Mislim da je vreme da se otvori ova tema pre derbija kako bi se malo podigla atmosfera.

Bice ovo jedan tezak derbi posto ni mi ni pakistanci nismo u nekoj formi ali ipak je to derbi.

I jos jedna stvar je da se pakistanci vracaju na njihovu tuznu tribinu.

ako vam je mrzno da idete na stadion partizana:


za derbi i na "Marakani"


U skladu sa dogovorom naša dva najpopularnija kluba, deo ulaznica za "večiti derbi" koji se u subotu od 17:00h igra na stadionu Partizana moći će danas da se kupi i na stadionu Crvene Zvezde.

Na "Marakani" će se u petak od 10:00h do 17:00h prodavati karte za ulaz na severnu tribinu stadiona u Humskoj, i to po ceni od 500 dinara.

Дакле све је јасно... Сувишно је понављати: СВИ на утакмицу!!!
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Quote from: "Red Star Forever"Дакле све је јасно... Сувишно је понављати: СВИ на утакмицу!!!

Сви кунем ти се.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA

карте се могу купити и на маракани...ја сам тамо узео и видео сам да има још доста карата.

Сви морате бити свесни да гробари долазе због нас и нашег великог успона. Њима је циљ, да покушају да нас откину у навијању, неби ли нам што више засенили, до сада учињено. Била би прича како су они најбољи и поред тога што се већ дуго времена не појављују на југу и да нам је џаба толика бројност. Неоспорно је да ће бити сви гробари на 1000 децибела наелектрисани, као и да ће добро и навијати. Све то морамо бацити у страну и постројити своје јединице. Да буде транс, да све гори на нашој трибини од песме и заглушујућег хука. Да их развалимо у навијању, да их откинемо... Како год се резултат на терену одвијао ми морамо да грмимо и грмећемо. Када видите некога да не навија или то слабо чини, ви га опомињите и терајте да то чини како треба, сви као један. МОРА ДА БУДЕ ТРАНС,САМБА И ОПШТИ ДЕЛИРИЈУМ НА НАШОЈ ТРИБИНИ, БЕЗ ОБЗИРА НА РЕЗУЛТАТ И ИГРУ НА ТЕРЕНУ.

:ruke
:sampion

Quote from: "mrly"Сви морате бити свесни да гробари долазе због нас и нашег великог успона. Њима је циљ, да покушају да нас откину у навијању, неби ли нам што више засенили, до сада учињено. Била би прича како су они најбољи и поред тога што се већ дуго времена не појављују на југу и да нам је џаба толика бројност. Неоспорно је да ће бити сви гробари на 1000 децибела наелектрисани, као и да ће добро и навијати. Све то морамо бацити у страну и постројити своје јединице. Да буде транс, да све гори на нашој трибини од песме и заглушујућег хука. Да их развалимо у навијању, да их откинемо... Како год се резултат на терену одвијао ми морамо да грмимо и грмећемо. Када видите некога да не навија или то слабо чини, ви га опомињите и терајте да то чини како треба, сви као један. МОРА ДА БУДЕ ТРАНС,САМБА И ОПШТИ ДЕЛИРИЈУМ НА НАШОЈ ТРИБИНИ, БЕЗ ОБЗИРА НА РЕЗУЛТАТ И ИГРУ НА ТЕРЕНУ.

:ruke
:sampion

Само мотив више да будемо на нивоу...

Ко бре јебе гробаре, и зашто долазе, шта раде... МИ долазимо зБог ЗВЕЗДЕ и НАС и НИКОГ другог!!

Ми увек треба да дамо све од себе а не само кад играмо протиб гробља. Они имају комплекс од нас и уве ће га имати.

Quote from: "drenke"Ми увек треба да дамо све од себе а не само кад играмо протиб гробља. Они имају комплекс од нас и уве ће га имати.

Кратко и јасно.
Овим је све речено што се нашег навијањау тиче, био то дерби или не !!!

Уколико неко од звездаша иде на исток или запад, нека понесе апарат и слика нашу трибину. Фотке су увек потребне.

Баш ми жао што нећу моћи да идем на дерби јер идем на пут данас у 6 сати  :bes   Поздрав момци и да се навија на стадиону гробља феноменално, као и против Либереца...

Хвала ти Бумбаре на помоћи око акредитација!
http://www.delije-caffe.net/galerija/index.php?g=2006-2007/partizan_cz

Видео записи у обради...

П.с. Слике не требају гробарима, душманима и осталим говнима.  :bes Навали народе!!!!  :)

по мени мислим да је навијање било добро мишеви су се тек у пар наврата чули....Доста песама се певало али најбоље је звучало Још једна победа и титула у другом полувремену...Север није био скроз пун што ме мало изненадило али добро.Одлична бакљада негде средином првог полувремена. скандирано је олимпијакосу пред крај текме.Навијачи олимпијакоса су добили дресове Звезде...Углавном мислим да је било ок навијање и да није било пуно падова.

Не слажем се са тобом мислим да је требало да звучимо много, много боље...

Али има и то својих разлога...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

и да заборавио сам да напоменем да смо на северу одали пошту недавно трагично преминулом навијачу звезде минутом ћутања на почетку утакмице.

Quote from: "banne"Не слажем се са тобом мислим да је требало да звучимо много, много боље...

Али има и то својих разлога...

па добро собзиром на проблем великих утакмица кад дођу доста људи који долазе 3-4 пута годишње и наравно не знају песме мислим да данас није било пуно блејача и да су не сви али скоро 90% севера навијало што је доста добро ...Било је падова највише у првом полувремену али мислим да смо у другом доста добро звучали...Наравно увек може и мора боље али собзиром на све ја сам задовољан.

Извињавам се на дуплим постовима.

Grmelo je u par navrata (uglavnom kad smo bili blizu gola groblja ili kad smo u sansi za gol), i  jos par momenata. Uglavnom navijanje je bilo prosecno.

http://www.delije-caffe.net/video/derbi127/dimovi.avi
http://www.delije-caffe.net/video/derbi127/dimovi_i_udari.avi
Fajl traje 37 sec ali je manja slika nego ranije, da bi se uzivalo u duzini  :D

Навијање би било много горе да Ш није водио рачуна о источном делу севера (додуше, долазило је понекад до неусклађености са главном шипком). То је доказ да људе треба распоредити на пар места јер ће тако навијање бити боље и усклађеније.
У другом смо боље звучали него у првом.
..baklje gore, pesma cigana...

мислим да данашње издање треба што пре заборавити изузев неких светлих тренутака.. то је довољно упозорење да се на либерец дође кад треба и где треба..

...последњи поздрав Милану...
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ПОЛИЦИЈИ!!!