Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Ultra klan

41
Quote from: "misfits-gate7"some from germany with ultraklan
we start our trip on sunday for monaco
Also some of our crew will travel to monako namigivanje !

Red & white family!
42
Северна трибина / Re: Rukomet, LS...
October 07, 2004, 12:45:44 PM
Quote from: "munja"
Quote from: "Nesha_cb"dolaze sa 200 navijaca, mislim da je to povod da dodjemo u sto vecem broju i da pokazemo ko smo i sta smo...

Da se razumemo namigivanje , ti navijaci su obicni simpatizeri ;pljuga , koji bodre i vole svoj klub znaci nikakav ULTRA fazon   , da se ne bi neko previse lozio  :boks  :finger . S obzirom na to kako im se zove klub gotive i ;pivo  :flasa  :D

Ja mislim da je to sto Zvezda posle dugog vremena igra u LS dovoljan izazov i povod za dolazak u sto vecem broju, a takodje u goste dolazi aktuelni sampion Evrope.
Slazem se sa munjom sto se tice tih navijaca, simpatizeri 100%, turisti i matorani sa zenama u dresovima.. Kada je Badel sredinom 90-ih gostovao u Celju, okupili su se svi zivo iz celja (nevezano za navijace) spremni na sibanje sa BBB (koji su nekoliko puta navratili), tako da je tada bilo nekoliko interesantih okrsaja..
43
Poznato je da sto se zastava tice kod olimpiakosovih pored glavnih kaci se milion manje ili totalno nepoznatih, fan klubova.. Posto je Olimpiakos najomiljeniji klub sa najvise navijaca u grckoj, stadioni prilicno popunjeni gde jos uvek svako ko zeli moze da donese svoju zastavu i istu okaci na ogradu, samim time brdo indijanaca/simpatizera donosi svoje transparente koje je najlakse izotimati..
Slicno je bilo i kod nas krajem osamdesetih kada su padali kilometarske zastave simpatizera ili ocajno organizovanih grupa iz razlicitih gradova..
O tome se radi
44
Времеплов / Lester : Zvezda
September 29, 2004, 05:51:35 PM
Kao sto se na snimcima vidi, (oba iz Beca) jedna grupa cigana je uletela do tog paba, par engleza koji stoje napolju bivaju prebijenih i jedan isprzen, koji se ubrzo povlace u kafic gde je bio ostatak njihove grupe, torcha zavrsava u pub-u, kao stolice i sl.. Drugi snimak je u centru beca, gde je bilo sitnijeg prozivanja sa grupom engleza, skida im se zastava, sledi kraca sorka, pali se torcha i ubrzo se sve zavrsava.. Jedan mali deo desavanja tog dana u becu.
45
Времеплов / Lester : Zvezda
September 28, 2004, 01:08:59 PM
U Lester sam stigao dan pred utakmicom, gradic odprilike velicine Novog sada, blejaza ceo dan, po gradu uglavnom tada setali novinari pristigli iz Srbije, koji su me ugostili tu noc.. Narednog dana ekipa se popunjava sa Svajcarcima, Parizanima i Holandjanima.. Oko podneva stizu duckhuntersi njih 15-ak kao sto je londonac vec gore pomenuo, mada je u tim trenutcima ceo Lester bio crveno beo, bukvalno na svakih 10-20 metara grupe cigana od 3-15 ljudi.. Srpska drustva po engleskoj su pokupovali 1000 karata.. Ekipe pristigle iz beograda vozikali su po obliznjim gradovima tako da su u Lester stigli pola sata pred pocetkom utakmice.. Nereda po gradu nije bilo, obisao se pab baby squad-a, tu je palo prozivanje, dok su oni to nemo posmatrali. Posto je bio radni dan, Lesterovi navijaci su se pojavili tek negde posle 17:00, ali uglavnom simpatizeri, crveno-bela boja i dalje dominirala gradom.. Polako smo krenuli prema stadionu i tu, uz sljivu i .. iscekicali beogradsku ekipu, kad su pristigli, pojavilo se