Au oni zabari,klosari a tek onaj slepi sa pistaljkom...

Ko je bio u mogućnosti da prati utakmice SP preko HRT mogao se do suza smijati njihovim provalama. Evo samo nekoliko koje sam zapamtio:

"Opet Tomas! Pa dobro, šta radi s tom rukom?" (Igor Štimac, Hrvatska-Australija 2:2)

"Ćeći, evo jedne zagonetke: kako je Ilija Petković pozvao sina, to je htio i Rikardo La Volpe, pa je to uradio preko ćerke. Šta misliš kako?
Pa, mmm...
Pozvao je zeta!
Pa, da, to sam baš mislio da kažem!" (Željko Vela i Srećko Bogdan, Argentina-Meksiko 2:1)

"Nedved, sva sreća po Čehe, ima obe noge.
Šta, jel ostali imaju samo po jednu?
Znaš ti dobro šta sam ja htio reći.
Aha, ja reko ovo neki paraolimpijci" (Željko Vela i Srećko Bogdan, Češka-Italija 0:2)

"Pršo pada i ... penal! Da, da, da, da, da ....
Srna ili Kavaguči. Srna ... Ne, ne, ne, ne, ne ..." (Božo Sušec, Hrvatska-Japan 0:0)

"Nadam se da je Ilija Petković obezbijedio dovoljne količine aspirina, jer trebaće njegovi igrači da to svare." (Željko Vela, Argentina-SCG 6:0)

"Kežman pravi faul i to je karton .... Crveni? Ja mislio biće žuti. Šta vi kažete Ćiro?
Rekao sam na poćetku i reći ću opet: ovaj sudac je ćist papak. Ćist antitalent za nogomet. Da nije Talijan ne bi nikad sudio na SP." (Željko Vela i Ćiro Blažević, Argentina-SCG 6:0)

"Sreća pa nas je dvojica.
Da, jedan zna čitati, drugi pisati." (Željko Vela i Srećko Bogdan, Italija-SAD 1:1)

"Mislim da će sad utakmica ući u mirniji period i neće biti tako žustro.
Šta si reko? Pazi ovo, nakon 63 sekunde u drugom dijelu crveni za Amerikanca Poupa. Loše prognoziraš ..." (Željko Vela i Srećko Bogdan, Italija-SAD 1:1)

"I kakva greška Nedveda ...
Dobro je mislio.
Nije, jer je udario baš napamet.
Mislio sam nešto da kažem, ali neću.
Nemoj." (Željko Vela i Srećko Bogdan, Češka-Italija)

"Al ste mi ga uvalili za prvi put" (Mila Horvat :jebanje , emisija Goleo)

"Šta bi vaša rekla da vas zagrlim ovako?
Izbacila bi me iz kuće.
Nema veze, znate gdje uvijek možete doći." (Mila Horvat i bivši fudbaler Jurčević, emisija Goleo)ž

"Pogledajte Eriksona. Skroz nezainteresovan, odsutan. Možda misli koju sad tajnicu u FA da povali ..." Ivan Blažičko, Engleska-Ekvador 1:0

"Pogledaj molim te, Igore. Šta kažeš?
Čisti penal!
I to treći nedosuđeni. Gospodine Ruiz, ko li je vas poslao ovamo?" (Boćo Sušec i Igor Štimac, Holandija-Obala Slonovače 2:1)

"Evo tog Koromana. Opa ... Ispadoše dvojica. Ko da kaže, kad sam već tu da pokažem šta znam." (Željko Vela, Holandija-SCG 1:0)

"Dujković kaže da će "crne zvijezde" daleko dogurati. Nešto tu smrdi, zar on nije branio za crvene zvijezde ...?" Tomislav Cvitković, emisija Goleo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl



Meni iskljuce tokom meca, pa mogu da vidim samo tu emisiju goleo. Emisija im je bolja od nase za klasu.

Izgleda da i braca gauchosi imaju svoga Sestka... :o
:finger  :sampion

Kako stoje stvari Nemci ce u finale s obzirom da idu na Italiju u polufinalu.

Moguce da cemo gledati reprizu finala od pre 4 godine, Brazil-Nemacka.

Nadam se da ste ostali do samog kraja utakmice GER-ARG,pa da vidite kako Schweinsteiger dobija od omalenig gancija pesnaju po leđima i glavi...ja bi potegao i klupu za rezervne igrače-pa da vidiš kako puca kičma.
Meni je lično žao argentinaca,prvo-zato što od trenutka kad su dali gol sudija je počeo da navlači za domaćina,a kao drugo ovi nemci su balvani i go kurac od ekipe (a i pojedinačno) i da ne igraju kući,ispali bi još u grupi.
A Italija,po dobrom starom običaju,jedva kroz grupu-pa onda do finala.
Mislim da će Italija igrati u finalu sa Brazilom :sampion ili Portugalijom.
GER-ITA 1:2(0:2)

Portugal u finalu, mada bi teško mogli pobediti Brazil, ali verujem da je moguće :D

Slabo se video sam fajt na kraju. Izgleda da su Hajnce i Birhof bili najžešći, a vidio sam čini mi se Maksi Rodrigeza kako u skoku udara nekog švabu ...
Volio bih da to vidim baš šta se desilo, ali debilni režiser neće da prikazuje ...



