Quote from: "dadax"Па има ли имало истине  у томе да је Пикси продао баш оне играче чији је трансфер био несразмерно већи у корист менаџара у односу на клуб и да више неће бити тако неповољних трансфера за Звезду !? :zbunjen


istina.


Quote from: "drenke"Odlazi Blago?

Bugarski sportski list Meridijan meč piše da će Blago Georgijev ove zime sigurno napustiti Crvenu zvezdu! Čelnici sofijske Slavije, koji su pozajmili reprezentativca Bugarske crveno-belima, ističu da je Georgijev dobio nekoliko inostranih ponuda, pre svih iz Španije, i da bi bilo dobro da na njemu zarade.

!? Он је позајмљен!? !?
Јесам ја једини ово тек сад сазнао!?
:zbunjen



Quote from: "Igor_RS"Прочитај Правилник!!!
http://www.delije-caffe.net/forum/viewtopic.php?t=2773

КББ


OK нисам знао за У92, извињавам се.

ZVEZDA HOĆE JOKIĆA

Đorđe Jokić, nekadašnji štoper i kapiten OFK Beograda, a sada član Torpeda, nalazi se blizu "Marakane". Zvezda je uspostavila kontakt sa Rusima, ali pitanje je da li će uspeti da umanje obeštećenje koje trenutno traže Rusi, a ono je pola miliona dolara.
- Mene niko nije zvao, ali sam čuo da dva rukovodstva kontaktiraju. Rado bih se iz Rusije vratio u Srbiju i to na "Marakanu"-rekao je Jokić.


извор Глас Јавности

Јокић је одличан играч било би то право појачање да дође..

Istina ili prilika za novi demanti?
21.12.2006 15:35

Crvena zvezda je zadovoljna učinjenim u prvom delu sezone pošto na tabeli Meridian Superlige ima prednost koja joj garantuje mirno proleće.

Kako je istakao predsednik Dragan Stojković, odlazaka igrača sa "Marakane" u januaru neće biti, ali je zato na pomolu odlazak jednog od rukovodilaca kluba.

Generalnom sekretaru Crvene zvezde, Nebojši Lekoviću, ozbiljno je uzdrmana pozicija u našem najtrofejnijem klubu. Kako se saznaje, predsednik Dragan Stojković nije zadovoljan radom i potezima koje je Leković vukao u pojedinim situacijama, naročito u odsustvu prvog čoveka "crveno-belih", pa bi lako mogao da ga smeni.

Ono što bi se moglo staviti na teret Lekoviću je preterano isticanje u javnosti, što se svakako ne dopada pojedinim osobama iz najbližeg Stojkovićevog okruženja, kao i pojedini poslovni i "politički" potezi poput posete Sulejmanu Ugljaninu i poklonjeni dres prilikom boravka u Novom Pazaru pre kup utakmice sa Mokrom Gorom na Kosovu i Metohiji.

Podsetimo da je upravo imenovanje Nebojše Lekovića bio jedan od (zvaničnih) razloga zbog kojeg su pojedini sponzori, predvođeni Telekomom i Deltom, napustili Upravni odbor Crvene zvezde. Posle meča sa Liberecom pojedini mediji su pisali o navodnom sukobu Stojkovića sa Lekovićem, ali je tada sve odlučno demantovano.

Kako se trenutno odvija situacija, vrlo je moguće da zarad nekih drugih ciljeva i interesa Leković pre vremena završi svoj mandat u Crvenoj zvezdi.


:ruke  :ruke  :ruke  :ruke


Ја сам одушевљен!!! Ово је феноменална вест. Свака част! ;pivo

Izgleda da je samo Burzanovic siguran...Ali problem je da nam ni ovaj Jokic, ni onaj Djordjevic nece puno pomoci. Negdje sam citao da OFK za Bajalicu trazi vise nego Torpedo za Jokica. Znaci ni od njega nista... Odlazak Lekovica bi stvorio mjesto za nekoga od bivsih igraca, kao recimo Jugovic ili Pancev ili tako neko...Bar je to moje zelja...

