Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - kiki

21
Терен / FKCZ WEB
November 30, 2007, 05:53:33 PM
Исправила бих се (Кизо, где је едит :D ).
Изгледа да, ако је у питању иста особа, ипак седи на две столице:
QuoteU dva odvojena incidenta, navijači PAOK-a napali su navijače Crvene zvezde u noći izmedju srede i četvrtka u centru Soluna, javlja izveštač B92 Vladimir Novaković.U prvom napadu negde oko ponoći napadnute su četiri osobe, a u toj grupi jedan dečak imao je...
http://www.naslovi.net/2007-11-08/izvor/b92/2

Некако не верујем да је престао са радом у последњих 15-ак дана.
22
Терен / FKCZ WEB
November 30, 2007, 05:49:26 PM
Пази, не могу да тврдим. Али:
1. Човеку је име и презиме исто као и особи која је писала на Б92. Да ли је он и даље тамо запослен и седи на две столице, не знам. Могуће је да ради само за Звезду пошто му је, изгледа, последње писање на сајту из августа.
2. Милан Бошковић, портпарол клуба и неко ко се од самог почетка острвио на .нет сајт, је са Б92.
'бем ли га - мени то  довољно да посумњам.
Кад кажем стари, то се односи на званичност - ми смо стари званичан :D .
23
Терен / FKCZ WEB
November 30, 2007, 01:52:27 PM
Чисто да не буде забуне.
На новом сајту вести се постављају из самог ФК-а. Е сад, не знам како то заиста функционише. Колико сам скапирала, Владимир Новаковић (чини ми се да се тако зове) је представљен као директор сајта, а рекла бих да је он новинар Б92 и да ради на сајту Б92 (бар се особа тог имена потписује испод неких чланака). Могуће је да исто седи на две столице као и Милан Бошковић.
Једноставно, све се може када се хоће. Мало је теже када се све завршава са: нема, немој, не може или када се само ћути.
24
Терен / FKCZ WEB
November 30, 2007, 01:31:09 PM
То су дечије болести, превазићи ће.
На старом званичном сајту вести су постављали људи који су сајт и одржавали све ово време (и које је ФК овластио да одржавају сајт), дакле запослени у маркетингу Црвена звезда. Постављање вести и даље раде они.
Ако неки не знају - тај маркетинг је све до оснивања новог (током ове године) био званичан маркетинг ФК-а. Сарадња у Џајино време је била добра и нормална, али је буквално престала са доласком Пиксија. Зашто, како - појма немам. Тако је и сам сајт потпао под удар и да се не понављам, често смо писали на какве проблеме наилазимо.
Нас троје смо само припомагали, све одлуке су доносили људи из маркетинга.
Надам се да је сада јасније.
25
Терен / КК Црвена звезда 07/08
November 27, 2007, 10:48:39 PM
Па ваљда је у интересу Србије, тј. њених предузећа да остварује профит било где (да не залазимо сад у причу о Косову и Метохији), а не само у Босни. Не знам, мало ми је натегнута та прича. Зар неко заиста мисли да ће то што Кикановић игра за Звезду, определити неког муслимана да пређе на ту мрежу? Па дечко је сам изјавио да је имао проблема када се сазнало да прелази у Звезду.
Иначе, одлична игра целог тима и изузетно лоше вече (и шутерско и одбрамбено, мада је питање колико ти маторци могу и желе да играју одбрану) "Италијана". Њихови навијачи били у хали (њих 50-ак).
26
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 23, 2007, 12:21:25 PM
??? ??????? ?? ?? ???? ????????, ??? "??????? ?????? ??????". ?????? ??????, ??????? ???? ???. ?? ??? ?? ?? ??????? ???????? ?? ????? ??????? ?????. ???? ??? ?? ?? ????? ???? ??? ????, ??? ?? ?? ???? ???? ????? ????????.
27
Северна трибина / Сезона 2007/2008
November 22, 2007, 09:34:10 AM
Ипак ће се играти утакмица са Казахстаном тако да је прва следећа првенствена у Кули 28-ог. Највероватније ће се последње коло ове сезоне (ми гостујемо у Новом Саду) померити за пролеће.
28
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 22, 2007, 09:32:02 AM
??????????? ???? ?? ????? ????????, ?????? ?? ????? ?????? ??-? ? ?? ???????? ?? ?????? ???????. ?? ???? ?????????, ??????????? ?????? ?? ???? ? ?????? ???????? (??????????, ????? ???????...). ?? ?? ????? ??????? ???? ??? ???? ???? ??? ??????. ? ??????? ??????? ?? ??? ?? ?? ???????? ?????? ???? ???? ???????????? ????????.
