Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Eribo

121
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 15, 2007, 07:59:19 PM
Тијанићу дабогда те земља прогутала !!!!!!!!!! :vesala  :utoka  :megafon

Дали смо ми у иностранству шугави ?????????????   :bes  :bes  :bes
122
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
May 06, 2007, 09:05:12 PM
Уз то куп утакмица се игра у уторак 15.5. !
123
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 28, 2007, 10:15:02 PM
Quote from: "Mikelandjelo"СЦ пише да Грасхоперс враћа Аилтона Звезди ... Зна ли неко нешто више?

Лоше стоје на табели, Аилтон не игра добро (прима првелику плату). Уз то је Гасхоперс у економским проблемима. Прошло руководство, које је и довело Аилтона, је рспуштено ради тога.
124
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 23, 2007, 02:23:27 PM
Јесте да је овај систем "досадан" тако што се у задњих 10 кола састајемо са "једним, те истим екипама". Нико не може да каже да није занимљивији од прошлог.
Нормално, као исве друге ствари и ово има своје "за и против".

Ако "неко"  жели да наше првенство буде регуларније него сада треба забранити позајмљиванје играча у суперлиги, тј. међусобно пзајмљивање...........
125
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 17, 2007, 03:02:28 PM
Капије стадиона се отварају у 16 часова, а саобраћај у околини ће највероватније бити затворен око сат времена раније. Треба рећи и да је служба за одржавање стадиона успела да постави око 2.500 нових столица на место поломљених приликом претходног дербија.


Ово стварно не схватам. Зашто се стављају нове столице када ће гамад на југу да их поломи ??!!!
Ако осигурање све то покрива, опет смо ми на губитку, јер ваљда премије иду "горе"...........  :jebanje луд збуњеног.......
126
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 13, 2007, 10:35:05 PM
Quote from: "Бока"


Можда сам само параниочан...

Можда и ниси...........
Он је мени сав "мутан". Хачиан на који је дошао у клуб, никада није одиграо добро, игра у финалу купа против Железника, уз то продужењ :o уговора  (после ове сезоне има још 2 год уговора).
Неко много за*ебан стоји иза њега.........

Бар је то моје мишљење .............
127
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 12, 2007, 10:11:42 PM
Дај људи мало о'ладите............знање и искуство се стичу кроз цео живот, а не за 2-3 недеље.
Знање је такођер релативан појам. Јер колико год био паметан (или глуп) увек ће се наћи паметнији (или глупљи) од те дате особе.

Као да је Зенга имао неко искуство.......није. Имао је добар приступ и одговоран однос према послу који је радио. То има и Бошко, уз то сто је Звездаш у крви, што је ОК,а по мени мало ирелевантно.
128
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 12, 2007, 04:02:41 PM
Quote from: "Igor_RS"
Quote from: "UrbanBaby":)


СВАКА ЧАСТ.
Нема неко знање, али је прави звездаш, за сваки респект.

Игоре_РС.....по чему си закључио да Бошко нема знање ????
129
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 10, 2007, 11:01:22 PM
Неки од нас су вероватно вечерас гледали Манчестер-Рома. Према томе желео бих да повучем неке паралеле с тога меча на меч Звезда-пакистан. Нормално, не у квалитетеу, јер би то изгледало само смешно. Паралеле на психлошком плану.

У првом мечу М.утд-Рома, је Рома надиграла Енглезе од а до ш.
Манчестер се враца кући, и "пуца" од Портсмоута. Грешке у одбрани, грешке голмана и недостатак квалитетних завршница тј. голова, све је то утицало на њихову психу. Пред реванш меч са Ромом тј. и пре њега (М.утд. остаје без важних карика у тиму (Видић, Саха, Сколс, Евра-иако је овај усао у другом делу, није био у првој постави ). Сви дају веће шансе Роми, сто је разумљиво. Нико није рачуно на следеће. Да ће ови с што су остали да изгоре на терену, играју директно, врше пресинг (веома познато за Енглеску и Скандинавију) на штоперима пре него што приме лопту, у почетној фази. И када је пао 1. и 2. гол, нису стајали.........и све тако док се нису зауставили на 7-1.
Самим тиме "згрнули" шлепер самопоуздања за наставак сезоне.