БУРЗАНОВИЋ ЗВЕЗДИН

Челници Будућности и Црвене Звезде јуче постигли прелиминарни договор
Успешна мисија Стевана Стојановића у главном граду Црне Горе.
Део обештећења у новцу, део у спортској опреми

Стеван Стојановић, спортски менаџер Црвене звезде, јуче се у Подгорици са­стао са представницима подгоричке Будућности и утаначио ред потеза у вези пре­ласка Игора Бурзановића у редове нашег најтрофејнијег клуба. Као што су одго­ворни људи из реномираног црногорског клуба и најављивали, преговори око трансфе­ра капитена "ђетића" у црвено-бели табор, текли су глатко и веома брзо је пронађен заједнички језик.

- У принципу, договорили смо скоро све појединости око одласка Игора Бурзановића у Црвену звезду. Остало је само да се Београђани споразумеју са нашим најбољим играчем, а то би требало да представља формалност - каже за "Спорт" Жарко Вукчевић, директор Будућности.

За јучерашње преговоре може се рећи да су прелиминарни, пошто ће званична церемонија доласка још једног изданка црногорске школе фудбала на Маракану, бити организована у Љутице Богдана с првим данима предстојећег прелазног рока (8. јануар). Наравно, у присуству Звездиног председника Драгана Стојковића. Према незваничним информацијама, Подгоричани ће за перспективног офанзив­ног везисту део обештећења добити у новцу, а део у спортској опреми.

Боравак у граду на Морачи, Дика Стојановић, голман најславније генерације у историји црвено-белих, ис­користио је за сусрет са некадашњим саборцем Дејаном Савићевићем, актуелним председником ФС Црне Горе. Догодило се то по завршетку тренерског семинара на којем је један од предавача био Љубиша Тумбаковић, освајач кинеских фудбалских простора.




ЂОРЂЕ ЈОКИЋ О ДОЛАСКУ У ЗВЕЗДУ

''НИКО МЕ НИЈЕ ЗВАО''

Ђорђе Јокић, некадашњи првотимац ОФК Београда, а већ две сезоне играч руског Торпеда, затечен је информацијом која се појавила у медијима у вези његовог потенцијалног доласка у Црвену зве­зду.

- Све што знам, знам из новина и заиста нисам у позицији да било шта конкретно кажем. Из Звезде ме ни­ко није контактирао и зато се полако припремам за одлазак на прозивку у Москву. Мој статус је остао непромењен, садашњи власник је најавио продају клуба и ускоро ћу тачно знати како стоје ствари и са мном и са екипом - објашњава у кратким цртама Ђорђе Јокић постојећу ситуацију.

                                                                   

                                                            ''Спорт'' 21. Дец. 2006.
'' Ја сам четник мајко кокарда ми каже
да сам војник мајко ВЕЛИКОГА ДРАЖЕ !!!
Ја сам војник мајко Равногорског пука ,
десна ми ја мајко одсечена рука !!! ''

Quote from: "srbski mozart"Odlazak Lekovica bi stvorio mjesto za nekoga od bivsih igraca, kao recimo Jugovic ili Pancev ili tako neko...Bar je to moje zelja...

Одлично је што се "растајемо" од "драгог" нам лековића, али... Боље да на тој функцији неко време нема никог него да дође опет неки дебил... Панчев и Југовић су далеко од тога да могу да воде финансије и да буду одговрни за масу дешавања у клубу... За такво место нам је потребан неко много стручан а истовремено фанатично заљубљен у Звезду...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "Red Star Forever"За такво место нам је потребан неко много стручан а истовремено фанатично заљубљен у Звезду...

E ovo dvoje sastaviti je malo nemoguce.

To bi ti bilo isto kada bih nasao zensku super "proporcija" i fantasticnih osobina.

Nemoze pare i jare  :finger

Nadam se da nisam u pravu  namigivanje
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

U sustini su u pravu, ali naci takvog je vrlo tesko...Mozda Cvele prekine penziju za kratko, da bi nas odveo ponovo na krov Evrope...I ovako mislim da  je on Dzaji omogucio stvaranje tima ´91...

Mozda bi se problemi u odbrani mogli rijesiti dovodjenjem nekog novog stranca. Jednostavno nemam sliku ko bi nam mogao pomoci od igraca sa nasih prostora...