masa engleza koji su stizali na tekmu, osim prozivanja i sitnijeg gurkanja sa pandurima nista se nije desilo.. Na stadionu sa nase strane pale se torche i fantastican gol Acimovica u 40 i nekoj sekundi.. Doslo je do kraceg nabadanja sa stjuartima, drotovi odvode jednog klinca sa maramom FSJ (koji je bio jedini u celom kopu sa jugoslovenskim obilezjem, za razliku od Beca). Navijanje mnogo doboro sa nase strane parira se do jaja celome stadionu, mada me je prilicno nerviralo da smo pola tekme navijali na engleskom (titlovano), tako da je "We love you Red star" zvucalo veoma identicno sa "We love you Leicester" (Lestr), tako da sam i sam jedva provalio kad sam odgledao snimak tekme ko tacno navija.. Posle tekme, paljba chiku, tj. na aerodrom, mada dolazi do frke kada su momcima iz holandije odvezli kola parkirana kod stadiona koji su trebali da nas odbace do aerodroma.. Tako da smo se jos narednih 3-4 sata smarali oko toga.. Sve u svemu do jaja gostovanje..
Povratnu sam odgledao samo drugo poluvreme zbog guzve na putu (valjda neke saobracajke) gde smo se zadrzali sat i po vremena.. U becu je bilo mnogo tuca, jedna od boljih (ako ne i najbolja) se je odigravala u podzemnoj gde su mnogobrojni englezi (navodno njihov Baby squad) napali nekolicinu nasih, nije bilo bezanije nasi su se iako brojcano slabiji do jaja drzali, peglanje je bilo nikad jache.. Uglavnom par starijih likova iz Bgd-a i nekoliko Cigana iz dijaspore. Bilo je jos mnogo jurnjave za njihovih navijacima oko stadiona. I to gostovanje bi moglo biti jedno od boljih ali kao sto sam rekao zakasnio sam pola tekme, pravo da vam kazem drago mi je zbog toga jer sam i ovako poludeo kada sam video sve te jugonostalgicare u gorbarskim dresovima i sl. kao skandiraju promasenim ideologijama.. Mada se i neki od njih nisu najbolje proveli zbog toga..
46
Северна трибина / Gostovanje u Holandiji
August 28, 2004, 07:59:14 PM
Quote from: "Djape_BBrdo"Ma slika ne valja nista.Radza ocigledno nije bio upoznat sa detaljima.Lepo pise da su odjednom svi skocili na DESNU stranu aviona  :rofl ,a oni na slici stoje na levom krilu.Ovde neko laze  :lol: .
Pozz
:nene Zavisi sa koje strane aviona gledas..
47
Времеплов / Mesh - ZVEZDA
August 03, 2004, 04:03:06 PM
Quote from: "Mauzer Casuals"Ultra Klan,Koliko me pamcenje sluzi ti si tu bio sa Buckom Svajcarcem? :ruke
Da steta sto je taj huligan prestao sa karijerom i posvetio se porodnicnom zivotu.. Kad se setim kako se lik sibao sa svojih sto i kusur kila, huligancina retko vidjena na prostorima Evrope i sveta.. Radi kao bodyguard u nekoj firmi koja obezbedjuje politicare, to je poslednje sto sam cuo od njega ali zvezda mu je i dalje u srcu, tako da se nadamo njegovom skorom povratku na tribine, sa njegovim podmladkom, za koje i ne smem da pomislim sta ce biti ako budu makar 1% licili na Bucu. U svakom slucaju taj lik je bio i ostao legenda Zvezdinog severa.. Posto znam da ste bili takodje na bezbroj tekmi zajedno, mogao bi da napises koju od njegovih nezaboravnih avantura, sibanja, i sl.. Interesantna je prica kako je sa malobrojnom ekipom Portsmountovim navijacima u tuci sa shefildovim BBC-om oteo njihovu zastavu, i naterao ih sve da klicu Srbiji..
48
Северна трибина / Young Boys - Zvezda
July 29, 2004, 07:55:19 AM
Quote from: "Srpski_Playboy_Delija"
Quote from: "UK_Nikola"Od koje bitke imas snimak????? Ono izpred stadiona?

