице су много више рекле о нама самима него о томе шта је била порука и слика севера тог тренутка... Пркос, понос, знање и умеће су нас красили и тада а и на свим осталим утакмицама...

п.с. Полусезона је само у фудбалу и мисли се на фудбалска издања па без рукомета и баскета који се играју и још увек нема паузе...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Najlosije navijanje Zvezda-Paok........masa ljudiiii super atmosfera a navijanje krs.....svi su se na kraju smorili i samo je par puta zagrmelo....glupo je da sad ja tu nesto dajem svoj sud ali zar nije smor da devojke jace navijaju od muskaraca????

meni je bas bilo bez beze to navijanje

Онда ја нисам био на истој утакмици...
Навијање на Звезда - паок је било за сваку похвалу, једно од наших најбољих издања у Пиониру...

Ma daj....neznam moglo je to sve mnogo bolje,zar nije bilo bolje navijanje na realu???

Објасни му слађо :D  :megafon . И покушај ћирилицу да користиш на овом форуму...
Milka Casuals

Муњо јел вруће у сауни  :D

Слађо увек може боље...

А ја рекох да ово није прича о баскету и да баскет и рукомет нису ушли у паузу већ само фудбал, али изгледа су неки оглувели... А Слађо!!!!!????? Јел се чујемо!!!!?????

И дефинитивно ниси била на истој утакмици са свима нама...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Сезона за понос најкраће речено....али увек може и мора боље.

Quote from: "Red Star Forever"А ја рекох да ово није прича о баскету и да баскет и рукомет нису ушли у паузу већ само фудбал, али изгледа су неки оглувели... А Слађо!!!!!????? Јел се чујемо!!!!?????

И дефинитивно ниси била на истој утакмици са свима нама...

Немој да нам тераш женско са форума  :D  namigivanje Доста добра полусезана, по мени је обележена највише појављивањем новог Цд - а, и саммим тим тежњи да се што више форсирају наше оригиналне песме. Генерално, много више плусева него минуса за дешавања у протеклој полусезони.

Најбоља издања на страни- Смедерево, Чачак и наравно, Мокра Гора! Код куће стардандно добри на ''малим'' текмама... Коп стандардан 2000-2500 људи... Полако убачене нове песме... Оргиналне мелодије... Хуманитарне акције... Пароле које су погодиле тачно где треба (мислим на оне упућене управи)...

ЛОША, МНОГО ЛОША издања против милана (!) и либереца (наравно, не рачунам корео и неки 20-ак минута истих утакмица)... Састав људи на тим утакмицама и даље није на неком нивоу, на томе би требало порадити у будућности...

Мој предлог у вези горе поменутог је- едуковати људе, делити информаторе, натерати их да се информишу на било који начин, укључити што више људи у целу причу, свако може да допринесе на неки начин (графити, барјаци, заставе...)...

Помак је видљив, увек може боље и тиме се треба водити...

Ја бих упутила пар критика на рачун певања.
Песме - слажем се да треба имати што више сопствених песама (што потпуно наших, што обрада до сада необрађиваних на другим трибинама), али би требало наћи неку равнотежу.
Као прво, мислим да смо пред крај сувише убрзали са учењем нових песама (да не спомињем оно лудило када смо на једној утакмици учили две тешке песме - Нема дана и Звезда ми је све): Ја волим тебе лудо, Победа-жеља наша, Нема дана, Звезда ми је све, ова нова, стао ми мозак. Мислим да смо све научили за два, два и по месеца. Једноставно, по мени, то је пребрзо и пречесто. Знам да постоји жеља да имамо што више наших песама и то што пре, али ипак треба наћи одговарајући темпо. На пример, прве две се малтене и не певају (Победа - жеља наша се певала само једном). Треба да прође одређено време како би се песме примиле и то време треба испоштовати.
Као друго, то што желимо да имамо што више наших песама не значи да потпуно треба одбацити оне од раније. На пример, "Свуда грми около" се увек добро певала и песма је феноменална јер наше нове песме нису "ударничке" са изузетком "Још једна победа". Дакле, такви типови песама нам недостају и зато мислим да би требало да се певају. Такође, све ређе се пева "Нису нас сломиле". Дакле, чини ми се као да се под налетом нових песама заборављају и запостављају старе које су заиста добре.
Вођење навијања - ово се односи на једну особу (сви редовни ће знати на кога мислим :D ): микрофон не служи за показивање сопствених вокално солистичких могућности :D . Ако нешто мрзим код Италијана када гледам њихове утакмице, то је што се чују они што вичу у микрофон и то често гласније од трибине. Песму је потребно само повести, можда убацити неки стих (понекад, ако случајно зашкрипи), узвикнути "ајмо", "јаче", "још једном" итд.
И као последње - ја мрзим оне бомбе и волела бих када би престале да се бацају, али то је већ потпуно субјективно мишљење јер већина са којима сам ја на утакмици то воли, јебига.
..baklje gore, pesma cigana...

Морају да се бацају, јер када дођеш у 13 часова на текму, тада су људи већ помало уморни, тек су устали, трезне се од синоћ... Оне служе да пробуде успавалу масу.

Ове сезоне имали смо две јако упечатљиве и снажне кореографије. Милан и либерец. Никада до сад,бар за мене, ни једна кореографија од постојања Делија није имала тако снажну поруку и нису толико биле на месту као ове две. По томе је ова година нај напреднија од свих предходних.
Што се певања тиче. У последњих 10-15 година(за раније не знам јер нисам био редован) најбоље навијање наше трибине. И на милану(без обзира како то нама сада изгледало(ко не верује нека узме снимак са барселоне и све ће му бити јасно)),и на либрецу и на дербијима и на гостовањима. Код куће се уче нове-наше песме,избацује се плагијат,сада већ учимо да певамо. Рекао бих да је много добро што се учи толико песама јер их данас учимо како треба. Са пар хиљада људи,озвучењем,са људима који већ нешто знају о певању на трибини...још мало па ћемо све старе песме(које су досадиле и богу и народу) заменити новим песмама које ће бити префектно научене.
Гостовања су нам такође за похвалу ове године. Либерец,милано(са 10-ак виза из Србије),Мокра Гора,Смедерево,Ниш,НС...скоро свако гостовање је имало неку своју причу. Од болесног навијања у либерецу,преко акција у милану и нишу,па до шетње Српском земљом на Косову....
Бројност. Из сезоне у сезову све нас је више. Тако да и то можемо подвести као велики плус ове године. Једино можемо себи замерити на земуну и кули где нас је било мање него што би требало.
Све у свему јако добра сезона за нас,али....мора боље.

QuoteИ као последње - ја мрзим оне бомбе и волела бих када би престале да се бацају, али то је већ потпуно субјективно мишљење јер већина са којима сам ја на утакмици то воли, јебига.
Ок, ценим мишљење али тај топовски удар баш дигне трибину и цео стадион грми!


Quote...још мало па ћемо све старе песме(које су досадиле и богу и народу) заменити новим песмама које ће бити префектно научене.
Зашто мислиш да су старе песме досадне и да сметају људима?Мислим да требамо комбиновати нове и старе...

А најбоље гостовање, у СД и у НС, барем мени...
А на Мари протиф Офке...
Тврд је орах воћка чудновата,
не сломи га, ал' зубе поломи!