Да се вратим нама.

У првом мечу, хтели ми то или не,  нас је пакистан одувао с терена. (Слично Роми у Риму).  Јесте да је између овог меча и сутрашњег просло биђе од једне седмице и да према томе није подпуно исто случају Рома-Манчестер.
Ми губимо код куће од Бежаније, делимично несрећно, ја бих реако. При томе, остајемо без висе "важних" играча. Примамо голове после грешака голмана, одбране и не реализујемо наше шансе (као и Манчестер против Портсмоута). "Нико" не верује да ће мо да надиграмо пакистан.


Баш то што "нико" не верује да ће да их надиграмо треба изкористити до максимума. Све калкулације и те "џиџа-миџе" оставити сутра по страни. Играти директно и стално као да је резултат 0-0.
Изгинути на тарену, не упуштати се ни укакве чарке с противничким играчима. Сву енергију усмерити ка једној стваји, а то је добра игра и победа.

П.С. Јесте има и неких ствари где се уопште немогу повући паралеле. Квалитете сам већ спомену, чињеница да ми тренере мењамо као гаће на супрот Манчестеру који има истог тренера задњих 20 год.. Да су оно професионални "до вргова ноката на прстима", а ми.......хм...........не знам ни шта смо. Све то неиде у прилог нама. Али ми сутра не играмо ЛШ против Роме веч Суперлигу против пакистана.

П.С.С. Ако наши хоће да играју 4-5-1 са три офанзивна на средини, опет нека погледају вечерашчу утакмицу М.утд.-Рома. Како се места мечају  и како се та формација игра.
130
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
April 10, 2007, 05:20:24 PM
Quote from: "UrbanBaby"Јел зна неко да ми каже који голмани су остали у Звезди осим Ранђе?

Бановић и Радовојевић. Уз њих имамо још Павловића (мислим да се тако презива), који је бијо на више припрема, из јуниорског погона. Бајковић је позајмљен Смедереву (ако га се нису одрекли).

Мене занима Милош Стојчев. Дали је он посуђен Бежанији или су се и њега одрекли ?????? (ако јесу, *ебем их глупава)
131
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 19, 2007, 03:01:32 PM
Мене лично у опште више не занима ко ће да нам буде тренер. Тј. дали је странац, наш, "господин" или "сељак", дали је био у финалу ЛШ или је цео живот провео у "малом мокром лугу", јер сам се доста пута опекао прејудицирањем (као и многи други). Какви су и какве ће резове да постижу. (задњи је био Бајевић).

Сто пута смо мислили "е сада", и накрају куртон. Зато од када је Бајевић напустио Звезду (буквално), ћу да судим по игри после  месец дана и резултатима после 3. (У нашој лиги рокови не могу бити души)
132
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 16, 2007, 11:25:09 PM
Quote from: "Mikelandjelo"Драган Стојковић има пуне руке посла око довођења новог шефа струке на Маракану. Очигледно је, пак, да су многа велика имена заинтересована за долазак на Звездину клупу.

Кренуло се од Илије Петковића. Највероватније је отпао, јер се Пикси боји да Звезда не прими шест комада у следећем дербију, а можда још више и највероватнијег новог појачања, супер-аса српског фудбала, Душана Петковића.

Следећи на листи жеља био је Хозе Антонио Камачо. Човек је одмах ладно одбио, уплашивши се да негде у холу не сретне Драгана Џајића, због чијих дриблинга и дан-данас не може да спава.