Kizo Ultraklan se pokazao danas... namigivanje

me ne bre... obo pre utakmice!! sta pokazao ultraklan?? pa to sramota.... delija deliju tuko!!!  :(
Za mnoge "medjusobne" incidente i nezeljene stvari koje se desavaju kod nas na tribini ponajmanje smo mi (organizovane grupe navijaca) krivi i da nas nije bilo juce na stadionu ko zna kakve scene bi se odvijale.. Sa tim tucama sto su se na tribini desavale nasa grupa nema veze, jer smo zakasnili nekih 5-10 minuta pocetka tekme ali po onome sto sam cuo iz kojih razloga je dolazilo do tuce podrzavam akciju "sablje" severa, ciscenja tribine i nepostovanja nekih osnovnih stvari.. Srpski plejboj ti nemas veze sa navijackim svetom, na forum si dosao jer ti zvezda igra kod kuce, mozda ako budes pratio nesto duze ovaj ili druge forume shvatices da smo mi uvek tu a vi  jednom ili dva puta u zivotu, oni koji su se sibali na tribini sibali su se iz nekih razloga, sad dal je to bio dres partizana, nepostojece jugoslavije, nepostovanja osnovnih stvari ili dr..
49
Времеплов / Mesh - ZVEZDA
July 11, 2004, 11:35:45 AM
Na tu tekmu u Veroni doslo je sa strane jos 5 svajcaraca i 8 iz slovenije, posto je hala bila rasprodata, ostali smo napolju.. Ostao je i Tima koji je rekao ako vi necete uci necu ni ja, naravno svi smo usli uz neke "cudne kombinacije".. Tuca je bila do jaja, Navijanje takodje... Najludje je bilo videti reakciju zabara na nashe "Vatikan, Vatikan, vai fan culo!".. Do jaja gostovanje..
51
Северна трибина / SCG-Hrvatska
May 31, 2004, 12:41:45 PM
Pa moram da priznam.. vi ste nam idoli..
52
Северна трибина / SCG-Hrvatska
May 30, 2004, 08:48:45 PM
Debilcino da ti objasnim najosnovnije stvari, vi ste nama nebitni kao i oni grobarcici.. To je jedan od razloga da nepratimo repku, nikada ne bi mog'o da bodrim grobare, Za mene je Zvezda - Srbija, tako razmisljaju i vecina iz nase grupe, pobeda Zvezde je jedina stvar koja znaci nesto, sve ostalo su sitnice. Da smo hteli mogli smo da vas rasformiramo ili barem one gastose vase "organizovane", imali smo planove, znali smo sve gde se okupljate, sta i kako ali kao sto sam rekao toliko ste nebitni da i niko nije bio nesto zainteresovan..
QuotePodrzite hrvatsku mladu reprezentaciju na EP 2004 u Njemackoj
Termin: 27.05.2004
Utakmica: Hrvatska - Srbija i Crna Gora

Mjesto: Oberhausen

Cjena: Put iz Stuttgarta (Cafe Topas) i ulaznica za samo 45
53
Северна трибина / LJubljana 24.01.2004
March 24, 2004, 02:24:56 PM
Nikola takvo zlo je zabranjeno da se kaci na net.. Ko vidi nindzin obraz umrece u najstrasnijim mukama.. Em su svi ogromni pa ne mogu da stanu na fotku, a da o godinama ne pricamo.. Zna Jezgra..
54
Северна трибина / LJubljana 24.01.2004
March 24, 2004, 02:14:35 PM
Kao sto sam rekao nije ljudima bila frka sa vama nego je i Torcida bila tada tu a to je bato mnogo zajbano.. A to koliko dizes u nebesa da ste stariji hvala bogu samim time ste blizi smrti, tako da posle toga nase vreme dolazi :D nas sedamnajsto godisnjaka.. Ali imam osecaj da i tada ce te imati mnogo jacu ekipu od svih (osim torcide naravno - Respekt) .. A mogu i nasi klinci da vam pomognu u buduce oko tih koreografija.. Usput jeste li ono slavili 13 ili 18 godina nisam nesto provalio po koreograviji..
Koja si ti iskompleksirana moroncina, puff.. Svakim postom sve vise dokazujes..

Pored splita lesevi gore,
da li se bar jedan zove,
tomas bauer, tomas bauer..