29
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 22, 2007, 07:48:51 AM
??????? ??????? ????????? ???????? ?? ???????????. ?? ????? ?????? ? ???????????, ??? ??? ?? ?? ?????? ?? ????? ????????. ???? ??? ????? ???? ????? ??? ?? ?? ????? ?? ??? ??????? ???? ???? ?????? (?? ??? ??????? ? ?????, ????? ?? ?????? ?????? ????????), ??? ?? ?????? ?? ???? ??.
????? ?? ????????? ??????, ?????? ????? ?? ??????? - ???? ?? ?? ??????, ?? ?? ??????.
???? ???? ?? ???? ????? ????????? ? ????????????? ????? - ??????? ?? ???? ?? ???? ? ???? ? ?????.
30
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 14, 2007, 06:52:53 PM
?????????? ?? ??????? ??? ???? ???????? ? ?? ????????? - ?????? ?????????? (???? ?? ??????? ???????) ? ?????? ?????. ?? ??????? ? ?? ?? ????? ???? ?? ???? ???????? (????? ???) ?? ??????? ?? ?? ??????? ??? ???? ?? ??? ? ??????????? ????????. ?? ?? ????????, ???? ?? ????? ???????, ??? ?? ???? ???? ????? ? ???????? ?? ????????? ????????????. ?????????? ???? ?? ??? ?? ????????? ??????? ? ?????? (????? ??? ?? ????? ?? ?????????? ????). ?? ?? ????? ? ????? ?? ?? ??????? ?? ????, ??? ?? ???????? ?????.
31
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 14, 2007, 05:33:10 PM
????? ?? ?????? ?? ?????? ???? ? ?? ??? ?? ?????? ?????? ????????. ??????? ?? ???????? ???? ? ???????, ? ????? ???????? ???????? ?? ????? ????? ?????? ? ??????. ??????, ??? ???????? ? ????????? ?? ?? ?????? ???? ??????? ? ???????? ? ???? ??? ??? ??? ?? ???? ????????. ?? ??????, ?????? ?????? ?????? ????.
???? ??????? ????? ???? ??????????????? ??????. ????? ?? ???? ?????? ????? ???? ? ?? ?????? ?? ?????? ?? ?? ???? ?? ???????????. ?? ??? ???? ????? ?????? (????? ?? ?? ?? ???? ????? ???????? ???? ????????, ?????????? ?? ??????????), ??? ?? ??????? ??????? ?? ?????????????? ??????? ?? ??? ?????? ?????? ??? ??, ????????, ??????? ????????????? ????????????, ? ?? ??????? ??????? ??? ?? ???? ?????. ? ????????? ?? ??????? ????? ? ??????? ?? ?? ????? ????? ?????????? ?? ?????? ???????.
?? ???????? ?? ????? ?????????? ???????????. ?? ??????, ???? ?? ??? ?????? ??? ? ?????????, ??????, ????????. ?????? ??? ?????? ?? ?????? ???? ? ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ?????? ?? ????, ? ???????? ???? ???? ????? ??????? ??????? ? ???? ?? ????? ????? ?? ??????.
32
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
November 13, 2007, 09:52:38 PM
??? ?? ???????? ??????? ????????? ???? ? ????? ?? ???? ??????? ?? ?????? (????? ?? ?????? ?? ????????).
???????? ???? ???? ???? ????? ??????? ? ????? ???? - ?? ??? ??????? ????? ??????? ? ?????? ????? ?? ?????.
???????? ???? ??????? ?????. ? ???? ?? ?? ???? ? ?????, ??? ?? ???? ???????? ????? ?? ?? ??????? ????? ???? ?? ??????? ? ?????? - ?? ? ???? ????? ????.
?????????? ?? ????.
33
?????? ???? ?? ?? ????? ??? ???? ????? ?? ? ?????? ?????:

??????? ?? ?????
??????? ?? ?????
???? ????? ????
?'? ??? ???? ??

??? ????? ?? ???? ?????????? ??????? ?? "???????" ? ??????? ????????. ??? ?? "????????" ??????????