Помињао се и вечити Звездин "младожења", Руд Гулит. Човек просто једва чека да седне за клупу неког српског "премијерлигаша", али нажалост му нико не да. Хтео је једно време и да буде селектор репрезентације Србије, али опет није успео. Због тога је одлучио да више нипошто не игра лото, јер какве су му шансе да добије???

"Долазио" је на Мару и Кристијан Карембе. Мислио је да ће због дред-локни, које је Гулит давно обријао, имати предност. Имао је, у односу на Гулита, истина. Али се Снежана уплашила да ће Адријана Карембе да својим дугим ногама и вондербра грудима да заведе блудног Звездиног председника, па је и тај трансфер пропао.

Хоће у Љутице Богдана и Марко Тардели. Вели човек, саветник сам у екипи која је дисквалификована у нижи ранг због штели, ваљда не може горе. Кад је могао Зенга, што не би могао и ја.

Валтер још увек брани Звезду. Поручује човек да је најјачи од свију и да баш хоће да се врати, али му нешто жена не да. Да иде у БГ, не оно друго. А можда и то. Ипак, тврди како Тардели нема појма (чудног ли чуда), да утврди пазар, јер можда Ралука и попусти, пошто јој се сада гади и Дубаи.

Михајловић отпада зато што би отерао немачке и аустријске спонзоре, јер човек "мрзи Немце, још откад је гледао партизанске филмове", док Југовићу у прилог не иде то што и њему командује супруга, којој се не иде из Беча.

Сада стиже Ектор Купер? Човек-губитник, не само да ће изгубити титулу и куп, него и оба преостала дербија, али за очекивати је да се дође до финала купа УЕФА којег би опет наравно изгубили голом неког голмана у 94.минуту.

Треба ли напоменути да су без посла велемајстори српске струке, Стане Караси, Миша Косановић, Чеда Ђоинчевић ...

А пошто на лето без посла остају Капело, Мурињо и Рајкард, ето могућих Звездиних тренера ...

За најтиражнији лист Горњих Кладара,
извештава Микеланђело ...  ;pljuga

КАПА ДОЛЕ "МИКЕЛ-е" !!!!!!!!!
Ово је најбољи чланак који сам прочитао у задње 2 године.

*ебо блиц и новости и сву нашу штампу. Тј. они овако пишу......само што из једначине (не једначине) избаце хумор.