Хе Цвеле.....
Можда би могао да помогне када би престао да пије по флашу вискија дневно.  :flasa
Невиђено се леши.....

Генерални секретар Црвене звезде позвао на коктел и оне који га смењују:

ЛЕКОВИЋ:ДОЂИТЕ ДА НАЗДРАВИМО!

Небојша Лековић,генерални секретар Црвене звезде,иритиран због вести које се протеклих дана појављују у појединим медијима у вези његовог наводног сукоба са Пиксијем Стојковићем и скорог одласка са Маракане,упутио је јуче јавни позив свима онима који мисле лоше Звезди и њему лично,да следеће среде дођу на новогодишњи коктел.
-Том приликом моћи ће на лицу места да се увере да је наше клупско руководство предвођено Драганом Стојковићем,хомогено и све време на истим таласним дужинама.Уосталом,да ствари нису постављене на тај начин,зар бисмо могли да поседујемо тако изражену бодовну предност и истовремено анулирамо огромна дуговања.То је све што бих рекао на тему неистинитих информација које минулих дана неко пласира изван клуба-ставио је Небојша Лековић тачку на чаршијске приче.


(Спорт 23.децембар)

Ја идем на коктел! :D  :boks
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Лековић је Бомба прелазног рока! Трансфер ће се догодити ових дана, када прелази код своје дугомесечне љубави, у ФК Нови Пазар Сулејмана Угљанина! Срећно ти било дружење са обрезаним курчинама!

Кизо није 1.април да ложиш људе. :D
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!

Quote from: "KizaLion"Лековић је Бомба прелазног рока! Трансфер ће се догодити ових дана, када прелази код своје дугомесечне љубави, у ФК Нови Пазар Сулејмана Угљанина! Срећно ти било дружење са обрезаним курчинама!
:rofl  :rofl  :rofl
:D
:rofl  :rofl  :rofl
E Лековићу ал ти га Киза утеро... Зови и њега можда и он има нешто да ти каже...

:lol:  :lol:  :rofl
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

SLOVENAC U ZVEZDI?!
Fudbaler Sosijedada Dalibor Stevanović moguće pojačanje crveno-belih

Slovenac Dalibor Stevanović mogao bi da bude još jedno pojačanje Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku! Vezni fudbaler Real Sosijedada prošle zime je bio prvi pik sportskog direktora crveno-belih Stevana Stojanovića, ali je baskijski klub bio mnogo izdašniji u ponudi, pa su Domžale 22-godišnjeg igrača umesto u Srbiju pustile u Španiju.

Španski mediji pišu o tome da će u igračkom kadru Real Sosijedada doći do velike čistke u prvim danima januara 2007. godine i da će novu sredinu morati da potraže Stevanović, Rosato i Kifu. Baskijski klub trenutno zauzima 19. poziciju u Primeri i na proleće ga čeka grčevita borba za opstanak, što nikako ne može da zadovoljni čelnike kluba, koji su samo za Dalibora Stevanovića platili 800.000 evra.

Slovenački reprezentativac dobiće odrešene ruke u zimskom prelaznom roku, uz minimalno obeštećenje, naravno. Dalibor Stevanović nije uspeo da savlada španski jezik, niti da se adaptira na Primeru, a odigrao je samo dve utakmice ove sezone. Kao novo odredište bivšeg igrača Domžala španski novinari navode Crvenu zvezdu.

- Crvena zvezda je najjači klub na prostorima bivše SFRJ koji je pokazao interes da u svojim redovima vidi Dalibora Stevanovića. Za razliku od Španije, Stevanović ne bi imao nikakvih problema da se navikne na život u Srbiji, jer je po roditeljima upravo Srbin, iako je rođen u Sloveniji.

- Njemu je i Darko Kovačević posavetovao da ode u Zvezdu. Stevanović je fudbaler velikog potencijala, koji je veoma mlad i kome su potrebne utakmice da izraste u vrhunskog igrača. To svakako može da postigne u Crvenoj zvezdi - piše dnevnik Dijario Vasko iz San Sebastijana.