Ah da i zbogom T. Ljakse (u prevodu)! :finger
55
Северна трибина / LJubljana 24.01.2004
March 23, 2004, 11:04:50 PM
Ma sve u svemu Torcida je mnogo jacha od BBB-a :finger
56
Пивница / Obracuni na Kosovu!!!
March 19, 2004, 05:53:49 AM
Quote from: "capocrimi"? ?? ??? ?? ???? ????? ??? ???? ?????.....????? ?? ??? ????? ???? ????....
Sloba nas je u ovo  uvalio,.. Rat na kosovu je poceo mnogo ranije nego sto su to mediji prikazivali,.. Bio sam na kosovu tada.. I bilo je zestokih okrsaja sa siptarima, dok su nashi panduri dobili zabranu IZ VRHA (!) o upotrebi vatrenog oruzija.. Ovo su sve informacije iz prve ruke.. Na to su predstavnici SPS-a iz Kosova otisli kod tog slobe, koji je bio detaljno upoznat sa svim okrsajima, cak je iznabrajao sela gde su se siptari digli.. Ali sve sto im je rekao bilo je Znamo mi dobro sta se sve desava, samo prepustite sve to nama i ne brinite. I ovo je informacija iz prve ruke posto je jedan od tih (bivsih SPS-ovca bio jedan moj rodjak).. I prepustili su.. To je bilo cini mi se oko leta 98. RTS kao i ni jedna televizijska stanica nije objavljivala nista od toga jer su rekli da se bore na taj nacin protiv siptarskog terorizma tipa kao Englezi protiv IRE jer kada nisu imali publiciteta nista nisu postigli bombaskim napadima.. Ali siptari nisu IRA, niti se radi o necem tome slicnom.. Tada su sipci gresku napravili jer su posle okupiranja par sela oko peci u blizini Belog polja napali kasarnu.. I vojska je tu morala da reaguje.. Naravno kasnije nato je na svaki nacin zeleo da udje na kosovo, dajuci Srbima dve mogucnosti da potpisu i odobre ulazak Nata na kosovo ili da nas bombarduju dok ne potpisemo.. Sta se desilo svi znamo, sto je najtuznije Sloba je ocigledno neke ubedio da je to bila pobeda srpskog naroda (secate li se), o kakvoj pobedi se radi kao srbinu sa Kosova nije mi ni dan danas jasno!!   Da rascitimo neku stvar, trazenje idealizma u nekim vodjama je za nas nepotrebno.. Pravoslavna crkva je bila jedina koja je ostala na kosovu uz srpski narod.
57
Пивница / Obracuni na Kosovu!!!
March 18, 2004, 12:04:30 AM
Sta nasi politicari glume, pizda im materina.. Pa jesu li oni normalni..

Porodica Sa
58
Северна трибина / ?????? - ????
March 07, 2004, 11:10:58 PM
Quote from: "Djole"Bakljada je do jaja!!!Strava video,samo,majku mu,nikako da provalim koja je pesma u pitanju... :bes
Iz kopa pesma ori se
sa naseg severa..
59
Северна трибина / F4 u ZG!
February 03, 2004, 01:47:26 PM
Quote from: "JEZGRA"A istina ima nas negdje kao UF, jedino su oni duhovitiji, nama nikad ne bi palo na pamet ono: VA
60
Северна трибина / F4 u ZG!
February 01, 2004, 03:13:00 AM
Quote from: "DELIJA_KNN".. da odgovorim na ovu gore konstataciju

da napunila se sala kad se igralo sa hrvatima, al to je samo protiv cibone i donekle splita, a sta je sa ostalim takmicama, gdje se igra protiv Sirkog, Krke, i ostalih jadnih timova.  Ja mislim da bi prosjek gledaoca bio DALEKOOOO veci da se igrala nasa liga, Osim derbija tu su utakmice protiv Vose, Buducnosti, Hemofarma, i FMP-a  koje imaju daleko vecu posjetu od utakmica protiv gore navedenih timova.  Sto znaci samo zato sto protiv Cibone nam je hala puna,  neki misli da je profitabilnija liga...... NIJE   :nene
Slazem se sa svim, kao sto svi mogu primetiti i kvalitet u celini je iznad Slovenackog i Hrvatskog basketa.
Jeste profitabilna, ne znam da li sam to vec pomenuo ali sagadin (jedan od glavnih organizatora te lige (SIDRO company)) je i sam izjavio da oni posluju najvise zbog Zvezde sa plusom dok u prvoj godini kada je samo Buducnost igrala ta liga je bila neinteresantna publici tako da su tu godinu zavrsili sa minusom tacnije organizatori te lige. i to je to,