Овај текст Микеланђела показује колико се може  веровати њиховим "провереним информациајам" и "поузданим изворима" !!!!
133
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 10, 2007, 05:27:10 PM
Не би ме уопште зачудило да се Муслин врати на нашу клупу.
Шта год ми мислили о њему, он је увек при својим долазцима од "гована правио питу" и "вадио усијано кестење из ватре"
:zbunjen ???!!
134
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
March 10, 2007, 04:54:02 PM
Кофер и пали Грчка  :vozac ........нема овде више шта да се чека...........ѕа 4 утакмице смо сишли са 14 на 6 бодова предности :batine. Уз то од када је Баја дошао нисмо одиграли минут фудбала, како бог заповеда !!!!!
135
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 26, 2007, 02:35:01 PM
Ја мислим да Бајевић мора да одступи од ове формације 4-2-3-1 пошто нити имамо одбрану , нити везни ред, а о нападу да и не говоримо. Боље признати да тако не иде и кренути у другоме правцу тј. ка доброј игри и победама. Под друго на терен Пуровића, Трајковића, Перовића (уместо "Благог" промашаја сезоне)и Бајалицу (уместо рупе Гаја, он је већа рупа него онај размак који има између зуба).
Исто тако један од разлога за пораз је била та традиција коју смо имали у односу на пакистан. Сви знају како је репка прошла на светском првенству, јер су се сви уздали у један примљени гол из квалификација. Таки и ми, нису нас победили на Мари 10 год, победили нас у опште 6 и дали нам гол 5. И онда урадисе све то у 90 минута с бравуром, коју смо им ми дозволили. 4 грешке 4 примљена гола. Уз то нисмо прешли половину како треба у 90 минута, на Мари...........то је за мене највећа срамота.
136
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 19, 2007, 12:10:22 AM
Игра....шта рећи....можда мало боља него јесенас. Манекена послати однах у 3 лепе тј. Бугарску, и са њиме посалти и Тришовића "репрезентативца", набијем га на "репрезентацију" :bes  namigivanje .
Разлог због којега играмо лоше је тај као и у свих осталих екипа и селекција у Србији. Нико , а ма баш нико се не креће у простор без лопте. :batine  Да, отвори противника да га збуни, да га измори. Да данас су Тиша и манекен често мењали места "иза" нашег -најистуренијег-, па и моја баба с лошим куком и леђима би их стигла и укротила њихова кретања и мењања места. Њих не да треба на клупу, већ на трибину или ван стадиона. У игру Пуровића (два шпица), Бурзу(има и те како шлифа за лопту), Тадеуа (гори од оне двојице сигурно не може бити) , Трајкана (који гине и бори се), и Перовића, који је израстао у каквог таког играча. Сигурно бољег него пре 2-3 године. И Гај је поприлична рупа. Зато уместо њега Бајалица.
Има још доста ставри које се виде "лако на око" да не ваљају, али ми се неда писати..............
Само желим да се упитам и да упитам;"Шта су они радили на припремама???", посто очито (надам се још) нису спремни.
137
Терен / КК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 09, 2007, 09:02:31 PM
Да би се видело ко све нема муда осим Милана, треба нови тренер да води екипу. За сада једини који их нема је Шакота.
138
Терен / Позив Интеру
February 09, 2007, 07:42:03 PM
УЕФА то неће дозволити, највероватније. Али оно што је добро јесте тај гест. Можда се варам, али мислим да је Пикси једини у Србији (који има, какав такав утицај) који гради мостове, какви год да су. С друге стране милсим да Пиксија исто тако боли туки ѕа Интер, он хоће да заради коју пару, у корист Звезде.
Према томе, веома добар, изкалкулисан , мудар предлог против којега ја немам ништа против, на супрот.
139
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 05, 2007, 11:08:03 PM
Игоре_РС, био си мало бржи. Две душе , иста мисао !!
140
Терен / ФК ЦЗ - Сезона 2006/2007
February 05, 2007, 11:06:16 PM
Quote from: "CEBEP"Без иоле претеривања, Дика и Пикси раде посао. Увек ћу да их критикујем када мислим да нису у праву али за ово свака част. Види се да Пикси има доста веза као и ауторитета и да се у ФК зна ко коси а ко воду носи. Наравно урађено је најбоље у складу са нашим финансијама које на жалост још увек нису велике. За нешто мање од 2 године урађен је лавовски посао и што се тиче дугова и што се тиче појачања.
Е сад ово сам рекао пре пар месеци а поновићу поново. Довођење играча на годину дана или на 6 месеци је дефинитивно почело да ме фрустрира. За Лигу Шампиона треба континуитет кога ми тренутно немамо. Ови играчи који су сада, у случају да Бајевић укомпонује све како треба, имају по мени знања да уђу у Лигу Шампиона али шта то вреди када ће ко зна који састав да крене у поход на ту лигу.
И шта сада.... Короман до Септембра. Замислите да и уђемо у Лигу Шампиона... Онда одлази маса играча и плашим се да неслужимо као тим за прављење гол разлике. То је по мени већи блам него да уопште не играмо ту лигу. Ако већ уђемо у Лигу Шампиона, зашто се не гледа да се прави тим да прође групну фазу тог такмичења. Звезда мора увек боље, више и јаче.

Слажем се са твојим мишљењем осим овога око улаза у ЛШ. Улазак у ЛШ би нама омогућио да градимо на дуже стазе. Оно што нас, бар на први поглед кочи у томе су финансије.  За сада је посао одрађен веома добро!!! Највише ме радује ауторитет Пихија ( исказан у "случају" -"татин син" )