Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - zestone

1
Терен / Прелазни рок 08/09
June 09, 2008, 07:37:08 PM
Мислим да си ме погрешно разумео Делија. Не постоји ни трунка критике у мом претходном коментару. Ја такође сматрам да тренутно не постоји бољи тренер од АЈ, а да га реално можемо довести. ...или ми бар не пада на памет. Претходни коментар је био у циљу да ми каже неког тренера који ће у наредној сезони моћи учинити више од АЈ. А све то је споменуто јер се плашим да ови из управе не усеру нешто и смене АЈ. У почетку сам имао безрезервну веру у управу и Буњевчевића, али нисам више толико имун на силне шпекулације о вези Управе и Делте.

И хоћемо ли ми довести неког играча пре почетка припрема!? Свако јутро кад отворим новине се надам да ћу прочитати да се спрема неки трансфер у Звезди, а од тога ништа! Е када заседа Управни одбор, када ће се тачно знати будућност АЈ?
2
Терен / Oх Боже...
June 08, 2008, 10:24:31 PM
Људи, да ли је могуће да читате Пресс, Газету или Курир!? Па то су најкретенскије новине међу свим најкретенскијим новинама! Ако сте већ залудни па их читате, читајте их потајно и не цитирајте их! Износите чињенице или бар оно што има везе с' памећу!

Интересује ме да ли још неко мисли да тренутно не постоји тренер бољи од АЈ, а да га је реално могуће довести у Звезду? И јел' пада неком на памет неки играч из наше лиге, а да би на кеца могао да игра у првој постави, надам се, европске Звезде?