Quote from: "Mikelandjelo"ali debilni režiser neće da prikazuje ...

Upravo to. Sve zanimljive momente (tuce, uletanje na teren, carke) ne prikazuju nego okrecu kameru negde drugde.
Sta da se ocekuje kada je moto prvenstva "time for new friends"

Dva dana pre svetskog stavim na Francusku 20 evropljana, mislim nije ih htelo proslo svetsko pa ce valjda ovo. Nadam se da ce da osvoje, jer navijam za njih a, i dao sam pare. Neko je rekao na forumu pre svetskog da Brazil nece biti prvak, to sam i mislio, ali nisam hteo to da potvrdim da ne ureknem. Lose su igrali. Ronaldinjo izgleda se izduvao tokom sezone u Barsi, pa sada nije mogao.

Quote from: "archer"Dva dana pre svetskog stavim na Francusku 20 evropljana, mislim nije ih htelo proslo svetsko pa ce valjda ovo. Nadam se da ce da osvoje, jer navijam za njih a, i dao sam pare. Neko je rekao na forumu pre svetskog da Brazil nece biti prvak, to sam i mislio, ali nisam hteo to da potvrdim da ne ureknem. Lose su igrali. Ronaldinjo izgleda se izduvao tokom sezone u Barsi, pa sada nije mogao.
Brate koji si srecnik ne verujem
b]Дај Боже да се Срби сложе![/b]

Quote from: "berbat"
Quote from: "archer"Dva dana pre svetskog stavim na Francusku 20 evropljana, mislim nije ih htelo proslo svetsko pa ce valjda ovo. Nadam se da ce da osvoje, jer navijam za njih a, i dao sam pare. Neko je rekao na forumu pre svetskog da Brazil nece biti prvak, to sam i mislio, ali nisam hteo to da potvrdim da ne ureknem. Lose su igrali. Ronaldinjo izgleda se izduvao tokom sezone u Barsi, pa sada nije mogao.
Brate koji si srecnik ne verujem
Pa nisu jos francuzi osvojili SP, polako. Mada da su favoriti  -  nema sumnje.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quote from: "Verbal Kint"Necu nista o Srbiji da pisem jer sam pristrastan i ostrascen (mislim da imamo budalu od trenera, a voleo bih ipak da se pokaze da gresim)..ali ja predvidjam za ovo prvenstvo tezak krah Brazila. Sve ide na to...Isfolirani su, od priprema su napravili lakrdiju, svi se ostre na njih, osim toga, nekako mi nije u skladu sa trendovima fudbala da jedna repka uzme 'dve za redom i cetri za redom finala'...Mislim da ce da se pozdrave pre polufinala sa prvenstvom. Pre svega ocekujem sramotu od fudbala od onog krmka nafuranog koji je proslo prvenstvo maznuo na svezinu...

Jbt....Ela pogodi ovaj Verbal...takva pijanica a tako da pogodi namigivanje  :finger
..кажу да причам много...

Ti si moj idol.  :sampion

Ljudi, svetsko prvenstvo je gotovo, sad se igra evropsko. Volio bih finale Nemačka-Francuska. Al bi tu bilo krljanja. A onaj matori Zidan je igrao ko nikad. Jebao je celi vezni red karioka u po šupka.



Prognozirao sam polufinale Engleska-Francuska... Francuska dobila kao sto sam ocekivao... ali sam se razocarao kako jebeni Englezi nikad nikog nemogu da dobiju na penale! Njih jako dugo trese ovaj maler sa penalima. Ovako mi je mrsko sto je Portugal usao u polufinale, nadam se da ce izgubiti od Francuske, ne bi li imali sto losiji plasman, ipak je Srbija sa njima u kvalifikacionoj grupi, te bi nasi novinari mogli da uzdignu Portugal do nebesa kako su nenadjebivi...

Samo da Svabe ne uzmu mondijal, a ni Zabari, i jedni i drugi su mi odvratni.

Gotivno finale bi bilo Italija-Francuska. Znam da se neki nece sloziti ali mislim da bi to bilo dobro finale jer ako udje Nemacka, bice tesko dobiti ih, a sigurno niko ne zeli da domacin Nemacka bude prvak sveta.

Mamma mia :sampion
А тек мртви Немци :D
Одлична утакмица,са навлачењем на страну домаћина...
Ова утакмица ме је подсетила на финале 1982,нема шта жабари су аспирин за балване.

Прижељкујем циганско финале,Италија-Португал,па да победи намазанији.

africki kup nacija je od ovoga zanimljiviji 18 puta.
necu ni da gleadm polufinale

Bila je dobra tekma. Jedna od boljih na SP. A golovi su baš moćni, ej, u 118 minuta ne primiti nijedan, a u zadnje dve dva komada ... :lol:
Nadam se da će u finalu igrati žabari i petlovi.



Канаваро-човек за сва времена,Липи најбољи тренер последње декаде и Италија на крову света-Забахудин Зидан одлази на сметлиште историје.
Дакле,прави Италијани против загорелих Француза на пенале до четврте титуле.

Живели