34
Терен / КК Црвена звезда 07/08
November 12, 2007, 07:42:34 PM
Раичевић не може да игра петицу, а ми смо ту (уз класичног бека шутера) најтањи. Не знам чему би Раичевић могао да служи - једино да одмара Тадију, али није ваљда да га зато доводе. Наравно, ово још ништа није званично.
35
Терен / FKCZ WEB
November 12, 2007, 07:41:05 PM
Нема Паком везе са тим грбом, људи ставили оно што им је дато.
А прича око грба је помало магловита. Прича се да желе овакав грб, али то не иде тек тако. Чини ми се да би Скупштина о томе требало да одлучује. Да не спомињем да би ФК требало да се придржава Статута СД-а где пише какав је грб (КК га је наравно изигнорисао).
36
Терен / КК Црвена звезда 07/08
October 28, 2007, 02:16:43 PM
Мислим да је у суботу.
Срећом па гостујемо Чукаричком где морамо да играмо по дану (вероватно 13 или 14 часова), тако да може да се стигне и на баскет.
Ако нам допусте да уђемо.
37
Терен / КК Црвена звезда 07/08
October 28, 2007, 09:58:32 AM
Највећи проблем је што Тадија и Кук немају одговарајућу замену и не могу да се одморе.
Покушао је Стева са малађим Стевом на плеју, али је овај криминално одиграо (увек боље игра када је на двојци). Тадија се разгоропадио у другом полувремену, али је поново скок највећи проблем - он и Миш једноставно не могу/не умеју да затворе рекет.
Када се зна да је гробље до својих победа против нас врло често долазило управо захваљујући доминацији у скоку (поготово када је офанзивни скок у питању), јасно је да ћемо имати жестоких потешкоћа.
Наравно, очекујем наставак уништавања институције дербија кроз јајарења око карата.
38
Терен / FKCZ WEB
October 28, 2007, 09:54:51 AM
Процуреле су неке информације из клуба (пре два месеца, можда) да ће грб бити управо овакав - ретро са златним оквиром. Међутим, то никада није озваничено. Мислим да је то поприлично повезано са сарадњом коју је маркетинг ФК-а успоставио са панданом му у КК-у (КК већ подуже фура овакав грб).
Што се тиче сајтова и односа између њих још ништа није дефинитивно решено. Треба видети и какав ће став људи из клуба заузети по том питању пошто смо ми у потпуној магли.
39
Терен / FKCZ WEB
October 27, 2007, 11:07:28 PM
Ми смо са наше стране учинили све (и више од тога, по мом мишљењу) што је у нашој моћи да се са људима из клуба договоримо. Проблем је што је за договор потребно да две стране сарађују. Зашто они то нису желели од, буквално, самог почетка је нешто друго. Ја заиста не знам шта је још требало да урадимо па да ствари испадну другачије. У ствари, можда и знам, али то у оваквој ситуацији није било могуће, а и није за јавност.
40
Терен / ?? ?????? ?????? 07/08
October 27, 2007, 07:54:26 PM
????? ????? ?? ?????????? ???? ????, ??? ?? ???? ?????? ??????, ? ??? ?? ??????? ?? ????. ?? ?? ??? ???? ?? ??????? ?? ??????????? ? ???? ?? ???????? ????????.
????, ??????, ?????? ????? ???? ???? ???????? ??????? ??????? ???? ??? ??? ?????? ?? ???. ?? ?? ??? ????? 100% ??????????? (????, ?????? ? ???? ??????? ??????? ?? ????? ???? ?? ????? ?????? ????? ???????). ????? ???????? ?? ????? ???????? ?? ???? ??????, ???? ????? ????????? ?? ???? ?? 30 ?????? ? ???? ???? ?????? ??????? ?????? ?? ????? ???? ?????????? (???? ? ???????, ? ?????? ???????????? ?? ?????????? ??? ?? ????? ??? ?? ?? ?????), ? ?? ??????????????? ????? ???? ?? ???? ????????? ?? ??? ? ???? ??? ?? ????????? ? ??????? (???????? ???????? ??????????? ????? ? ???????)?
????? ?? ??????? ???? ????? ??? ???????? ????????, ????? ?? ???? ?????????????? ? ???????? ?? ? ???? ??????? ????.
???? ?? ????? ?? ??? ?? ???? ? ????? (???????? ??? ???? ??? ??????). ?? ???? ?? ??????? ?? ??? ?? ???????, ???. ?? ?? ???? ???? ????????? ??? ???? ?? ??????? ?????????.